Találatok a következő kifejezésre: Léteznek a ufok (21 db)

Léteznek a világon ufok?

Egyik északa egyedül voltam otthon. Ültem a kanapén és egyszercsak láttam a sötétben egy alakot kb 2 és fél méter lehetet és egy villanás volt és eltünt hírtelen.

Legjobb válasz: Nekem volt egyszer alvási paralízisem, azt nem kívánom senkinek. Durván beszartam. Úgy éreztem van ott valaki, és felemel, körbeforgat majd óvatosan visszarak az ágyra. A szememet hiába nyitottam ki, nem láttam. Lehet, hogy ennek van több fajtája, és valami ilyesmit éltél át, csak nálad egy kis vizuális hallucináció is járt hozzá.

Nekem volt egyszer alvási paralízisem, azt nem kívánom senkinek. Durván beszartam. Úgy éreztem van ott valaki, és felemel, körbeforgat majd óvatosan visszarak az ágyra. A szememet hiába nyitottam ki, nem láttam. Lehet, hogy ennek van több fajtája, és valami ilyesmit éltél át, csak nálad egy kis vizuális hallucináció is járt hozzá.
és igy nem tom naon fura volt az egész, de egybõl viszaauldtam
Vagy lehet a geci anyósod volt :D Enyém is az!!!Mármint geci :D
Alapul véve az Univerzum feltételezett méreteit és a benne fellelhetõ naprendszereket és hozzájuk tartozó bolygókat, nagy a valószínûsége hogy több bolygón is van élet, sõt, értelmes élet. Az utóbbiba a Föld mondjuk nem tartozik bele szerintem, deháááát... Egyébként meg a 13as Cylon modellt láttad biztos a nem létezõ 13as kolónián...
Ezt a jelenséget már sokszor leírták: az agy tud produkálni ilyet. Az álom bizonyos szakaszában, ha felébredsz.. Egyébként ez nem UFO (azonosítatlan repülõ tárgy) - hanem idegen lény lenne.
Kérdezõ: Biztos vannak. Ahány csillagot látsz, annyi Naprendszer van, mivel minden csillag egy Nap. És általában a Nap közelében (mind itt is) szoktak lenni bolygók. Sõt az sem kizárt, hogy a számunkra földönkívülinek nevezett lények teljesen ugyanolyanok mind mi. Ugyanígy emberek. Miért ne lehetne? Lehet hogy emberek, csak sokkal fejlettebbek már mind mi. Sõt szerintem pedig így is van. Ezért is lehet hogy nem ártanak nekünk, mert látják hogy ugyanolyanok mind mi. És azért rabolgatnak el embereket, hogy megvizsgálják, hogy a szerveink is ugyanolyanok-e mind az övéjük. Bár ez esetben azt nem értem, hogy akkor miért nem merik felvenni velünk a kapcsolatot.
Nekem egyszer volt egy olyan hogy igy felébredtemm és az ágyam elött ált az egyik haverom, (éjjel volt)
Ha az észleléskor egy hirtelen hangot is hallottál, akkor az is történhetett, hogy ellazult állapotban az agyad a hirtelen reccsenést stb. egy ezredmásodpercre nem csak hangként azonosította, hanem a tudatodban fényjelenségként, tehát látványként is megjelent. Egyébként nem tudni, hogy vannak-e földönkívüliek vagy másnéven kintik (merthogy ha vannak, Kint vannak, ezért ez a név :) ). Az biztos, hogy a galaxisunkban a legpesszimistább valószínûségszámítás szerint is van vagy nyolcszázezer értelmes civilizáció, és ebbõl csak minden ezredik képes a fejlett ûrutazásra és ide tud utazni fényéveken keresztül, akkor is nagyon sokan vannak. Feltételezve, hogy itt vannak, õ szempontjukból viszont teljesen indokolt a rejtõzködés, hiszen mit látnának rólunk: ijedõsek, üldözési mániásak, agresszívek vagyunk. Egy a világûrben keringõ ûrhajó ha ráhangol a tévéadóinkra, mit lát? Erõszakot, erõszakot, pornót, és csak nagyon kevés emberi megnyilvánulást, pl. természetfilmeket vagy általában normálisan viselkedõ emberi lényt. Az eredmény pedig az, hogy csak itt-ott meg-megjelennek, elsuhannak, távolról vizsgálgatnak, esetleg el-elvisznek valakit megvizsgálni. De úgy vélem, ha vannak és itt vannak, akkor sem kell tartanod tõlük. Amelyik civilizáció olyan fejlett, hogy ide tud jönni, de még nem ártott nekünk, az valószínûleg nem is akar ártani, tehát ebben is fejlettebb. Annak ellenére, hogy ha ártani akarna, valószínûleg már ezerszer is letakaríthatta volna a bolygót, hiszen ha az ûrutazási technikája olyan fejlett, hogy idejön és visszamegy, akkor valószínûleg a fegyverzete se kutya. :)
Persze, Te is az Vagy csak a szüledi eltitkolták..Gecik nem?:D:D:D
Az elõzõ válaszoló valószínûleg az alvási paralízisre gondolt. Keress rá! UFO biztosan nem volt, az ugyanis azonosítatlan repülõ objektum. De ne haragudj meg, hogy ezt mondom, de valószínûleg a fantáziád túl élénk. :)
ne idegeljetek az ijen s*arokkal megorit a rohadt fantaziam kulombenis neked is ugyanaz a betegseged van mint nekem... ne nezz annyi huje filmet es ne egyel annyi nehezkajat vacsorara:) en mar tudom segitett :D

