Találatok a következő kifejezésre: Lasik lézeres után (2 db)

Lasik lézeres szemműtét után hogyan lehet szülni?

3 éve m?tötték a szemem és azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben természetesen vagy császárral tudom-e megszülni a kisbabám. A válaszokat el?re is köszönöm. (17. hetes kismama)

Legjobb válasz: Nekem februárban volt lasik mûtétem, -3.5 dioptriás volt akkor a szemem. Most fogok szülni, várhatóan természetesen. Ez a mûtét önmagáben nem indokolja a császármetszést, én ennek direkt utánajártam. Azt hozzá kell tennem, hogy elsõsorban az aktuális szemfenék képlet határozza meg, hogy egy rövidlátó nõ hogy szülhet. Szülés elõtt a biztonság kedvéért el kell menni a szemészetre és megnézetni a szemfenekedet.

Nekem februárban volt lasik mûtétem, -3.5 dioptriás volt akkor a szemem. Most fogok szülni, várhatóan természetesen. Ez a mûtét önmagáben nem indokolja a császármetszést, én ennek direkt utánajártam. Azt hozzá kell tennem, hogy elsõsorban az aktuális szemfenék képlet határozza meg, hogy egy rövidlátó nõ hogy szülhet. Szülés elõtt a biztonság kedvéért el kell menni a szemészetre és megnézetni a szemfenekedet.

Lézeres szemműtét (High End Lasik) után mennyi idő alatt áll be a végleges látásélesség?

Pénteken lesz egy hete, hogy elvégeztettem (10.26) és nagyon nem vagyok vele megelégedve! Igaz, hogy mindkét szemem kb. 7 -es volt, de szerintem ebben az állapotában még min. 1,5 dioptria van rajta. Türelmetlen vagyok, és ez így természetes? Vagy beleeshettem a kevés százalékba, akiknek nem lett jó? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Ezt a mütétet végzö orvostól kell megkérdezni - ugyanis lehetséges, hogy egy menetben nem lehetett megoldani, de az sem kizárt, hogy tényleg azok közé tartozol, akinek nem lesz jobb a végeredmény. DE erre válaszolni CSAK egy orvos tud alapos VIZSGÁLAT UTÁN.

Ezt a mütétet végzö orvostól kell megkérdezni - ugyanis lehetséges, hogy egy menetben nem lehetett megoldani, de az sem kizárt, hogy tényleg azok közé tartozol, akinek nem lesz jobb a végeredmény. DE erre válaszolni CSAK egy orvos tud alapos VIZSGÁLAT UTÁN.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!