Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 leszünk a Párommal. Mivel (2 db)

Lassan 1 évesek leszünk a Párommal. Mivel lephetném meg a páromat?

Medált már adtam neki, gravírozni már gravíroztattam...

Legjobb válasz: Ötleteim: fényképes ajándékok: -fényképes kulcstartó a slusszkulcsára, fényképes bögre, naptár, póló, puzzle... -könyvesboltokban lehet kapni bársony borítású emlékkönyvet a szerelemrõl -hûtõmágnes szerelmes idézettel, Rossmannban lehet kapni. (magad is készíthetsz, a kedvenc közös fotótokra ragassz hobbi boltban kapható másneslapot és bárhová fel lehet rakni (ahol a másnes megtapad, vasfelületre), -készíts neki cd-t a kedvenc számaiból, -menjetek el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vagy a kedvenc romantikus helyetekre, vigyél 2 pezsgõs poharat és pezsgõt (kölyökpezsgõt, ha autóval mentek) és lepd meg, -hosszú hétvége egy csendes helyen, -készíts fotókönyvet a közös képeitekkel, pl. a DM Drogerie Markt honlapján már vannak 2-3000.-Ft-tól, a képek alá írhatsz vicces szöveget... Több nem jut eszembe, de gondolkodom! :)

Ötleteim: fényképes ajándékok: -fényképes kulcstartó a slusszkulcsára, fényképes bögre, naptár, póló, puzzle... -könyvesboltokban lehet kapni bársony borítású emlékkönyvet a szerelemrõl -hûtõmágnes szerelmes idézettel, Rossmannban lehet kapni. (magad is készíthetsz, a kedvenc közös fotótokra ragassz hobbi boltban kapható másneslapot és bárhová fel lehet rakni (ahol a másnes megtapad, vasfelületre), -készíts neki cd-t a kedvenc számaiból, -menjetek el arra a helyre, ahol megismerkedtetek, vagy a kedvenc romantikus helyetekre, vigyél 2 pezsgõs poharat és pezsgõt (kölyökpezsgõt, ha autóval mentek) és lepd meg, -hosszú hétvége egy csendes helyen, -készíts fotókönyvet a közös képeitekkel, pl. a DM Drogerie Markt honlapján már vannak 2-3000.-Ft-tól, a képek alá írhatsz vicces szöveget... Több nem jut eszembe, de gondolkodom! :)
Mi is nemsokára leszünk egyévesek, szóval teljesen átérzem a helyzetedet! Én például powerpoint-os bemutatót csinálok, szép mesébe öntve az egy évünket, képekkel, smsekkel, netes beszélgetések részleteivel, szóval az egy év történetét foglalom össze, és alatta majd a közös kedvenc számaink szólnak majd. Kiírom egy cdre, a borítót pedig én magam dekorálom ki, hogy egyedi legyen. Lehet, hogy az sk ajándék mellé még veszek vmit, nem tudom. Sok sikert és még sok-sok boldog évet nektek!
Egy üveg finom bor, két borospohár(olyan, ami szépen csilingel, amiko koccintotok), finom sajtok, gyertyafény és...Duna part a vége, de ez nem mindenhol megvalõsítható. Szerintem tök fölösleges mindenféle szerelmes emlékkönyvet adogatni, mert úgyis csak kallódik.Te ismered, hogy mi az amire vágyik, lepd meg az egyikkel. Fõzz neki egy finom vacsit...vagy menjetek el egy szokatlan étterembe, egyre több a lovagi étterem, meg a hasonló meglepõ helyek.

Anyukák, lassan 1 éve, hogy itt hagyott minket a párom, Most lesz két éves a kislány. Nem voltunk házasok. Bőv. Lent?

Szeretném megkereszteltetni a lányom,de volt ex nem akarja,ilyenkor mi a tehend?,kell az ? bele egyezése? Vagy sem,mit tegyek.nem nagyon látogatja a kislányt.hetente 1 szer 2 ó hosszára.

Legjobb válasz: Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.

Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.
szia! szerintem nem kell, nálunk most volt keresztelõ, mi ott sem voltunk, amikor elõtte intézkedett párom anyukája, bediktálta a nevünket, hogy mi vagyunk a szülõk, és ennyi. Nem kell külön engedély tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!