Találatok a következő kifejezésre: Lakberendezéssel szeretnék Milyen iskola szükséges hozzá (1 db)

Lakberendezéssel szeretnék foglalkozni. Milyen iskola szükséges hozzá?

Inkább a dolog bútorokkal foglalkozó része érdekelne

Legjobb válasz: ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm

ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy veboldal, az erettsegizz. Org amely 1 év alatt igéri az érettségi megszerzését, viszont sem az iskola neve, sem a címe nincs megadva! Átverés lehet? Van valaki esetleg aki itt érettségizett?

0

Hol találhatnék kidolgozott szakács okj tételeket? Esetleg valaki segíteni?

0

Butaság 2 OKJ-S képzést elvégezni, ha igazán csak az egyik érdekel?

Jelenleg OKJ-s képzésen vagyok, ügyintézői képzésen. Viszont jobban vonz a szociális gondozás. Úgy gondolom, még bármelyik jól jöhet, és más terveim is vannak. Mit gondoltok?

2

Az elmélet B és C esetleg A kategorirára ugyanaz? :D

Valaki segitsen már.
Én most teszem le a B kategoriás jogsit.
Azt szeretném megtudni, hogy van egy ismerősöm, akinek megvan a B kategoriás jogsija és most más kategoriást akar letenni. Autosat vagy buszosat.
Az elmélet ugyanaz.
Akkor mindketten ugyanarra az elméleti órára kell mennünk? Ugyanaz az elmélet? Neki szükséges, hogy elvégezze emgint vagy csak a gyakorlati részét kell? Nagyon fontos
KÉRLEK SEGITSETEK:):)

0

MGE szakácsképzésére jár vki?

0

Valakinek megvannak a gyógyszertári asszisztens tételei kidolgozva?

Most kezdtem el a tanfolyamot, és ha valakinek megvannak akkor lécci írjon.

0

Valaki tud olyan képzést amihez nem kell érettségi és szakmunkás vizsga és ami ingyenes ha igen akkor merre?

4

Valaki véleményt tudna mondani a KIRKO Ezoterikus Szabadegyetemről?

2

Ez hogyan működik?

Járok egy suliba ami 4 év alatt érettségit ad és ha ez megvan akkor ugyan abba az iskolába lehetöség van egy technikust is elvégezni. De majd ha ezt végzem akkoris mindennap be kell mennem vagy csak valamelyik napon,hogy működik ez???

2

Milyen programot használnak a cnc programozók?

forgácsoló a végzettségem suliban tanultunk autocad-en,nem tudom milyen verzió lehet.jó lenne tudni milyen programot használnak a termelésben,mert tudnék programot itthonra gyakorolni,de nem tudom mit használnak....megköszönném a segítséget!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!