Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 leszünk (34 db)

Nagyon szeretem a páromat lassan 1 éve együtt leszünk ő 25 éves jelenleg nagyon jól megvagyunk december körül tervezzük az össze költözést én 18 éves vagyok. Szerintetek sokáig így együtt lehetünk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Elõfordulhat. Egyrészt ha együtt éltek, úgyis sokkal több minden kiderül mint eddig, hogy mennyire bírtok együtt élni. Ilyenkor aztán elõjönnek a másik hibái, amelyeket vagy el tudsz fogadni, vagy nem. Másrészrõl 18 éves vagy, agyban még nagyot fogsz változni kb. 25-26 éves korodig. Úgymond jobban kinyílik a csipád, nagyobb rálátásod lesz a dolgokra. Ez általában azt eredményezi, hogy nem lesz elég ami van, többet akarsz, mást akarsz, jön egy fellángolás, vagy egy jobbnak hitt (valójában nem az) és te félredobsz mindent gondolkodás nélkül, karjaiba omlasz, majd rendkívül rövid idõn belül két szék közül a pad alá kerülsz, azaz pár hét vagy hónap után az új szerelmed kirak. Tudod hány ismerõsöm járta meg teljesen ugyanezt a procedúrát? Nem egy, nem kettõ, és mindenhol ugyanaz a forgatókönyv. Szóval csak azon múlik, mennyire leszel elégedetlen 25-30 éves korodra, illetve mennyire hülyülsz meg, hogy egy stabil kapcsolatot félredobj majd egy kis fellángolás miatt, ami azonban nagyon hamar ki fog húnyni. Ha most nagy a szerelem, sanszos, hogy esküvõtök, esetleg egy gyerek is bejön a képbe, aztán ha meghülyülsz és lelépsz egy másik miatt, gondolj bele abba, hogy azért nem sok pasi venne a nyakába egy gyerekkel. Ez ismét a két szék közül a pad alá eset, valamint ilyen esetben a gyermek a késõbbi pasizásaidat nagyon megnehezíti. Legyünk nyersek és objektívek, nemtõl függetlenül azért az ember kicsit elhúzza a száját, hogy más gyerekét kell felnevelnie, fõleg ha van vagy lehetne sajátja is. A másik buktató, ha a párod ábrándul ki belõled. A férfiaknál ezt általában két fõ ok váltja ki: mondjuk elhízol durván, elhanyagolod a külsõdet, slampos, igénytelen leszel a kényelmességben hogy már nem kell küzdened pasik figyelmének felkeltése érdekében. Ekkor pasid olyan lányok felé fogja fordítani a tekintetét, akik még ügyelnek erre. A másik fõ ok a viselkedés lehet, ha elkezdesz hisztizni, parancsolgatni, túl sokat elvárni a másiktól míg te a kisujjad sem mozdítod, követelõzni, túlságosan önzõvé vagy anyagiassá válni (a nõk többsége 25 fölött ilyenné válik), hazudozni, illetve nem törõdsz vele már annyira mint korábban.

Barátnőmmel lassan 1 éve járunk és még nem történt semmi sem. Nemis lesz?

Õ is(19) és énis(21) sz?zek vagyunk, szokott lenni egy kis ez az, de kezdek benne kételkedni.ha egy évig nem volt meg az els? sex köztünk nemis lesz?

Legjobb válasz: Keress egy normális csajt. Nem vicc. Ezzel csak a bajod lesz. Ha annyira szeretne mindent megtenne hogy örömet okozzon neked, nem csak magára gondolna.

