Találatok a következő kifejezésre: Laevolac szirupot is (6 db)

Laevolac szirupot ti mennyi ideig használtátok h hasson is valamit? Mármint beálljon a kaki? Nálunk nagyon nehezzen van kaki ezt tanácsolták.

Legjobb válasz: A laevolachoz nem szokik hozzá, az székletlazító, a hõmérõzéshez szokik hozzá... A fiamnak egyébként nem vált be ez a szirup, õ is nehezen kakilt, se a gyümölcsök semmi nem segített. 8 hónapos kora óta elmúlt a szorulása. Addig glicerines kúppal segítettem neki ha már nagyon szenvedett.

A laevolachoz nem szokik hozzá, az székletlazító, a hõmérõzéshez szokik hozzá... A fiamnak egyébként nem vált be ez a szirup, õ is nehezen kakilt, se a gyümölcsök semmi nem segített. 8 hónapos kora óta elmúlt a szorulása. Addig glicerines kúppal segítettem neki ha már nagyon szenvedett.
Mennyi idõs a pici? Esetleg hõmérõzést nem próbáltad? Laevolac-hoz hamar hozzászokik a szervezet, és akkor sehogymáshogy nem fog majd kakilni, csak azzal..:S
A kérdező hozzászólása: 21 hónapos a kislányom és õ is eszik sok gyümölcsöt, fõzeléket. Hõmérõzni nem szeretném.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló:te mennyi ideig adtad? Vasárnaptól adom, aznap volt kaki de sírás árán kemény, hétfõn nem, kedd ésma ismét volt nem kemény. Szerinted?
Hát nem tudom, párom unokatesójának a gyermeke most 4 éves, 2 éves kora óta CSAK Laevolaccal tud kakilni..De akkor biztos nem lehet hozzászokni.. Kisfiamat 3x kellett hõmérõzni, azóta sem!

Laevolac szirupot hónapokig is lehet használni?

Kisfiam csak így tud kakilni, de nem tudom hosszú távon nem káros-e?

Legjobb válasz: Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi,hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte,de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni,mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást,igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is,hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban,mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz,nálunk pont az lett az eredménye,hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után,hiába adtam neki.

Szia! Orvos javasolta neked a Laevolac szedését? Szopizik még a kisfiad? Mert szerintem 3 hetesen még nagyon kicsi, hogy ilyeneket szedjen. Az én fiam is szedi/szedte, de õ már 14 hónapos.6 hónaos krától adtam neki csak.Mondjuk neki azért kellett szedni, mert végbélszûkületes és ahogy kezdtem a hozzátáplálást, igy csak 3-4 naponta kakált és azt is nehezen. De külön felhívták rá a figyelmem a gyógyszertárba és az orvosok is, hogy nem ajánlatos sokáig használni egyhúzamban, mert hozzászokik a szervezete és nem fog tudni másképp kakálni csak ennek a segítségével. Ebbõl nem tudom mennyi igaz, nálunk pont az lett az eredménye, hogy egyáltalán nem kakált tõle egy idõ után, hiába adtam neki.
Még valamit akartam irni. Ha szopizik, akkor nem gond ha esetleg 3-4 naponta van széklete.
Próbálj gyógyszer helyett nagyobb mennyiségben kamilla teát adni neki, annak is van hashajtó hatása, de anyatej mellet tényleg nem gond, ha csak 3-4 naponta van kaki

Ha ma reggel adtam a 21 hónapos kislányomnak 5 ml Laevolac szirupot, (mert már 4 napja nincs széklete), és még mindig nem hatott semmit, még ma adthatok neki egy glicerines kúpot is?

2 hete szenvedünk a székrekedéssel:( sokan ajánlották ezt a szirupot,de eddig semmi hatása nincs,viszont a kúp legutoljára hatott. adhatok neki még ma,vagy inkább holnap?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan adhatsz neki kúpot, a kettõ nem zárja ki egymást. Lányom 9 hónapos, nagyon szorulásos. Dokink azt javasolta hogy minél több folyadékot igyon, és kétnaponta adjak neki natúr joghurtot. Azóta nincs gondunk, csak ha banánt vagy répát eszik. Mivel ti idõsebbek vagytok, több lehetõségetek is van. Szõlõlé,mandarin vagy narancs leve higítva vízzel, esetleg homeós szerek(silicea 9ch,bryonia alba 5ch,causticum 9ch,nitricum acidum 9ch)a tünetek alapján kellene választani. Rendes házi szilvalekvár tejjel..., paradicsomos kaják. Ennyi jutott eszembe, remélem valamelyiknek hasznát veszitek!

