Találatok a következő kifejezésre: Lakberendezéssel szeretnék Milyen iskola szükséges hozzá (1 db)

Lakberendezéssel szeretnék foglalkozni. Milyen iskola szükséges hozzá?

Inkább a dolog bútorokkal foglalkozó része érdekelne

Legjobb válasz: ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm

ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kereskedő és kereskedő boltvezető tanfolyamot hol érdemes Budapesten elvégezni?

A barátnőmmel közös vállalkozást szeretnénk, cukrászatot nyitnánk. Õ cukrász sulit fog elvégezni, én boltvezetőit szeretnék, de ahogy olvasom, kereskedő alapképzés kell hozzá. Kinek mi a tapasztalata, megbízható, nem túl drága iskolát keresnék. Az Oktávnak találtam 2 tanfolyamát, hasonlót szeretnék:
Köszönöm előre is!

0

Bőrtárgykészítő/bőrdíszműves szakmát vagy gyakorlatot hol lehet szerezni?

Nagyon szeretném ezt a szakmát, mert egyedül csak a kézügyességem van, leérettségizni esélyem sincs sajna, de szerintem kis bőrdíszmű mütyüröket el lehetne adni, takarítói kereset mellé ismerősöknek eladni vagy csak a neten, mint használt vagy akármi. Dolgoztam már bőrrel és alig mutatta meg a tanár és eladható állapotúra meg tudtam csinálni, még kezet is fogott gratulált, hogy fél év alatt egyik tanítványa se tudta megcsinálni ilyenre. Nekem ELSÕRE sikerült! (Tényleg nem kamuzok) Ezért érdekel ennyire.
Veszprém megyében lakom, fizetnék is érte, ha valaki megtanítana. Sulit kerestem, de estin nem foglalkoznak evvel. :S:(

0

Mi a kulombség a dekoratőr és a lakberendezo kozott? Mennyire lehet ezekkel a szakokkal elhelyezkedni, melyik a legkeresettebb? Melyiket érdemes kitanulni a ketto kozott? Koszonom.

0

Hogyan tudom visszaszerezni a tanfolyam árát ha átvertek?

A Gourmet és Borakadémia egyik képzésén vettem részt. A három napos kurzusból az utolsó napon a tanár meg se jelent, 28 bor helyett 18-at kóstoltattak illetve 2 témakör teljesen kimaradt. Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak. Kihez tudok fordulni?

2

Kinek mi a véleménye a Minerva-szki iskoláról?

Irodai asszisztens vagy pedig Ügyviteli titkárnak szeretnék be iratkozni a napokba (Horánszky u. 20)

21

Nemetorszagban vegeztem, 7 honapos tanfolyamot (BETREUNGSAASISTENT) Mentalhigienes gondozo, allitolag Magyarorszagon ez nem eleg! Mi kell meg hozza?

Milyen vegzettseg szügseges egyaltalan hogy Mentalhigienis gondozo lehessek?ßß

4

Mennyibe kerül a TÖRTÉNELEM ELÕKÉSZÍTÕ a Pázmányon vagy ELTE-n?

Vett részt rajta valaki? Ha igen, akkor sokat segített?

2

Hogyan kell kiszámolni a Diszkriminnánst?

-xnégyzet + 4x - 5 < 0
ennek hogy számoljuk ki a diszkriminánsát részletesen ?

2

Van véleménye valakinek a székesfehérvári Okto-Plusz iskoláról?

Szeptembertől indul ott egy mérlegképes könyvelő képzés, és szeretném tudni, hogy milyen az oktatás minősége, valamint a külvilág milyen véleménnyel van róla. Tudom, hogy a könyvelőnél, inkább a gyakorlat számít, de azt nézik manapság, hogy hol szerezte meg a papírt.
Köszönöm előre a válaszokat.

0

A Gyógyszertári asszisztens képzéssel is felvesznek gyógyszertárba, vagy ehhez szükséges még a gyógyszertári szakasszisztens is?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!