Találatok a következő kifejezésre: LCD tévé hogy lehet (6 db)

PC-re rá lehet kötni úgy az LCD tévét hogy a pc monitoron továbbra is legyen kép?

Az a gond hogy elég messze van a tv a pc-től (másik szobában, kb 5m távolságra) így jó hosszú kábel kellene. Talán nem is lehet ilyet kapni.

Legjobb válasz: Lehet olyan hosszú kábelt kapni. http://notebookvideopc.unas.hu/spd/177400043/Aranyozott_HDMI.. tessék 20m biztos elég lesz.

Lehet olyan hosszú kábelt kapni. http://notebookvideopc.unas.hu/spd/177400043/Aranyozott_HDMI.. tessék 20m biztos elég lesz.
20-30mig bõven kapni a boltokban :D ha meg nagyon profi kell tuti van 100m-es is :D
A kérdező hozzászólása: Az ATI RADEON 9600-as videókártyát rá tudom kötni az LCD tévére az S-video kimeneten keresztül?
A kérdező hozzászólása: Sajnos hdmi csati nincs a radeonon:(
svideoval is lehet probálkozni!

LCD tévé képernyőjét hogy lehet tisztítani?

Legjobb válasz: Lehet venni LCD képernyõre való tisztítószert.

Lehet venni LCD képernyõre való tisztítószert.
Vagy van egy mikroszálas törlõkendõ, én fényképezõgéphez vettem meg szemüveghez, ehhez csak tiszta víz kell és minden ilyen kényes cumóhoz jó.
ablaktisztitóval lemosod, végén meg desztilált vízzel itatott ronggyal , hogy ne maradjanak rajta a törlési foltok meg szöszök. ennyi, és megsporoltál 2000 ftot, ugyanis ennyiér is van lcd tisztító na csõ
Eszedbe ne jusson ráfújni az ablaktisztító az lcd-re. AMi egyébként a haszn. ut-ban benne is van. Vagy megveszed a szemüveg, kontaklencse, vagy lcd tisztító folyadékot, vagy veszel mikroszálas törlõkendõt amihez csak víz kell és kész. Optikusnál lehet kapni, olyan törlõkendõt, amit a szemüvegekhez árulnak, az is jó rá.
érdekes, több éve már igy tisztítom a tft monitorom és semmi baja
Valószínû, hogy akkor már tönkrevágtad a szûrõket rajta elõttem szóló, de mivel ez nem látható, így fel sem tûnik neked. Majd hosszú távon a szemed látja kárát. Nem véletlen van benne a haszn. ut-ban hogy ne fújjál rá vegyszert. Kivéve amit kimondottan erre gyártottak, vagy a sima víz.

Hogy lehet hogy az LCD tévéknek nagyon jó betekintési szögei vannak, míg a monitoroknak (hacsak nem IPS vagy PVA) akkor jóval gyengébbek?

Az én LCD tévém kb 5-6 éves, nagyon jó betekintési szögekkel, az új monitorom viszont meg sem közelíti azt

Legjobb válasz: Mert a TV-t több szögbõl nézed, a monitort, meg általában szembõl így nem nagyon van rá szükség, illetve más a pixelsûrûség is meg egy csomó más dolog.

Mert a TV-t több szögbõl nézed, a monitort, meg általában szembõl így nem nagyon van rá szükség, illetve más a pixelsûrûség is meg egy csomó más dolog.


Mióta van a tv-ben 5.1-es hanggal sugárzott adás???
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom hogy van-e, csak az érdekelne hogy a tv adást tudom-e a hangszorókon keresztül hallgatni?
Rákötni fizikailag rá tudod kötni, de nem lesz térhatású a hangzás, mert a tv-n jó esetben is 2.0-ás hang jön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
azt tegyük hozzá, hogy van 5.1-es televizióadás, legalábbis amerikában van!
Pixelhiba. Netes rendelés esetén 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól.
pixelhiba, ahogy irták és a hiba nélkül is elálhatsz a vásárlástól! Viszont másrészt a garanciális javitásba nem biztos hogy belefér, ott meg van szabva, hogy hány pixeltõl számit hibának, talán 3-tól !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de idõ közben sajnos én is erre a megállapításra jutottam. A tévét személyesen hoztam el, így a 8 nap mint opció nem mûködik, és már a 3 napos pixelgarin is túl vagyok, szóval marad az, hogy együtt kell élnem ezzel a döglött képponttal.

Ami LCD tévé, arra már azt lehet mondani, hogy plazma TV?

Legjobb válasz: teljesen más a két technológia.

teljesen más a két technológia.
Mondani azt lehet... A traktorra is lehet mondani, hogy ûrhajó, mert mindkettõ jármû... Mondani azt lehet... Vagy a másik: A 80 éves János bácsi mondja az orvosnak: -Doktor úr! A Géza komám, aki 82 éves, azt mondja, hogy õ a feleségét még mindig képes hetente kétszer is! A doktor: -Hát mondja maga is, János bácsi!
A nagypapára is lehet mondani hogy nagymama. ;)
A kettõnek annyi köze van egymáshoz, hogy mind a kettõ képet ad, azonban teljesen más módon állítják elõ a látott képet. Régen volt divat plazmatévének mondani, bár még ma is sokszor rámondják az LCD-re is mert azt hiszik státusszimbólum, mint régen volt.
Ez két hasonló színvonalú, egymástól eltérõ technológia.
Nem. Az LCD és a plazma két teljesen különbözõ technológia.
Nem, teljesen más technológia a kettõ. (Az LCD kijelzõ, mint ahogy a neve is jelenti, folyadékkristályos. A plazmakijelzõ, meg ionizált gázokkal mûködik.)
persze, hogy lehet mondani, az is lehet hogy, hó öreg Becci amikor ki akarod kapcsolni
Persze, a diesel motorra is lehet mondani, hogy benzines, csak nem igaz.
Plazma, LCD, Led : mind TV csak más-más technológia!
amugy a plazma fogyasztja a legtöbb áramot. nekünk van plazma és LCD de majd idõvel Led-re vágyunk.
Még csak az sem feltétlenül igaz, h többet fogyaszt a plazma! Több tesztet is találni errõl, ahol összehasonlították, és minimális volt a gyakorlati különbség, néha akár a plazma javára... Ugyanis míg a legújabb LED-eseket leszámítva, a legtöbb LCD TV-ben folyamatosan megy a fénycsöves háttérvilágítás (sötét jelenetnél is - ezért nem tökéletes azok fekete szintje), addig a plazma egyszerûen nem ad ki fényt ott, ahol nincs rá szükség... ezért tud sokkal jobb lenni a fekete szintje Persze mûlesiklást nézve, fehér háttérrel nagy a plazma fogyasztása, az igaz - de a legtöbb film nem ilyen, ezért tud nagyjából hasonló lenni a hosszútávú fogyasztás, hiába nagyobb a plazma maximális értéke. Összességében TV-zésre, filmekre a plazma az ideális, számítógépes játékokra pedig az LCD.
Hát engem a Plazmánál az nagy ködszerû fényfelhõ ami elõtte van világos képeknél, az nagyon zavar, igaz ~4 méterrõl világosban már nem látszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!