Keress egy normális csajt. Nem vicc. Ezzel csak a bajod lesz. Ha annyira szeretne mindent megtenne hogy örömet okozzon neked, nem csak magára gondolna.
Dobd fel a szex témát, ha lekoptat akkor nem
Mire eljutnátok odáig, betesz a barát kategóriába, szakítani fog. Ha 1 év alatt nem vonzottad szexuálisan, akkor már nem is fogod. Szóval feleslegesen elb*sztál 1 évet és sok pénzt, de p*nát öregem nem láttál. Grat!
Nem, egy ilyen idõ nõ ha még nem adta magát oda neked, akkor már nem is fogja!!!
Szerintem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem is lesz. Lehet, hogy majd az évfordulótokon. Inkább örülj, hogy nem dobta oda magát egy hét után. Én is tutira várnék, ha nem is egy évet, de fél évet biztos. 17/L
én egy hetet nem vártam volna...
"jó de ha rá kérdezek, vagy megbeszéljük hogy nha meg próbáljuk, akkor mindíg van valami kifogása.Pettingelni szoktunk és teccik neki élvezi, de õ nem akar engem kielégíteni.illetve ha mindíg az van amit õ akar, no problem, de ha én kérek valamit(nem csak pettingbe) veszekedni kell , veszekszik velem." Bocs, ezt nem láttam. Menekülj!
Nalunk a szex nem abbol all, hogy csak az egyiknek jo. Igenis mindketten figyelunk a masikra, hogy jo legyen. Ilyen onzest mar tapasztaltam pasiknal. Ez noknel uj nekem.
egy javaslat!mond meg a barátnõdnek hogy ha nem fekszik le veled akkor enyi és kész hagyd ott!!ha szeret akkor egy párnap után keresni fog és meg teszi ha meg nem.akkor csak ki használt.ÉN EZT VALÓBAN MEG TETTEM VOLNA A BARÁTNÕMMEL HA NEM TESZI MEG DE MEG TETTE!!!!
Jobban teszed ha minél hamarabb elmenekülsz ebbõl a kapcsolatnak tûnõ valamibõl! Az nem normális, hogy "mindíg van valami kifogása", érted?! Ez mindig jelen lesz, ha meg tudod d.gni ha nem. Nincs is annál szarabb mintha nyafog szex közben a nõ, akit ráadásul szeretsz. A szeretetedet meg csak kihasználja! A tini lányok váratják ennyit a pasit. Ezzel láncol magához, nem veszed észre? Más normális csajjal sokkal boldogabb életet élhetnél!
Ez van kihasznál téged. Arra jó vagy hogy pótold a kanhiányát amíg össze nem szed egy alfa hímet akivel rommá dugatja magát.
ma 21:37 JAJA jól beszél a srác!ne dõlj be neki!neki ez kényelmes te kinyalod a kis punciját õ cserébe nem tesz semmit...kihasznál mint a sz.r..tipli van öcsém amíg nem késõ és nem akarsz sírni ríni!!!
én még annyit tennék hozzá amit az egyik válaszoló mondott hogy valószínû õ most kivár és próbálgatja a nõiességét és mihelyst jön egy alfa na majd azzal fogja magát szét dugatni úgy hogy te még meg leszel neki...mert te leszel a kis lelki szemetes ládája, meg lesz aki jó keményen megdugja a hátad mögött...szóval húzzál bele és dugd meg mielõbb és legyél vele keményebb és határozottabb mert nagyot fogsz koppanni ha még nem húzod a farkadra 6 hónapig....
Szerintem már nem is lesz semmi..tapasztalatból mondom ezt. Mi is vártunk több mint egy évet, aztán kiderült, hogy esélytelen ez nálunk.
Téged tesó jól kihasználtak. Ha szopni se szokott az még gázabb.
"egy javaslat!mond meg a barátnõdnek hogy ha nem fekszik le veled akkor ennyi és kész hagyd ott..." Nem! Ne mondd meg neki! Aki ennyire önzõ azt ott lehet (kell) hagyni szó nélkül. Különben is, ha muszájból fexik le veled annak úgyis szakítás lesz a vége elõbb, vagy utóbb.
soha nem fog dugni veled:/ szivas
nagyon önzõ lány lehet, sajnálom h ezt kell mondanom...beszélj vele errõl h hogy is gondolja, mond meg h te már nagyon szeretnéd és kérdezd meg õ miért nem... ha vmi nagyon szar kifogással jön, szakíts vele mert van olyan csaj aki értékelte vna a türelmedet... és ne hagyd h kihasználjon ilyen módon! 18/L