Bármikor jöhetnek az UFO-k: Tudományosan, legalább tíz civilizáció létezik a Földön kívül?

Drake-formula szerint 10 civilizáció tudna kommunikálni velünk. A tudós képletét sokféleképpen alkalmazták - lehet, hogy tíz valójában egymillió?

Legjobb válasz: Óriási a szórás, mert a legtöbb változója csak becslés. Már több mint 50 éve. A ritka-föld elmélet szerint számolva nyolcszor tíz a mínusz huszadikon az eredmény, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel tök egyedül vagyunk. Optimista behelyettesítések szerint a végeredmény 36,4 millió intelligens civilizáció. Picit nagy a szórás, hogy éljenezzünk. :)

Óriási a szórás, mert a legtöbb változója csak becslés. Már több mint 50 éve. A ritka-föld elmélet szerint számolva nyolcszor tíz a mínusz huszadikon az eredmény, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel tök egyedül vagyunk. Optimista behelyettesítések szerint a végeredmény 36, 4 millió intelligens civilizáció. Picit nagy a szórás, hogy éljenezzünk. :)
Na, azért álljunk meg egy szóra. Az, hogy egy bizonyos távolságra kering egy bolygó a napjától, nem azt jelenti, hogy van is rajta víz. Másrészrõl az eddig összesen felfedezett exobolygók száma épp csak egy kis töredéke annak, mint ahányat állítólag már vízzel és élettel azonosított ez a bizonyos Drake, nemhogy a csillagoktól való távolságukat, keringési pályájukat ismernénk, hogy van-e a felszínükön víz, vagy sem, stb.
Te vagy nagyon fiatal vagy nagyon naiv vagy mindkettõ vagy kérdezõ.A drake formulával már a legelején megismerkednek azok akik egy kicsit is mélyebben elmélyednek a csillagászatban.Én is ismerem már rég , és képzeld:Lényegében használhatatlan.(Legalábbisa szerintem)Egyszerûen annyi benne a változó, és a tippelt suám, mvalamint annyira attól függ a végeredmény hogy optimistrán vagy pesszimistán nézzük e a képletet, hogy az nem bnevezhetõ tudományosan súlyos képletnek.Egyszerûen csak egy jópofa játék, amivel az asztrobiológusok eltölthetik szabadidejüket, és mint egy kozmnikus totó , tippelgethetnek.Ezzel semmivel nem vagyunk közelebbb a tényleges idegen civilizációk számának megállapításához. Különben én úgy tudom hogy 10-9.000.000 közt jönnek ki értékek... Amúgy:Szerintem te nem vagy tisztában a szkeptikus szó fogalmával.A szkeptikus nem váltig, mint valami vallási dogmát, állítja hogy mégpedig akkor sincsenek idegenek, hanem csupán fenntartásokkal fogadja a paranormál szintû UFO észleléseket.egyszerûen csak magasabb rendû bizonyítékokra vágynak (mint én is) És még hozzáfûzném hogy az hogy létezik idegen civilizáció, nem jelenti hogy ez egyenlõ azzal hogy percenként jönnek a Földre és készíttetnek magukról elmosódott fényképeket.Annyit jelent hogy 50.000 fényévre épp egy idegen faj fedezheti fel az elektromosságot.Szóval nem feltétlenül ilyen MIB-es szupertechnológiákra kell gondolni.Lehet hogy abból a rengeteg fajból még sok a mi felfedezésünk (naprendszerünk felfedezése) se jutott el, nem hogy az ideutazáshoz.Valószínüleg a fajok nagy része még épp hogy rájött a klaszikus mechanikára.Nem kell rögtön felktételezésekbe bocsátkoznunk. Poliateista
Tessék olyan elmélet is van, hogy csak a Tejúton 17 milliárdra becsülik a Föld szerû bolygók számát : http://www.erdekesvilag.hu/szazmilliard-fold-szeru-bolygo-le.. És ezt az MTI írta !!
Továbbra is elhiszem, hogy van élet a Földön kívül, azt viszont továbbra sem hiszem, hogy itt járnak köztünk. És ezen biztosan nem egy olyan oldal cikke fog változtatni, mint a Pécsistop...
100 millió civilizáció??? ha jól veszem ki akkor hatványozódik a kérdezõ tízese!! XDXD ilyen gyorsan szaporodnának, és lennének önálló fajjá? ettõl nagyobb hülyeséget még soha nem láttam.
