Találatok a következő kifejezésre: Lassan 1 hogy (195 db)

Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.

Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1, 5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nõdikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek idõpontot, mikor is +-at teszteltem:) Most 26 hetes vagyok
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetõségét?
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az elsõ hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az elsõ baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig

Lassan 1 hónapja, hogy szültem, és még mindig nagyon fáj a gátseben. Nektek is ilyen lassan gyógyult?

Felszívódó varratokat kaptam, de tegnap egy közel 10 centis cérnadarab távozott. Megijedtem, lehet, hogy nekem nem szívódnak fel a varratok? Csütörtökön megyek dokihoz, de addig még van 5 nap. Aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is nehezen gyógyult, 1 hónap nekem sem volt elég. Én nem kentem semmivel. Pont azért szívódik fel a varratod mert kiesik :) Ez miatt ne aggódj, egyébként is sokára potyog ki az összes varrat, húzza is a gátsebed, de jobb lesz idõvel hidd el.

Szia! Nekem is nehezen gyógyult, 1 hónap nekem sem volt elég. Én nem kentem semmivel. Pont azért szívódik fel a varratod mert kiesik :) Ez miatt ne aggódj, egyébként is sokára potyog ki az összes varrat, húzza is a gátsebed, de jobb lesz idõvel hidd el.
gyorsabban gyógyul, ha sokat, minden pisilés, wc-zés után lezuhanyzod. akár félóránként, óránként is fürdetheted!
A túl sok víz nem tesz jót, megszívhatja magát a varrat! Tapasztalatból tudom! Próbáld ki a bepantent! Szülés után a szobatársakkal mind kipróbáltuk! 2 hét alatt teljesen rendbe jöttem!
Nekem Betadine-nal kellett kenegetni minden nap kétszer, és kb. két hét alatt rendbehozta. Semmilyen varratdarab nem potyogott belõlem, pedig több mint fél órán át stoppoltak szülés után. A barátnõmnek viszont pont olyan gondja volt, mint neked, õ alig tudott felkelni az ágyból a szülés után több héttel. Valamilyen ambuláns beavatkozást kellett rajta végezni a varratok miatt. Szerintem csak a dokid fogja tudni megmondani, hogy mi a teendõ ezzel kapcsolatban.
A 6 het az nem hiaba van ... Gondolom az elso szulesed ... Ne aggodj, az felesleges ... A dokinak szolj, hogy ugy erzed valami nincs rendben, de tobbet ne arulj el neki, csak annyit hogy nagyon faj ha uritesz (folyekonyat vagy kemenyet) ... Remelem azota minden rendbe jott mar ...

Járok egy lánnyal lassan 1 éves együtt vagyunk. Mit tegyek ahhoz hogy lefeküdjön velem?

És mit tudok tenni ahhoz hogy lefeküdjön velem. Már fél éve próbálkozom nem er?ltetem várom hogy mikor hozza meg maga a döntést. A bn?m 16 éves. Csak nehéz így hogy nem akarja és nem tom mit csináljak.. Nem akarom eröltetni de szeretném már.. Mert oylan szar hogy a legtöbb pasinak már rég sikerült..????? : (

Legjobb válasz: Harmadi kedvesemmel vagyok együtt több, mint két éve, és még nem szeretkesztünk, csak pettingeltünk. Õ lassan 21, de eléggé gátlásos, ráadásul én vagyok neki az elsõ barátja. Az elõzõ barátnõm sokkal nyíltabb volt e területen, vele kb. 6 hónap után ágyba kerültem, pedig ugyanúgy elsõ párkapcsolat, stb. Egyszerûen személyiségfüggõ. Szerintem ez nem egy verseny, hogy mikor tudod meghúzni a csajt. Lehet, hogy te türelmetlenebb vagy (néha én is, hisz hogy a fenébe ne?), el kell döntened, hogy mennyit ér neked a dolog. Ne akard kényszeríteni, annak úgysem lesz jó vége, eldöntheted esetleg, hogy nézel-e más után. Ha úgy gondolod, hogy a barátnõd többet ér, mint pusztán a szex, akkor lágyan ostromold, amíg be nem adja a derekát. Persze azért nem árt beszélni a dolog hátterérõl, zûrös esetben bevonni egy pszihológust is. De szerintem 16 évesen még egyébként épp hogy csak nem korai a dolog...

