Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 hogy a párommal (9 db)

Lassan 1 éve hogy a párommal próbálkozunk, de eddig sikertelen volt. Orvosnál még nem voltam. Hallottam az elevitről, hogy a terhesség előtt 2-3 hónappal kell szedni. Tényleg hatásos?

Legjobb válasz: Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!

Az Elevit egy olyan készítmény, amely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azért szokták javasolni a szedését már a terhesség elõtt, hogy a szervezetet segítse felkészülni, "elraktározni" a szükséges vitaminokat. De a teherbeesést nem segíti! Mi a párommal két hónapja próbálkozunk és az orvosom nekem azt javasolta, hogyha fél év elteltével még mindig nincs "eredmény", menjek vissza és megbeszéljük. Egyébként én szedem az Elevitet. Ha többet akarsz megtudni róla, nézd meg az oldalukat. Remélem hamarosan "pozitívra" fordul az életed!
szia, ÉN NEM AZ ELEVITET, HANEM A GRAVIDÁT SZEDEM, ÉN IS SZERETNÉK MÁR KISBABÁT. DE NEKÜNK NÖVEMBER ÓTA NEM AKAR ÖSSZE JÖNNI. SZTEM MENJ EL DOKIHOZ, JA ÉS ÉN KB. MINDEN MÁSNAPP VESZEK BE EGY GRAVIDÁT... ÁRTANI NEM ÁRT.. HÁTHA... :) SZURKOLOK...
Szia. A terhes vitaminok nem csodaszerek. Ha még nem voltál orvosnál akkor minél hamarabb menj(menjetek) el. De az is lehet, hogy annyira szeretnéd a babát, hogy lelki okai vannak hogy még nem jött össze. Az én barátnõmnek semmi egészségügyi baja nincs, és másfél éve nem tud teherbe esni sajnos. Remélem nálatok hamarosan kopogtat a gólya.
Sajnos a teherbeesést egyik vitamin sem segíti!
Kérj az orvosodtól hormonvizsgálatot. Ha azzal van gond, hiába szedsz vitamint! Sajnos, a mai nõk tipikus problémája a magas prolaktin szint (Ok: stressz, feszültség, túlsúly), ami nem engedi, hogy teherbe essél. A jó hír, hogy gyógyszerrel viszonylag hamar kezelhetõ. Ha ez sem segít, jön a HSG. Szerintem mindenféleképp menj el most már orvoshoz. Lehet az is, hogy a pároddal van a baj...
Nemrég bebizonyíatották hogy az Elevit miatt sok baba született betegen, NE SZEDD! Inkább szedj megbízhatóbb vitaminokat mint a szupradin vagy a Calcium magnézium cink...esetleg sörélesztõ...ezeg a termes bigyók általában csak vakítások már tablettában is ugyanezek az anyagok vannak...

Voltál már úgy hogy hónapok, vagy 1 év után szerettél bele a párodba? Lehetséges, hogy valakinél ilyen lassan alakuljon ki?

Legjobb válasz: Mármint az együtt járást követõen? Szerintem pár hónap még rendben van, de az év már sok. Persze szép, ha valaki ennyire kitartó, hogy megvárja, míg a párjába szeret, de szerintem sokan kilépnének a kapcsolatból, mert nem érzik ugyanazt.

