Találatok a következő kifejezésre: Léteznek szellemek (98 db)

Léteznek szellemek? Egyre jobban félek! (többi lent) L/16

Mostanában hajnali 1-2 után recsegni kezd az ajtóm meg mintha valami súrolná a sz?nyegemet,olyan hangot hallok.Egyik délután meg ülök a gép el?tt,és a mellettem lév? polcról leesett három könyv.(Nem én löktem le mert nem érek el odáig).

Legjobb válasz: Utolsó: Te aztán tudsz nyugtató dolgokat üzeni a kérdezönek. :D Há [email protected],ha valaki fosik a szellemektöl ,hogyan lépjen kapcsolatba velük? Ez az egyik,a másik meg az ,hogy szellemek nem léteznek. Nyugodj meg kérdezõ :) Amit tapasztaltál csak egy véletlen volt. 1000 olyan ok lehet amiért a macskád nyávogott. :) Egyébként nekem néha olyan van ,hogy a tv-m hangokat ad ki.(Nincs bekapcsolva,nem érek hozzá) Egyszer az éjszaka közepén mitha kicsit megrándult volna. De nem a szellemektõl!!!! Lehet ,hogy rossz a tv,rossz egy alkatrésze belül,vagy az elektromoságnak van fura hangja. :) Nyugodj meg,szellemek nincsenek. Még valami az utolso válaszolonak: Ne interneten szord az ''áldásaidat'' mert [email protected] idegesitõ. Ha hiszel a szellemekben akkor menny az ezoterika kategoriába ömleszteni a baromságaidat!!!

Utolsó: Te aztán tudsz nyugtató dolgokat üzeni a kérdezönek. :D Há [email protected], ha valaki fosik a szellemektöl , hogyan lépjen kapcsolatba velük? Ez az egyik, a másik meg az , hogy szellemek nem léteznek. Nyugodj meg kérdezõ :) Amit tapasztaltál csak egy véletlen volt. 1000 olyan ok lehet amiért a macskád nyávogott. :) Egyébként nekem néha olyan van , hogy a tv-m hangokat ad ki.(Nincs bekapcsolva, nem érek hozzá) Egyszer az éjszaka közepén mitha kicsit megrándult volna. De nem a szellemektõl!!!! Lehet , hogy rossz a tv, rossz egy alkatrésze belül, vagy az elektromoságnak van fura hangja. :) Nyugodj meg, szellemek nincsenek. Még valami az utolso válaszolonak: Ne interneten szord az ''áldásaidat'' mert [email protected] idegesitõ. Ha hiszel a szellemekben akkor menny az ezoterika kategoriába ömleszteni a baromságaidat!!!
Hát...lehet ilyen... A mi házunkban a nagyapám szelleme van. Próbáld ki a füstölõt, azzal lehet, hogy el tudod ûzni õket!
Felesleges félned :) Két lehetõség van: 1. nem léteznek -> kár aggódnod 2. léteznek -> semmit nem tudsz tenni ellene -> kár aggódnod :D Egyébként meg szerintem is csak bemagyarázod magadnak. Ne nézz szellemes filmeket és feküdj le korábban. ;)
Bemagyarázod magadnak, ne parázz:D Mindössze véletlenek, ne nagyon mélyedj bele a dolgokba én szerintem mert csak egyre paranoiásabb leszel:)
Biztos nem a nagynénéd vagy a szomszédod. Ha ez még többször elõfordul, akkor kezdj parázni.
Nekem a szomszédom pont egy évvel azuntán halt meg mint a papám... de még se történtek ilyenek.. szóval nyugi, ha szellemek elvisznek valakit, elõbb engem ;)
Lépj vele kapcsolatba! Valószínû ez egy szellem...
léteznek.van egy 4 éves öcsém. 3 éve meghalt a szomszédunk. egy téli éjszaka halálra fagyott a lakásában. aznap éjjel az öcsém, aki akkor még csak 1 éves volt, sírva riadt fel kb abban az idôben mikor meghalt a szomszéd. állítólag a kisgyerekek látják a szellemeket. másnap derült ki hogy meghalt a szomszéd. az rendôrök szerint kb hajnali 1-kor halt meg, az öcsém is pont akkor riadt fel. én láttam mikor hordágyon vitték ki a hullát, nagyon para volt. aztán kérdezgettem másokat is hogy hallották e mi történt. a szembeszomszédban lakik egy lány. aznap este mikor meghalt a szomszéd, rossz érzése volt. egész este csak ült a sarokban és sírt. rossz érzése volt. nem paráztatni akarlak csak bizonyítékokat soroltam fel, hogy szellemek igenis léteznek.
na ijesztgessétek a kérdezõt mert a szellemek nem bánthatnak! És próbálj meg nem félni tõlük! Csak akkor kísérthetnek hogyha valami bevégezetlen ügyük van veled bár nem valószínû ! Ha többet akarsz tudni akkor írj privátba és NE FÉLJ TÕLÜK!!

Léteznek szellemek vagy egyéb természet feletti dolgok?

Indokold meg!

Legjobb válasz: A világegyetem mondhatjuk úgyis,hogy végtelen. A mi naprendszerünkben nincsenek Földönkívüliek. De én biztosra veszem,hogy a Földön kívül van még valamiféle élõlény. Szellemek nem léteznek. Amikor meghalsz akkor a lelked elvándorol és ha nem bántál meg valamiféle bûnt vagy nem is vagy vallásos,akkor a tisztítótûzbe kerülsz más néven a pokolra. Ha vallásos vagy,és megbántad bûnödet,és betartottad a 10legfõbb parancsolatot amit Isten megparancsolt,akkor a mennybe mész. Szellemek pedig nem léteznek. Most képzeld el, sétálsz a temetõbe éjszaka és akkor jön egy szellem? Ugyan már! Mit árthat neked? Ezeket csak az emberek találták ki. Természet feletti dolgok,háát végül is léteznek. Természet feletti dolog=csoda. Sok csoda volt már.

A világegyetem mondhatjuk úgyis, hogy végtelen. A mi naprendszerünkben nincsenek Földönkívüliek. De én biztosra veszem, hogy a Földön kívül van még valamiféle élõlény. Szellemek nem léteznek. Amikor meghalsz akkor a lelked elvándorol és ha nem bántál meg valamiféle bûnt vagy nem is vagy vallásos, akkor a tisztítótûzbe kerülsz más néven a pokolra. Ha vallásos vagy, és megbántad bûnödet, és betartottad a 10legfõbb parancsolatot amit Isten megparancsolt, akkor a mennybe mész. Szellemek pedig nem léteznek. Most képzeld el, sétálsz a temetõbe éjszaka és akkor jön egy szellem? Ugyan már! Mit árthat neked? Ezeket csak az emberek találták ki. Természet feletti dolgok, háát végül is léteznek. Természet feletti dolog=csoda. Sok csoda volt már.
az ûr nagyonnagy, nemhiszem hogy csak az ember élnek benne.. szellemek is léteznek. láttammár. ezelõtt én sem hittem el, de már igen ><
Szellemek: bizonyitott tény, h a szellemek léteznek, csak más anyagból mint az emberek, ez az un. szellemanyag, ennek köszönhetõen tudnak falakon átmenni, és enért nem látjuk õket, csak különleges esetekben... Mars: A marson vannak erdõk, vizek, hegyek, es kis mennyiségben levegõ is. Sokan nem tudják, de titkos felvételek bizonyítják h embereket, vagyis inkább embernek túnõ lényeket is láttak. Oh! és a tévhittel ellentétben a Mars nem vörös.
az ûrlényke SZERINTEM biztosan léteznek mert a világegyetem felfoghatatlanul nagy. szellemek is léteznek szerintem mert egy csomó ember látott már és nem hiszem hogy ennyien hazudnának.

Léteznek szellemek? Bánthatnak minket?

Legjobb válasz: nemtudom, de ezek olyan nyomasztó kérdések... azt mondod vannak szellemek: létezik az a bizonyos túlvilág, van lelkünk, talán létezik Isten, mennyország, pokol, stb..? meg abból következnek ezek. vagy ami még torokszorítóbb: nincsenek, és akkor az elõbb felsoroltak se talán. én személy szerint nem akarom tudni. bármi derülne ki, csalódást okozna valamennyire.

