Találatok a következő kifejezésre: Labor eredmény következő: (2 db)

Tapasztalatok? 25. héten labor leletem eredményei a következők:

Baktérium 5000 alatt jó, nekem 14901, fehérvérsejt 45 helyett 180, laphámsejt 20 helyett 178. Elég durva eltérések, ezért azt mondta a doki, hogy Augmentin 625 mg-os antibiotikumot kell szednem 21 db-ot. Szerintetek mekkora a baj?Húgyúti fert?zésem van?A doki annyit mondott hogy nagyon sok a baktérium a vizeletben.Nem veszélyes a terhesség során ilyen er?s antibiotikumot szedni?

Legjobb válasz: Szia! Nem ismételtette meg a vizsgálatot? Nekem a 12 hét körül volt ilyen, akkor megismételtük, s a 2. már jó lett. Azt mondták, h váladék került a vizeletbe. Én megkérdezném a dokit, h nálad ez a lehetõség nem állhatott-e fenn.

Szia! Nem ismételtette meg a vizsgálatot? Nekem a 12 hét körül volt ilyen, akkor megismételtük, s a 2. már jó lett. Azt mondták, h váladék került a vizeletbe. Én megkérdezném a dokit, h nálad ez a lehetõség nem állhatott-e fenn.
Azt ugyan nem tudom, hogy ezek az eredmenyek tenyleg a valosagot tukrozik-e, de nyugtatasodra elmondom, hogy en szedtem a terhesseg elejen 1 hetig augmentint hugyuti fertozesre es a babamnak semmi baja nem lett tole. Mar mar 30 hetes pocis vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!