Nem azt mondja, hogy biztos van rajta víz hanem hogy a naptól való távolsága alapján elõfordulhat rajta folyékony formában . Ezért van a ritka föld elmélet és vannak az optimista számítások . Ahhoz meg hogy meghatározzunk egy bolygó helyzetét nem szükséges látni õket : "Exobolygók keresésénél a bolygó anyacsillaga és egy háttércsillag kerül egymással fedésbe, és az így kialakuló mikrolencsét befolyásolja a bolygó gravitációs hatása, amelybõl tömege és pályájának sugara is becsülhetõ." 8# Még más szkeptikusok felhoznak érveket is az állításaik mellett, te olyan szánalmas vagy hogy minden nap csak fröcsögni jársz fel és egy könyvet ki nem nyitottál még életedbe . Gratulálok a szintedhez ...
Frank Drake csillagász számolta ki aki a Cornell University munkatársa, de számos SETI-nél dolgozó kutató is ezt valószínûsíti . Azokat a bolygókat vette számításba amik a napjuktól bizonyos távolságra keringenek (földszerû bolygók) tehát van rajtuk folyékony víz . A huszadik század rejtélyei címû könyv 197. oldal . Emellett ajánlom még Giles Sparrow Az univerzum közelrõl címû könyvét is .
"Optimista behelyettesítések szerint a végeredmény 36, 4 millió intelligens civilizáció." Ez hülyeség, csak a Tejúton legalább 100 millió van (Ez nem jelenti azt hogy az összes képes ûrutazásra) . És ugye van még a Tejúton kívül több millió más galaxis . Itt az a baj, hogy a világegyetemben olyan távolságok vannak amit emberi ésszel alig tudunk felfogni és azt se felejtsük el, hogy az univerzum tágulása miatt állítólag minden percben létrejön egy új naprendszer .
Ha csak azt veszed, hogy ebbõl a 100 millió föld szerû bolygóból (ami közel sem a legoptimálisabb szám) csak az 1% án van szén alapú életforma az 1 millió bolygó . Ha ezeknek az 1% án kialakult értelmes élet (tehát tudnak építkezni, egymással kommunikálni) az megint 10000 bolygó, ha ezek a civilizációk tovább tudtak fejlõdni, nem csapódott be aszteroida stb és fejlett társadalmat hoztak létre (vegyük megint az 1% át) akkor 100 olyan bolygó van a Tejúton ami képes lehet az ûrutazásra is . És ez csak a Tejút, még nem esett szó a Lokális Rendszer többi a galaxisairól az NGC 6822-rõl, a Leo-ról, a Sculptor-ról a Kis-Magellán felhõrõl és a többirõl ...
Ha elég eszük van, elkerülik az embert.
"Ez hülyeség, csak a Tejúton legalább 100 millió van (Ez nem jelenti azt hogy az összes képes ûrutazásra)" A Földi életnek több milliárd évre volt szüksége, hogy megszülessen egy értelmes faj - de azután már pár ezer év elég volt, hogy ûrutazásra képes legyen. Szóval az eddigi 15 milliárd év alatt kialakult, már értelmes fajok nagy valószínûséggel sokkal elõrébb járnak mint mi (kivéve, ha éppen velünk egyidõben alakultak ki).
A Drake-formulával az a baj, hogy minden egyes tényezõt csak hasraütéssel saccolni lehet - éles becslést csak felülrõl lehet mondani rájuk, maximum. Ezért minden 0-tól különbözõ érték optimista.
Kétségtlenül. Neked bármit elhiszek anorexiás Vera, bizonyítás nélkül is :) Valamelyik nap láttam én is a Motherbookdriverek a repülõ csészealját, de sajnos lemerült a telefonom és nem tudtam fotót készíteni róla :S Sebaj, majd fotoshoppolok én is egyet, aztán felteszem ide, hogy a sok szkeptikus is láthassa, hogy milyen jól tudom használni a fotoshoppot.
A kérdező hozzászólása: Egyértemûen helyzet van !
Na és ezt a százmilliót ugyan hogy sikerült kiszámolni?
Ez az örökös érvelés, hogy ha 100 millióból "csupán" 1% a találati esély, akkor már van vagy 1 millió helyen élet. Ezzel csak egy probléma van: mégis honnan veszed, hogy az 1% olyan óvatos becslés, hogy annál csak több lehet? Lehet, hogy a találati esély valójában nem 1:100, hanem 1:1.000.000.000, és akkor máris az jön ki, hogy szinte biztosan egyedül vagyunk. Még egyszer mondom: gõzünk nincs az együtthatók értékérõl. Lehet, hogy minden tizedik földszerû bolygón élet van, vagy volt. De lehet, hogy csak minden billiomodikon. Ezért nem veszi senki se komolyan a Drake-formulát, csak a bulvár.