Harmadi kedvesemmel vagyok együtt több, mint két éve, és még nem szeretkesztünk, csak pettingeltünk. Õ lassan 21, de eléggé gátlásos, ráadásul én vagyok neki az elsõ barátja. Az elõzõ barátnõm sokkal nyíltabb volt e területen, vele kb. 6 hónap után ágyba kerültem, pedig ugyanúgy elsõ párkapcsolat, stb. Egyszerûen személyiségfüggõ. Szerintem ez nem egy verseny, hogy mikor tudod meghúzni a csajt. Lehet, hogy te türelmetlenebb vagy (néha én is, hisz hogy a fenébe ne?), el kell döntened, hogy mennyit ér neked a dolog. Ne akard kényszeríteni, annak úgysem lesz jó vége, eldöntheted esetleg, hogy nézel-e más után. Ha úgy gondolod, hogy a barátnõd többet ér, mint pusztán a szex, akkor lágyan ostromold, amíg be nem adja a derekát. Persze azért nem árt beszélni a dolog hátterérõl, zûrös esetben bevonni egy pszihológust is. De szerintem 16 évesen még egyébként épp hogy csak nem korai a dolog...
Hú az elsõ válaszoló kitartó gyerek!!Nem semmi! Próbáld meg elcsábítani, vagy kérdezz rá finoman hogy mikor fogtok szeretkezni, mert te már nagyon szeretnéd és tök jó lesz neki is mert vigyázol rá meg minden.
Én több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de mi sem feküdtünk még le. (szûz vagyok, 15 éves/a barátom nem szûz és õ 18éves. Persze a barátomnak is hiányzik a szex, de vár. Vár még be nem adom magam. Pettingeljetek, ismerkedjetek egymással (ha eddig nem tettétek. Eröltetni semmiképp sem ajánlatos mert ugy csak elveszed a kedvét az egésztõl.
Én fél éve vagyok együtt a barátommal 16 vagyok õ 17 és már nem szûz én még az vagyok. Megbeszéltük ezt a dolgot és azt mondta, hogy addig vár rám amíg készen nem állok rá. Mondd neki, hogy akarod. és várj :)
Gyûjts pénzt. A lányok csak gazdag pasikkal fekszenek le.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kitartó vok.Szeretem de már szeretném..eröltetni nem akarom és nem is fogom mert nem vagyok az a fajta..pettingelni próbáltam volna már de õ nem mer hozzám érni...én igen pedig még én se csináltam sose...próbálkozom de õ nem akarja és próbálkozom szép lassan rávezetni hátha megkedvelné de nem...nem tudja miért de nem.. Pedig tuti jó lenne mert elõtte meglenne az elég hosszú elõjáték...szóval nem akarom hogy neki fájjon.. Nehéz várni..ha legalább tudnám az indokot...
Szia! Olvastam, hogy mi a "problémád" és úgy gondolom, hogy egyszerûen csak szörnyen gátlásos a barátnõd és akármilyen szerelemes is beléd nem tudja egészen elengedni magát még. Ez nem a te hibád de ha folyamatosan felhozod neki hogy te szeretkezni akarsz akkor bepánikolhat vagy éppen szörnyen rosszu fogja magát érezni... Szerintem légy türelmes nekem az elsõ kapcsolatom két évig tartott és nem volt benne szex, pedig mindketten akartuk csak vmi mindig visszatartott, hogy megtegyük, azért akárhogy is nézzük ez nem egy egyszerû döntés. Vigyázz rá és örülj annak, hogy van akivel megoszthatod az "életed"! Gondolj bele, hogy rossz szex nélkül de nélküle mégrosszabb lenne, persze csak ha igazán szereted! Amit még mondani tudok, hogy beszélgessetek sokat a pettingrõl, a sexrõl, de ne olyan módon, hogy mindent kimondtok, hanem csak járjátok körül kerteljetek egy kicsit és rögtön elõ fog kerülni, hogy mi is a visszatartó dolog... Hmm ha sztem így csinálod a dolgokat beérik nemsokára a kapcsolatotok!
Viszont ne olyan sokszor! Ha visszautasít a lány, az valószínû azért van mert még nincs felkészülve rá! Ez nagyon fontos! De ha csak azt látja h mindig errõl beszélsz akkor szorongani fog és v még inkább nem teszi meg, v megteszi, de szorongással és félelemmel, ami egyikõtöknek sem, de legfõképpen neki sem tesz jót!
Nem tudom......

1. Hogy jobb futni ha állóképességet szeretnék:egy adott husszútávot-1. lassan de biztosan vagy -2. olyan gyorsan, amennyire csak birom és aztán ha nem megy már akkor az 1. variánsnál is lassabban ahogy megy?

2.Mondanátok néhány nagyon jó izomállóképesség fejleszt? gyakorlatot (futást én is tudom) valami másfélét ha lehet?

