Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 hogy a (154 db)

Lassan 1 hónapja, hogy szültem, és még mindig nagyon fáj a gátseben. Nektek is ilyen lassan gyógyult?

Felszívódó varratokat kaptam, de tegnap egy közel 10 centis cérnadarab távozott. Megijedtem, lehet, hogy nekem nem szívódnak fel a varratok? Csütörtökön megyek dokihoz, de addig még van 5 nap. Aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is nehezen gyógyult, 1 hónap nekem sem volt elég. Én nem kentem semmivel. Pont azért szívódik fel a varratod mert kiesik :) Ez miatt ne aggódj, egyébként is sokára potyog ki az összes varrat, húzza is a gátsebed, de jobb lesz idõvel hidd el.

Szia! Nekem is nehezen gyógyult, 1 hónap nekem sem volt elég. Én nem kentem semmivel. Pont azért szívódik fel a varratod mert kiesik :) Ez miatt ne aggódj, egyébként is sokára potyog ki az összes varrat, húzza is a gátsebed, de jobb lesz idõvel hidd el.
gyorsabban gyógyul, ha sokat, minden pisilés, wc-zés után lezuhanyzod. akár félóránként, óránként is fürdetheted!
A túl sok víz nem tesz jót, megszívhatja magát a varrat! Tapasztalatból tudom! Próbáld ki a bepantent! Szülés után a szobatársakkal mind kipróbáltuk! 2 hét alatt teljesen rendbe jöttem!
Nekem Betadine-nal kellett kenegetni minden nap kétszer, és kb. két hét alatt rendbehozta. Semmilyen varratdarab nem potyogott belõlem, pedig több mint fél órán át stoppoltak szülés után. A barátnõmnek viszont pont olyan gondja volt, mint neked, õ alig tudott felkelni az ágyból a szülés után több héttel. Valamilyen ambuláns beavatkozást kellett rajta végezni a varratok miatt. Szerintem csak a dokid fogja tudni megmondani, hogy mi a teendõ ezzel kapcsolatban.
A 6 het az nem hiaba van ... Gondolom az elso szulesed ... Ne aggodj, az felesleges ... A dokinak szolj, hogy ugy erzed valami nincs rendben, de tobbet ne arulj el neki, csak annyit hogy nagyon faj ha uritesz (folyekonyat vagy kemenyet) ... Remelem azota minden rendbe jott mar ...

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)
szerintem vegyél újat. Az lcd monitorok nem valami hosszú élettartalmúak
vegyél szemüveget:P
Családban van egy ACER LCD monitor, még az elsõ LCD monitorok közül, nagy újdonságnak számított akkoriban a lapos képernyõ, és még mindig teljesen jó, napi használat mellett.
RGB vagy DVI kábellel használod? Ha RGB, akkor kalibráltasd be, ha DVI, akkor tényleg meghalt.
Ezt nem értem az én Asus monitorom a második géppel mûködik. 2008-ban vettem és semmi baja. VW195D.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy nektek még jó.... nekem beszart akkor errõl ennyit xD

Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.

Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1, 5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nõdikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek idõpontot, mikor is +-at teszteltem:) Most 26 hetes vagyok
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetõségét?
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az elsõ hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az elsõ baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig

Vettem 1 hasznalt laptopot uzletben elado, ugy hirdette, hogy 1, 5 orat megy az aksija. Otthon kiderult, hogy max 10 percet. Visszavittem neki, bevette bizomanyiba, azt mondta, ha eladta jelentkezik, de lassan 1 hete nem. Ti mit tennetek a helyemben?

Szerintem az eljarasa nem korrekt,mashol azonnal visszaadjak a penzt ilyen esetben,o hibazott,es szuksegem is lenne mihamarabb a penzre.

Legjobb válasz: Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni

Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni
A kérdező hozzászólása: En is penzt akartam eloszor, de azt nem adott.Nem tudom, hogy fogalmazzak, kulfoldi a tulaj, nem tul bizalomgerjeszto.
Közel -keleti az eladó? Mert akkor jobb ha visszakéred az egész terméket.....amíg még lehet. Ez volt a tanulópénz. Papírt adott egyáltalán az átvételrõl?
A kérdező hozzászólása: Igen kozel keleti.Sajnos mindent megtehetnek ebben az orszagban.Atvetelrol adott vmi altalanos papirt, de eloszor azt sem akart
Egy akku hibáért nem biztos, hogy vissza vittem volna. Milyen géped van, mert van egy kobor aksim ha egyezik.
A kérdező hozzászólása: Igen erdekes, hogy aksi hibaert nem vitted volna vissza, hiszen 10-15000nel kezdodnek az aksik.Sajnos ennyi kidobando penzem nincs.MSI egyebkent a gep tipusa.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, Facebook, az FB :)
Szerintem profil/adatvédelmi beállítások és ott letiltod az embert, ennyi

Ha még 1-2 heti tabi van a fogamzásgátlóból aztán elfogy, s nem szeretnék újabbat kezdeni, hanem letenni, és áttérni pl. Pharmatex-ra, lassan készülve, hogy lassan lehetne babaprojekt, akkor el kell-e menjek most ezért nődokihoz?

vagy közben ráér, mikor már Pharmatex-et használok, mert most ünnepek, aztán meg mensi?Hogy ajánlott, ki hogy csinálta, ajánlja?

Legjobb válasz: Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven,majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet,hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven, majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet, hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Facebookon Farmvillen ha 1 fuel refill-t akkor azzal összesen csak egyszer lehet taqnkolni, vagy például naponta + 1x vagy hogyan működik? ! Mert elég lassan töltődik újra a fuel.

Legjobb válasz: 1 tankolással 150 földet aratsz,kapálsz vagy ültetsz be. 1 megvásárolt üzemanyag csak 1 adagnak számit,nem töltõdik ujra. de a mostani karácsonfában volt jó sok üzemanyag,szóval szerntem ne vegyél.és január 4.étõl free fuel week kezdõdik,amikoris ingyé használhatod ezeket a ketyeréket korlátlanul. ha érdekelnek egyéb ujdonságok,infok,irj és elmesélek még több titkos dolgot,amit ugy kellett kinyomozni!

1 tankolással 150 földet aratsz, kapálsz vagy ültetsz be. 1 megvásárolt üzemanyag csak 1 adagnak számit, nem töltõdik ujra. de a mostani karácsonfában volt jó sok üzemanyag, szóval szerntem ne vegyél.és január 4.étõl free fuel week kezdõdik, amikoris ingyé használhatod ezeket a ketyeréket korlátlanul. ha érdekelnek egyéb ujdonságok, infok, irj és elmesélek még több titkos dolgot, amit ugy kellett kinyomozni!

Lassan 1 évesnek adhatom már a zöldborsót úgy, hogy nem paszírozom át?

Legjobb válasz: 1 évesnek már simán, de jó puhára fõzve

1 évesnek már simán, de jó puhára fõzve
én sosem passziroztam, csak turmixoltam, szóval egy szavazat az igennek
Ilyen idõsen már igen
Igen, de az enyém kiköpi a héját (tehát gyakorlatilag az egész borsót). Gondolom nem tetszik neki, hogy amikor szétnyomja az ínyével akkor ott marad a héja, ami olyan "szálas".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!