Léteznek olyan UFÓk, amik úgy néznek ki, mintha ilyen fekete-barnás sár lennének, de valójában szimbionták, akik megszállnak és lemásolják az emlékeidet, a kinézetedet, meg a képességeidet, és akkor a következő gazdatestüknek oda is adják?

A múltkor láttam egy részt a Pókemberbe ami err?l szólt.

Legjobb válasz: Súlyos pontatlanságok vannak a kérdésedben: 1. Most akkor szimbionták azaz együttmûködésben élnek a gazdatesttel, kölcsönös elõnyõs együttélés ez mindkét Faj számára. 2. Vagy paraziták és akkor a parazita kihasználja, egyoldalúan irányítja a gazdatestet. 3. Vagy alakváltók? Én ilyenekkel még nem találkoztam. Persze a létezésüket ez nem zárja ki.

Súlyos pontatlanságok vannak a kérdésedben: 1. Most akkor szimbionták azaz együttmûködésben élnek a gazdatesttel, kölcsönös elõnyõs együttélés ez mindkét Faj számára. 2. Vagy paraziták és akkor a parazita kihasználja, egyoldalúan irányítja a gazdatestet. 3. Vagy alakváltók? Én ilyenekkel még nem találkoztam. Persze a létezésüket ez nem zárja ki.
Igen! A national geograpfikon vagy min láttam, hogy a csillagkapu regény írója, egy, a tenger méllyén található élõsködõ szimbiótáról másolta le a lényt, amit megírt a regényében és elnevezte goaoldoknak. De szimbióták valóban léteznek! http://hu.shadowrun.wikia.com/wiki/Szimbi%C3%B3t%C3%A1k
Ja azok a krixkraxok! Jönnek és ránkolvadnak és így átveszik felettünk az irámyítást. Egyszer rám is rámtamadt egy ilyen, de aztán mondtam neki, hogy vegyen vissza mert ha összekoszolja a ruhám akkor pofánrúgom.
Az semmi, nekem egyszer bemászott egy ilyen a számon... De aztán kiszartam... Üdv: Zizo
igen
nem
igen van, úgy hívják Venom :D :D
Gyurcsány is ilyen , most épp Viktor elvtárs testét használja .