Legjobb válasz: Állóképesség fejlesztésére legjobb a extenziv tartós módszer: 1-1,5 óra mozgás azonos intenzitáson max.pulzus 70-75%-a! Az intenzív tartós módszer is jó,mert gyorsabban fejlõdsz,de sérülés veszélyesebb és kevésbé tartós : folyamatosan növekvõ intenzitással edzel! Fartlek edzés és az Intervall edzés is szükséges lehet az edzéshez,de a felkészülés késõbbi pontján

Állóképesség fejlesztésére legjobb a extenziv tartós módszer: 1-1, 5 óra mozgás azonos intenzitáson max.pulzus 70-75%-a! Az intenzív tartós módszer is jó, mert gyorsabban fejlõdsz, de sérülés veszélyesebb és kevésbé tartós : folyamatosan növekvõ intenzitással edzel! Fartlek edzés és az Intervall edzés is szükséges lehet az edzéshez, de a felkészülés késõbbi pontján

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Ha még 1-2 heti tabi van a fogamzásgátlóból aztán elfogy, s nem szeretnék újabbat kezdeni, hanem letenni, és áttérni pl. Pharmatex-ra, lassan készülve, hogy lassan lehetne babaprojekt, akkor el kell-e menjek most ezért nődokihoz?

vagy közben ráér, mikor már Pharmatex-et használok, mert most ünnepek, aztán meg mensi?Hogy ajánlott, ki hogy csinálta, ajánlja?

Legjobb válasz: Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven,majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet,hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Szerintem ráérsz elmenni ha abbahagytad bõven, majd mielõtt elkezdenétek a babaprojektet, hogy megvizsgáljon hogy minden oké van e..

Vettem 1 hasznalt laptopot uzletben elado, ugy hirdette, hogy 1, 5 orat megy az aksija. Otthon kiderult, hogy max 10 percet. Visszavittem neki, bevette bizomanyiba, azt mondta, ha eladta jelentkezik, de lassan 1 hete nem. Ti mit tennetek a helyemben?

Szerintem az eljarasa nem korrekt,mashol azonnal visszaadjak a penzt ilyen esetben,o hibazott,es szuksegem is lenne mihamarabb a penzre.

Legjobb válasz: Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni

Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni
A kérdező hozzászólása: En is penzt akartam eloszor, de azt nem adott.Nem tudom, hogy fogalmazzak, kulfoldi a tulaj, nem tul bizalomgerjeszto.
Közel -keleti az eladó? Mert akkor jobb ha visszakéred az egész terméket.....amíg még lehet. Ez volt a tanulópénz. Papírt adott egyáltalán az átvételrõl?
A kérdező hozzászólása: Igen kozel keleti.Sajnos mindent megtehetnek ebben az orszagban.Atvetelrol adott vmi altalanos papirt, de eloszor azt sem akart
Egy akku hibáért nem biztos, hogy vissza vittem volna. Milyen géped van, mert van egy kobor aksim ha egyezik.
A kérdező hozzászólása: Igen erdekes, hogy aksi hibaert nem vitted volna vissza, hiszen 10-15000nel kezdodnek az aksik.Sajnos ennyi kidobando penzem nincs.MSI egyebkent a gep tipusa.

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)

Lassan 1 éve vettem egy telefont, de még van rajta pár nap garancia, és olyan csomagba vagyok amibe van biztosítás is. Ha visszaviszem, hogy nem vagyok a készülékkel megelégedve, és másikat szeretnék, adnak másikat? (vodafone)

Legjobb válasz: Elolvasod a szerzõdést (tudod, az amit soha senki nem olvas el, csak aláírja) és ha szerepel benne olyasmi, hogy "ha a mókuska 1 éven át gyepálta a készüléket, de már nem tetszik neki, akkor szó nélkül kicseréljük", akkor esélyes a dolog.

Elolvasod a szerzõdést (tudod, az amit soha senki nem olvas el, csak aláírja) és ha szerepel benne olyasmi, hogy "ha a mókuska 1 éven át gyepálta a készüléket, de már nem tetszik neki, akkor szó nélkül kicseréljük", akkor esélyes a dolog.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs benne, de az se, hogy nem cserélik ki?:D
Hol élsz te, meseországban?
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs rá esély, hogy másikat kapjak?:D
Nincs, Captain Obvious
Te is apu/anyu pénzén nõttél/nõsz fel, igaz?

Miért érzem hogy néha nagyon nehéz a távkapcsolat? Hetente egyszer vagyok vele! Lassan 1 évesek leszünk 23/F

Legjobb válasz: Mert tényleg nehéz. Tudom, hogy rossz, én is voltam benne, és én arra a következtetésre jutottam, hogy nincs értelme távkapcsolatot létesíteni, ha nincs valami közös cél (pl. összeköltözés 1 éven belül, vagy legalább közelebb költözés). Nekem emiatt (is) tönkrement a kapcsolatom, mert nem volt közös cél.

Mert tényleg nehéz. Tudom, hogy rossz, én is voltam benne, és én arra a következtetésre jutottam, hogy nincs értelme távkapcsolatot létesíteni, ha nincs valami közös cél (pl. összeköltözés 1 éven belül, vagy legalább közelebb költözés). Nekem emiatt (is) tönkrement a kapcsolatom, mert nem volt közös cél.
Költözzetek közelebb egymáshoz, esetleg össze, mert heti egy nagyon kevés tényleg. :( Jártam már én is hasonló cipõben, és vagy a közelebb költözés, vagy a szakítás a megoldás, mert hosszabb távon ha változatlan marad a helyzet, az nagyon kellemetlen. 28 F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!