Találatok a következő kifejezésre: Laminált parkettát olyan (3 db)

Laminált parkettát lehet olyan felületre tenni ami nem tökéletesen egyenes, vagyis kicsit hepehupás?

Legjobb válasz: Láttam már 'majdnem' egyenletes aljzatra lerakott laminált padlót, háromszor rakták át, bélelték alá újból, ettõl még mindig ugyanazokon az illesztési helyeken besüppedt - ami nem szép, de balesetveszélyes is. Nem volt más, fel kellett szedni, és 'kiönteni'. Talán függ ez a parkett minõségétõl is, de jobban jársz, ha egybõl rendesen megcsináltatod. Persze az is kérdés, mekkora hepehupákra gondolsz :)

Láttam már 'majdnem' egyenletes aljzatra lerakott laminált padlót, háromszor rakták át, bélelték alá újból, ettõl még mindig ugyanazokon az illesztési helyeken besüppedt - ami nem szép, de balesetveszélyes is. Nem volt más, fel kellett szedni, és 'kiönteni'. Talán függ ez a parkett minõségétõl is, de jobban jársz, ha egybõl rendesen megcsináltatod. Persze az is kérdés, mekkora hepehupákra gondolsz :)
ajzatkiegyenlítés. önrterülõt kell venni, csak vizet bele és öszekeverni, kicsit szétteríteni, kötni hagyni. Utána rá a szivacs és a parketta. 2 max. 3 napos meló, és jó lesz. minden egyébb trükközéssel csak a gondok fognak elõjönni.
Semmiképpen ne rakd le egyenetlen talajra! Tönkre fog menni a laminált padló. Elõször önterülõs aljzatkiegyenlítõ, utána pedig van egy rétegrend amit be kell tartani. Mivel betonra rakod, elõször is párafékezõ fólia, utána alátét habfólia( nem szivacs), és végül a laminált padló. Viszont ha az egyenetlenség nem túl nagy (2-3 mm) akkor van egy úgynevezett Isoflor alátét, ami ennyi egyenetlenséget még elbír. Ezt így kell, ez a szakmám!
Szia! Le lehet rakni, de nem lesz olyan tartós. Az alátétfólia nem egyenlíti ki az aljzatot, csak az aljzatkiegyenlítõ. Ha nem egyenletes a talaj, mozogni fog a parketta, tönkremegy.
Persze, hiszen úgy is szivacsfóliát(nem tudom a rendes nevét) kell alá raknod, az majd kiegyenlíti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokot sokat segítettek. puszi
A szakmai javaslatot kiegészíteném azzal, hogy elõtte meg kell mérni mennyire vízszintes a régi beton. Ha padlószõnyeg volt elõtte akár 4-6cmm is lehet a hiba. Akkor vésés, bánya, stb

Van olyan bolt, ahonnan kőlapot, laminált parkettát ingyen kiszállítanak? Budapestre.

Legjobb válasz: Éppen tegnap vásároltam a Bauhausban Dunakeszin, padlólapot, csempéket, stb. 100 ezer forint feletti vásárlásnál ingyenes a házhozszállítás, 40 km-ig. 3-4 nap a kiszállítás.

Éppen tegnap vásároltam a Bauhausban Dunakeszin, padlólapot, csempéket, stb. 100 ezer forint feletti vásárlásnál ingyenes a házhozszállítás, 40 km-ig. 3-4 nap a kiszállítás.
A multiknál általában ez a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: XI kerülethez közel van ilyen?

Létezik, olyan laminált padló vagy parketta utánzat, ami padlófűtésre is lerakható?

Legjobb válasz: Léteznek rendkívül élethû parkett utánzatú burkoló lapok 15x60-as méretben jól takarítható,kopásálló és bírja a padlófûtést.Tanács:burkolo.eu

Léteznek rendkívül élethû parkett utánzatú burkoló lapok 15x60-as méretben jól takarítható, kopásálló és bírja a padlófûtést.Tanács:burkolo.eu
Létezik fa parketta is. 12 mm vastag 3 rétegû tölgy. a signumparkett kft gyártja. mind a 3 réteg tölgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!