Barátnõmnek 20 évesen volt egy ilyen kapcsolata, mindketten szüzek voltak, egy év után szakítottak. Illetve nem szakítottak, a srác egyik napról a másikra nem volt elérhetõ (ennek 4 éve, azóta se beszéltek). Szerintem beszélj vele errõl, biztos nagyon gátlásos. Te vagy a fiú, szerintem neked kéne határozottabbnak lenned és megtenned az elsõ lépéseket.
Jézus isten. Már 1 hónap után szakítanod kellett volna vele. Azt legalább elvárta, hogy vegyél neki ezt azt, vidd randizgatni? Mert akkor még szép kis pénzkidobás is volt :)
én amikor még szûz voltam és a lány is még régebben mi is 1 évet vártunk, pontosabban 1 év hónapot...nincs veszve a dolog nyugi...kitartás és dobd fel óvatosan a témát...
bocsi 1 év 2 hónapot
A kérdező hozzászólása: jó de ha rá kérdezek, vagy megbeszéljük hogy nha meg próbáljuk, akkor mindíg van valami kifogása.Pettingelni szoktunk és teccik neki élvezi, de õ nem akar engem kielégíteni.illetve ha mindíg az van amit õ akar, no problem, de ha én kérek valamit(nem csak pettingbe) veszekedni kell , veszekszik velem.
mért nem ezzel kezdted kérdezõ? ez azt jelenti, hogy undorodik tõled és önzõ!!!
ma 21:44 ja hát ez így már más!!igen ahogy az elõzõ mondta egy ostoba önzõ éretlen lány.....mennyi idõs a barátnõd? Amúgy javaslom neked hogy te is legyél önzõ és ne csináld neki, tudom nehéz ezt így meg állni de ne csináld neki egy jó darabig aztán csak rá eszmél a dolgokra....szóval próbáld meg állni....
ja látom 19
Ja, így már mindjárt más. Próbálj meg mégegyszer beszélni vele , és ha nem, akkor hagyd ott a fenébe.
A kérdező hozzászólása: tudjátok mindenki ezt mondja ...
kezdj el csajozni és majd összejön valaki mással...ne szenvedj egy hülye pitsa önzõsége miatt
Sztem sem normális a csaj, önzõ, és kihasznál, és arra nem képes, hogy lefeküdjön veled 1 év után, akkor nem hiszem, hogy ezután le fog... Ne pazarold rá az idõd, így is ráment 1 éved a huzavonára, szerintem szakíts még most, nehogy még több idõdet elvigye FÖLÖSLEGESEN! 23N
Ha õ is társad lenne a pettingben, aszondanám, várjál, node így??! Szerintem hagyd a gcibe.
Egy évet feleslegesen elb.sztál az életedbõl, de az biztos, hogy soha sem fogod megdugni. Kihasznál téged, mert jó, hogy van valaki, aki figyel rá, de ha a dugásra kerülne a sor, akkor jön a te is csak azt akarod duma. Már nem kis lány, elvileg egy érett felnõtt nõ, akinek szavazati joga is van. Én a helyedben végig kúrnám az összes barátnõjét, majd kidobnám a p.csába. Az ilyen hülye szûzk.rvákat nagyon röhellem.
Itt már rég nincs helye a beszélgetésnek és az miértek keresésének. Természetes, ha két ember összejön, nem fognak egybõl fejest ugrani az ágyba. Sõt ha szûz az illetõ, akkor talán jobban tart az elsõ testi kapcsolattól, de azért max két hónap szerintem több, mint elegendõ, hogy felkészüljön rá. Én még azt is elhiszem, hogy egy szûz lány nagyon akar dugni, de váratja szerencsétlent, hogy megfeleljen bizonyos társasalmi elvárásoknak. Na de, hogy egy évig semmi, azért az már mégis csak túlzás. Sõt egyenesen felháborító. A csaj vagy defektes, teledumálták a fejét mindenféle baromsággal, hogy a szex milyen rossz dolog, mással dugatja magát, vagy arra vár, hogy mással dugathassa magát. Itt az egyetlen megoldás, ha minden szó nélkül kidobod a p.csába. Én a helyedben valahogy vissza is vágnék neki az elvesztegetett egy évért, mondjuk úgy, hogy megdugom az egyik barátnõjét. Az ilyen szûzk.rvákat jobban rühellem, mint a ribancokat, de úgy tûnik manapság csak ez a két véglet van.