nemtudom, de ezek olyan nyomasztó kérdések... azt mondod vannak szellemek: létezik az a bizonyos túlvilág, van lelkünk, talán létezik Isten, mennyország, pokol, stb..? meg abból következnek ezek. vagy ami még torokszorítóbb: nincsenek, és akkor az elõbb felsoroltak se talán. én személy szerint nem akarom tudni. bármi derülne ki, csalódást okozna valamennyire.
Léteznek. Egy mögötted van.
19 évesen ezt te komolyan kérdezed? :O
Nem léteznek, csak bebeszélitek magatoknak. Azután jönnek a szellemirtók, akik sok pénzért "elûzik" õket. Hogy lehet ma ennyi babonás ember?
Én hiszek bennük. Nagyon sok ilyesmit hallani, mind nem lehet kitalált. Hogy bánthatnak-e. Kb. annyira mint az UFÓK. Nem tudni.
én így félig meddig hiszek is bennük meg nem is :D de szerintem ha bántani akarnának, már régen megtették volna...
Nem. Nem.
Nem, nem léteznek.
Kérdés a Szellemkutatóhoz!!! Ajánlották tegyek ki sót, de nem tudták megmondani az mit is csinál.Miért kell. Kédezném, vajon az mire jó?? Mit érhetek el vele??
Üdvözlet! Nem teszek ki képeket, mivel még senkivel sem osztottam meg személyazonosságom. Sem nevet, sem életkort, sem karrierem adatait (azokat a képeket, dokumentumokat). De ha a böngészõben tüzetesebben keresgéltek, lehet, hogy találtok. Szerintem, mivel egy testen kívüli energiának nincs teste, ezért a só felesleges. Érintkezni nem tud vele, és sem a Nátrium, sem a klór nincs kapcsolatban vele. GH
Köszönöm a választ. Esetleg tudna tanácsot adni, hogy mivel lehet távol tartani otthonunktól? Ugyanis nálunk a lakásban volt, hívtam szakembert aki elküldte õket. De sajnos újból van a lakásban. Válaszát várva üdvözlettel
Üdvözlet! A lehetõ legjobb megoldás, hogyha egyszerûen megkéri, hogy távozzanak el (amikor érzékeli a jelenlétüket), ugyanis ez általában beválik. Vagy pedig mondja meg neki, hogy sajnos ez már a mi házunk, és világosítsa fel a halott létérõl. Ha igazat mond, ezeket ajánlom. GH
Igen igazat mondok, már próbálkoztam ezekkel is. Az elsõ alkalomkor felbosszantottam vele és rosszabb volt. Jelen állapotban is próbáltam engem hagytak, de a lányomat nem, a múlt éjszaka. Köszönöm válaszát. Azért újra próbálkozom.
Használj két hónapos izzadt, lábszagú zoknit, vagy mutasd meg neki anyósod fürdõruhás fényképét attól sírva fognak elmenekülni a fény felé
utolsó: felteszel pár képet? :O kíváncsi lettem..:D
Üdvözlet! Rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Nem azt kell megkérdezni, hogy léteznek-e, hanem, hogy mi a véleményetek róla. Sajnos nincs olyan ember, akinek lennének kézzel fogható bizonyítékai. Nem akarok se tudományosan, se filozofikusan beszélni neked az általad "szellemeknek" nevezett indentitásokról. A lényeg, hogy én már sok éve ezzel foglalkozok, s a véleményem szerint igenis, léteznek. Vannak érdekes adataim, dokumentumaim, képeim, amik a szkeptikusok nézeteit is megingatják. Fizikai érintkezésem ugyan nem volt velük, de szellemi, mint már a legtöbb embernek, volt. Summázva: szerintem igen. GH
én szellem vagyok. ha nem b*szol be holnap reggelig, kísérteni foglak te mocskos bajusz
szerintem léteznek mert én 2-ször is láttam õket.és ez most nem kamu.
Könnyû elküldeni azt ami nem létezik.-)))
Kellõ tudású szakember eltudja õket küldeni.
Szerintem léteznek, és már hallottam is, hogy láttak szellemet.Bánthatnak - e...? Nem tudom, de valakit már az õrületbe kergettek, ha jól hallottam.
Igen léteznek, de nem tudnak bántani. De elszívják az ember energiáját és ebbõl táplálkoznak. Zajokkal apró tárgyak elmozdításával tudják jelét adni, hogy ott vannak. Ez személes tapasztalat. lehet érezni a jelenlétüket.
Háth én nem tudom hogy hiszek-e vagy nem, de szerintem miért ne létezhetnének?
A kérdező hozzászólása: Kedeves elsõ, elég sokat forgolódok, mert én is igy érzem.
léteznek szellemek, de nem bánthatnak. az ember erõsebb a szellemnél.a szellemek semmit se csinálhatnak veled max csak ilyezgetnek, de nem szabad tõlük félni.megérzik hogyha félsz és ha rossz szellem akkor nem megy el.(tapasztalat)


Szerintem nem léteznek szellemek.Én nem hiszek bennük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeket :) )
8 A vallás csak babonákon alapul a vallás egy visszamaradott gondolkodásmód. Az, amiben én hiszik nem alaptalan, de nem mondom, hogy ne higgyj az ezotériában, mert az a te saját döntésed, hogy miben hiszel nekem, ahhoz semmi közöm, de ettõl én a szabad véleményemet kinyilváníthatom. Mondhatsz ellenérveket még azt is mondhatod, hogy nincs igazam engem nem zavar. De gúnyos megjegyzéseket nem tehetsz rám, mivel nem ismerjük egymást nem tudhatod, hogy én milyen ember vagyok és én sem tudhatom, hogy te milyen vagy. 7 Ugyanabból az okból vagyok itt, melybõl te is olyan oldalt kerestem magamnak, ahol nem csak az iszdéket írnak egymásután, hanem amin el lehet gondolkodni és kérdéseket lehet feltenni egymásnak.
Rosszalkov! OK.- a Te hited szerint nem léteznek szellemek ! / Hit : Személyes meggyõzõdés egy személyrõl, közösségrõl, tanról, elvrõl, vallásról. Bizonyítás nélküli meggyõzõdés. Az a meggyõzõdés, hogy egy elgondolás úgy van, ahogy gondoljuk, függetlenül annak a fizikai univerzum keretein belüli bizonyíthatóságától. / Ücsörögni a gép a négy fal között és teóriákat, hiteket gyártani túl könnyû. Miért nem próbálsz tenni valamit. Asztál utazást próbáld ki, hátha megtapasztalod , hogy nem csak hús és vér vagy.
Akik nem hisznek benne azok egyáltalán mit keresnek itt??xDDDD Mindegy..Igen, léteznek bár én még nem idéztem..Másik kérdésedre válaszolva:Igen, lehet kapni Magyarországon is :)
[link]
Hagyjuk már... Ezt az Ouija táblát az új horrorfilm elõzetesébõl vetted?
Szerintem nem léteznek, és nem beszéltem velük egyszer sem. Biztos van olyan tábla magyarországon, de nem hiszem, hogy sokra mennél vele, de egy próbát megér.
Nem léteznek. Manapság divat ez a "láthatatlan világ" keresés, meg higgyünk mindenben, amit nem látunk.
- Igen - Igen - Nem szavakkal, tisztán látói-érzõ módon ( clairvoyance ) - Nem és nem is ajánlom, mert tudni kell lezárni a (jól)megnyitott ’’kaput, , különben ott ragadnak a rossz lelkek, szellemek. Nem is ajánlatos a saját otthonodban próbálkozni dilettáns módon ! - igen
Én láttam már szellemet és nagyon megijedtem... A fotel be volt süppedve és nem ült rajta senko

Léteznek szellemek?

??

Legjobb válasz: Igen léteznek de ne, hogy azt hidd, hogy csapdossák az ajtód meg ilyen feltûnõ jeleket csinálnak! Vannak szellemek de nem fognak bántani!

Igen léteznek de ne, hogy azt hidd, hogy csapdossák az ajtód meg ilyen feltûnõ jeleket csinálnak! Vannak szellemek de nem fognak bántani!
A kérdező hozzászólása: uhh... de durva máár :o
A kérdező hozzászólása: a temetõs meg jah, téll eléggé fura
Azt mondjátok vannak események amiket nem tudunk megmagyarázni, erre egybõl meg akarjátok magyarázni, hogy szellemek! Nem szellemek, csak nem tudjuk megmagyarázni. Ha azt mondod szellem az már egy magyarázat.
A kérdező hozzászólása: jó, oké, de most aki pl. hisz a szellemekbe, az már hülye, vagy mi?
sajnálatosan közlöm vannak.1 éve nálunk volt egy cserediák thiföldbõl aki ezt mesélte: az iskolánkmellet volt egy temetõ de msot ott egy erdõ van .... késöbb látott egy lányt hosszû hajjal kicsit átlátszó volt és iskolai egyenruhába és deréktõl lefele nem látszódott és járkált a folyoson
A kérdező hozzászólása: :o azzigeen, eléggéé durvaa
Köszönjük! Ez volt az 100 ilyen kérdés pont így ebben a formában :)
A kérdező hozzászólása: : )
NEM LÉTEZNEK!! :) )) Nyugii :D
gyaaaah nekem a temetõs a legfurább...
szerintem ez a videó semmire sem bizonyíték.arra sem hogy vannak , és arra em hogy nincsenek.elég unalmas volt. e szerintem egy fokkal jobb, mengy magyarul is: http://www.youtube.com/watch?v=BbmPd8rGap0
A kérdező hozzászólása: ezt nézzétek végig mindketten http://www.rtlklub.hu/video/9207
A kérdező hozzászólása: honnan tudod, hogy léteznek? ( nem köcsögösködésnek kérdezem ) am. nem akarok egyel sem talizni!
Egyszé láttam medvét de az se az vót..... most komolyan még a paranormális jelenségek létére sincs bizonyiték, hála a sok szélhámosnak, meg nyúlbélának akik megijednek ha csöpög a csap, honnan tudhatnánk hogy mi okozza ezeket ha a létezésük sem bizonyitott
A kérdező hozzászólása: mégis vannak olyan történések, amiket nem lehet megmagyarázni!
Elsõ vagyok: Igen történetek olyan dolgok amiket nem lehet megmagyarázni! Mikor hajnal 5kor arra keltem, hogy a szobámba fel volt kapcsolva a lámpa , pedig én BIZTOS, hogy lekapcsoltam este és szüleim se jöttek át! És van egy jó pár ilyen eset! Szerintem akik meghaltak azoknak itt van a szellemük velünk és a megmagyarázhatatlan dolgokkal jeleket akarnak adni nekünk! Én már régebben idéztem szellemet de akkor nem történt semmi úgyhogy a szellemidézésbe nem hiszek!
A kérdező hozzászólása: akik meghaltak azok miért akarnak velünk kommunikálni? ezt nem értem...
de ettõl még bármi lehet, pl alvajáró vagy , miért gondoljátok hogy szellem, ezzel az erõvel lehetne pángalaktikus lufifpukkasztó, vagy dzsumbujtörpe......
A kérdező hozzászólása: :D háát...nem tom, egyszerûen csak annak hiszem oszt kész, jobb válasszal nem tok szolgálni! sorry ://
no igen eljutottunk oda ahol a kételkedés szörnyû szakadéka tátong a szellemek léte egy legenda valójában fogalmunk sincs mik azok....
Elsõ vagyok: Nem tudom, hogy miért vannak velünk.. én ebbe hiszek, de egyátalán nem biztos, hogy igaz! Ezt senki nem tudja megmondani..
A kérdező hozzászólása: : D

Léteznek szellemek? Azaz démonok?

