Találatok a következő kifejezésre: Laboreredményemen a eltérések (2 db)

Laboreredményemen a következő eltérések vannak. ezek mit jelentenek? 22hetes terhes vagyok

fehérvérsejt szám: 13,52 G/L + 4,00 - 10, 00

Legjobb válasz: már a rövidítésekre vagy kíváncsi, vagy, hogy ez baj-e?

már a rövidítésekre vagy kíváncsi, vagy, hogy ez baj-e?
A kérdező hozzászólása: hogy baj-e ? :) köszi
Ezek minimális eltérések, terhesen a limfocita és a fehérje szinte mindenkinek eltér, a neutrofil granulocita százaléka szintén, úgyhogy ne aggódj. Ez mind a terhesség miatt van. Az MPV-t nem tudom, minek a rövidítése. De egyébként a fentiek nekem is eltérnek, hasonlóképpen, mint neked, és én is utánakérdeztem dokiaimtól, õk mondták ezeket Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, holnap viszem a dokinak az eredményt, csak addig is szerettem volna.tudni . boldog babavárást mindenkinek

20 hetes kismama vagyok. A mai napon kézhez kaptam a vizeletre vonatkozó laboreredményem. Eltérést mutat a vörösvértest és a laphámsejt. Ezek nagy eltéréseknek számítanak és a babára, illetve a terhességre milyen hatást jelentenek szerintetek?

Laphámsejt eredménye 5/látótér (tartomány: 0-2) ; 28/ul (tartomány:<20) vörösvértest eredménye 4/látótér (tartomány: 0-2)

Legjobb válasz: A laphámsejt nem baj próbáld meg úgy legközelebb hogy intim törlõkendõt veszel azzal megtörlöd magad és utánna pisilsz a pohárba. a vörösvértest - vér -van a vizeletedben dokit kérdezd !!

A laphámsejt nem baj próbáld meg úgy legközelebb hogy intim törlõkendõt veszel azzal megtörlöd magad és utánna pisilsz a pohárba. a vörösvértest - vér -van a vizeletedben dokit kérdezd !!
Nekem akkor volt hasonló, mikor a babám a vesémen talált kényelmes pozíciót, és ráfeküdt. Ezek nem olyan nagy eltérések, de azért kérdezz rá a dokidnál. Amúgy pedig mielõtt vizeletet adnál le, mosakodj meg, és középsugaras vizeletet kell vinni (kicsi kienged, és utána az üvegbe, a végét megint ne az üvegbe) Így egy csomó felesleges idegeskedést megspórolsz, mert nem kerül szennyezõ anyag a vizeletbe, és nem lesz fals pozitív eredményed pl (fehérje, vagy fehérvérsejt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!