Miért érzem hogy néha nagyon nehéz a távkapcsolat? Hetente egyszer vagyok vele! Lassan 1 évesek leszünk 23/F

Legjobb válasz: Mert tényleg nehéz. Tudom, hogy rossz, én is voltam benne, és én arra a következtetésre jutottam, hogy nincs értelme távkapcsolatot létesíteni, ha nincs valami közös cél (pl. összeköltözés 1 éven belül, vagy legalább közelebb költözés). Nekem emiatt (is) tönkrement a kapcsolatom, mert nem volt közös cél.

Mert tényleg nehéz. Tudom, hogy rossz, én is voltam benne, és én arra a következtetésre jutottam, hogy nincs értelme távkapcsolatot létesíteni, ha nincs valami közös cél (pl. összeköltözés 1 éven belül, vagy legalább közelebb költözés). Nekem emiatt (is) tönkrement a kapcsolatom, mert nem volt közös cél.
Költözzetek közelebb egymáshoz, esetleg össze, mert heti egy nagyon kevés tényleg. :( Jártam már én is hasonló cipõben, és vagy a közelebb költözés, vagy a szakítás a megoldás, mert hosszabb távon ha változatlan marad a helyzet, az nagyon kellemetlen. 28 F

Lassan 1 éves lesz a lányom érdemes lenne már megismertetnem a bilivel vagy a WC-vel? Vagy ráérne még?

Legjobb válasz: Mi 1 éves korában vettük a fiamnak a bilit. OTt volt a szoba sarkában, és sokszor ráült, késõbb azon olvasott. Persze ruhástól. Amikor már kezdett megérni a szobatisztaság gondolata, akkor annyi elõnyünk volt, hogy nem félt tõle, ráült az elsõ szóra meztelenül is.

Mi 1 éves korában vettük a fiamnak a bilit. OTt volt a szoba sarkában, és sokszor ráült, késõbb azon olvasott. Persze ruhástól. Amikor már kezdett megérni a szobatisztaság gondolata, akkor annyi elõnyünk volt, hogy nem félt tõle, ráült az elsõ szóra meztelenül is.
Vegyél egy bilit, és nézd meg, érdekli-e. De valószínû korai lesz még:)
Két éves kora elõtt nem érdemes. Csak elriasztod vele. Még nem tudja érzékelni az ingereket. Ha bele is pisil a bilibe, az véletlen. Sokkal többet árt, ha a babát hosszú ideig hagyják a bilin ülni, mint amennyit használ.
2, 5 - 3 éves kor körül lesznek szobatiszták a gyerekek. 1 évesen nagyon korai még gondolatnak is....
A kérdező hozzászólása: Anyukám azt mondja, már meglehetne próbálni...
Megismerkedhet a bilivel, de használni még nem kell neki. (Persze ráülhet ruhástól, vagy meztelenül, kipróbálhatja, stb.) Ettõl függetlenül el lehet neki mondani, hogy mire való, és az is hasznos, ha idõnként a wc-ben látja, hogy mit csinálnak ott a nagyok. Így szokik hozzá szép lassan a szobatisztaság gondolatához, aztán 2-3 évesen meg is valósítja azt. Erõltetni nem szabad, az csak elriasztja. De nyáron már érdemes lehet kis bugyit adni rá, amíg az udvaron levegõzik, ha már megvan benne az igény a szobatisztaságra, akkor szólni fog, ha pisilnie kell, vagy magától leveszi a bugyit, és pisil. Nálunk is így kezdõdött. :)
Megismertetni meg lehet, de még ne várj túl sokat a dologtól. Még ráér. A gyerekek átlagosan 2 és fél éves koruk körül lesznek szobatiszták, legalábbis az ismeretségi körömben és a saját 3 gyerekemnél ezt tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint még ráérünk vele, köszönöm!
Szerintem is meg lehet a bilit venni. Megszokja legalabb, hogy ott van, ha nem is erti, hogy mire van meg nem ul ra. Nem tudhatod, hogy mikor lenne kesz a szobatisztasagra. Nekunk egyik ismerosunknel 1 eves kora elott lett szobatiszta a kislany, de szerintem ez 0, 001%, mert szamomra hihetetlen volt, de van ilyen is...szoval 1 es 2 eves kor kozott is tortenhet. Van, aki 2 evesen szobatiszta (mondjuk az en gyerekemmel nem volt ilyen szerencse). Ismeroseim kozott meg tapasztalatbol ugy latom, hogy 2 eves kor korul jon el az ido, mikor tudjak, hogy kakilnak es 2, 5-3 eves korukra lesznek szobatisztak. Egyik naprol a masikra is tortenhet.