Az egyik soztály társam nagyon beijesztett a kísérletekkel...ti hisztek benne? (bár lehet jobb, ha nem tudom) xd:D

Legjobb válasz: Nincs tudomásunk róla, hogy léteznének szellemek. Sokan azt hiszik, hogy már láttak szellemeket, de ez csak azt jelenti, hogy õk nem tudnak megmagyarázni egy természeti jelenséget, vagy egy bizarr véletlent. Az Internet pedig egy nagy pöcegödör, ha ilyesmirõl van szó. A szellemes híresztelések 99%-a átlátszóan kamu, és erõsen gyanítom, hogy a maradék 1% is az.

Nincs tudomásunk róla, hogy léteznének szellemek. Sokan azt hiszik, hogy már láttak szellemeket, de ez csak azt jelenti, hogy õk nem tudnak megmagyarázni egy természeti jelenséget, vagy egy bizarr véletlent. Az Internet pedig egy nagy pöcegödör, ha ilyesmirõl van szó. A szellemes híresztelések 99%-a átlátszóan kamu, és erõsen gyanítom, hogy a maradék 1% is az.
Szellemek azaz démonok? a szellem emberi eredetû, a démon... csak gonosz. a kettô nem ugyanaz. és vannak még tündérek, mondanom sem kell õk jók, warlockok, nekromanták, kazik, nimfák nagyon jóarcok. szóval nem csak ez a két fajta lény létezik :) jóéjt drágám :)
Indulj ki abból hogy a szeretteivel mindenki szeretne találkozni haláluk után. Ennek ellenére senkinek nem sikerül...így neked sincs okod a félelemre.
Léteznek jelenségek, amiket szellemeknek hívnak, sokan azt mondják ezek démonok, akik szórakoznak a még élõkkel, stb. Ezer magyarázat létezik és én azt mondom: jobb, ha nem foglalkozunk velük. Ha félsz és nagyon beleásod magad a témába, a félelmed sok rossz dolgot generálhat az életedbe, pl. kételyeket, zavaró kérdéseket, és még több félelmet. Tehát: én sem tudom, mi az igazság, de sokan foglalkoznak szellemekkel, mágiával, persze nem szakemberek, már ha létezik egyáltalán ilyesmi, de rosszul szoktak elsülni ezek a dolgok. Sok lakót adtak ezek a kísérletek az elmegyógyintézeteknek.
Nem ugyanaz.
Nagyon rémült lehetsz, még helyesen írni is elfelejtettél. Te szegény lurkó. Jobb ha megjegyzed: Szellemek nincsenek, a saját sorsod kovácsa vagy, és ha el akarsz érni valamit az életben, fel kell emelned a popód, és tenned kell érte, mert manapság semmi sincs ingyen.
nem érdekel ki mit mond, de hiszek a szellemekbe és démonokba. meg is tapasztaltam. ezt az oldalt olvasgasd, mindig ezt olvasom...csak rég frissítették...:/ http://www.szelllem.sokoldal.hu
A kérdező hozzászólása: Sok ilyesmi kérdést olvastam a gyakorink miután kiírtam a kérdést...de ha már egy hangot is meghallok akár az udvaron akármi, be fosok és aludni akarok, de nem tudok...nappal nincs ilyen..
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is hiszek bennük, és pár hete, de csak pár hete nagyon parázok éjszakánként! :///
Igaz, hogy magad kell elérned amit szeretnél, de én már megtapasztaltam a szellemek jelenlétét sõt magam és 2 osztálytársam ûztük el a szellemet(démon-t)
Nyugi.NEM léteznek.
vannak megmagyarázhatatlan jelenségek az biztos. Én személy szerint a szellemekben és démonokban nem hiszek, inkább valami...természetfelettiben, azt hiszem.:) Szerintem létezik valami felsõbb dolog....:)
Ha szívem szerint válaszolnék, az sértegetés lenne, mellyel az ide írok szellemi akadályozottsági státusát illetném keresetlen szavakkal. Igen, léteznek szellemek, de nem kell aggódni. Nem tudnak senkiben sem kárt tenni. Ahhoz, hogy bárki élõvel érintkezhessenek, hihetetlen nagy energiára lenne szükség; amivel õk nem rendelkeznek. "A démon eredetileg istent jelentett (görögül: δαίμων). Késõbb az isteneknél alacsonyabb, az embereknél magasabb rendû lényeket jelölték ezzel a névvel." Szerintem sértés így beszélni róluk, ahogy a kérdezõ tette.

Szerinted léteznek szellemek? Egy felmérést végzek, hogy hányan hisznek a szellemekben.

Nem kell túl hosszú válasz rövid válasz is jó pl: igen én hiszek a szellemekben.

Legjobb válasz: Nem én nem hiszek a szellemekben.

