Találatok a következő kifejezésre: Léteznek hormonmentes tabletták (3 db)

Léteznek hormonmentes fogamzásgátló tabletták?

Nem bízom az óvszerben... És elhízni sem akarok.

Legjobb válasz: Hát ami hormonmentes és fogamzásgátló az például a hüvelytabletta, ami szerintem nagyon jó és hatásos. A használata sem oylan bonyolult, hogy össze-vissza kell szedni mint a fogamzásgátlók többségét. Én a Pharmatex nevezetût használom. Nézz utána a neten, sok mindent írnak róla.

Hát ami hormonmentes és fogamzásgátló az például a hüvelytabletta, ami szerintem nagyon jó és hatásos. A használata sem oylan bonyolult, hogy össze-vissza kell szedni mint a fogamzásgátlók többségét. Én a Pharmatex nevezetût használom. Nézz utána a neten, sok mindent írnak róla.
Bocsi az OFF-ért, de a gyógyszertõl nem hízol. Attól, ha az étvágyad nõ a hormonok hatására, akkor lehet. De ez sem törvényszerû.
de ALGOPYRIN! szorítsd a combod közé!

Létezik olyan hogy hormonmentes fogamzásgátló tabletta, amit szájon át kell rendszeresen szedni?

Legjobb válasz: MÉgis mi mástól hatna a fogamzásgátló, mintsem a hormontartalmától fogva???? Mit gondolsz, van olyan, amiben pez cukorkák vannak és tom és jerry-s tartóból kell kiszedni õket???

MÉgis mi mástól hatna a fogamzásgátló, mintsem a hormontartalmától fogva???? Mit gondolsz, van olyan, amiben pez cukorkák vannak és tom és jerry-s tartóból kell kiszedni õket???
nem akarok viccelõdni, de ha szájon át szeded be a "dolgot" akkor az elég megbízhatóan megelõzi a fogantatást :)
oké!!!!! megértettük!!!!!! lehetne még felkiáltójelet!!!! googlet használj!!!!
Akkor jó!!!!!!
Röviden: nem.
A kérdező hozzászólása: köszi!!!!!! csak értelmes emberektõl, értelmes választ várok!!!!!!Bunkók kíméljenek!!!!!!utolsó
A kérdező hozzászólása: szóval: nem !köszönöm, csak ennyit akartam tudni!!!!!!
imadnivaloak a rosszindulatu buta emberek. kedves kerdezo! a kerdesed nem hulyeseg, van / (lesz?) ilyen tabletta itt lehet olvasnirola: http://www.femina.hu/egeszseg/hormonmentes_fogamzasgatlo_tab.. ill. a mult heten amikor nogyogyasznal jartam lattam egy reklam-jegyzettombot, amin ez allt: ?P-betus marka? - a hormonmentes fogamzasgatlo tabletta! azota a nevet keresem interneten, mert sajnos elfelejtettem megjegyezni, de ezek szerint mar forgalomba is hoztak. szep estet
A kérdező hozzászólása: Pharmatex köszi...

Létezik orálisan (szájon át) szedhető hormonmentes fogamzásgátló tabletta?

Ha igen, kinek mi a tapasztalata vele?

Legjobb válasz: Mivel nõi nemi ciklus, a peteérés, tüszõrepedés, beágyazásos hormonális szabályozás alatt áll, így ezt csak hormonálisan lehet szabályozni. Egyéb lehetõség csak a mechanikai fogamzásgátló módszerek.

Mivel nõi nemi ciklus, a peteérés, tüszõrepedés, beágyazásos hormonális szabályozás alatt áll, így ezt csak hormonálisan lehet szabályozni. Egyéb lehetõség csak a mechanikai fogamzásgátló módszerek.
nem létezik.
Szájon át szedhetõ? A Kalmopirin, az is csak akkor, ha a két térded közé szorrítod. :-) Komolyra fordítva a szót: nem létezik. Van hormonális: - szájon át szedhetõ - bõr alá inekciózható - tapasz formájú - hüvelygyûrû - hormont is tartalmazó spirál Van, ami fizikailag gátolja meg a fogamzást: - férfi és nõi óvszer - méhnyaksapka vagy pesszárium - megszakítás, bár ez valójában nem sorolható a védekezés kategóriájába Van, ami spermicid: - hüvelytabletta Van, ami a beágyazódást gátolja meg: - spirál És van végleges: - férfi és nõi sterilizáció
A kérdező hozzászólása: Oké, én is ettõl tartottam, köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!