Találatok a következő kifejezésre: Léteznek bérgyilkosok (3 db)

Léteznek bérgyilkosok?

Olyan mint a Hitman Filmben?

Legjobb válasz: Hogyne. Nem láttad Frei Tamás mûsorait? Az egyikben megkérdezte, hogy az akkori miniszterelnököt mennyiért nyirná ki. Nem sok kellett ezután, hogy másik csatornához kelljen mennie.

Hogyne. Nem láttad Frei Tamás mûsorait? Az egyikben megkérdezte, hogy az akkori miniszterelnököt mennyiért nyirná ki. Nem sok kellett ezután, hogy másik csatornához kelljen mennie.
Á, Frei nem kamuzott! :) De tényleg! :) Csak megvezették azzal az ukrán jómunkásemberrel! :D
frei nem kamuzott, csak jégre ment :) amúgy szerintem: "amíg lószar van, addig legyek is vannak" - azaz, ha van igény egy szolgáltatásra, akkor van rá szolgáltató is...
Sajnos léteznek, és még csak több lesz ilyen.
Persze hogy léteznek. De nem biztos hogy mindegyik kopasz, vonalkóddal a tarkóján :) És szerintem a modern bérgyilkosok nem lövöldöznek rambó-módra. Bár szerintem a Frei elég rossz példa, mert csúnyán bebukott vele, de valószínûleg az Aranykéz utcai robbanás sem véletlenül következett be, akkor ott a Fenyõ gyilkosság, csak hogy magyar példákat említsek. De az ellenzéki ruszki újságírók is halnak rendesen, de nem végelgyengülésben, és a piacon elég nehéz uránnal dúsított paprikát beszerezni, szerintem valaki direkt "sugározta" be õket. De az ukrán miniszterelnök is épphogy megúszta. Példákat lehet sorolni.
Persze, hogy vannak bérgyilkosok, hiszen Fenyö-t a médiamágnást is el rakta valaki láb alól rövid úton, és azóta sincs meg aki volt :)
Vincent az amerikai, A Halállkirály európában tevékenykedik, és még sokan mások! Igenis vannak, voltak és lesznek!
léteznek! Japánban például még mindig elõfordulnak olyanok, hogy gazdag emberek nem egy egyszerû szóváltással intéznek vitát, hanem a kérdésedben leírt módon:)

Léteznek profi bérgyilkosok?

Ha igen, politikusokat mennyiért vállalnak?

Legjobb válasz: Léteznek,és nem tudod megfizetni.

Léteznek, és nem tudod megfizetni.
Politikust??? Ingyen megcsinálják.... :-DD
Persze, hogy léteznek. Itt van például õ: http://www.youtube.com/watch?v=Il1XYGL8jWA
Ez profi? :D
Hogyne létezne
Igen léteznek. A politikusokat egyébként nem sima bérgyilkosok készítik ki, vagy végzik ki. Hanem az úgy nevezett gazdasági bérgyilkosok. A videó 25.-ik percétõl pont egy ilyen "bérgyilkos" beszél. Nagyon érdekes. Egyébként érdemes végig nézni az egész videót. Szerintem nagyon jó. http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Valóban léteznek ÁLLAMI bérgyilkosok?

Nemrég néztem meg a Bourne trilógiát és elgondolkoztam azon, hogy való életben megtörténhet-e ilyen. Tényleg léteznek-e ÁLLAMI bérgyilkosok? Szabályos-e ez így?

Legjobb válasz: Persze, hogy vannak még máig vannak ninják és ezt viccen kívül mondom.

Persze, hogy vannak még máig vannak ninják és ezt viccen kívül mondom.
Maga a fennálló rendszer egy gyilkos! Hányan is lesznek évente öngyilkosok, kik ölnek a kilátástalan valóság miatt?Hány család élete megy szarrá?
terhes vagy
Ilyen nincs, hogy állami bérgyilkos. Ha állami, azt nem bérlik fel. Ezeket likvidátoroknak hívják. Ebben az országban nincs ilyen, csak a régi kommunista kormány alkalmazta õket az ÁVO-ÁVH keretében. De a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok emberei között vannak akik ilyen megbízást kapnak. De ez egy nagyon szûk kör.
ÁVH még mindig van, csak nincs nagydobra verve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!