Nem én nem hiszek a szellemekben.
Hiszek. Egyszer éjszaka valaki leült az ágyam szélére.. Galérián laktam, hallottam volna ha valaki feljön mert ébren voltam, állatom sem volt még akkor.. ennyi. De elõtte is hittem hogy léteznek. 19L
határozottan nem
Nem hiszek bennük.
Dolgoztam a temetõben éjszaka. Egy szellemmel sem találkoztam.
Nem hiszek a szellemekben.
Én hiszek benne.Láttam is már, meg hallottam is. Szerintem az qrvára nagy hülyeség ( egy felmérés szerint ) , hogy mi magunk idézzük elõ õket.Na most amikor én elkezdtem õket hallani és látni, akkor nagyon nem gondoltam a szellemekre de még egyéb ilyen természetfeletti dolgokra sem. Az elsõ ilyen esetem kb 12 évesen volt.Hajnal körül. Azóta voltam már barátokkal este , temetõnél.Akkor láttam elõszõr szürkés-fehéres ködöt ami épp suhant egy sír körül. Elõszõr nem tudtam mi az, így csak bámultam de pár perccel utána ki lehetett venni a formáját.Abban biztos vagyok, hogy Az egy szellem volt. Még történtek velem egy s más esetek, d e a lényeg az, hogy hiszek benne:) 19l
Igen hiszek a szellemekben.Láttam is már.Remélem te elhiszed mert mindenki azt gondolja hogy beteg az agyam.
Igen, bár még nem láttam és nem is akarok.
én hiszek a szellemekben, bár az agy sokszor megtréfál, mert nem tesz különbséget a képzelet és a valóság között, tehát ha sokat gondolsz valamire akkor azt vonzod, ha pl megnézel egy ijesztõ szellemes filmet pl a paranormal activity-t(ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon nagy film:D) éjaszaka, te is arra fogsz gondolni, hogy lehet szellem van a te házadban, ki se mersz menni a konyhába sötétben, ha hallasz valamilyen hangot egybõl jájj szellem, én már megtanultam uralni valamilyen szinten a vonzás törvényét, én az ilyen rémtörténetektõl meg szellem filmektõl is nyugodtan alszok, mert egyszerûen kitörlöm az élményt az agyamból, tehát nem gondolok rá, jah Októberben lesz a paranormal activity 2. rész premierje:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, na most ott tart a dolog hogy ahogyan elnéztem a dolgokat arra a következtetésre jutottam hogy többen hisznek benne mint ahányan nem. Utolsó ez tényleg meg történt?
Hiszek.Bár konkrétan nem láttam, de amikor idéztünk, a pohár magától ment az asztalon, összerakva a megfelelõ szavakat amit az ábc betûiböl raktunk ki körbe.Nagyon döbbenetes volt és megilyedtünk mindannyian.Azóta vannak különös dolgaim, de ha nem figyelsz rájuk, nem érdekel, akkor megszünnek.Nem kell rájuk koncentrálni!
feltetlenul hiszek benuk velem nem sok dolog tortent de en kepes vagyok hini mas embereknek es ha biztosak bene hogy szellemet latak akor en hiszek nekik
Egyetértek 22:35-tel: , , Igen, bár még nem láttam és nem is akarok."
ma 13:14! Félreértettél... De biztosan azért, mert nem fogalmaztam meg rendesen... Naszóval: Nem azért lát szellemeket, mert fél a szellemektõl... A szellemkép csak a félelmének (bárnitõl való félelménak) a materializációnak vélt jelensége... Egyébként meg nyugodj meg, mert szellemek nem léteznek...
IGEN, hiszek bennük!
A kérdező hozzászólása: Az utolsóval egyet értek. Köszönöm a válaszaitokat.
A kérdező hozzászólása: Egyet értek , Egyébként láttam azt a filmet , nekem is tetszett az a film , de én nem tudom mert én nem ijedtem meg tõle rendesen tudtam aludni meg minden :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó a választ ez nagyon érdekes történet.
Nem hiszek bennuk. 17/L
A kérdező hozzászólása: Értem utolsó köszönöm
attól is függ a túlvilág, hogy melyik dimenzióba kerülsz a halál után, vannak magasabb rezgésszámúak, ahol a miénknél sokkal jobb, de vannak alacsonyabb rezgésszámúak
A kérdező hozzászólása: 100% nagyon köszönöm a válaszod nagyon érdekes történet engem is meg ilyesztet egy kicsit hiszen ha a tulvilág rossz akkor szivás van:) Nagyon köszönöm hogy megosztottad velem ezt a történetet nagyon tetszett :D klassz volt , fel is pontosztalak .
földönkívüliek léteznek, ahány csillag van(kb 100milliárd*100milliárd) eszméletlen nagy térpazarlás lenne ha nem lennének más fejlett civilizációk rajtunk kívül, lock nesi szörny nincs szerintem, szellemek meg vagy vannak vagy nincsenek
a szellemeket ember/emberek találták ki , és mivel az ember fél esténként és hall furcsa zajokat ( ami bármi lehet ) rögtön arra fogja , hogy szellem , igen látnak szellemeket ahogy idegeneket ( UFO )is sokan , meg yetit meg lock ness-i szörnyt ( nemtom hogy kell írni ) úgy hogy errõl nem akarok vitát nyitni aki hisz bennük higgyen joga van hozzá , de szellemek nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Oks milan kösz a választ !
NEM
Helo!Én hiszek bennük, de még 1et sem láttam, csak hallottam õket...ÉS ehen a "Félelmünk megtestesül"-höz csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy nemhiszem, hogy van még 1 ember aki annyira félne egy szellemtõl mint én...Szóval félek tõlük de még 1et se láttam!Na?
Nem hiszem, hogy léteznének szellemek... Persze van akiknek a félelmük/félelmeik testesednek meg úgymond szellem alakban... Könnyen meglepõdhet valaki, ha a félelemtõl is fél...
A kérdező hozzászólása: Jaj tévedtem többen nem hisznek benne , elnézést kérek. Remélem hogy még sok választ kapok.És egy egál dolog jön ki a végén.
A kérdező hozzászólása: Még annyi hogy mindenkit pipálok nem baj ha nem hisz benne.Szóval jöhetnek a válaszok.
hiszek a szellemekben hiszek , hiszek hiszek ! :D
Komolyra Fordítva A Kérdésedet IGEN ! Én Is Hiszek A Szellemekben, Csak Ha pld Az Ágyam Elõtt Látnék Eggyet Akkor Ilyedtemben Fejbe Rúgnám Az 7 Szentség! Minden Paranormális Jelenségben Hiszek És Nagyon Érdekel Ez A Téma Engem Is . Remek Kérdés Várom A Válaszokat Én is ! Légyszives Aki Látott Már Az Ne Csak Azt Írja , Hogy IGEN, Hanem Írja Le Hozzá Hogy Mit Is Látott Pontosan, Mert Engem Érdekelne THX ! Csá ALL
Nem hiszek a szellemekben. Abban viszont igen, hogy az agyunk nagyon durva dolgokra képes, rendesen meg tud tréfálni. Nem véletlen, hogy ritkán hallani olyat, hogy 2-3 ember egyszerre lássa ugyanazt a szellemet.
Én is hiszek!
A kérdező hozzászólása: d00b192 ahogy dodó is monda ne csak az írjátok hogy hiszek benne , ha valaki látott tapasztalt vagy épen egy ismerõse történetét hallotta akkor osszátok meg velünk. Tegyük egy kissé érdekessé ezt a kérdést !!
Én is hiszek a szellemekben.. Még amikor kisseb voltam egyszer este teszteltem a telefonom kameráját és akkor csak úgy csináltam sorozatfelvételeket a hosszú folyosónk irányába.. (Igen, nagyon unatkoztam.. :) Vagy 10 sorozatot csináltam.. /1 sorozat 4 kép/ Mindegyik képen ugyanaz volt, de amikor az egyik képet megnéztem, akkor döbbenten láttam, hogy egy gúnyos bohóc arca volt látható a képen.. A képet akkor meg is mutattam a szüleimnek, így õk is látták.. A kép annyira félelmetesnek tûnt akkor hirtelen, hogy sajnálatos módon letöröltem.. :( A házat mi építetettük, így nem lehet elõzménye a dolognak (nem élhetett itt bohóc..) De ezenkívûl is voltak/vannak még tapasztalataim, de ez volt a legkézenfoghatóbb..
Én hiszek bennük. Sokszor hallottam járkálást az elõszobába. Még kisebb voltam, az ajtó akkor még félig meddig ki volt nyitva, hajnal körül ébredeztem., de még aránylag sötét volt. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy valami az elõszobai bejárati ajtónál mozog.Azt hittem anyukám az. Néztem, néztem..De nem tudtam hova tenni. Csak bámultam.De még midnig ott volt. Már kezdtem megijedni, mert rájöttem, hogy az ott nem anya lehet, és apa se.Egy sötét árnyék féleség volt. Aztán rá pár percre kijött anyum a szobából , akkor eltûnt. Aztán a másik, 1x bnõmmel szemtõl szembe álltunk...Épp a lakásába voltunk. Egyszercsak azt vettem észre, hogy a plafonon egy sötét árny lebeg, aztán hirtelen eltûnt.Az érdekessége az, hogy nem csak én láttam fura dolgot, hanem a bnõm is, õ azt látta, hogy mintha mellette állt volna egy sötét alak..Szóval mind a ketten láttunk valamit. 18l
igen, hiszek. még nem láttam, de attól még hiszek bennük. Persze sok történet meg kép csak átverés, de azért én mégis hiszem h vannak szellemek
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat és most pedig megyek aludni a komenteket holnap meg nézem sziasztok.
http://www.youtube.com/watch?v=ogBp8IAtSWc érdemes megnézni ! Valamint hozzá kell fûznöm, hogy annó a WTC-nél amikor beleszált a 2 repülõ, nagyon durva videók vannak youtubon rola. UFO- szellemek képek, minden egyes kamera nézetnél megfigyelhetõek, esküszöm, hogy n4gyon besz4rtam rajtuk !
Majd esetleg holnap megnézem.. :)
Nem hiszek bennük. Mikulás sincs szellem sincs azt csõ.
hiszek bennük. mert léteznek.
A kérdező hozzászólása: Zsír kösz a válaszokat a videó elég érdekes volt kösz a videót.
Igen hiszek a szellemekben, láttam is és érzem is õket.Sajnos az emberek nagy része nem hisz bennük mert nem látják õket, de ez érthetõ.Mi akik látjuk a szellemeket nem kell hinnünk bennük, tehát mi nem hiszünk hanem TUDJUK hogy vannak.
A kérdező hozzászólása: Remek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Eddig ahogy elnéztem többen hisznek benne mint ahányan nem. Várom a további válaszokat is.

Léteznek szellemek?

Hát itt most le írok egy olyan dolgot ami velem meg történt, azaz nem csak velem! nem nagy durranás olvasni, de valóságban mint egy horror filmben! Egy este Érden voltunk a barátomnál, És akkor ittunk egy pohár vizet. Letettünk legbelülre a poharat és akkor elmentünk talán ha 1 méterre, Sugárba esett le a pohár. Azaz egyenesen és akkor leesett magától. Pedig nem volt ott senki. Csak mi ketten de a konyhától 1 méterre! Lehet hogy ezt nem hiszitek el.. de sajnos ez az igazság. nagyon megijedtünk. Ezek szerint létezhetnek?

Legjobb válasz: Elmondom, hogy szellemek a fizikai világban kárt nem tudnak okozni, illetve fizikai képfelvevõ gépekkel (kamera) vagy akár pusztán a szemeddel nem tudod látni õket. Az összes felvétel amin szellem van kamu!!! Viszont gyakorlással ellehet érni, hogy láthatóvá váljanak neked, de akkor sem pusztán a fizikai szemeddel látod. Persze az nem egyszerû.xD