Mármint az együtt járást követõen? Szerintem pár hónap még rendben van, de az év már sok. Persze szép, ha valaki ennyire kitartó, hogy megvárja, míg a párjába szeret, de szerintem sokan kilépnének a kapcsolatból, mert nem érzik ugyanazt.
Velem így volt...nagyon lassan alakult ki bennem a szerelem kb. 9-10 hónap után...nem tudom h miért pont akkor. Addig csak tetszett, sokat nevettünk együtt, boldog voltam vele, de nem éreztem pl. pillangókat a gyomromban meg ilyenek, nem jöttem zavarba mellette. Olyan volt mintha a másik felemet találtam volna meg, így adtam neki esélyt. Életem legjobb döntése volt! Ma már nem tudnám nélküle elképzelni az életem, 1 éve együtt élünk és 4 évesek leszünk májusban :) 25/N
Mi a párommal 9 hónapig "csak"barátok voltunk, bár én szerelmes voltam belé, és ezt tudta Õ is.Amikor nálam bejött a képbe más(engem nem érdekelt, csak Õ akart többet)akkor érezte a párom is hogy ez már több mint barátság, hiszen féltékeny lett, ami barátok közt nem szokás. Az elsõ csók után felpörögtek az események, két hónap múlva összeköltöztünk, másfél év után összeházasodtunk, ezután másfél évvel megszületett a kisfiunk, aki éppen most másfél éves. :) Sok boldogságot Nektek is!
Igen, én is így volta, 6-7 hónap után szerettem a páromba, õ is olyan 2 hónap után, addig olyan jó volt vele lenni :) Egyáltalán nem gond az ilyesmi, sõt talán tartósabb is lehet egy ilyen kapcsolat a véleményeim szerint. Azóta is együtt vagyunk, 10 éve õ a férjem. Tehát nekünk bevált :)
A kérdező hozzászólása: A megismerkedést követõen gondoltam. Igazából a nagy vonzódás, a szeretet az elejétõl fogva megvolt, csak én bele is szerettem, míg õ csak szeretett velem lenni. Viszont így 1 év után kezdem érezni, hogy egyre jobban ragaszkodik hozzám, jobban érdekli mi van velem, többet szeretne velem lenni. Mentségére legyen, hogy egy hosszú, komoly kapcsolatának lett vége elõttem, így a tétovázós idõszakban még a sebnyalogatás is benne volt!
A kérdező hozzászólása: Olyan jó ezeket a történeteket olvasni! :) Köszönöm szépen, Nektek is sok boldogságot! :)
Kérdezõ, és õ tudta, hogy Te hogy érzel iránta?
Én 4 év után szerettem bele a páromba. Azt gondolom, hogy ennyi idõ kellett, hogy összecsiszolódjunk, hogy meglegyen az összhang. Voltak nehéz idõszakai a kapcsolatunknak amikor kétséges volt, hogy képesek leszünk ezt folytatni. Õ az elejétõl fogva szerelmes volt belém, én meg csak kitartottam mellette, mert én is szerettem õt, de szerelmet nem éreztem. Az évek alatt sokat változott õ is, és én is, és már tudom, hogy nem akarok mást csak Õt. Biztos hülyén hangzik, de így volt! Idén pedig össze is fogunk házasodni.
Nem, nem lehetséges.Max.3 hónap, ha eddig nem alakul ki, akkor az már csak elfogadás-. Akinél több idõ, mondjuk évek az összekeveri a megszokást, kényszerelfogadást a mély valódi érzésekkel.

Anyukák, lassan 1 éve, hogy itt hagyott minket a párom, Most lesz két éves a kislány. Nem voltunk házasok. Bőv. Lent?

Szeretném megkereszteltetni a lányom,de volt ex nem akarja,ilyenkor mi a tehend?,kell az ? bele egyezése? Vagy sem,mit tegyek.nem nagyon látogatja a kislányt.hetente 1 szer 2 ó hosszára.

Legjobb válasz: Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.

Ha te neveled, úgy gondolom, hogy nagyobb jogod van eldönteni, hogy mit akarsz. A keresztelõn viszont tanácsos ott lenni mindkét szülõnek, bár nem tudom, felétek mi a szokás. Nálunk annak a szülõpárnak, ahol volt áldozás stb, meg kell gyónni keresztelõ elõtt, és el kell menni egy beszélgetésre is a leendõ keresztszülõkkel. Itt a papon is múlik, hogy engedi-e, valamint tényleg jó lenne tisztázni a volt pároddal a dolgot. Nálunk papírokat is ki kell tölteni.
szia! szerintem nem kell, nálunk most volt keresztelõ, mi ott sem voltunk, amikor elõtte intézkedett párom anyukája, bediktálta a nevünket, hogy mi vagyunk a szülõk, és ennyi. Nem kell külön engedély tõle.