Kedves UFO-hívők, mi lenne a bizonyíték arra hogy léteznek UFO-k? Nem videó formailag?

nem tudom már hogy higgyek e bennük vagy sem mert nekem az lenne a teóriám hogy ha a földön ki tudott alakulni élet akkor máshol is nem?

Legjobb válasz: UFO= azonositatlan repülõ tárgy

UFO= azonositatlan repülõ tárgy
tuti vannak mert énis az vagyok pontosabban földönkivüli
Az ufo szó nem a földönkívüli életet jelenti csupán annyit h: unkown flying object (azaz ismeretlen repülõ tárgy). Létezésükre vannak bizonyítékok de a nagyrészük ezeknek támadható pl: gabonakörök(ált körzetükbe sugárzás mérhetõ), tehenek elrablása majd sebészi pontossággal való felvágásuk és visszaküldésük az elrablás helyszínére stb. Amit az elõzõ válaszolók egyike is írt a Drake egyenlettel kilehet számolni a lakott bolygók számát a galaxisban, ez a tudományos megközelítése, de ha csak simán belegondolsz túl sok csillag és bolygó van h az egyiken ne alakulhatott volna ki élet.
Én Magamon kívüli szoktam lenni.
A Kanadi volt védelmi miniszter beszédében felfedte a földönkívülieket.
A legkomolyabb harmadik tipusú találkozásokat, szerintem a biblia írja le! S rengeteg érdekes festményt is adalékolnak hozzá egyes kutatók! Az õsi idegenek valóban hitelesen mutatja meg ezeket. Fenn van a YouTube is aszem pár rész.
Nézd a History-n az Ôsi idegenek-et van aki bennük hisz, hogy ôk teremtettek és szemmel tartanak nameg 2000-valahányban az ûrbôl jöty 1 kódolt üzenet ezt mivel magyarázzátok? :)
Máshol is van élet, a Drake egyenlet által megadott formula alapján valamennyire számszerûsíthetõ ez az összeg. Az ufók meg még nincsenek itt, arról nincs egyértelmû bizonyíték.
Persze, hogy kialakulhatott élet, de ez még nem azt jelenti, hogy agyhalottaknak mutogatják magukat. Amúgy UFO!=földönkívüli
Kedves kérdezõ, összekevered a dolgokat. Egyrészt, az elég valószinü, hogy a földön kivül máshol is kialakult már élet, de ennek semmi köze ahhoz, hogy valaha is jártak-e a bolygónkon idegen lények. A világegyetem ma ismert mérete kb. 24 milliárd fényév, és kb. 200 milliárd galaxis található benne. A csillagok és a bolygók számát nem tudom, de nyilván még ennél is sokkal-sokkal nagyobb. Ebbõl kiindulva valószinüsithetjük, hogy máshol is kialakult az élet, ugyanakkor annak az esélye, hogy valaha is találkozzunk más civilizációkkal, majdnem 0. Ugyanis két tényezõ is ez ellen szól: az egyik tényezõ a távolság, a másik pedig az idõ. A távolságról: Elõször is szögezzük le, hogy a világegyetemünkben a fizika törvényei mindenhol ugyanazok. Márpedig a fizikának az egyik legszilárdabb, kisérletileg is rengetegszer igazolt alapelve az, hogy - a fényt kivéve- a fény sebességével nem lehetséges mozogni. Ez a törvény ugyanúgy vonatkozik bármely másik civilizációra, mint ahogy ránk. Egy kis érdekesség: A hozzánk legközelebbi csillag a proxima centauri, kb. 4 fényévre van, viszont - jelenlegi ismereteink szerint - nem keringenek körülötte nagyobb tömegü égitestek, pláne nem a lakhatósági zónán belül. Könnyen belátható, hogy egy ekkora hatalmas térben, annak az esélye, hogy két civilizáció egymáshoz relative közel fejlõdjön ki, olyan közel, hogy esélyük legyen kapcsolatba lépni, nagyon-nagyon kicsi. Az idõrõl: Ugye fentebb már emlitettem, hogy az univerzum ma ismert kora kb. 14 milliárd év, és hogy meddig létezik még, arról fogalmunk sem lehet. Az emberi civilizáció mindössze néhány ezer éves. Ugye már azt is nehéz megmondani, hogy egy civilizáció mennyi idõt képes élni; Egyes teóriák szerint egy civilizáció hamarabb feléli a saját bolygóját, minthogy képes legyen más bolygókra utazni, igy aztán soha nem fogunk földönkivüli lényekkel találkozni. Mindenesetre azt könnyü belátni, hogy annak az esélye, hogy egyazon idõben két fejlett civilizáció létezzen, szintén nagyon kicsi. Na most, ha összeszorozzuk a távolságból és idõbõl fakadó valószinüségeket, akkor arra jutunk, hogy annak az esélye, hogy találkozzunk egy értelmes földönkivüli civilizációval, gyakorlatilag 0. Véleményem szerint a legtöbb, amit remélhetünk, hogy talán egyszer fogunk egy rádiójelet, amit minden kétséget kizáróan értelmes lények sugároztak ki valahol, valamikor, vagy esetleg a naprendszerben primitiv, mikroszkopikus életet találunk valamelyik bolygón. Viszont már az is álom kategória, hogy rádiójelekkel kommunikáljunk, ugyanis az is csupán fénysebességgel képes haladni, igy mondjuk egy mindössze 20 fényévnyire lévõ bolygóval is 40 évbe telne egy üzenetváltás..