Elmondom, hogy szellemek a fizikai világban kárt nem tudnak okozni, illetve fizikai képfelvevõ gépekkel (kamera) vagy akár pusztán a szemeddel nem tudod látni õket. Az összes felvétel amin szellem van kamu!!! Viszont gyakorlással ellehet érni, hogy láthatóvá váljanak neked, de akkor sem pusztán a fizikai szemeddel látod. Persze az nem egyszerû.xD
Nincsenek...
Biztosan állítod? Miért tetted fel a kérdést?
Már pedig nincsenek!
Igen létezik, de csak a fantázia szüleménye, mint Isten. Utóbbi több embert tart el és nagyobb hatalommal bír.
Én azt sem értem, hogy tud egy pohár sugárban leesni? Nálatok a poharat mindig az asztal közepére szoktátok tenni? Véletlenül nem valami nah most jólbexaratjuk magunkat szertartást is végeztetek elõtte jó kis horror film megnézésével megspékelve? :D Tudod a túlzott képzelgés csodákat tesz ilyen helyzetbe és úgy be lehet magyarázni mindent, hogy utána hetekig tele lesz a gatya. Továbbra is azt mondom már pedig szellemek nincsenek! Én a 40 évem alatt jó párszor átéltem félelmet és azt hittem, hogy van ott valami de hogy a két szememmel eddig még nem láttam semmi bizonyíthatót az is biztos! :D
be voltál szívva xD
biztosan állítom, hogy léteznek.
A kérdező hozzászólása: Ennyi értelmetlen embert istenem! Olyan mint ha valaki leverte volna izomból! -.-
A kérdező hozzászólása: ez durva. Én el hiszem mert velem az a poharas történt. Hát.. akkor kitudja. Lehet hogy tényleg léteznek, vagy pedig csak a fantázia szüleményei.
De mi a rák az a "sugárba esik le a pohár"?
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nekem is az kéne...
En ugy gondolom leteznek igen. Egeszen het eves koromtol kezdve törtentek velem megmagyarazhatatlan dolgok, de nem csak ugy, hogy csak en tapasztaltam ezeket, hanem a szüleim, barataim, es a közvetlen környezetem is. Orakig tudnek meselni, es nem a szokvanyos horror sztorikat, hogy pohar repkedes, meg kopogas, meg stb... hanem nagyon komoly dolgokat, amik miatt majdnem korhazba kerültem. Elöre bocsajtom, nem vagyok beteg, tehat megvizsgaltak pszichiatrian annak idejen, es semmi problemat nem talatak nalam, meg mielött valaki ramnyomna a belyeget, hogy bolond vagyok. :) Viszont az elet furcsa fintor, hogy fel evvel ezelött ert egy nagyon komoly autobaleset, amiben ketszer is sikerült meghalnom, nagy nehezen ujraelesztettek, viszont azota semmilyen megmagyarazhatatlan dolog nem törtent velem, es teljesen megvaltozott az eletm. Meg csak a szinek is masok lettek körülöttem, minden szinesebb, semmi sem annyira szürke, mint ezelött. Nem is igazan tudom ezt megmagyarzni, egyszerüen minden nyugodtabb, csendesebb, mar nem rettegek, es nem erzek semmit körülöttem, nem ugy mint regen.
A kérdező hozzászólása: Videót nemtudok adni. Na persze pont akkor vettem elõ a kamerát mikor 1mp alatt sugárba esik a pohár. és a pult legbelselyébe raktuk. Ja és állítjátok hogy nem léteznek, akkor mik ezek a sok események amik ember felettiek? Komolyan mondom egyszer utána nézek az ilyeneknek...
A kérdező hozzászólása: Anett: Hát az jó kérdés .. fizikai okok? vagy mi lehet ez? nemtudom... Nem néztünk semmilyen horror filmet! És nem szívtunk be meg semmi.. De akkor ez mi volt?! erre tud valaki egy választ?!
Mi az, hogy sugárban esik le egy pohár? Videót vagy valamit adhatnál...
Csak a materializmus tartja úgy, hogy az élõ ember szellemén kívül más szellem nem létezik. Az összes vallás (még a tudományos tényekre fogékonyak is) hisz abban, hogy vannak szellemi létformák. Csak az a gond, hogy a "szellemnek" nincs definíciója, és mi Európában hajlunk arra, hogy önálló (éntudattal rendelkezõ, gondolkodó, érezni képes) entitásként gondoljunk rájuk, de tévedünk. Megjegyzem, nekem is volt hasonló tapasztalatom, ráadásul sokkolóbb is, konkrét halálesetet követõen.
Velem is történt egyszer egy hasonló esemény. Az egyik tárgy a szobámba magától felemelkedett a levegõbe és utána át "repült" a szoba másik sarkába ahol leesett a földre. Kihangsúlyozom nem szívtam, nem voltam ittas és nem képzeltem be mielõtt bárki ezt válaszolná. De ha valóban nem létezik semmilyen "túlvilági" dolog akkor mégis hogyan lehet egy ilyen eseményt megmagyarázni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Ja és aki mondta hogy 'bevoltál szívva xD' Könyörgöm, Nem unjátok már az idióta válaszokat?! errõl ennyit.. Lehet hogy léteznek, lehet hogy nem. De én még a mai napig sem értem.
A kérdező hozzászólása: De akkor Hogy lehet hogy magától leesett az a pohár sugárban?
Igen. Vigyázz, mert lelökhetnek akármit.

Léteznek szellemek vagy kísértetek?

Legjobb válasz: En meg uzenem neked masodik, hogy ugye Te is abba a kategoriaba tartozol, aki azt vallja, hogy:"Amit nem latok az nincs is"....pedig nem igaz...nem muszaly teljes alakos kisertetet latni mint a filmekben....hanem vannak akik erzik, hogy jelen vannak, vagy kiveteles esetben alakot oltenek....en pl. halotakkal almodom akik halaluk utan erdeklodnek, hogy milyen az elet a halaluk utan...vannak dolgok amiket nem lehet megmagyarazni,de ez nem zarja ki, hogy ezek a dolgok nem leteznek...mert ha valami nem letezik arrol ugy e nem lehetne tapasztalatokat meselni, konyvet irni, filmet kesziteni stb....attol, hogy Te nem hiszel benne a kerdezo hihet, en hiszek , mert eletem soran sokmindent tapasztaltam amit jozan esszel nem lehet felfogni....pelda erre az almaim.....de mindenkinek joga van eldonteni, hogy miben hisz

