Találatok a következő kifejezésre: Laminalt padlot a nappaliba, es (3 db)

Laminalt padlot szeretnek a nappaliba, es a ferjem ragaszkodik a padlo futeshez. Lehet laminalt padlo ala is?

en azt hallottam,h lehet csak a fa kevesbe jol turi mint a csempe...ugyanis a konyhaban is az lesz csak csempezve lesz a padlo.Viszont a nappalit nem szeretnem lecsempezni,sztm ugy tul rideg...

Legjobb válasz: vannak olyan laminált padlók, amelyek jók a padlófûtéshez. nõvéreméknek is úgy van.

vannak olyan laminált padlók, amelyek jók a padlófûtéshez. nõvéreméknek is úgy van.
Lehet rakni laminált padló alá is
Igen lehet. Egyik ismerõsömnek van , de nem lett jó, mert a hõ miatt kiszáradt, berepedezett.
Jó minõségû, több rétegû laminált padlót kell venni. A fának jó a hõszigetelése, ezért ezeken a helyeken kisebb hatásfokkal mûködik a padlófûtés, mint a kövezett helyeken! A fûtés szerelõvel egyeztessetek, mert lehet, hogy át kell tervezni miatta a fûtést.
A kérdező hozzászólása: ..hat at nem fog kelleni tervezni a futest, mert most epul a hazunk es ahogy most csinaljuk, az egyenlore ugy marad... Kosiz a gyors valaszokat!
Nálunk mindenütt laminált padló van és nem ajánlom. Mivel padlófûtésetek lesz nem lesz rideg a kõ sem. Ha nálunk megoldható lett volna a padlófûtés akkor olyan követ vettem volna ami fa mintázatú. Nézd meg lehet, hogy neked is megtetszik és ez lehet az arany középút :)

Padlószőnyeg vagy laminált padló? Melyiket tegyük le a nappaliba? Pro és kontra?

van 2 gyerek is

Legjobb válasz: a laminált sokkal szebb és higiénikusabb. mondjuk a kakaót vagy a málnaszörpöt könnyebben fel lehet róla takarítani mint a padlószõnyegrõl. a lamit csak fel kell porszívózni, utána meg kicsit felmosol és tiszta. ellenben a padlószõnyegbõl soha nem lehet maradéktalanul kiszedni a port, allergén anyagokat. sem! nekem a padlószõnyeg valahogy mindig is a csóróság látszatát keltette... ja, és a lamira ugyanúgy tehetsz szõnyeget.

a laminált sokkal szebb és higiénikusabb. mondjuk a kakaót vagy a málnaszörpöt könnyebben fel lehet róla takarítani mint a padlószõnyegrõl. a lamit csak fel kell porszívózni, utána meg kicsit felmosol és tiszta. ellenben a padlószõnyegbõl soha nem lehet maradéktalanul kiszedni a port, allergén anyagokat. sem! nekem a padlószõnyeg valahogy mindig is a csóróság látszatát keltette... ja, és a lamira ugyanúgy tehetsz szõnyeget.
Ezek közül én padlószõnyeget tennék, mert nem láttam még szép, igényes laminált padlót, szõnyeget ellenben igen. De valószínû nektek mások a szempontjaitok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek laminált lesz
Ha allergiás a gyerek, akkor jobb a laminált. Könnyebb tisztán tartani. A PVC szerintem undorító.
Szerintem vannak nagyon szép padlószõnyegek, akár drágább is, mint a laminált, szóval a csórósággal összehozni kár lenne...max. nem annyira modern. A kérdésre válaszolva pedig az a véleményem, hogy a padlószõnyeg jobb.Ha a gyerekek játszanak a földön, nem olyan hideg, mint a laminált, és a laminált karcolódik is. Igaz a szõnyeget sem könnyû gyerekek mellett teljesen tisztán tartani, de a mai szerekkel könnyebb eltûntetni egy kifröccsent üdítõt, mint egy nagy karcolást.
Bocsi, de én egyiket sem. Ha van pénzed járólapot ajánlom. Ha nincs pénzed én inkább famintás PVC-t vennék. Olyan szépeket gyártanak manapság. Nézegettem a neten õket és véletlenül rábukkantam, hogy a Való Világ padlója is PVC. Könnyen lehet felmosni, ha kiborul a felmosóvíz nem dagad fel, mint már megtörtént a rokonságban, viszonylag olcsó is. Én alig várom, hogy lecseréljem a padlószõnyegemet a szobámban erre. A szõnyeget meg évente takarítógéppel kell kitisztítani, hogy tiszta maradjon. Gyerek mellet meg hát szerintem havonta kellene. De a te döntésed, válaszd azt, amit a legpraktikusabbnak ítélsz.
Mekkorák a gyerekek? Nekünk is laminált van a szobákban, de én nagyon megbántam, hogy ez lett. Igen, azt mondják könnyebb feltakarítani az ennivalót, de nem szép, és minden nap fel kell söpörnöm többször is, mert, ha nem teszem, másnap reggel már ott vannak "porcicák". Amikor szõnyegünk azt jobban szerettem, azt is lehet tisztán tartani. De nekünk pl. a nappaliban taposó van, és azon van vastag szõnyeg a gyerekeknek. És így nem is hideg.
A nappaliban nagyobb a forgalom, nagyobb igénybevételnek van kitéve, tehát ott : laminált padló és szõnyeg. A laminált padlót nagyon könnyû takarítani, a szõnyeg könnyen felszedhetõ, kicserélhetõ ha megsérül vagy bekoszolódik. Szõnyegpadló a hálószobába való! Gyerekszobába megint a laminált padló + szõnyeg a praktikus megoldás.
Mivel allergiás a gyerekem, úgy oldottuk meg hogy laminált, és rá egy nagyobb méretû szõnyeg.Ezt könnyû feltekerni takarítani stb.És ezen télen játszik, mert csak akkor van lerakva.
Laminált jó választás szerintem is, de még jobb a svédpadló. Igaz kicsit drágább, de fából van és ugyanolyan klikkes megoldással könnyen lerakható. A fa alapanyag még kevésbé okoz allergiát és nem is párolog a ragasztó belõle, ami rákkeltõ amúgy- a lamináltban. De a padlószõnyeg mér rosszabb, ebbõl a szempontból is. Laminálthoz mindig vegyél Ajax vagy Sofix direkt laminálthoz való felmosó folyadékot és akkor nem lesz csíkos sem, mert amúgy sajnos igen.. :(

Nappaliba elég a 6mm-es laminált padló? Mi az amit kibir a 6mm és miaz amit nem?

Legjobb válasz: Elég. A keménysége, kopásállósága a mérvadó. Nálunk mindenhol 6-os van, kibír böhöm fotelokat, ágyakat.

Elég. A keménysége, kopásállósága a mérvadó. Nálunk mindenhol 6-os van, kibír böhöm fotelokat, ágyakat.
A kérdező hozzászólása: milyen kopásállóságút vegyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!