Szerintem nyugodtan adhatsz neki kúpot, a kettõ nem zárja ki egymást. Lányom 9 hónapos, nagyon szorulásos. Dokink azt javasolta hogy minél több folyadékot igyon, és kétnaponta adjak neki natúr joghurtot. Azóta nincs gondunk, csak ha banánt vagy répát eszik. Mivel ti idõsebbek vagytok, több lehetõségetek is van. Szõlõlé, mandarin vagy narancs leve higítva vízzel, esetleg homeós szerek(silicea 9ch, bryonia alba 5ch, causticum 9ch, nitricum acidum 9ch)a tünetek alapján kellene választani. Rendes házi szilvalekvár tejjel..., paradicsomos kaják. Ennyi jutott eszembe, remélem valamelyiknek hasznát veszitek!
A kúp azonnal hat.A lánomnak 2x kellett adni a szirupból mire hatott.azóta sincsen semmi problémája sem.Adj neki még egy kiskanál szirupot.Lehet 1/2 óra e´s lesz is hatása.Ha nem, akkor adj neki kúpot, (bár ezt ngyon nem szeretik)és estére e´s holnap 1-1 kiskanál szirupot.Hidd el helyre fogja állítani a székletet.
A kérdező hozzászólása: Mindent megveszek neki, gyümölcsök, gyümölcslé, gyümölcspüréket csinálok, mindennap különbözõ krémleveseket fõzök..tehát tényleg mindent megteszek, de nem eszi meg ezeket. semmi nem kell neki.egyáltalán nem akar gyümölcsöket enni, erõszakkal meg egy ekkora gyereket már nem lehet megetetni. Még a yoghurtot sem akarja megenni, csak nyalogatja, nem tudom mit tegyek. Egyébként fogalmam sincs, hogy milyen idõközönként lehet adni ezt a szirupot. Akár most is adhatok neki mégegyszer? És pontosan ki kell mérni az adagot, vagy ahogy írtad csak adjak neki egy kanállal és kész?


Laevolac szirupot csak reggel lehet adni vagy adhatom most is 2 etetés közt?

Legjobb válasz: Adhatod, bajt nem csinálsz vele.

Adhatod, bajt nem csinálsz vele.
A kérdező hozzászólása: köszi
a léyneg, hogy éhgyomorra kapja.
Nem, mert hozzászokik.
Én is azt mondom, hogy nem. Inkább váltogatva kell a hashajtó hatású dolgokat adni neki (cukros kamilla tea, Laevolac, hozzátáplálásnál a hashajtóbb kaják - szilva, sütõtök, stb.)
Üdv! Nekem 4 napja nem volt székletem, az orvos felirt egy bizonyos Tisasen nevû tablettát ami sikertelen volt mert nem volt meg a hatása önök szerint mi lehet a probléma és mi lenne az alkalmas hashajtó szer erre?

Gyerekorvos ajánlotta babám szorulására a laevolac szirupot, hatásos is, de azt vettem észre hogy erős görcsöket okoz szegénykémnek. Lehetséges hogy attól?

Legjobb válasz: A betegtájékoztatón rajta van, h okozhat hasfájást! Hívd a gyerekorvost, hogy mit javasol.

A betegtájékoztatón rajta van, h okozhat hasfájást! Hívd a gyerekorvost, hogy mit javasol.
Igen a laevolac szirup tényleg nagyon hatásos, de az én kislányomnak is nagyon erõs görcsöket okozott 2-3 órán át ordított, azóta mi nem használjuk. A mecsek baby tea nekünk jó!
csinálj neki kamillateát cukrosan, de kicsit több legyen benne a cukor mint amennyit szoktál .nekem ezt mondta a védõnõm.
mennyi idõs?
Nekünk is szorlása van a kisfiunknak, azért nem vettem meg ezt a szirupot, mert tejcukor van benne, ha már H.A.-s tápszert adok neki, akkor nem adok neki ilyen szirupot, ami tejcukorból van. Nem ezért fájt a babád hasa? Mennyi idõs? Én is Mecsek Baby teával próbálkozom cukrosan, hát nem sokat használ szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!