Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 hogy a párommal (12 db)

Lassan 1 éve hogy a párommal próbálkozunk, de eddig sikertelen volt. Orvosnál még nem voltam. Hallottam az elevitről, hogy a terhesség előtt 2-3 hónappal kell szedni. Tényleg hatásos?

Legjobb válasz: Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!

Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!
szia, ÉN NEM AZ ELEVITET, HANEM A GRAVIDÁT SZEDEM, ÉN IS SZERETNÉK MÁR KISBABÁT. DE NEKÜNK NÖVEMBER ÓTA NEM AKAR ÖSSZE JÖNNI. SZTEM MENJ EL DOKIHOZ, JA ÉS ÉN KB. MINDEN MÁSNAPP VESZEK BE EGY GRAVIDÁT... ÁRTANI NEM ÁRT.. HÁTHA... :) SZURKOLOK...
Szia. A terhes vitaminok nem csodaszerek. Ha még nem voltál orvosnál akkor minél hamarabb menj(menjetek) el. De az is lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy lelki okai vannak hogy még nem jött össze. Az én barátnõmnek semmi egészségügyi baja nincs, és másfél éve nem tud teherbe esni sajnos. Remélem nálatok hamarosan kopogtat a gólya.
Sajnos a teherbeesést egyik vitamin sem segíti!
Kérj az orvosodtól hormonvizsgálatot. Ha azzal van gond, hiába szedsz vitamint! Sajnos, a mai nõk tipikus problémája a magas prolaktin szint (Ok: stressz, feszültség, túlsúly), ami nem engedi, hogy teherbe essél. A jó hír, hogy gyógyszerrel viszonylag hamar kezelhetõ. Ha ez sem segít, jön a HSG. Szerintem mindenféleképp menj el most már orvoshoz. Lehet az is, hogy a pároddal van a baj...
Nemrég bebizonyíatották hogy az Elevit miatt sok baba született betegen, NE SZEDD! Inkább szedj megbízhatóbb vitaminokat mint a szupradin vagy a Calcium magnézium cink...esetleg sörélesztõ...ezeg a termes bigyók általában csak vakítások már tablettában is ugyanezek az anyagok vannak...

Voltál már úgy hogy hónapok, vagy 1 év után szerettél bele a párodba? Lehetséges, hogy valakinél ilyen lassan alakuljon ki?

Legjobb válasz: Mármint az együtt járást követõen? Szerintem pár hónap még rendben van, de az év már sok. Persze szép, ha valaki ennyire kitartó, hogy megvárja, míg a párjába szeret, de szerintem sokan kilépnének a kapcsolatból, mert nem érzik ugyanazt.

