Találatok a következő kifejezésre: Lassú a így (29 db)

Lassú a gépem, így önhibámon kívül kétszer küldtem el a válaszomat ugyanarra a kérdésre. Van mód törölni?

(a terhesvitaminokról)

Legjobb válasz: Nincs jelentõsége egy ilyen dolognak, ezen ne aggódj.

Nincs jelentõsége egy ilyen dolognak, ezen ne aggódj.
nekem is volt már ilyen, de nem leeht törölni. szeirntem a moderátorok észreveszik akkor ugyis törlik.

Miért van az hogy jobb oldalt alul, kisablakban felugrik hogy "helyi kapcsolat 3, egy kábel nincs bedugva"? ! Már volt kint szerelő, de nincs javulás! és nagyon lassú a net így, olyankor pedig egyáltalán nincs míg a felirat látszik

Legjobb válasz: A vezérlõpultban a Hálózati beáll.-nál, keresd meg a "Helyi kapcsolat -ot. A nem kívánatos-at letílthatod, csupán azt hagyd meg, amelyiket használod. (Ez csak egy óvatos tipp volt részemrõl)

A vezérlõpultban a Hálózati beáll.-nál, keresd meg a "Helyi kapcsolat -ot. A nem kívánatos-at letílthatod, csupán azt hagyd meg, amelyiket használod. (Ez csak egy óvatos tipp volt részemrõl)

A lakhelyemen (Nyíregyháza) nincs vezetékes telefon így mobilinternetet használok ami nagyon drága és nagyon lassú tehát tölteni nem tudok. Tudtok ajánlani valami mást ami gyorsabb és olcsóbb?

Legjobb válasz: Ha kábeltévé van, a kábelszolgáltatód talán tud internetet is adni. Akkor nem kell telefon sem. A mobilnet attól lassú, hogy nincs mindenhol jó lefedettség. Nem is annyira a drágaság a baja, hanem, hogy nem korlátlan, így egyébként sem tudnál letölteni, mert egy DVD letöltésével ki is merítenéd a kvótát.

Ha kábeltévé van, a kábelszolgáltatód talán tud internetet is adni. Akkor nem kell telefon sem. A mobilnet attól lassú, hogy nincs mindenhol jó lefedettség. Nem is annyira a drágaság a baja, hanem, hogy nem korlátlan, így egyébként sem tudnál letölteni, mert egy DVD letöltésével ki is merítenéd a kvótát.


A yourvideo lassú is meg alig működik: csak velem van így vagy mással is? Miért van ez?

Legjobb válasz: Kipróbáltam, az oldal gyorsan betölt, de a videóknál sokat kell várnom a "hamarosan elindul" feliratra (már percek óta várok és eddig semmi). Netem gyors, semmilyen netzabáló program nem fut, szóval az oldal a lassú.

Kipróbáltam, az oldal gyorsan betölt, de a videóknál sokat kell várnom a "hamarosan elindul" feliratra (már percek óta várok és eddig semmi). Netem gyors, semmilyen netzabáló program nem fut, szóval az oldal a lassú.

Volt itt közületek valakinek a párjával gond? Pl. Lassú mozgású spermiumok stb. milyen kezelést kapott? Sikerült így a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk mindkettönknél baj volt/van. Páromnál: kevés az életképes, és rossz a spermák szerkezete, nálam meg pco.. Erre a doki azt mondta, h csak lombik jöhet szóba (ez 3 hete történt)....aztán lehet, hogy sikerült természetes úton...ma teszteltem pozitívat :-) Nálatok, ha csak az a baj, hogy lassú, arra megoldás lehet az inszemináció is, vagy írhat fel az orvos clostit, és segíthet az e-vitamin, fer14, vagy maca vibe(gyógynövény az utolsó 2). Vagy urológushoz is mehet a párod....

Szia! Nálunk mindkettönknél baj volt/van. Páromnál: kevés az életképes, és rossz a spermák szerkezete, nálam meg pco.. Erre a doki azt mondta, h csak lombik jöhet szóba (ez 3 hete történt)....aztán lehet, hogy sikerült természetes úton...ma teszteltem pozitívat :-) Nálatok, ha csak az a baj, hogy lassú, arra megoldás lehet az inszemináció is, vagy írhat fel az orvos clostit, és segíthet az e-vitamin, fer14, vagy maca vibe(gyógynövény az utolsó 2). Vagy urológushoz is mehet a párod....
Szia! Nálunk a múlthéten derült ki, hogy férjemnél az anyag minõsége, mennyisége jó, csak lassúak. Fer 14 multivitamint kell szednie 3 hónapig. Engem még nem vizsgáltak, de megnézetem magam, ha már úgyis benne vagyunk a vizsgálódásban.
Szia! Elsõ válaszoló: de jó, hogy ilyenrõl is hallani, ezért nem szabad elcsüggedni. Gratulálok a + teszthez!!!!! Két és fél éve próbálkozunk. Nálunk is minõségi és mennyiségi gondok vannak, szedte a párom a Fer14-et, meg sokáig a Macát is, de a helyzeten csak hajszálnyival segített, tényleg nagyon-nagyon kicsit, inszemre várunk, most a héten lesz, izgulunk sikerül-e így... A legjobbakat kívánom mindenkinek!! M.
Nálam is ugyan így volt.Én visszatettem rá a 3.4-et.Ezzel sokkal jobb
Az elején nekem is így volt, de már jobb... Már kijött rá egy javítás is amivel állítólag sokkal gyorsabb lesz, és a kamera is jobb lesz. Én nekem nem tudom, hogy lesz e egyáltalán ilyen javítás, mert gõzöm sincs arról, hogy a t-mobile ki adja e.
én az enyémre Flashtoollal húztam fel az ICS-romot és az elsõ bootolásnál volt lassú de utána semmi :)
A legtobb mobilinternetnel van igy a vezetekesnel korlatlan.
Otthoni vezetékes netnél általában korlátlan, de úgy tudom, hogy pl az UPC-nél van 300GB-os korlát (pontosabban három egymást követõ hónapban, ha valaki túllépi a 900GB-t, akkor belassítják nem gyengén...ha még egyszer megtörténik, akkor szerzõdésbontás is lehetséges). Szerintem azért havi 300GB nem kevés!
nekem így van és mobilnetem van :/

Miért lassult le így a laptoppomon az internet? Wifivel csatlakozom, s eddig jó volt, de most lassú. Érdekes ha telefonról csatlakozom akkor ott jó.

Tudom hogy rosszul fogalmaztam, de szerintem jól fogjátok érteni

Legjobb válasz: Laptopp, laptopp?

Laptopp, laptopp?
lady gaga alejandro :D talán
A kérdező hozzászólása: nem sajnos nem ezek, a csajnak totál olyan hangja volt mint a Pinknek, és ilyen lassú szerelmes/érzelgõs v vmi ilyesmi hangvétele volt de sehogy sem találom
A kérdező hozzászólása: megvan:D köszi azért a segítséget


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!