Találatok a következő kifejezésre: Laevolac szirupot is lehet használni (1 db)

Laevolac szirupot hónapokig is lehet használni?

Kisfiam csak így tud kakilni, de nem tudom hosszú távon nem káros-e?

Legjobb válasz: Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi,hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte,de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni,mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást,igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is,hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban,mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz,nálunk pont az lett az eredménye,hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után,hiába adtam neki.

Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi, hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte, de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni, mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást, igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is, hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban, mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz, nálunk pont az lett az eredménye, hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után, hiába adtam neki.
Még valamit akartam irni. Ha szopizik, akkor nem gond ha esetleg 3-4 naponta van széklete.
Próbálj gyógyszer helyett nagyobb mennyiségben kamilla teát adni neki, annak is van hashajtó hatása, de anyatej mellet tényleg nem gond, ha csak 3-4 naponta van kaki


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Két részes overált ráadtok már 1-1/2 évesre hosszabb babakocsis sétára?

Ha igen mennyire öltöztetitek alá?

4

Nem vitaindítás, csak kétszavas válaszokat kérek szépen! Babátok anyatejes vagy tápszeres? Mennyi idős?

30

Hány hónaposan kezdted kóstoltatni a babáddal a gyümölcsöket, zöldségeket?

Mikorra váltott ki egy teljes étkezést? Hogy fogadta a babád és mivel kezdtétek?

3

Mikortól kezdtetek el gyurmázni a gyerkőccel? Főzhető gyurmára gondolok, ami nem ártalmas a szervezetére.

14 hónaposan még kicsi hozzá?Azért gondoltam rá, mert hátha helyhez tudnám vele kötni. Szeret nagyon maszatolni.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!