Találatok a következő kifejezésre: Lakberendezéssel szeretnék Milyen iskola szükséges hozzá (1 db)

Lakberendezéssel szeretnék foglalkozni. Milyen iskola szükséges hozzá?

Inkább a dolog bútorokkal foglalkozó része érdekelne

Legjobb válasz: ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm

ez elvileg egy szakma. OKJ 52789902 számon. több helyen is indul tanfolyam/képzés pl. http://www.kreaiskola.hu/ http://www.lakbersuli.hu/ http://www.grafologia.hu/mas_tanfolyamok/lakberendezes.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell kiszámolni a Diszkriminnánst?

-xnégyzet + 4x - 5 < 0
ennek hogy számoljuk ki a diszkriminánsát részletesen ?

2

Van véleménye valakinek a székesfehérvári Okto-Plusz iskoláról?

Szeptembertől indul ott egy mérlegképes könyvelő képzés, és szeretném tudni, hogy milyen az oktatás minősége, valamint a külvilág milyen véleménnyel van róla. Tudom, hogy a könyvelőnél, inkább a gyakorlat számít, de azt nézik manapság, hogy hol szerezte meg a papírt.
Köszönöm előre a válaszokat.

0

A Gyógyszertári asszisztens képzéssel is felvesznek gyógyszertárba, vagy ehhez szükséges még a gyógyszertári szakasszisztens is?

1

Melyiket nehéz gépkezelői kategória a leghasznosabb, legkeresettebb? lent

Targoncavezető OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő OKJ tanfolyam
Emelőgépkezelő jogosítvány (kivéve targonca)
Földmunkagép, rakodógép és szállítógép kezelő
Útépítőgép és karbantartógép kezelő jogosítvány

0

Középiskola befejező évfolyamának elvégzése? Mit jelent?

OKJ-s képzés követelményeknél látom ezt.

1

Milyen okj-s tanfolyamban csalódtál már nagyot? Amiről úgy érzed, hogy csak pénzkidobás volt?

Én most a mérlegképes könyvelői tanfolyammal vagyok így. Gazdálkodási és menedzsment szakon végeztem a BGF-en, de még a számvitelt is normálisabban oktatták azon a szakon, pedig csak három félévig tanultuk. A tanfolyam az egy rossz vicc. A számvitel tanárnőnk még életében nem dolgozott könyvelőként, szerintem a csoport jó részének nagyobb szakmai tapasztalata van mint neki. Maga az anyag is teljsen életszerűtlen (két éve dolgozom könyvelőként, azért már van némi rálátásom).
Legszívesebben otthagynám az egészet, de az eddig beleölt pénzt sajnálom nagyon. (A záróvizsgáig legalább sikerült eljutnom pár óra tanulással, szóval annyi időmet nem vette el, ez pozitívum.)

5

Jelentkezik valaki a BKV-nál 2014 februárjában meghirdetett, villamos vezető tanfolyamra, hogy szoktak válogatni a jelentkezők között?

3

Mi a véleményetek érdemes elvégezni egy könyvelőségi tanfolyamot?

Lehet kapni munkahelyet vele?Vagy csak ha egyetemet végzel kaphatsz munkát?Esetleg ha valaki elvégezte,nagyon nehéz?

0

Gyarmati nyomkereső OKJ-s képzést keresnék. Van rá valami remény hogy indítanak valahol, esetleg volt már ilyenen valaki?

0

Nehéz bekerülni az izraeli testőr iskolába?

Azt olvastam hogy durván kb 500 ezret kell érte fizetni, de mi van akkor ha orvosin nem felelek vissza adják a pénzt vagy utána kell fizetni. Vagy orvosi egyáltalán van?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!