A szellemek nem tudnak, úgy beszélni, mint mi, földi halandók, ezért nincs is akadály, hogy most hogy beszéljen velünk, magyarul, vagy japánul.Egyszerûen amit õk éreznek, azt vetítik ki felénk.Nem beszélnek, hanem mutatnak dolgokat, amikrõl azt akarják, hogy tudjunk róla.Itt jön a képbe, a fehérzaj.Nem tudom, hogy hallottam-e már, de elképzelhetõ, miután a párom meghalt. Aki meg hülyeségnek tarja a fehérzajt, az nem is hallott még az iskolában, a színeztézia fogalmáról? Mert nem elképzelhetetlen, hogy létezik.
A sógorom kisfia 3 éves. A dédmamája még a születése elõtt meghalt. Most ott laknak az õ házukban. Soha nem beszéltek neki semmilyen dédirõl, képek sincsenek kint róla, a szekrényekben nem éri el a régi fényképeket. Egyik reggel azzal ment oda az anyukájához, hogy éjjel odament hozzá egy néni, megsimogatta, és azt mondta neki, hogy õ a dédimamája. Elmondta, hogy nézett ki, ami teljesen stimmelt a valósággal. És azt mondta, hogy nem álmodott, hanem LÁTTA. Egy 3 éves gyerek nem hiszem, ogy filmekbõl, a kultúrájából vagy a saját fantáziájából merítene ilyeneket, én hiszek neki, hogy tényleg látta. Ha nem szellem volt, akkor valami más természetfeletti dolog, amirõl ismét lehetne egy vitát nyitni, hogy létezik-e.
Ahogy gondolod. Melyik éjjel menjek hozzád?
Léteznek, mi házunkban egy kopogó szellem van.És nem akar eltûnni.
én személy szerint hiszek bennük, láttam és éreztem már.csak egy dolgot nem értek, ha valaki hisz illetve nem hisz ezekben a "lényekben" miért kell egybõl nekiesni a másiknak?nem kell harcot vívni egymással hiszen ez nem egy tény amit minden élõnek el kell fogadnia...aki szerint létezik ezt vallja, aki szerint nem az azt vallja.és visszatérve a létezésükre, igen vannak akik látják õket vagy ütköznek megmagyarázhatatlan dolgokba, amit a szellemek csinálnak, valósznû így akarnak kommunikálni, jelezni.(ismétlem ezt az vegye magára, aki hisz benne, nemvagyok kíváncsi a hitem miatt lenézõ emberek felháborodott véleményére...mondja ki mit gondol de ne megvetõen, sértõen)
Olvasd el a Bibliat (az Ujszovetseggel kezdd). A valasz ott van. Es a megoldas is.
:D Ennyi retardáltat egy helyen csak vidámvasárnapon látni. Aki azt írta nem hisz benne, az habzó szájjal lepontozták. Aki meg azt mondta konkrét bizonyítéka van és 100%, hogy léteznek, ez tény az meg 100%-os. Mi ez óvoda? Ennyi naiv idiótát már külön létesítményekben kéne mutogatni, mint az emberi hülyeség teljes betetõzését és konzerválni õket az utókornak, hogy ilyen is van. Nem csoda, hogy a szélhámosok gazdagodnak meg mindig, a becsületes ember meg örül, ha normális színvonalon él, ha ennyi debil van akik a legolcsóbb trükknek is bedõlnek.
Végigolvasva a topikot: :D:D:D:D:D:D::D:D.... Attól hogy senki nem tudta még megcáfolni attól még egy kitaláció. Kitalálhatnék hasra csapás szerûen bármekkora [email protected]ágot is, úgyse fogja tudna meg cáfolni senki.Attól létezik? NEM! Ez az egész a vallás [email protected]ága szerintem, mindenféle angyallal, démonnal meg mittudomén még mivel. Azt se értem minek vallás, középkorba oké, de hogy 21. századba is legyen ennyi birka aki bekajálja...kész röhej az egész. Ha lesz gyerekem elsõ dolgom lesz iskolába íratáskor hogy ki íratom hittan órákról.
második válaszoló: láttál már atommagot? neem? mégis van!
Senki nem bizonyította hogy léteznek, de azt sem, hogy NEM léteznek. Én hiszek bennük. sajnos nállam van is egypár, NEM KAMU! vannak szelemek
Hát..mindenki csak addig szkeptikus, amíg nem történik vele is valami ép ésszel fel nem fogható..én például hiszek bennük, de jó páran azért hülyének néznek, ha ilyen témában elmondom a véleményem/pár történetem..na ha már itt tartok, akkor elmesélek egyet..szóval:testvérem szobája itt van az én szobám mellett..és éjjel(11 körül) hallottam, hogy valaki/VALAMI belerúg a székébe..nézek mivan aztán neteztem tovább..az ajtó itt van a gépem mellett, és ilyen üveges ajtó, az a rücskös fajta üveg van benne..na és azon látom, hogy valamiféle fehéres kéz a kezét végighúzza rajta a körmét :D természetesen hanghatással is járt..de valahogy tudtam, hogy nem kell félnem.Nem hinném, hogy tesóm volt az a móka Miki, mivel semmiféle léptet nem lehetett ezután hallani..ezután csak néztem mivan, eléggé meglepõdtem, mert ilyen még nem igazán történt.Eztán kimentem, és volt vagy -1 fok a lakásba, pedig sehol semmi ablak nem volt nyitva, külön ellenõriztem :D Aztán visszajöttem a szobába, és olyan hang volt, mintha bátyám ágyán(igen, egy szobába vagyok vele, és nem volt itthon.)valaki felhúzott térddel ült volna, és a lábát kinyújtja az ágyon :D De valahogy nem féltem, tudtam, hogy nem kell..egyébként ebben a lakásban nem egyszer történtek már megmagyarázhatatlan dolgok.De már hozzájuk szoktam..és nem egyszer volt olyan, hogy éreztem a jelenlétet..
Nekem is pont ez van! Olyan, mintha becsuknád a szemed, és vki elmenne melletted, megérzed! Én még nem láttam, deh elég sokx éreztem, h vki közeledik felém..
NEM LÉTEZNEK!
igen mi is idéztünk és ez halálos is lehet nekünk egy hajszálon múlt az életünk ugyanis gonosz szellemet idéztünk
En meg uzenem neked masodik, hogy ugye Te is abba a kategoriaba tartozol, aki azt vallja, hogy:"Amit nem latok az nincs is"....pedig nem igaz...nem muszaly teljes alakos kisertetet latni mint a filmekben....hanem vannak akik erzik, hogy jelen vannak, vagy kiveteles esetben alakot oltenek....en pl. halotakkal almodom akik halaluk utan erdeklodnek, hogy milyen az elet a halaluk utan...vannak dolgok amiket nem lehet megmagyarazni, de ez nem zarja ki, hogy ezek a dolgok nem leteznek...mert ha valami nem letezik arrol ugy e nem lehetne tapasztalatokat meselni, konyvet irni, filmet kesziteni stb....attol, hogy Te nem hiszel benne a kerdezo hihet, en hiszek , mert eletem soran sokmindent tapasztaltam amit jozan esszel nem lehet felfogni....pelda erre az almaim.....de mindenkinek joga van eldonteni, hogy miben hisz
igaza van a harmadik válaszolónak és aki nemhiszi el majd egyszer mmegtapaztalod ha nem akkor pedig ne higgyél bennük de léteznek nem számít hol láttad ha csak nem kapcsolódik az a hely a halotthoz
Lehet hogy csak én vagyok nem normális, de amióta meghalt a kutyám a házban, (2 éve) azóta látom az árnyékát és éjszaka néha az ugatására kelek fel, hogy ott ugat ahol meghalt és amíg oda nem érek addig ugat, de ha odaérek akkor elhallgat.
Akkor reméljük nem lesz gyereked, a saját érdekében.
Szerintem is léteznek szellemek , de azok nem maradhatnak a mi világunkban!Nemhiszem, hogy valóban szellemek lettek volna amit az elõttem lévõk leirtak, hanem inkább csak az agyunk ûz tréfát velünk, , , illetve csak beképzeljük õket... Gondoljunk bele ha minden ténylegesen léteznének szellemek és nem mennének el a földrõl, nem lenne nagyobb hangzatja? Akkor mindenkit kisértenének ..kopogtatnának :D És akkor már több miliárdan lennének köztünk és akkor senki sem félne a haláltól, ha tudná, hogy ugyis csak a földre kerül és korlátlan szabatság és mozgástérrel és emberi korlátok nélkül!
Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy léteznek szellemek, de persze, nem mindenkinek vannak, velük kapcsolatos élményük. Hiszen, mikor meghalunk, akkor csak a testünk hal meg, a lélek örök. Ajánlom figyelmetekbe, a Szellemvadászok címû dokumentum film sorozatot.Nekem, jó pár spirituális élményem volt már, és remélem, hogy lesz is még több. A párom és a nagybátyám sajnos meghalt, de hiszek abban, hogy fogom õket még látni. Nyitottnak kell lenni, és hinni kell, bennük, mert van túlvilág, ahogy e világ is, van fiú-lány, élet-halál, gömbölyû-szögletes, vékony-kövér, fel-lent. Ez a prioritás törvénye, az örök körforgás törvénye.
Szerintem nem létezik. Mert a szellem az fizikailag mi? Az nem por hanem semmi de a semmi az a képzelet szüleménye. Lehet hogy ti láttok, vagy hallotok, de én akkor se hiszem h létezik szellem ha a szememmel látom, de jó ha az ember gondolkozik azon amit nem tud pontosan...
Nem, ahogy E.T. sem létezik, a yeti sem, a lochnessi szörny sem, a medvedisznóember sem. Abban higgyünk ami létezik: -Cigóbûnözés -Cigóterror -Politikai csalások
Igen! Engem már szállt is meg! Táltos segítségével meg lehet tõlük szabadulni, és a házat is át tudják kutatni szellem után. A nagypapám 2 éve halt meg, és õ a húgomat szállta meg. Nem tudott aludni rendesen, minden éjjel többször felébredt... Anya hisz az ezotériában és a homeopátiában... És a nagypapámat is elküldte Kamillából.
azt se lehet bizonyítani h van és azt se hogy nincs.... én személy szerint nem hiszek benne...keresztény vagyok...egy pontig egyetértek a bibliával aztán már nem...sztem nincsnek szellemek...amíg én nem tapasztaltm addig engem senki nem tud meggyõzni szal...ne is próbáljatok...
Lehet hogy léteznek. A keresztanyámék ugyanabba a házba laktak mint amelyikbe mi.És hirtelen felébredt a keresztanyám és látta az apámat aki márt meghalt. Ott állt az ajtóba.A másik szoba fele nézett.
Akár léteznek, akár nem, ez egy érdekes téma!Sok emberrel(köztük én is) történtek megmagyarázhatatlan dolgok. A fantáziát mindenképpen megmozgatja, és ez ilyen "ártatlan" mértékben, hasznos!:) A tudomány sokra képes, sok dologra fény derült, de nem mindenre!
tényleg nem lehet tudni hogy vannak-e vagy sem.. amig nem tapasztaltad addig persze h kételkedsz benne. de kitudja mi lesz.. én nem hiszek benne, addig amig én át nem élem.. de nem kételkedek azért benne
Igen léteznek.És ez a szkeptikus embereknek szól... Hol a bizonyíték, hogy nincsenek??Mindig ezt kérdezik van rá bizonyíték.Na és arra, hogy nincs?Arra bezzeg nem gondoltatok mi???
Kisértetek nem de szellemk igen
Valószínû h léteznek...csak akkor mutassák meg magukat elõtted ha érzik h nem félsz tõlük..de persze vannak rossz szándékú szellemek és leszarják h félsz vagy se:D bántani nem tudnak de halálra beszaratni azt igen.. ^^ már vagy 5x láttam szellemet de nem volt semmi állt nézett én is õt és eltünt nem nagy szám..:DD ne fossatok tõlük ha rossz ha nem csak egy semmitevõ lelkek..az egy dolog h látod de nem érzed és biologiailag nincs ott veled..:) ja és még vmi..ha egy házba meghal vki akárhogyan gyilkolás, baleset, betegség akármi legyen..én nem költöznék családossal olyan házba :) egy jó tipp :D
Èn hiszek bennük de nemtudom hogy miért mert szerintem csak felnõtt mese az egész.
Utcso válaszolo. Én hiszek neked. Ennyi megmagyarázhattalan történés után másra nem is lehet gondolni.
Szerintem igen. Velem két olyan dolog történt ezzel kapcsolatban: 1, Van 2 nyuszim. Mind a kettõt behozom többször is a szobámba. Kertvárosban lakunk, nem emeletes házunk van, a sszomszédoknak is távol van a házuk. Szóval az ágyamon ültem, melletem a nyusziaim pihiztek, én zenét hallgattam. Egyszercsak egy elég erõs, búgó, nagyon magas hangot hallottam, mint amikor valaki igen erõsen sikít. lekapcsoltam a zenét, és a hang ereje gyengült. Mind a két nyuszim mereven ült, és a velem átlós sarok felé fordította a fülét, oda nézett. Még akkor is azt a helyet bámulták, amikor én már egyáltalán nem hallottam a hangot. Azóta egyáltalán nem mennek a sarok közelébe, eddig pedig mindig ott feküdtek. 2, A nagymamám 4 éve halott. Halála elõtt 2 hónappal adott nekem egy csillag alakú, ékköves, ezüst láncú nyakláncot. Azóta mindig rajtam volt, este az ágyam mellé tettem. Egyik nap fürdés után megyek be a szobámba, látom hogy 2 éves öcsém széttépte a láncot, a csillagból kiszedte a kék követ. Azóta reggel öt és hat óra között felébredek, és határozottan olyan érzésem van, mintha valaki odalépkedne az ágyamhoz, odahajolna hozzám, és mondani akarna valamit. Még mielõtt lereagálnám, (kinyitnám a szemem, megmozdulnék) az érzés eltûnik. Eddig is voltak egy-kétszer ilyenek, de akkor úgy éreztem, nem kell félnem, valami véd. De mostmár nem. Akárkinek elmondtam, nem hitte el. Gondoltam, itt csak van valaki, aki elhiszi.
Szia! Nem érdekelnek más válaszai de léteznek. Több formában is rájuk lehet lelelni. De ne akard õket látni. Bár én mindennap érzékelem a jelenlétüket. Lehetnek azok sötétben bolyongó fehér foltok vagy gyorsan csikázó fény pontok is. De legvalószínûbb a rendes homályos fehéres ember alak. Sokszor lehet olyat hallanai hogy:, , A kutyám vagy macskám egy pontot néz a sarokban és morog fúj vagy ugatrá!Mi lehet?" Ilyen kérdést nap mint nap látok itt. Na ezt is szellemnek nevezzük. Velük lehet komunikálni is. De idézéssekkel ne próbálkozz! Veszélyes is lehet. Most pedig megmagyarázom miért ne akard látni. Én is ezt akartam és amikor megláttam az elsõ és a következõket éjszaka nem tudtam aludni egyszerûn bámultam a plafont és nem bírtam elaludni!
léteznek! már én is tapasztaltam. meghalt a nagymamám és a házukban aludtam. éjszaka felriadtam egyszerre a tesómmal. és az ajtóban egy néni állt. nagyon megilyedtünk becsuktuk a szemünk és kicsapódott az ablak. életem egyik legfélelmetesebb éjszakája volt.
Honnan szedtek össze ennyi sületlenséget? A lélekvándorlás ugyan tényleg valódi, bár mondjuk én ezt is megkérdõjelezném. Szellemek viszont nem léteznek, a szeretteink lelke éll bennünk tovább és van hogy az agyunk becsap és látjuk a hallott szellemét. Nekem is vannak érdekes tapasztalataim, emberekkel beszélgetek álmomban (ismerõsökkel, rokonokkal). Példa hogy a másnapot megbeszéltük elõre és minden úgy történt, pedig elõtte még szó se volt az eseményekrõl. Érdekes dolgok ezek, szerintem nem érdemes fitogtani.