Mármint az együtt járást követõen? Szerintem pár hónap még rendben van, de az év már sok. Persze szép, ha valaki ennyire kitartó, hogy megvárja, míg a párjába szeret, de szerintem sokan kilépnének a kapcsolatból, mert nem érzik ugyanazt.
Velem így volt...nagyon lassan alakult ki bennem a szerelem kb. 9-10 hónap után...nem tudom h miért pont akkor. Addig csak tetszett, sokat nevettünk együtt, boldog voltam vele, de nem éreztem pl. pillangókat a gyomromban meg ilyenek, nem jöttem zavarba mellette. Olyan volt mintha a másik felemet találtam volna meg, így adtam neki esélyt. Életem legjobb döntése volt! Ma már nem tudnám nélküle elképzelni az életem, 1 éve együtt élünk és 4 évesek leszünk májusban :) 25/N
Mi a párommal 9 hónapig "csak"barátok voltunk, bár én szerelmes voltam belé, és ezt tudta Õ is.Amikor nálam bejött a képbe más(engem nem érdekelt, csak Õ akart többet)akkor érezte a párom is hogy ez már több mint barátság, hiszen féltékeny lett, ami barátok közt nem szokás. Az elsõ csók után felpörögtek az események, két hónap múlva összeköltöztünk, másfél év után összeházasodtunk, ezután másfél évvel megszületett a kisfiunk, aki éppen most másfél éves. :) Sok boldogságot Nektek is!
Igen, én is így volta, 6-7 hónap után szerettem a páromba, õ is olyan 2 hónap után, addig olyan jó volt vele lenni :) Egyáltalán nem gond az ilyesmi, sõt talán tartósabb is lehet egy ilyen kapcsolat a véleményeim szerint. Azóta is együtt vagyunk, 10 éve õ a férjem. Tehát nekünk bevált :)
A kérdező hozzászólása: A megismerkedést követõen gondoltam. Igazából a nagy vonzódás, a szeretet az elejétõl fogva megvolt, csak én bele is szerettem, míg õ csak szeretett velem lenni. Viszont így 1 év után kezdem érezni, hogy egyre jobban ragaszkodik hozzám, jobban érdekli mi van velem, többet szeretne velem lenni. Mentségére legyen, hogy egy hosszú, komoly kapcsolatának lett vége elõttem, így a tétovázós idõszakban még a sebnyalogatás is benne volt!
A kérdező hozzászólása: Olyan jó ezeket a történeteket olvasni! :) Köszönöm szépen, Nektek is sok boldogságot! :)
Kérdezõ, és õ tudta, hogy Te hogy érzel iránta?
Én 4 év után szerettem bele a páromba. Azt gondolom, hogy ennyi idõ kellett, hogy összecsiszolódjunk, hogy meglegyen az összhang. Voltak nehéz idõszakai a kapcsolatunknak amikor kétséges volt, hogy képesek leszünk ezt folytatni. Õ az elejétõl fogva szerelmes volt belém, én meg csak kitartottam mellette, mert én is szerettem õt, de szerelmet nem éreztem. Az évek alatt sokat változott õ is, és én is, és már tudom, hogy nem akarok mást csak Õt. Biztos hülyén hangzik, de így volt! Idén pedig össze is fogunk házasodni.
Nem, nem lehetséges.Max.3 hónap, ha eddig nem alakul ki, akkor az már csak elfogadás-. Akinél több idõ, mondjuk évek az összekeveri a megszokást, kényszerelfogadást a mély valódi érzésekkel.

Anyukák, lassan 1 éve, hogy itt hagyott minket a párom, Most lesz két éves a kislány. Nem voltunk házasok. Bőv. Lent?

Szeretném megkereszteltetni a lányom,de volt ex nem akarja,ilyenkor mi a tehend?,kell az ? bele egyezése? Vagy sem,mit tegyek.nem nagyon látogatja a kislányt.hetente 1 szer 2 ó hosszára.

Legjobb válasz: Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.

Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.
szia! szerintem nem kell, nálunk most volt keresztelõ, mi ott sem voltunk, amikor elõtte intézkedett párom anyukája, bediktálta a nevünket, hogy mi vagyunk a szülõk, és ennyi. Nem kell külön engedély tõle.


Lassan 1 éve vettem egy telefont, de még van rajta pár nap garancia, és olyan csomagba vagyok amibe van biztosítás is. Ha visszaviszem, hogy nem vagyok a készülékkel megelégedve, és másikat szeretnék, adnak másikat? (vodafone)

Legjobb válasz: Elolvasod a szerzõdést (tudod, az amit soha senki nem olvas el, csak aláírja) és ha szerepel benne olyasmi, hogy "ha a mókuska 1 éven át gyepálta a készüléket, de már nem tetszik neki, akkor szó nélkül kicseréljük", akkor esélyes a dolog.

Elolvasod a szerzõdést (tudod, az amit soha senki nem olvas el, csak aláírja) és ha szerepel benne olyasmi, hogy "ha a mókuska 1 éven át gyepálta a készüléket, de már nem tetszik neki, akkor szó nélkül kicseréljük", akkor esélyes a dolog.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs benne, de az se, hogy nem cserélik ki?:D
Hol élsz te, meseországban?
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs rá esély, hogy másikat kapjak?:D
Nincs, Captain Obvious
Te is apu/anyu pénzén nõttél/nõsz fel, igaz?

Hogy fogják, így a nõk megtalálni a párjukat, ha lassan 1 pasi jut 10 nõre?