16 éves pasi vagyok, és lassan 1 éve lesz, hogy megismerkedtem 1 évvel idősebb csajjal, aki a sulitársam, és nagyon jó barátok lettünk. Megkérdezzem tőle hogy nem-e járna velem, vagy csak a barátságunk menne rá? :S:S:S

Legjobb válasz: szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...

szerintem ne rohand le :) elõször mindenképp kerüljhozzá nagyonközel, mutasd meg a pasis (és nem baráti) énedet, aztán kérdezz rá :) de ne egybõl :D 16/L jaa és amúgy én megijednék ha egy jó barátom hirtelen rákérdezne...
Ha nincs barátja akkor szabad a pálya. Lehet, h a lépéseidre vár, de sztem ne egybõl azzal támadd le, hogy "járnál velem"?? Hanem elõször hívd el randizni...
sztem ne kérdezd meg fölösleges, egy kapcsolat nem az egyik napról épûl fel a másikra... kerülj közel hozzá, testileg, bensõségesen.így talán azt mondaná nem, de ha közel kerülsz esetleg beléd esik, akkor az neked jó :) hívd el randi félére, az a biztos többször, majd testi kontaktus, csók stb... így tudod ha vissza utasít nem történik akkora gond, mintha megkérdeznéd.Bár én sose értettem, ezt a járnál velem dumát... ui.: sry ha hülyén fogalmaztam, meg az esetleges helyesírási hibákért
16 éves fiú vagy, nem 16 éves pasi.
Jaja, szerintem se kérdezz rá szóban. Amikor egy séta közben jó a hangulat, megsimogatod a vállát vagy derekát, mintha csak szimpla barátságból tennéd mindezt. Abból, hogy hogy reagál erre, tudni fogod, hogy viszonyul hozzád. Ha nem akar semmit, tartótkodó lesz, megpróbálja illõen elhárítani a közeledésedet. Ha baráti ölelésnek álcázod, akkor nem hozod kellemetlen helyzetbe magadat, ha esetleg hárít.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek :)

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Lassan 1 hónapja lesz, hogy eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ti szoktatok venni ilyenkor valamit, vagy elmentek valami különleges helyre?

A kérdés egyszerű, 1 hónapja eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ennyi ideig még sose jártam senkivel, ezért nem is tudom, hogy ilyenkor szokás-e valami különlegeset adni neki, vagy elvinni valahova. Hova vigyem el, vagy mit adjak a barátnőmnek? 15-16 éves lányok, ti minek örülnétek? 15/f és 15/l Előre is köszi az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...

Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...
Szerintem az egy hónapot nem kell ünnepelni.
Felesleges. Max hívd meg egy sütire, ha nagyon akarod, de amúgy nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy hány évesek vagytok? Illetve a nemeteket is elárulnátok?
szerintem vidd el moziba :) vagy csak adj neki egy csokor virágot, a lányok örülnek ha emlékeztek a hónapfordulóra
szerintem meg igen is kell! Vidd el egy sütire vagy vigyél egy szál virágot! a lányok szeretik a figyelmes pasikat!
Ha gondolod, vigyél virágot vagy menjetek el cukrászdába, különösen ha még nem voltatok. De igazán az évfordulókat érdemes ünnepelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Hát... én 8 hónapja leszek a barátommal legközelebb. Mi maximum adtunk egymásnak egy olyan coca colát aranyos feliratokkal :) Vagy éppen sétáltunk egy nagyot, mikor hófordulónk volt, és nekem nem hiányzik különösebben, hogy elhalmozzon. Ha 1 évesek leszünk, majd lehet, hogy lesz valami 17/l

Lányom folyékonyan beszél lassan 1 hete. Csak az a baj, hogy nem lehet érteni. Mikor lesz ebből tiszta beszéd?

Lányom március elején lesz 2 éves. Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: 5 éves korára kell rendezõdnie a beszédének, addig van ideje, addigra kell tisztán beszélnie. Ha utána is fenn áll, akkor logopédus.

5 éves korára kell rendezõdnie a beszédének, addig van ideje, addigra kell tisztán beszélnie. Ha utána is fenn áll, akkor logopédus.

Listerine jó megoldás a problémámra? Lassan 1 hete lesz, hogy fogászaton voltam, és az injekció helyén érzek olyan szúró érzést, mintha afta lenne ott.

Veletek is el?fordult hasonló? A Listreine-t használhatom háromszor egy nap?

Legjobb válasz: próbáld inkább az érzékeny fogakra és ínyre való sensodyne-t. az nem csípi annyira mint a listerine, de ugyanolyan hatékony. nekem is szokott néha fájni az injekció helye, a sensodyne jó volt rá. napi kétszer lehet használni.

próbáld inkább az érzékeny fogakra és ínyre való sensodyne-t. az nem csípi annyira mint a listerine, de ugyanolyan hatékony. nekem is szokott néha fájni az injekció helye, a sensodyne jó volt rá. napi kétszer lehet használni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!