Ahhoz képest már 3, 5 éve beszéltem a szellemekkel.
Igen. Ezek léteznek, szerintem ugyanazok. Már elegem volt belõlük egyszer.
hát nem tudom ti mithisztek de ezek a feltételek is valamnek az elképzelései.
fagyi nyámi!:)
Eeegennnn
Én tényleg nem szeretnék senkit se leszólni meg semmi, de én éltem át nagyon furcsa és hátborzongató dolgokat amik 10000%, hogy nem lehetnek véletlenek. Magyarázni is lehet, hogy léteznek szellemek. De aki nem hisz az nem hisz, aki pedig hisz az hisz, egyszerû tény. (:
Nem hiszem, hogy képzelõdsz. Ilyen sötét árnyat én is láttam már a szemem sarkából az ajtóm elõtt gyorsan elsuhanni, illetve én is hallok zajokat. Bár én tudom, hogy ez a ház tele van szellemekkel, fõleg a szobám. Éjjel mindig érzem a jelenlétüket. Ezen kívül tegnap csak úgy kíváncsiságból a telefonomat éjjelre 1 órára beállítottam hangfelvételre. Mind az 1 órát nem hallgattam végig, de az elsõ percnél valami nagyon furcsa, beszéd szerû valami hallatszik rajta. Belassítottam a felvételt, s teljesen mintha azt üzenné, hogy "Help me!" Ha gondolod, kivágom azt a részt, és elküldöm neked, s mondj róla véleményt. :)
nem tudom biztosan, hogy ha leteznek de velem tortent tobb esemeny.az elso az volt, hogy egyik szobaban keresgeltem a ruhaim es a szekrenybol kopogtatasokat hallottam, a masodik, hogy arnyekot lattam elmozdulni es csak egyedul voltam otthon, es a harmadik pedig az ejjel volt, hogy valaki kinyitotta az ajtot es ott allt, de meg van egy negyedik is amelyik ugyan az ejjel tortent, bezartam az ajtom kulcsal es az ajtoba hagytam.reggelre a kulcsom az iroasztalomon volt.nagyon megijedtem es nem tudom, hogy ezek most, hogy vannak hogy tenleg szellem volt vagy csak kepzelodok?segitsetek pls.
Ó, nekik annyi bizonyíték elég, hogy nem látni õket. :) Mert ugye amit nem látunk durva anyagból formált szemünkkel, az nem is létezik. :) (Mondják õk.)
Szerintem igen! Történetem: Egyszer a tesómmal beszélgettem és annyit láttam hogy kinyílik a CD lejátszó magától (nem volt ott senki); mindenki otthon kinn volt a nappaliba és a kutyánk nézte a folyosót SENKI és SEMMI nem volt ott és nézte, szóltunk neki de nem figyelt, másodszor meg a nappalit nézte (nem volt ott senki és nem is figyelt senkire); meg még volt olyan hogy a poharak is megmozdultak! Úgyhogy szerintem léteznek szellemek.
Én már idéztem szellemet a barátnõimmel. Legesõ alkalommal mintha egy világ dõlt volna össze bennem, mivel nem akartam elhinni... egyszerûen képtelem voltam rá. De azután fél évvel újra megpróbáltuk és akkor már nem voltam rosszul sõt úgy fogtam fel, hogy végre válaszokat kapok arra, hogy tulajdonképpen mi történik a halál után... és válaszoltak. (egyébként mi azt a féle módszert használjuk mint Amerikában a táblázás csak mi papirral és üveggel csináljuk) Szóóval igen, vannak sõt...
Azok akik tamadva azt mondjak nem letezik, megfigyeltem, felnek a megfoghatatlantol. S vannak akik mast gondolnak es elfogadjak masok velemenyet. En valaszoltam az elozo "oldalon". En tudom, hogy vannak. S nem felek toluk. Pedig rosszal is talalkoztam mar es az nem volt egy felemelo erzes. Azt nem ertem mifele szellemek megjelenese tartozhat a kulturankhoz...szamomra nincs osszefugges. A b.nomek egy kozel 100 eves hazban laknak a kisfia tobbszor mondta, hogy van fenn az emeleten valaki...es 2 honappal ezelott nekem megjelent. Azt hittem rosszul latok! Kek ruhaban egy fiatal szep arcu no lebegett vegig a nappalin. Mikor eszbe kaptam, o is eszbekapott es hirteloen sebesseggel eltunt. A b.nomnek nem mertem mondani, hogy lattam valakit de tudom, a kisfia igazat mondott. Hamarosan koltoznek majd akkor.... Itthon azonban boldogan mondtam a ferjemnek, hogy mit lattam o meg sikitofraszt kapott. Megmagyarazhatatlan es megegyszer: fantasztikus!
Hi! A szellemtevékenységek helyszínén végzett mérések alapján kimutatható, hogyha két különbözõ energiaszinten lévõ elektromágneses mezõ (EMM, GMM) határán vagyunk, és egyikbõl a másikba haladva az energialöket 10[mG/m] (miligauss pro méter) ill. a pozitív v. negatív ionsûrûség meghaladja a 2000 köbcentit, akkor nagy rá az esély, hogy ilyen jelenséggel találkozzunk. Bizonyos mértékû korreláció a szellemtevékenység és az elektromágneses intenzitás között van, de ez nem magyarázat rá!
Szellemek már pedig vannak!! Amíg nem találkoztam velük én sem hittem benne! Megértem azokat, akik kételkednek. Sajnos én közelebb is kerültem hozzájuk, mint kellet volna! Láttam is õket, és beszéltem is velük! Olyan dolgokat is megtudtam tõlük, amire magam soha nem jövök rá!
A 3. hozzaszolo vagyok....en meg halottakkal almodom...pl egy tortenet a sok kozul...nagymamammal almodtam...hogy nala voltam es kinnt ultunk a verandan es azt meseltem nekem, hogy mennyire sajnalja, hogy nem lehetett melletunk amikor felnottunk (ugyanis 9 eves voltam mikor meghalt...mo9st 24 vagyok) es, anyum (lanya) felol erdeklodott, hogy hogy van, mi ujsag vele, a tobbi unokajaval...milyen most az elet, mit csinalok....stb....mikopr mindent elmeseltem a mamamnak ami az elmult 15 evben tortent velem es csaladommal...azota nem almodtam a nagymamammal...es ugyanez van minden meghalt ismerosommel...halaluk vagy az utan egy bizonyos idovel megjelennek almomban erdeklodnek, majd amikor megkapjak tolem a valszt tobbet nem jelentkeznek....viszont nem erzem reggelente furan magam sot jo erzes, hogy hozzam fordulnak segitsegert...es ez olyan jo erzes.....nem lehet megmagyarazni
én hiszek az ilyenekben és aki azt mondja hogy nincsenek szellemek az hazudik, mivel 100% hogy vannak...én láttam már róla bizonyitékot is ami erõsen azt mutatta h vannak szellemek, na mindegy errõl nem akarok beszélni
Szerintem létezik, én sokszor érzem, ha más is jelen van valahol, olyan, akit nem lehet látni. Egyszer egy sráccal összejöttem egy buliban, nála aludtam és reggel még aludt, én meg csukott szemmel feküdtem, jól esett pihenni, és állandóan olyan érzésem volt, hogy valaki ki-be járkál a szobában, pedig nem volt ott rajtunk kívül senki. Késõbb kiderült, hogy a család, aki elõtte lakott ott, szóval õk mind ott is haltak meg, ráadásul egyszerre, mivel gyilkosság volt.
Aki azt írta hogy nem létezik, az honnan tudja??? Én hiszek abban, hogy a lélek nem hal meg és visszajár. Tudom hogy vannak.
mondom hogy léteznek, amikor meghal vki akkor csak a test hal meg de a lélek vagyis a szellem örökké él... én már kommunikáltam szellemmel elõször és utoljára ...
Léteznek olyan lelki állapotok (hirtelen ébredés, stb.) - amikor ilyet láthatsz. Érdekes, hogy mindenki olyat lát, amilyen a kultúrájából következik... :-()
ehh, szoval senki sem bizonyitotta, hogy nem leteznek.
Miert kell lepontozni azt aki szerint nincsenek? Ha ok igy gondoljak, attol meg nem kell izelgetni oket. Amugy en sem hiszek bennuk, majd ha jonnek hozzam akkor. Ugyanolyanok mint az ufok, vagy a leertekelt csirkegombocok a menzan. Senki sem bizonyitotta, hogy vannak, de azt sem, hogy leteznek. Johetnek a szellemes kepek meg az anyamkinja, ilyeneket en is tudok csinalni. Ennyi. Lehet lepontozni engem is..
EZEK NEM LETEZNEK!!!!!!
Leteznek. En lattam is es ereztem is mar oket. Fagyos szellokent erintenek meg. A rosszak azok nagyon hidegek a jok, kellemesek. Megmagyarazhatatlan es fantasztikus.
en peldaul egyszer a baratnomeknel aludtam, es reggel vagyis hajnalban meg mindenki aludt mellettem a szuleik nem voltak otthon, es egy feher alakot lattam megjelenni az ajtoban, kepzelhetitek mennyire feltem, vicc nelkul, es nem almodtam...a masik baratnomnek a nagynenikeje vak es o a halott nagyapjat latta es beszelgetett is vele
elso valaszolo hol lattal?Ezek nem leteznek nem lattam es nem is fogok latni ilyenek nincskenek.Elso valaszolo te meg ird le hogy hol lattad?
Léteznek, annyi különbséggel, hogy nem szellemeknek és kísérteteknek hívják õket. Az emberek lelkei, egyes módszerekkel Te is kiszabadulhtasz a testedbõl. (nem örökre, és nem az öngyilkosságra gondolok)
Mi van a reinkarnációval?
A Biblia arról beszél, hogy az ember maga a lélek (I. Mózes 2:7). Semmi olyasmirõl nem beszél, hogy az embernek a halála után lenne egy bolyongó, tudatos valami a testén belül, amely a halál után felszáll istenhez vagy bolyong. Ebbõl arra a következtetésre lehet jutni, hogy olyan, mint halottak szelleme, nem létezik (ez ellentétes lenne a feltámadással, hiszen akkor a feltámadásnak nem lenne értelme, márpedig a Biblia errõl beszél, és nem a lélekvándorlásról, stb.). De nem szabad elvetni az olyan szellemek létezését, mint a démonokét, akik bármilyen alakzatot fel tudnak venni, utánozni tudják az elhunyt hangját, viselkedését, stb. A szó legszorosabb értelmében léteznek szellemek, de nem olyan értelemben, ahogy az a köztudatban elterjedt. Nem halottak szellemei léteznek, hanem démonok, akik merõ szórakozásból a halottak szellemének adják ki magukat.
nemtudom hogy léteznek-e. szerintem igazából vannak, de ezt szerintem sosem tudjuk meg. ha hiszel bennük, hiszel, ha nem akkor nem. mindenki maga dönti el. youtube-on is rákerehetsz ghost video-ra.én azt tettem, és vannak olyanok, amik igazán megdöbbentettek. a ghost pictures-re is nuygodtan lehet rákeresni, de én azokban azért nem hiszek annyira, mert azt egy képszerkeztõvel is meg lehet oldani. én hiszek bennük, de ez csak az én vélemyényem.
Léteznek!Körülbelül 2 éve lehetett!Aznap volt amikor beköltöztünk a csházba.Én a felsö emeleten voltam a szüleimék az alsóban.Anyám szinte minden este halotta a lépteket a szobába, meg zajokat stb... Ismert ilyen szellemekkel foglalkozó nõt aki azt tanácsolta neki hogy lisztet szorjon a földre íyy kitudja derinteni hogy valóban járkál valaki vagy nem?!Én akkor kiröhögtem mind a kettöt, Mutert féltettem mert azt hittem dilis lett de közben nem... oda szorta a lisztet ahova kevésbé jártunk ...és 1-2 nap mulva megjelentek a lábnyomok a liszten .....alig hittem el , elõszõr én sem hittem benne de ez egy megmagyarázhatatlan dolog!Szerencsére már nem abban a házban lakunk! :) És már minden jó!
jajj ne is emlitsd az EVP-t.ettõl a röviditéstõl a szõr is feláll a hátamon.Szerintem nagyon félelmetes a fehérzaj.Istenem csak soha meg ne haljam.
Igen vannak, a jelei: recsegõ bútorok, recsegõ padló, gyenge szellõ a szobában!
Csak annyit mondok: EVP. keressetel rá a googleban.
ennyi erõvel az idõt se látom még is van...és miért? mert hülye emberek kitalálták maguknak...úgy kell nekik az összes többivel együtt, vallás, istenek, szellemek...stb
én meg lehet érdektelennek tûnök de ezer bajom is nagyobb, még nem gondoltam erre hogy lehetnek-e vagy nem de még nem is láttam.
Sztem igen!! mikor meghalt a mostohaapám 3-4 hónapig szinte minden zenélõs játék tesómnak éjfél körül megszólalt, meg tárgyak estek le a szekrény tetejérõl, meg ilyesmik... eleinte nagyon megijedtem, deh miután olvastam ilyenekrõl, már megszoktam, h mik történnek ilyenkor... és miután letelt ez a 3-4 hónap, már semmi nem történt..
Én nemtudom.Sosem hittme bennök annyira, igazából nem foglalkoztatott a téma hogy vannak e vagy nincsenek, ez uygsem derül ki konrkétan.Viszont egy történetet had osszak meg veletek, nem találtma ki hiszen névtelen az oldal.Egyszer egyedül voltam itthon, feküdtem az ágyon és tvztem.Nem volt nyitva sem az ablak, sem az ajtó, télen történt.az ágy mellett nem messze volt egy üres üveg, ami nem egyszerüen, eldõltt, szabályosan elvágódoott, mintha belerugna egyet az ember.persze beszartam:D ki is szaladtam a szobábol legközelebb már csak a kutyával mentem vissza aki leült meredten bámult vmire és ugatott.Nem tudom mi volt az, lehet van ennek akármilyen tudományos magyarázata, de ez engem nagyon megrémitett.Másik történet az egyik barátnõmnél ültünk a teraszon, hallottunk egy nagy puffanás.Az óra leesett a tv tetjérõl ami még valahogy el is képzelhetõ, de hová? kb 3-4 méterrel távolabb, kb a szoba közepére esett.
Léteznek szerintem, de az biztos, ha meghalunk, akkor megtudjuk, hogy hogyan is van ez...
nem mondom hogy nincsnek, mert nincs bebizonyítva, és talán tévedek. De nem hiszem hogy léteznek. Amit nem látok, vagy nem bizonyítható, abban nem hiszek, elég materialista felfogású vagyok, ezért gondolkodom így. Persze attól függ mit nevezel kísértetnek, vagy szellemnek.
Én hiszek a szellemekben, csak sajna nem tudok kommunikálni velük. Habár egy hete meghalt egy nagyon jó ismerõsöm, nagyon szerettem, elég nagy veszteség számomra, viszont történt valami amire nincs magyarázat: dolgoztam a munkahelyemen teljesen egyedül voltam, nem volt a közelembe senki, õrá gondoltam épp, mikor egy nagy durranást hallottam, majd kiurgottam a bõrömböl, ugy megijedtem, a másik szobában voltak a többi munkatársaim, mikor megkérdeztem tõlük hallották-e ezt a nagy durranást, mindenki azt mondta, hogy nem volt semmi nagy durranás, pedig visszhangzott az egész épület ugy éreztem. Érdekes hogy rajtam kívül senki nem hallott semmit. Elég fura helyzet, szeretném hinni hogy õ adott valami jelet nekem, hogy figyeljek rá!!!!
Nekem van bizonyítékom. Egy szellem hang és belett vizsgáltatva hogy tényleg nem mi csináltuk. Úgy hogy tényleg vannak.
Én nem hiszek bennük és soha nem is láttam õket. Nem is félek tõlük, nincs mitõl. A vallásom szerint sem léteznek. Ha hiszel bennük, természetesen láthatod is õket...fantasztikus dolgokra képes az agyunk :)
nem léteznek. kész. senki nem tudta bebizinyitani jelenlétüket
igen