Ha védekeztek és mindketten akarjátok nem lehet gond
Az írásodból ítélve még várnod kellene. Mennyire ismeritek egymást? Petting volt már?
Hát szerintem ez nem azt jelenti, hogy még nem vagy rá készen.. talán épp az ellenkezõjétXD:D Hát azt meg, hogy akarjátok-e könnyen el lehet dönteni:D Szerintem pettingeljetek...és ha azt élvezitek mind2-en és benne vagytok a "továbbiakban" is akor hajrá!:D Nah sok sikert! 16/F Menyus
A kérdező hozzászólása: mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata!és ezét még petting se volt mert "félénkek vagyunk".én már szeretném meg sztem õ is de egyrészrõl nincs rá megfelelõ alkalom se.és most ilyenkor mit csináljunk??:S
Nekem is eddig még csak 1 komoly kapcsolatom volt...és mi se csináltunk olyasmit:S De így utólag már bánom hogy nem kezdeményeztem. Amúgy hogyhogy nincs rá megfelelõ alkalom? Szerintem kezdésnek az is jó ha úgy csókolod meg, hogy nem 1bõl szájra csókolsz, hanem nyakra(egy kicsit csókolgatod), majd szép lassan mész felfele az archoz, majd a szájhoz:D:P közben simogatod a csaj derekát(én is így csináltam, bnõm odavolt ezért)H Ha ilyesmi még nem volt akkor szerintem próbáld ki.Ezzel kezdheted a pettinget. (de ha nem akarja akor nem kell erõltetni, meg am. is látod majd a reakciójábólXD) Isnét én, 16/F MenyusXD:D
A kérdező hozzászólása: az h csak hétvégente tudunk találkozni:S(sajnos)!+ még a szülök féltenek minket és ezért még nem igazán tudtunk érted 1másnál aludni se, és ha 1másnál vagyunk akkor általában a szülök is otthon vannak...és néha ránk nyitnak mikor már kezdenénk belejönni... simogatás stb.!szall elég xar helyzet
menjetek szobára akkor
Fogyasztóvédelem. Még ma!
Nem tudom óránál mennyi egy ilyen javitási idõ de mobiltelefonnál a maximum 15 naptári nap.Valszeg ennél se több igy az elsõ válaszoló javaslalát ajánlom én is!

Miért nem tudok túllépni? Lassan 1 éve hogy vége lett egy másfél éves kapcsolatomnak azóta van egy barátom akit nagyon szeretek 6 hónapja vagyünk együtt. Mégis ha azt mondanám az exem hogy újra kezdené velem szó nélkül elhagynám a párom. Miért van?

Legjobb válasz: Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom,hogy miért voltam ekkora fasz,hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!

Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom, hogy miért voltam ekkora fasz, hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!
a fontos kapcsolatokat nehezen felejti el az ember... valahogy, tudjuk, hogy az már úgy mûködött velem is ez van :S és szerintem még sokak értik, hogy mirõl beszélek
Akkor nem szereted a mostani párod. Ha vége lett annak oka van. Örülj, hogy van most melletted valaki, és probálj meg vele boldog lenni, de ha továbbra is az ex pasidra gondolsz, akkor hagyd szerencsétlen barátodat, hogy kapjon magának olyan lányt aki õt akarja. Forditott, helyzetben gondolkoztál el? neked hogyan esne a dolog, ha téged hagynának el szó nélkül. Azért nem tudod elfelejteni a régi párod mert nem volt be fejezve rendesen.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nagyon szeretem a párom. De úgy érzem hiányzik valami amit az exem meg tudott adni mindent megadnék hogy újra kezdhessem vele..
nagyon szereted az újat, de nem szerelmes vagy. a szerelem az mindent visz nem látsz, nem hallasz és centikkel a föld felett jársz ez a srác egy nagyon rendes ember , de ez neked kevés. jönni fog valaki aki miatt gondolkodás nélkül fogod elhagyni
összekötnek az emlékeke , a közös múlt.. próbáld meg végleg lezárni... és koncentrálj a mostani párkacsolatodra !
Nem èri meg felrúgni egy kapcsolatot az ex miatt. Csak ennyit mondok.

