Találatok a következő kifejezésre: Labdarugásban mennyi serdülő és az (1 db)

Labdarugásban mennyi a serdülő és az ifi korhatára?

foci

Legjobb válasz: Serdülõ: U16 Ifi: U19 (Serdülõnél 16, ifinél 19)

Serdülõ: U16 Ifi: U19 (Serdülõnél 16, ifinél 19)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vissza lehet valahol nezni a Roman - Magyar penteki vilagbajnoki selejtezot?

...

0

Szegeden műfüves foci cipő olcsón? (sürgős)

Szegeden hol tudok venni olcsón 4-6000 forint körül műfüves foci cipőt? Köszi!

0

Ti mit gondoltok a magyar-román meccsről?

Szerintem egy akkora bunda volt.

6

A magyarok ismét megmutatták a világnak, hogy mire képesek a futballban. A kérdésem az mikor veszik észre a magyarok hogy inkább másba kéne fektetni a milliárdokat nem pedig a futball álmokba? !

5

Románia-Magyarország 3-0 én dühös vagyok és Ti? Miért van még mindig ez a védelem?

Ilyen védelemmel NEM lehet meccset nyerni. Ott volt a Holland-Magyar 5-3, ahol 3 gólt rúgtunk Hollandiában, és kaptunk 5 gólt. Ott volt a Magyar-Román 2-2-, ahol ha nem kapunk az utolsó percben gólt, akkor még-e vereség ellenére is, 1 ponttal lennénk a Románok előtt, de persze, ott is hibázott a védelmünk. Kérdem én: Az egész ország már észrevette, hogy ez a védelem semmit sem ér, de a vezetés mikor fogja már ezt észrevenni??? Hány vereség kell még?

Velünk az a baj, hogy általában ez elején gólt kapunk egy védelmi hibából, ami egyértelműen letöri az egész csapatot, és utána persze, hogy nem lelkesek (bár annak kéne lenni!). De tényleg mindig ez van. A védelem hibázik, utána meg semmi. Megvagyok róla győződve, ha nem kapjuk a legelején a gólt, akkor nem így alakul a meccs, de hát ez van, ha nincs a fociban! Az viszont NAGYON IDEGESÍT, HOGY nekünk magyaroknak soha sincs szerencsénk, mert valljuk be, nem egy mérkőzés volt, ahol állatira mázlija volt az ellenfélnek és úgy nyert. Az itthoni 2-2 sorsdöntő meccs volt. Ezek után már semmi esélyünk nem maradt, csak egy: 3 meccsből 9 pont, Románia ne szerezzen 7 pontnál többet, na de ez nem reális, hiszen Androrrát, és Észtországot mind a magyar, mind a román válogatott megfogja verni, így imádkozhatunk a Törökökért, de ha pontot is rabolnak a Románoktól, akkor is nyerni kell Hollandiában, amire szinte SEMMI ESÉLY SINCS! Tehát ismét THE END, és megint csak bosszankodhatunk, pedig vannak jó játékosaink, de hiába...

Vélemények?

11

Ilyen "focistáknak" építünk stadionokat (. )?

27

Ha most kikapunk Román-Magyar meccsen akkor kiesünk?

3

Ti is láttátok (román-magyar)?

A meccs elején, amikor a kezdő tizenegyeket mutatták, Magyarország mellett a szlovák zászló volt. Ez szerintem egyértelmű provokáció, nem lehet másnak vélni...

7

Miért volt a románok kezében az 1918-as tábla?

Mit jelent?

7

Hogy kell messzire rúgni a labdát?

magasra hogy kell rúgni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!