Léteznek szellemek? - árthatnak nekünk?

( idõnként este a sötét szobámban úgy érzem,mintha ott lenne velem egy szellem,és ez nem vicc,de az is lehet hogy csak képzelõdöm!! )

Legjobb válasz: valószínûleg képzelõdsz, ha esetleg félsz tõle, akkor menj oda és nézd meg utána ráfogsz jönni, hogy nem létezik :)

valószínûleg képzelõdsz, ha esetleg félsz tõle, akkor menj oda és nézd meg utána ráfogsz jönni, hogy nem létezik :)
Nem. Képzelõdsz, vagy hallucinálsz.
Valószínûleg képzelõdsz.
A kérdező hozzászólása: Igazából sok éretlen osztálytársam hisz bennük, és csak azért megkérdeztem!! :)
Én nem mondtam, hogy nem léteznek, csak azt, hogy itt valszeg nincs róla szó. :P
van aki szerint igen van aki szerint nem te nyomor3'k:P
#6-os vagyok!Bocsánat a nyomorékozáaért :) nem szerintem nem léteznek, de ezt mindenki döntse el magának :)
Szerintem léteznek és szerintem nem árthanak nekünk.- ezért nem kell félni tõlük. :)
Ha árthatnának kimilyabban foglalkoznának vele az emberek. Legalábbis szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!