Egy férfi nézzen ki valahogy (legyen külsõ vonzalom), legyen határozott, férfias, tudjon dönteni, magasabb legyen egy nõnél, legyen okos, értelmes, legyen egzisztenciája, hûséges legyen, ne kalandozzon, ne legyen bunkó. A nõknek ilyen igényeik vannak, ami rendbe is van, mert ne jöjjön össze olyannal, akivel nem érzi jól magát, de vajon így mennyi egyedülálló macskás nõ lesz vagy gyerekét egyedül nevelõ anyuka, ugyanis szerintem kevés ilyen pasi van, amilyen a nõknek ma az igénye, tuti sok nõ nem fogja megtalálni igényének megfelelõ párt.

Legjobb válasz: Még hány kérdést fogsz kiírni? Nincs erre valami korlát?

Még hány kérdést fogsz kiírni? Nincs erre valami korlát?
"a csajok hibája, hogy nem képesek leadni az igényeikbõl" Hát persze.. nem majd összejönnének mindenféle nyomoronc vesztes alakkal... na kösz nem. Egyébként aki akarja, és tesz érte, az találhat megfelelõ társat magának. Nekem is csak 5 évig tartott:) , fiatalon, 24 évesen találtam meg..de elég magas volt a léc is. És ennyi idõ alatt csak 1 férfi ütötte meg azt a szintet ami nekem jó. Normális ember nem jön össze olyannal, aki nem tetszik neki, és nem marad olyannal, akivel nem 100% boldog. Ennyi.
" Inkább osztozkodnak azon az 1 pasason még ha el is ítélik az ilyesmit, csak ne kelljen a "tökéletesnél" rosszabbal beérni..." Módosítanék: Nem mindenki osztozkodna, nekem pl. eszemben sincs. Viszont inkább rohadnék meg egyedül, minthogy beérjem olyannal, aki nem "tökéletes" számomra, az én preferenciáim szerint.
Inkább osztozkodnak azon az 1 pasason még ha el is ítélik az ilyesmit, csak ne kelljen a "tökéletesnél" rosszabbal beérni...
nem tudom... majd összeállnak egymással, egy tenyészbikával pedig felcsináltatják magukat és a probléma megoldva.
Én már megtaláltam. :)
Ez a kérdés régebben is felvetõdött, mégis többségben megtaláltuk a párunkat. Egyébként ezek nagyrészt nem is olyan borzasztó igények. Pl. hogy legyen vonzalom (anélkül mégis hogyan?), legyen okos (nem kell, hogy Einstein legyen, de legalább alapvetõ intelligencia), hûség (akkora elvárás, hogy nem dugjon össze-vissza?), ne legyen bunkó (hát ne is). Na és igen, a határozottság, férfiasság, döntésképesség. Nem tudom, ez nagy elvárás-e, én mindenesetre ilyen párt választottam. Az egzisztencia engem nem igazán érdekelt, nem tudom, ez mennyire elvárás.
sötét vagy
Sok szingli nõ van, de meg is érdemlik!!
Mirõl beszélsz, a csajok hibája, hogy nem képesek leadni az igényeikbõl, és még a fiúkat cseszegetik, hogy elégedjenek meg a rondább csajokkal, meg adják lejjebb az igényeiket. Érdekes, a lányok miért nem adnak lejjebb az igényeikbõl, ha annyire erõszakosan követelik, , hogy ronda srác hagyja õket békén?!
"Normális ember nem jön össze olyannal, aki nem tetszik neki, és nem marad olyannal, akivel nem 100% boldog. Ennyi." Akkor meg minek nyomatjátok ezt az igényleadós dumát?!!!
Ha védekeztek és mindketten akarjátok nem lehet gond
Az írásodból ítélve még várnod kellene. Mennyire ismeritek egymást? Petting volt már?
Hát szerintem ez nem azt jelenti, hogy még nem vagy rá készen.. talán épp az ellenkezõjétXD:D Hát azt meg, hogy akarjátok-e könnyen el lehet dönteni:D Szerintem pettingeljetek...és ha azt élvezitek mind2-en és benne vagytok a "továbbiakban" is akor hajrá!:D Nah sok sikert! 16/F Menyus
A kérdező hozzászólása: mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata!és ezét még petting se volt mert "félénkek vagyunk".én már szeretném meg sztem õ is de egyrészrõl nincs rá megfelelõ alkalom se.és most ilyenkor mit csináljunk??:S
Nekem is eddig még csak 1 komoly kapcsolatom volt...és mi se csináltunk olyasmit:S De így utólag már bánom hogy nem kezdeményeztem. Amúgy hogyhogy nincs rá megfelelõ alkalom? Szerintem kezdésnek az is jó ha úgy csókolod meg, hogy nem 1bõl szájra csókolsz, hanem nyakra(egy kicsit csókolgatod), majd szép lassan mész felfele az archoz, majd a szájhoz:D:P közben simogatod a csaj derekát(én is így csináltam, bnõm odavolt ezért)H Ha ilyesmi még nem volt akkor szerintem próbáld ki.Ezzel kezdheted a pettinget. (de ha nem akarja akor nem kell erõltetni, meg am. is látod majd a reakciójábólXD) Isnét én, 16/F MenyusXD:D
A kérdező hozzászólása: az h csak hétvégente tudunk találkozni:S(sajnos)!+ még a szülök féltenek minket és ezért még nem igazán tudtunk érted 1másnál aludni se, és ha 1másnál vagyunk akkor általában a szülök is otthon vannak...és néha ránk nyitnak mikor már kezdenénk belejönni... simogatás stb.!szall elég xar helyzet
menjetek szobára akkor
Múlik a fellángolás.
Hullámvölgy, majd elmúlik, vagy ha konkrét problémát is vannak, de nem foglalkoztok vele, akkor rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nincs konkrét probléma, csak nem tudom mit érzek
Idõ... gondolkozz, tegyél rendet magadban és dönts! Tudom hogy nehéz, és nem könnyû. De ez hosszútávon nem fog mûködni ha nem beszélitek meg a problémát, és te nem gondolkodsz el hogy mit akarsz.
Fogyasztóvédelem. Még ma!
Nem tudom óránál mennyi egy ilyen javitási idõ de mobiltelefonnál a maximum 15 naptári nap.Valszeg ennél se több igy az elsõ válaszoló javaslalát ajánlom én is!