A San Andreas-ban léteznek ufok mod nélkül? és ha igen akkor hogy lehet megtalálni?

Legjobb válasz: nos ha mod-al rakták bele az ufot akkor minek rakták volna bele, ha már az alapban is van? szal nyilván azárt rakták bele, mert alapbol NINCS benne ufo

nos ha mod-al rakták bele az ufot akkor minek rakták volna bele, ha már az alapban is van? szal nyilván azárt rakták bele, mert alapbol NINCS benne ufo
Vannak. De nem lehet õket látni, mert csak "fénybõl" áll(nak).. És csak este látható.. De viszont szellemautók vannak :D
A kérdező hozzászólása: persze a moddal lehet õket látni akkor nyilván nincs alapból benne épp ez a kérdésem
A kérdező hozzászólása: de akkor megkaptam a választ csak moddal lehet látni

Létezik e a "Lokneszi szörny"? Vagy "Ufók", vagy "a yeti"?

Igazából nem hiszek bennük mert a yeti lehetetlen....a lokneszi szörnyet nem tom...az Ufók meg lehetnek világ?rbe nem?

Legjobb válasz: Yeti? szerintem nincs... UFÓ? miért ne lehetne? hisz máshol is lehet élet,és nem tudhatjuk,hogy az idegenek nem fejlettebbek mint mi... Lokneszi szörny? Ilyenrõl nem hallottam,de gondolom te a LOCH NESSI szörnyre gondoltál ami Skóciában a Ness tóban él..Azt mondják létezik(legalábbis 1930-as évektõl kezdve mindig volt egy tanú aki látta) én ebben sem hittem.De volt szerencsém a valóságban is látni a Ness tavat.Hatalmas tó,egyben nem is tudod megnézni,és a helybeliek elbeszélése alapján még mindig van a tónak olyan szárazföldi partja ahol ember még nem járt(nem tud oda menni a növényzet,a rossz út miatt)A saját szememmel látva a tavat,hajlok erre is,hogy miért ne lehetne valami ott ami úszkál,idõnként a felszínre jön?Bár az ember fantáziája csodás dolgokra képes...

