Találatok a következő kifejezésre: Laktoherb tea hatása hány (2 db)

A tejszaporító teák (pl. Laktoherb) hatása hány nap múlva várható?

Legjobb válasz: nekem egyáltalán nem használt - ami helyette bejött, az a rendszeres, változatos étkezés, rengeteg folyadék 2 évig szoptattam

nekem egyáltalán nem használt - ami helyette bejött, az a rendszeres, változatos étkezés, rengeteg folyadék 2 évig szoptattam
Én a kórházban ittam csak, reggel megittam egy nagy bögrével, estére nagyon beindult a tej, fejnem kellett, mert majd kidurrant. :)
Nekem is még aznap hatott. Nálam úgy vált be a szoptatós tea, hogy felváltva iszom a Laktoherbet és a Mecsek teát (egy doboz után váltok).
én teával kapcsolatban nem rendelkezem tapasztalattl, mert sörözöm: azt este iszom meg, szoptatás után, reggelre nagyon sok a tejem.

Laktoherb tea pozitív hatása hány nap múlva jelentkezik?

Csak filteresben lehet kapni a Herbáriásat?

Legjobb válasz: Nekem nem jott be..ittan ezerrel...szorgalmasan..megse lett tobb tejem:-(

Nekem nem jott be..ittan ezerrel...szorgalmasan..megse lett tobb tejem:-(
Ez a tea nálam sem vált be, a babám csak nyugtalanabb lett tõle. Így gyorsan elhagyuk. Inkább próbálj ki más homeopáiás szereket (urtica urens - naponta 3*5szemet, more milk kapszula - errõl nincsenek tapasztalataim.
A kérdező hozzászólása: Senki más nem használja?
Én használom, de csak napi 1 filter egy literbe, szerintem nem a tea segít hanem a rengeteg folyadék. Napi 5-6 litertr igyál és az a legolcsóbb garantált dolog. Próbáld ki legalább 2-3 naípot és aztán vároma válaszod, hogy hogy sikerült. Nekem másnap már segített sõt szinte köv szopinál. Mindig szopi közbe megiszok fél litert. Vagy akár többet. Jah és szinte csak vizet iszok.. már rászoktam.. :) lassan függõ leszek :) ))
Én használom, bár nem tudom, mennyire hatásos a tejmennyiség növelésére. Elvileg 3-5 nap alatt jelentõs javulásnak kell lennie. Én a citromfû miatt iszom, és ha elhagyom, akkor nyugtalanabb a pici. A kórházban ajánlották nekem is, volt, akinek bevált... Én azért iszom, fõleg a folyadák miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!