Miért nem tudok túllépni? Lassan 1 éve hogy vége lett egy másfél éves kapcsolatomnak azóta van egy barátom akit nagyon szeretek 6 hónapja vagyünk együtt. Mégis ha azt mondanám az exem hogy újra kezdené velem szó nélkül elhagynám a párom. Miért van?

Legjobb válasz: Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom,hogy miért voltam ekkora fasz,hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!

Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom, hogy miért voltam ekkora fasz, hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!
a fontos kapcsolatokat nehezen felejti el az ember... valahogy, tudjuk, hogy az már úgy mûködött velem is ez van :S és szerintem még sokak értik, hogy mirõl beszélek
Akkor nem szereted a mostani párod. Ha vége lett annak oka van. Örülj, hogy van most melletted valaki, és probálj meg vele boldog lenni, de ha továbbra is az ex pasidra gondolsz, akkor hagyd szerencsétlen barátodat, hogy kapjon magának olyan lányt aki õt akarja. Forditott, helyzetben gondolkoztál el? neked hogyan esne a dolog, ha téged hagynának el szó nélkül. Azért nem tudod elfelejteni a régi párod mert nem volt be fejezve rendesen.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nagyon szeretem a párom. De úgy érzem hiányzik valami amit az exem meg tudott adni mindent megadnék hogy újra kezdhessem vele..
nagyon szereted az újat, de nem szerelmes vagy. a szerelem az mindent visz nem látsz, nem hallasz és centikkel a föld felett jársz ez a srác egy nagyon rendes ember , de ez neked kevés. jönni fog valaki aki miatt gondolkodás nélkül fogod elhagyni
összekötnek az emlékeke , a közös múlt.. próbáld meg végleg lezárni... és koncentrálj a mostani párkacsolatodra !
Nem èri meg felrúgni egy kapcsolatot az ex miatt. Csak ennyit mondok.

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!