Találatok a következő kifejezésre: Laptopon be állítani (31 db)

Be lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és hány % esély van arra, hogy visszaugrik németre?
Be lehet, én németben vok, van apukámnak egy német laptopja, most azzal írok! És bírok ékezeteket írni. áéöüóõúû
letoltod a magyar nyelvet frissites... annyir en is nemetbe vagyok es nemet a rendszer megis tudok ekezettel irni á öüä é ó ú csak a vesszot kell elotte nyomni :D

Windows 8.1 pro laptopon be lehet állítani hogy amikor a felhasználói fiókot rosszul írják be akkor a webkamera fotózzon egyet?

Legjobb válasz: Igen. Plusz ra lehet szerelni robotkarokat a szamitogepre, igy ha rosszul irja be a jelszot, akkor lehetoseg szerint vagy megcsiklandoznak a kezek, vagy lekevernek egy jo nagy atyait. Amugy nem.

Igen. Plusz ra lehet szerelni robotkarokat a szamitogepre, igy ha rosszul irja be a jelszot, akkor lehetoseg szerint vagy megcsiklandoznak a kezek, vagy lekevernek egy jo nagy atyait. Amugy nem.
Mivel ez a mûvelet (fiók beírása) megelõzi a Windowsba való belépést, elég kicsi rá az esély.
a Windows 8.1 Pro egy operációs rendszer, nem egy laptop.
A kérdező hozzászólása: ezer bocsájnat nem a fiókra gondoltam hanem a hozzzá való jelszóra
Úgy értelmeztem én is, de a helyzet ugyanaz.
Nem linux az.


Laptopon be tudom állitani, hogy a funkció gomb és F-gombok Winampra, ne pedig Windows Media Playerre vonatkozzanak?

Utálom a WMP-t és a Winampot használom, de nagyon jó lenne, ha tudnám a gyorsbillentyûkkel is kezeni. Be lehet állitani valahol, és ha igen, hol?

Legjobb válasz: ezt max a Winampod beállításaiban lehet,ha lehet,

ezt max a Winampod beállításaiban lehet, ha lehet,

Laptopon belehet állítani, hogy ujjlenyomattal jelentkezek be?

Legjobb válasz: van rajta ujjlenyomat olvasó?

van rajta ujjlenyomat olvasó?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem, hogy van
A kérdező hozzászólása: igen
Ne keverd ossze az ujjlenyomat-olvasot a touch-pad-dal....
Kérünk egy fotót az ujjlenyomat lelovasóról!
A kérdező hozzászólása: http://pcworld.hu/apix/0409/micnagy.jpg De már megoldottam.

Windows 7 alatt laptopon be lehet azt állítani h csak akkor kapcsoljon ki ha az akku már 0%-on van, és ne kb 7%-nál?

Legjobb válasz: Energia gazdálkodási központban nézz körül.Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek

Energia gazdálkodási központban nézz körül.Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek
A kérdező hozzászólása: Kösz, megtaláltam

Laptopon be lehet állítani valahogy, hogy a touchpad kikapcsoljon, mikor egeret használok?

windows vista van a gépen, nemtom ez mennyire számít, nem értek annyira a gépekhez...

Legjobb válasz: Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.

Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.
vagy tiltsd le a vezérlõpultba. Az fn+f7 nem mindne laptopnál ugyanaz. Kéne a típusa !!!
A legtutibb ha bemész a rendszerbeállításokba a bios-ba és ott megnézed. Ha hibás a touchpadod és magától megy egyszerûbb ha ott kilövöd. Ha meg nincs baja akkor nemtom miért akarod kilõni, elég ha rendes egerezel.

Mi a neve a programnak amivel be lehet állítani hogy pl reggel 6kor induljon el magától a laptop és egyben egy zene?

Auto shotdown progit kaptam, de ami indít is, esetleg zene vagy ilyesmi :) El?re is köszi

Legjobb válasz: Program nincs. Ha ki van kapcsolva a gép, nem megy a merevlemez sem, így azon lévõ program sem tud lefutni. Ha az alaplap támogatja a wake on funkciót, akkor a BIOS-ban be tudod állítani akár pontos dátumra, akár arra is hogy minden nap X órakor kapcsoljon be a gép. Utána az indítópultba be kell húzni a zenelejátszót, aminek a beállításaiban kell lennie olyan opciónak, hogy induláskor azonnal játssza is a zenét.

Program nincs. Ha ki van kapcsolva a gép, nem megy a merevlemez sem, így azon lévõ program sem tud lefutni. Ha az alaplap támogatja a wake on funkciót, akkor a BIOS-ban be tudod állítani akár pontos dátumra, akár arra is hogy minden nap X órakor kapcsoljon be a gép. Utána az indítópultba be kell húzni a zenelejátszót, aminek a beállításaiban kell lennie olyan opciónak, hogy induláskor azonnal játssza is a zenét.

Ha lecsukom a laptop tetejét, mi történik? Milyen állapotba kerül? Be lehet állítani, hogy ne álljon le a letöltés pl ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.

Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.
igen be kell állítani, nekem úgy van hogy bemegyek az energiagazdálkodási lehetõségekbe\asztalon a töltöttség jelzõ ikon jobb katt \és ott van egy ilyen lehetõség , hogy mit csináljon a kijelzõ lecsukásakor, ott kiválasztani a nincs mûveletet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Miért van az, hogy a Windows xp mindig a max 2. 0Ghz-en használja a laptop cpu-mat? AMD Turion 64 x2 TL-60 energiagazdálkodós cpu, windows 7nél 800-1600-1800-on is ment az órajel és nem csak maximumon be lehet Windows xP-nél is ezt állítani valahogy?

Legjobb válasz: A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható),az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.

A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható), az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.
Csak annyi, hogy fel kell telepíteni a processzor drivert windows update-rõl. Az opcionális szekcióban van, szóval automatikus frissítésekkel nem fog jönni, neked kell feltenni. Emellett még arra is szükség lehet, hogy a vezérlõpultban az energiagazdálkodást energiatakarékosra állítsd.
A kérdező hozzászólása: "AMD processzorfrissítés Microsoft Windows XP rendszerhez." ez volt az, most már mûködik rendesen köszönöm :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!