Találatok a következő kifejezésre: Laptopom aksi megy, de (5 db)

Laptopom aksi nélkül megy, de ha bent van az aksi és bekapcsolom akkor automatice kikapcsol! Laptop aksim meghalt?

Van egy Fujitsu Siemens laptopom,3éves,és szerintem aksi baja van,bár nem vagyok szakért?je!Aksi nélkül megy,de ha bennt van az aksi és bekapcsolom akkor automatice kikapcsol!

Legjobb válasz: Az aksit vidd el szervízbe, ott meg tudják mondani, hogy meg tudják-e csinálni. Nehogy új gépet vegyél, ha ez még jól bírja, mert egy új aksi 20ezer ft körül van, egy új gép meg jóval drágább.

Az aksit vidd el szervízbe, ott meg tudják mondani, hogy meg tudják-e csinálni. Nehogy új gépet vegyél, ha ez még jól bírja, mert egy új aksi 20ezer ft körül van, egy új gép meg jóval drágább.
99%, hogy akku hiba. elviheted szervízbe, de nem sokat tudnak csinálni vele. leginkább kukaérett. venni kell egy másikat.
Vegyél új aksit.

100%-ról lemegy 0%-ra a laptop aksi, de még megy vele vagy fél órát? Mi van vele? Lehet vele valami kezdeni, hogy rendesen mutassa mennyi van még hátra?

Teljesen feltölt, elég gyorsan merül, 0-ot ír ki és még utána m?ködik, xp van a gépen.

Legjobb válasz: Gajra ment az aksi nekem is volt ilyen gondom aksi csere után megszûnt.

Gajra ment az aksi nekem is volt ilyen gondom aksi csere után megszûnt.
Nekem egyszer három évig mûködött egy elemmel a karórám. Amikor cserélni kellett, az órás viccesen megjegyezte, hogy az elem valószínûleg gyártási hibás volt. De hogy érdemben is mondjak valamit: BatteryBar Pro 3.1.60 laptop akkumulátor kijelzõ http://www.windowsmix.com/load/egyeb_letoltesek/batterybar_p.. Battery Doubler laptop akkumulátor kímélõ http://battery-doubler.en.softonic.com/
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm a hozászolásokat, azt is látom h kezd tönkre menni, de nem értem, kb egy órát bír ki, fél óra míg 100%-ról 0%-ra süllyed, majd még megy egy fél órát 0%-on, nem értem miért csinálja:S
Nem a cellák hibája okozza én az aksi elektronikájanak hibájára gondoltam nem tudja a windows beolvasni ez miatt rendesen a tõltöttségi szintet. De egy ujratelepítés is megoldás lehet mert a win is lehet vírusos.
emiatt

A laptopom bekapcsolás után rövid idővel leáll. már kivettem az aksit is, hálózatról megy, de még így is csinálja . Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Esetleg nem melegszik túl? Próbáld meg a szellõzõket kifújni! Hátha...

Esetleg nem melegszik túl? Próbáld meg a szellõzõket kifújni! Hátha...
Hûtõ ventilátor forog? Ha nem az a baja, hogy túl melegszik és kikapcsol. Nem ír ki semmit? Energia gazdálkodási központban néz körül lehet, hogy ott van valami idõzítés be állítva. Ennyi infóból kb. ennyi tippem van.
modell?


nem lesz, nyugodtan beleteheted.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :D én eddig mindig kikapcsoltam aztán be :D

Vettem 1 hasznalt laptopot uzletben elado, ugy hirdette, hogy 1, 5 orat megy az aksija. Otthon kiderult, hogy max 10 percet. Visszavittem neki, bevette bizomanyiba, azt mondta, ha eladta jelentkezik, de lassan 1 hete nem. Ti mit tennetek a helyemben?

Szerintem az eljarasa nem korrekt,mashol azonnal visszaadjak a penzt ilyen esetben,o hibazott,es szuksegem is lenne mihamarabb a penzre.

Legjobb válasz: Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni

Nem bizományiba kellett volna beadni, hanem visszakérni az árát ott helyben. Szerintem nem nagyon tudsz most mit tenni
A kérdező hozzászólása: En is penzt akartam eloszor, de azt nem adott.Nem tudom, hogy fogalmazzak, kulfoldi a tulaj, nem tul bizalomgerjeszto.
Közel -keleti az eladó? Mert akkor jobb ha visszakéred az egész terméket.....amíg még lehet. Ez volt a tanulópénz. Papírt adott egyáltalán az átvételrõl?
A kérdező hozzászólása: Igen kozel keleti.Sajnos mindent megtehetnek ebben az orszagban.Atvetelrol adott vmi altalanos papirt, de eloszor azt sem akart
Egy akku hibáért nem biztos, hogy vissza vittem volna. Milyen géped van, mert van egy kobor aksim ha egyezik.
A kérdező hozzászólása: Igen erdekes, hogy aksi hibaert nem vitted volna vissza, hiszen 10-15000nel kezdodnek az aksik.Sajnos ennyi kidobando penzem nincs.MSI egyebkent a gep tipusa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!