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?

Üdv! Hogyan lehetne csak 1-2 ismerőst elrejteni a facebookon? (Hogy más ne lássa. ) Tehát nem mindegyiket kompletten, csak egy párat. Kösz.

Legjobb válasz: Ezt már feltettem, csak még egyszer elküldtem a kérdést, mert az elsõ letörlõdött tõlem, a profilból. (Remélem egyáltalán van megoldás a kérdésre.)

A kérdező hozzászólása: Ezt már feltettem, csak még egyszer elküldtem a kérdést, mert az elsõ letörlõdött tõlem, a profilból. (Remélem egyáltalán van megoldás a kérdésre.)
A kérdező hozzászólása: (Oké, zárható a téma! Azóta már rájöttem, hogy kell. :) )
Két és fél hónaposan almát egy hasfájós babának?? Te beteg vagy!
2 és fél hónaposnak, aki ráadásul hasfájós is, semmi pénzért nem adnék almát még.
szandy nem akarlak piszkalni, de multkor(2 honapja kb) tettel fel egy kerdest amiben majdnem fel eves volt a babad es meg nem vitted ki, mert nagyon feltetted.... kicsit ugy erzem, hogy csak unatkozol es ezzel szorakoztatod magad
A kérdező hozzászólása: 5.válaszolónak!!!Bocs már de, szerintem semmi közöd hozzá, hogy miket írok én segítséget kértem mert 19 éves vagyok és elsõ babám.Nem féléves volt a lányom hanem elõre kérdezek, hogy tudjam!!!!!Legközelebb az én kérdésemre ne válaszolj!!!!!!Elég lekezelõ vagy már bocsánat!!!!Szerintem egy 2és fól hós hasfájós baba melett nem nagyon lehet unatkozni!Ha nincs igazam szólj!!!
NEM KElL 4 HóNAPOSAN ELKEZDENI, az õ emésztõrendszere ugyanúgy nem érett rá, mint az anyatejesnek!!!!!!
Tápszeres babáknál 4 HÓNAPOSAN KEZDJÜK A HOZZÁTÁPLÁLÁST!
De ugye nem óránként eteted?Mert akkor az a baja.Tápszeres baba 4 óránként eszik, vagy 3.!!!
Gripe water, gyenge kamillatea, Espumisan, pocaktorna
Ha hasfájós, akkor én nem adnék neki almát. Attól ugyanis még jobban fog fájni a hasa. Ha a tápszerrel is gondja van a pocakjának, akkor várjatok még a hozzátáplálással.
A kérdező hozzászólása: az espumisan sem vált be sajnos!Remélem már tényleg elmúlik nem miattam hanem nagyon sajnálom már az én picibogaramat! :)
utolsó vagyok...a hozzátáplálás pedig szerintem ráér 4 hónapos korban.én picim is hasfájós volt.hozzátáplálni 3 hónap3hetesen kezdtem
ha az infacol nem jó, próbáld meg az espumisnat, vagy az édesköménybõl készült teát.de ha hasfájós tényleg, akkor remélhetõleg nem tart már sokáig.3-3.5 hónaposan 99%-ban elmúlik.türelem!!!:)
A kérdező hozzászólása: igen tuti, hogy éhes mert szopja a kezét!Infacol cseppet adok neki
Adj neki 150ml-t inkább de almát még ne, hiszen így is hasfájós, nem biztos hogy jót tenne elkezdeni újat bevezetni a hasfájásra.Nekünk a mecsek baby tea segített. De biztos vagy benne hogy éhes?Nem lehet hogy azért sír, mert a hasa fáj? Ha sûrûn adod neki a tápszert, attól is lehet.Két etetés között legalább teljen el 2 és fél óra.
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszolónak légyszi te is mellõzd a kérdéseimre a válasz!!Én csak megkérdeztem és nem kell egybõl lekezelni ba...us...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!