Yeti? szerintem nincs... UFÓ? miért ne lehetne? hisz máshol is lehet élet, és nem tudhatjuk, hogy az idegenek nem fejlettebbek mint mi... Lokneszi szörny? Ilyenrõl nem hallottam, de gondolom te a LOCH NESSI szörnyre gondoltál ami Skóciában a Ness tóban él..Azt mondják létezik(legalábbis 1930-as évektõl kezdve mindig volt egy tanú aki látta) én ebben sem hittem.De volt szerencsém a valóságban is látni a Ness tavat.Hatalmas tó, egyben nem is tudod megnézni, és a helybeliek elbeszélése alapján még mindig van a tónak olyan szárazföldi partja ahol ember még nem járt(nem tud oda menni a növényzet, a rossz út miatt)A saját szememmel látva a tavat, hajlok erre is, hogy miért ne lehetne valami ott ami úszkál, idõnként a felszínre jön?Bár az ember fantáziája csodás dolgokra képes...
Igazából nem tudom de ha már hiszel az Ufókban hogy lehetnek odakint ( bár még nem találkoztunk velük vagy csak nem akarják megmondani hogy már találkoztunk velük ) akkor miért nem hiszel a yetiben miért lenne lehetetlen ? attól hogy nem láttad még lehet hogy létezik ...nem ?:D sztem még van annyi felfedezetlen terület a jég alatt stb... akárhol hogy lehet jövöhéten bemutatnak egy yetit. A Loch Ness-i szörny meg kb ugyanez , attól hogy nem láttad még lehet hogy ottvan . Szóval Ufokban hiszel , de a Loch Ness-i szörnyben nem , és a yetiben sem. Miért nem ?:D Én hiszek mind3ban. :D komolyan.
*szörnyben :D
Szóval hiszel az Ufókban és a Loch ness -i de a yetiben nem ...:D Mér nem ?:D az is létezik ám :D
a yeti pedig létezik:)
A kérdező hozzászólása: a Loch ness -i szörnyben hiszek :Pde köszi a válaszokat :D am azért írtam így mert a googlen is így láttam :S
Nem is LOCH NESSI szörny hanem LOCH NESS-i , mert a város maga LOCH NESS .
:D melyik kettövel? mert ha arra gondolsz hogy közöltek képeket, és videókat róluk , akkor már mind a 3al találkoztál nem ?
Érdekes én már 2-vel közülük találkoztam, te nem?
A Loch Nessie szörnyrõl olvasd el a szemtanúkat:http://hu.wikipedia.org/wiki/Loch_Ness-i_sz%C3%B6rny (a szörnyben én is hittem miután elolvastam) Yeti (sztem létezik):http://www.mon.hu/megtalaltak-a-szornyeteg-a-bigfoot-tetemet..

A Biblia szerint tényleg léteznek UFO-k?

A Jelenések könyve ezt írja:

Legjobb válasz: Ez neked hol UFO? Se nem repülnek, se nem azonosítatlanok, de még csak nem is csészaelj alakúak. Akkor meg?

