Találatok a következő kifejezésre: Laptopon be állítani (29 db)

Be lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és hány % esély van arra, hogy visszaugrik németre?
Be lehet, én németben vok, van apukámnak egy német laptopja, most azzal írok! És bírok ékezeteket írni. áéöüóõúû
letoltod a magyar nyelvet frissites... annyir en is nemetbe vagyok es nemet a rendszer megis tudok ekezettel irni á öüä é ó ú csak a vesszot kell elotte nyomni :D

Laptopon be tudom állitani, hogy a funkció gomb és F-gombok Winampra, ne pedig Windows Media Playerre vonatkozzanak?

Utálom a WMP-t és a Winampot használom, de nagyon jó lenne, ha tudnám a gyorsbillentyûkkel is kezeni. Be lehet állitani valahol, és ha igen, hol?

Legjobb válasz: ezt max a Winampod beállításaiban lehet,ha lehet,

ezt max a Winampod beállításaiban lehet, ha lehet,


Laptopon belehet állítani, hogy ujjlenyomattal jelentkezek be?

Legjobb válasz: van rajta ujjlenyomat olvasó?

van rajta ujjlenyomat olvasó?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem, hogy van
A kérdező hozzászólása: igen
Ne keverd ossze az ujjlenyomat-olvasot a touch-pad-dal....
Kérünk egy fotót az ujjlenyomat lelovasóról!
A kérdező hozzászólása: http://pcworld.hu/apix/0409/micnagy.jpg De már megoldottam.

Windows 7 alatt laptopon be lehet azt állítani h csak akkor kapcsoljon ki ha az akku már 0%-on van, és ne kb 7%-nál?

Legjobb válasz: Energia gazdálkodási központban nézz körül.Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek

Energia gazdálkodási központban nézz körül.Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek
A kérdező hozzászólása: Kösz, megtaláltam

Laptopon be lehet állítani valahogy, hogy a touchpad kikapcsoljon, mikor egeret használok?

windows vista van a gépen, nemtom ez mennyire számít, nem értek annyira a gépekhez...

Legjobb válasz: Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.

Nem tudom. De az Fn+F7 billentyûvel ki tudod kapcsolni, és vissza is amikor akarod.
vagy tiltsd le a vezérlõpultba. Az fn+f7 nem mindne laptopnál ugyanaz. Kéne a típusa !!!
A legtutibb ha bemész a rendszerbeállításokba a bios-ba és ott megnézed. Ha hibás a touchpadod és magától megy egyszerûbb ha ott kilövöd. Ha meg nincs baja akkor nemtom miért akarod kilõni, elég ha rendes egerezel.

Mi a neve a programnak amivel be lehet állítani hogy pl reggel 6kor induljon el magától a laptop és egyben egy zene?

Auto shotdown progit kaptam, de ami indít is, esetleg zene vagy ilyesmi :) El?re is köszi

Legjobb válasz: Program nincs. Ha ki van kapcsolva a gép, nem megy a merevlemez sem, így azon lévõ program sem tud lefutni. Ha az alaplap támogatja a wake on funkciót, akkor a BIOS-ban be tudod állítani akár pontos dátumra, akár arra is hogy minden nap X órakor kapcsoljon be a gép. Utána az indítópultba be kell húzni a zenelejátszót, aminek a beállításaiban kell lennie olyan opciónak, hogy induláskor azonnal játssza is a zenét.

Program nincs. Ha ki van kapcsolva a gép, nem megy a merevlemez sem, így azon lévõ program sem tud lefutni. Ha az alaplap támogatja a wake on funkciót, akkor a BIOS-ban be tudod állítani akár pontos dátumra, akár arra is hogy minden nap X órakor kapcsoljon be a gép. Utána az indítópultba be kell húzni a zenelejátszót, aminek a beállításaiban kell lennie olyan opciónak, hogy induláskor azonnal játssza is a zenét.

Ha lecsukom a laptop tetejét, mi történik? Milyen állapotba kerül? Be lehet állítani, hogy ne álljon le a letöltés pl ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.

Szerintem igen, be lehet állítani. Nálunk szükség is volt rá, mert a baba állandóan kikapcsolta, belenyomkodott, amikor nem kellett volna (mondjuk sosem kell...). A párom átállította úgy, hogy bármit is csinál, ha lecsukja a tetejét nem történik semmi, ugyan úgy folyik a letöltés is. Ráadásul ilyenkor kevesebb energiát is fogyaszt, nem merül le olyan gyorsan az aksi.
igen be kell állítani, nekem úgy van hogy bemegyek az energiagazdálkodási lehetõségekbe\asztalon a töltöttség jelzõ ikon jobb katt \és ott van egy ilyen lehetõség , hogy mit csináljon a kijelzõ lecsukásakor, ott kiválasztani a nincs mûveletet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Miért van az, hogy a Windows xp mindig a max 2. 0Ghz-en használja a laptop cpu-mat? AMD Turion 64 x2 TL-60 energiagazdálkodós cpu, windows 7nél 800-1600-1800-on is ment az órajel és nem csak maximumon be lehet Windows xP-nél is ezt állítani valahogy?

Legjobb válasz: A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható),az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.

A Vista-ban és a Win7-ben van erre program (Energiagazdálkodásnál beállítható), az XP-ben nincs, de gondolom külön feltelepíthetõ. Ha ez egy laptop, akkor a driverek mellett valószínû, hogy találsz ilyet. Az Asus laptopomban például ez a Power4gear. Én most fel sem raktam, mert Vista van feltéve, így felesleges, megfelelnek a Vista energiagazdálkodási sémái.
Csak annyi, hogy fel kell telepíteni a processzor drivert windows update-rõl. Az opcionális szekcióban van, szóval automatikus frissítésekkel nem fog jönni, neked kell feltenni. Emellett még arra is szükség lehet, hogy a vezérlõpultban az energiagazdálkodást energiatakarékosra állítsd.
A kérdező hozzászólása: "AMD processzorfrissítés Microsoft Windows XP rendszerhez." ez volt az, most már mûködik rendesen köszönöm :D

Toshiba laptopom van. Be tudnám valahogy úgy állítani, hogyha gépelek, akkor a numerikus billentyűzet Enter gombjának véletlen megnyomása esetén ne emeljen sort? Úgy, hogy később ezt vissza lehessen állítani?

Zavaró, hogy gyorsan gépelnék, de ha a mwx. sebességre akarok kapcsolni, folyton megnyomom az Entert a numerikus billentyűzetnél, ezért gyakori soremeléseket csinál, ami idegesítő. Ki tudnám kapcsolni alkalomadtán, úgy, hogy ne reagáljon az ottani enter megnyomására? Aztán később visszakapcsolni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!