Találatok a következő kifejezésre: Laptopon be állítani valahogy, hogy a (9 db)

Laptopon be lehet állítani valahogy, hogy a touchpad kikapcsoljon, mikor egeret használok?

windows vista van a gépen, nemtom ez mennyire számít, nem értek annyira a gépekhez...

Legjobb válasz: Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.

Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.
vagy tiltsd le a vezérlõpultba. Az fn+f7 nem mindne laptopnál ugyanaz. Kéne a típusa !!!
A legtutibb ha bemész a rendszerbeállításokba a bios-ba és ott megnézed. Ha hibás a touchpadod és magától megy egyszerûbb ha ott kilövöd. Ha meg nincs baja akkor nemtom miért akarod kilõni, elég ha rendes egerezel.
gondolom, az oprendszer nem magyar, így nem.
azt megteheted, de nagyon gagyi megoldás, hogy a wordben a szimbólumok beszúrásánál az egyes magyar ékezetes betûket hozzárendeled billentyûkhöz (ha van hozzá elég).
A kérdező hozzászólása: ha dobok ra' magyar vista't? bar szerintem kevesebb gomb van rajta... :)
Szia. ugyan annyi gomb van rajta. Vista Ultimate es tudod állítani a nyelvet kb 50 nyelv elérhetõ az updateknel. + pc uzletbe 300ft matrica a billentyûzetre.

Toshiba laptopom van. Be tudnám valahogy úgy állítani, hogyha gépelek, akkor a numerikus billentyűzet Enter gombjának véletlen megnyomása esetén ne emeljen sort? Úgy, hogy később ezt vissza lehessen állítani?

Zavaró, hogy gyorsan gépelnék, de ha a mwx. sebességre akarok kapcsolni, folyton megnyomom az Entert a numerikus billentyűzetnél, ezért gyakori soremeléseket csinál, ami idegesítő. Ki tudnám kapcsolni alkalomadtán, úgy, hogy ne reagáljon az ottani enter megnyomására? Aztán később visszakapcsolni?


Miért van az, hogy a Windows xp mindig a max 2. 0Ghz-en használja a laptop cpu-mat? AMD Turion 64 x2 TL-60 energiagazdálkodós cpu, windows 7nél 800-1600-1800-on is ment az órajel és nem csak maximumon be lehet Windows xP-nél is ezt állítani valahogy?

Legjobb válasz: A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható),az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.

A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható), az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.
Csak annyi, hogy fel kell telepíteni a processzor drivert windows update-rõl. Az opcionális szekcióban van, szóval automatikus frissítésekkel nem fog jönni, neked kell feltenni. Emellett még arra is szükség lehet, hogy a vezérlõpultban az energiagazdálkodást energiatakarékosra állítsd.
A kérdező hozzászólása: "AMD processzorfrissítés Microsoft Windows XP rendszerhez." ez volt az, most már mûködik rendesen köszönöm :D

Ráléptek a laptopom monitorjára. Be lehet valahogy állítani a laptopokat, hogy már felnyitás után egyből külső monitorra csatlakozzanak?

Mivel a monitorom már sehogy sem megy, a javíttatás drágább, mint a laptop maga, kidobni nem akarom, csak simán "átalakítani" otthoni használatra. Ezzel nincs is gond, külső monitorral el van, de Windows indulása után. Valahogy a teljes indulás utáni külső monitor használatot nem lehet beállítani? Így speciel még frissíteni sem lehet... :-\

Legjobb válasz: windows gomb + P (nyomva tartod a windows gombot és 2x a P betû mondjuk. Elsõre csak elõjön a menü, második P lenyomására átváltja duplikálásra stb.)

windows gomb + P (nyomva tartod a windows gombot és 2x a P betû mondjuk. Elsõre csak elõjön a menü, második P lenyomására átváltja duplikálásra stb.)

