Találatok a következő kifejezésre: Laevolac szirupot is lehet (2 db)

Laevolac szirupot hónapokig is lehet használni?

Kisfiam csak így tud kakilni, de nem tudom hosszú távon nem káros-e?

Legjobb válasz: Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi,hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte,de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni,mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást,igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is,hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban,mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz,nálunk pont az lett az eredménye,hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után,hiába adtam neki.

Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi, hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte, de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni, mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást, igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is, hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban, mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz, nálunk pont az lett az eredménye, hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után, hiába adtam neki.
Még valamit akartam irni. Ha szopizik, akkor nem gond ha esetleg 3-4 naponta van széklete.
Próbálj gyógyszer helyett nagyobb mennyiségben kamilla teát adni neki, annak is van hashajtó hatása, de anyatej mellet tényleg nem gond, ha csak 3-4 naponta van kaki

Laevolac szirupot csak reggel lehet adni vagy adhatom most is 2 etetés közt?

Legjobb válasz: Adhatod, bajt nem csinálsz vele.

Adhatod, bajt nem csinálsz vele.
A kérdező hozzászólása: köszi
a léyneg, hogy éhgyomorra kapja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!