Laptop touchpad-jén be lehet valahogy állitani hogy a kétujjas görgetésnél ha lefele akarok tekerni akkor ne felfele kelljen húzni az ujjaim az érintőpanelen?

dell 3521 touch laptopom van,és zavar hogy az eddigi laptopoknál pont ellentétesen volt ez a funkció beállítva.... windows 8al megy a gépem, valaki tud segíteni?? :)

Legjobb válasz: megoldottam :D

A kérdező hozzászólása: megoldottam :D
lehet hogy Te megoldottad, de én egyáltalán nem tudok görgetni! meg se mozdul!

Márt van az, hogy ha az egyik laptopot kikapcsoljuk, akkor a másiknál nincs wifi kapcsolat? Be lehet valahogy állítani, hogy egymástól függetlenül mindkettőnél jó legyen?

Legjobb válasz: router függõ ha olyan routered van akkor mindenképp csak egy-rõl tudsz mert ez is olyan mint a kábel ha nincs elég hely hova bedugni akkor nincs csak itt nincs kábel remélem átjött a hasonlat most így bírtam leírni :(

router függõ ha olyan routered van akkor mindenképp csak egy-rõl tudsz mert ez is olyan mint a kábel ha nincs elég hely hova bedugni akkor nincs csak itt nincs kábel remélem átjött a hasonlat most így bírtam leírni :(
Be lehet. Jól is néznénk ki, ha a három gépünk egymástól függene.
A kérdező hozzászólása: jó és hogyan?
Egy Wi-Fi router -t szabályosan, elõírásszerûen kell beállítani. Vagyis hogy maga a router csatlakozzon fel az internetre és ne valamelyik számítógép. A routert úgy kell elképzelni, mint egy kis mikro számítógépet. Feladata az internetkapcsolat kiépítése, megosztása, életben tartása, menedzselése. És van számos biztonsági funkciója is. Persze ezen kívül még nagyon sok mindent tud, ami inkább hálózati szakembereknek jön jól. Ha jó beállítod a routert, akár több tucat számítógépnek is biztosíthat internetkapcsolatot, egymástól függetlenül, teljesen automatikusan. Valahol itt kezdõdik egy router beállítása: http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=13299
A kérdező hozzászólása: köszönöm de tudom mi az és hogyan mûködik, azt nem értem ha az egyiket kikapcsoljuk a másiknál mért nincs net. Hogyan állíthatnám be, hogy jó legyen?
Hát ha tudnád hogy mûködik, akkor be is tudtad volna állítani a routert, hogy számítógép függetlenül is mûködjön. Ergo valamit tuti benézel. Viszont ilyen kevés infóból én se tudok többet segíteni. Kéne a router márkája és pontos típusa, az hogy milyen internet elõfizetésed vagy, mikkel próbálkoztál eddig és hogyan, stb..
Nekem nem sikerult megoldanom w7 alatt, de xp-nel egyszerre szol a ketto.
A kérdező hozzászólása: Igen mert Relatek HD Audio managerrel meg lehet oldani XP-n. De mivel laptopom van és törlöm a hang drivert egybõl észleli h nincs és újrateszi...hiába van kikapcsolva h ne tegye...okos egy gép:D Szóval hiába teszem fel a realtek drivert nem megy amíg a másikat veszi elõnyben. Egyéb megoldások? Most IDT HD Sound van fent alapból azt teszi fel.

Win7 em van és szeretnék egy programot futtatni és a laptop ot pedig le szeretném csukni valahogy be tuom állítani hogy azért még dolgozzon a progi?

Legjobb válasz: Be, csak ha lecsukod a levegõ nem tud a billentyûk között áramlani kifelé így szépen túlmelegszik.Tényleg tökre fontos lehajtani, komolyan....

Be, csak ha lecsukod a levegõ nem tud a billentyûk között áramlani kifelé így szépen túlmelegszik.Tényleg tökre fontos lehajtani, komolyan....
A kérdező hozzászólása: de mivel ? avval ne törõdj mit okoz! de azért köszi
A stílusod miatt nem mondom meg, bár megérdemelnéd, hogy lsd a Dzsint a gépedbõl felszállni. Csak hát ha ekkora tuskó valaki, az szenvedjen meg azért, hogy legyen valamije. Szia :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!