Ez neked hol UFO? Se nem repülnek, se nem azonosítatlanok, de még csak nem is csészaelj alakúak. Akkor meg?
Ebben hol az ufó? A jelenések könyvében egy csomó fura lényt lát még ezen kívül, de nem írja, hogy ufó. A sárkány nem ufó, a próféta és az ördögi lelkek sem (a békához való hasonlóság sem bizonyítja, hogy földön kívüli). A királyok tuti nem és Isten sem az. De szólj, ha elmentem valami részlet fölött.
Persze, de a Biblia tele van hülyeséggel. Jobb lenne mindenkinek ha ennyi könyv helyett annyival több fa lenne a Földön.
A Bibliából már sok mindent kimagyaráztak, és ki lehetne magyarázni.Ezért nem jó, ha a Bibliára építünk, mert nem egy egzakt könyv.
Igen, de nem eszerint az idézet szerint.Nézz meg pár Erich von Danniken(remélem helyesen irtam) filmet.Mert köztudott, hogy egy abban a korban élö ember pld.egy repülö tárgyat, nem tudna leirni érthetöen, csak képzelgéssel.És ha te mennél vissza abba az idöbe, mutatnál neki egy mobilt, videófelvétellel, és azt mondanád nekik, hogy Isten küldötte vagy, és hogy ö ezen keresztül szól hozzád, még szép hogy elhiszik!Mert ilyen primitivek vagyunk!!!!Mert amit nem tudunk felfogni, vagy amitöl félünk, arról nem akarunk tudomást szerezni.Ezért van a vallás is.Hiszen a legegyszerübb módja, hogy megértsük az ismeretlent, az az, ha azt mondjuk, hogy:Isten teremtette!
az ufókhoz ennek a szövegnek semmi köze, bár a biblia rendszeresen beszél arról, hogy a földön kívûl is van élet, nem is akármilyen.
Olyan hülyeségeket tudtok beszélni. Ezzel azt akarod mondani hogy Isten nem létezik? Ezek nem kitalációk (mármint a bibliában leírt dolgok, stb) HIGGY! Tiszta szívedbõl, és akkor megérted a dolgokat. Nem kell hozzá sok, csak hinni kell. Ha az megvan és megtértél kinyitod a szemed, és meglátod a valóságot mindenrõl:) Isten segít akkor. Valamelyikõtök írta hogy félelem. A félelem mondhatni bûnnek is, hiszen mért akarná Isten hogy félj. Nem szabad félni, hiszen nincs mitõl ha Istennel élsz, és õ veled, mert Isten MINDIG veled van, és a rossztól megvéd. Az ufókról: Nem tudom, hogy a bibliába benne-e vannak az ufók, vagy azzal kapcsoaltban így kimondva, leírva valamik is. De viszont utalások BIZTOSAN állíthatom hogy vannak rá. Ha nem is a mostani szavakkal, mondatokkal, de ha hívõ vagy, és megtértél, és elolvasol, és ha Isten is azt akarja, akkor megérted azt a szöveget ami oda van írva, és tudni fogod hogy mirõl is van most szó. Remélem tudtam segíteni, vagy megmagyarázni egy-két dolgot:) További szép estét. Egyébként ma 8kor lesz valami a földönkívüli életrõl a CNN-en!!!
A Biblia istenrõl, angyalokról ír. Ezeket ma lehet úgy is értelmezni, hogy valójában ufonauták voltak. Tehát az isten(ek) lehettek földönkívüliek. Sok minden utal erre (mérget nem vennék rá), de végül is mindegy. A lényeg, az embernél annyival fejlettebbek voltak, hogy tekinthették õket istennek. Az ilyen szempontból már mellékes, hogy egy távoli idegen bolygóról vagy az univerzumon kívülrõl érkeztek-e ide.
a földönkívüliek fejlettebbek, ha idáig el tudnak jönni, így azt kizárom, hogy gonoszak lennének, ugyanis pont a gonoszság hátráltatja a fejlõdést, így nem lehetnek ördögi lelkek..ez biztos nem róluk szól..
úgy visszamennék valami ilyen primitív korba egy feltöltött sokkolóval, meg valami kis kütyüvel, amin lehet filmeket nézni meg játszani. Jól elszórakoznék.
Szerintem léteznék.
A régi kultúrákban , sõt még a Bibliában is van rá utalás.Egy maja romvárosban találtak egy kõbe vésett képet, amin egy ember ül egy rakétán amibõl tûz lövell ki.Annyit megállapítottak, hogy nem hamisítvány. Sõt egyes feltevések szerint több találmány is a hírhedté vált amerikai sivatagi UFO baleset következménye.Pl mikró hullámú sütõ stb....A lezuhant UFO után, hirtelen rengeteg új találmány látott napvilágot.
A kérdező hozzászólása: Egyes elméletek szerint az UFO jelenség is csak az elit megtévesztési tervének részét képezi.
ez az, mondták már elõttem is. az univerzum VÉGTELEN. VALAHOL, ha nem is közel, csak van más is, nem?? bár nem hinném hogy pont idejönnének a h*lye emberekhez. nálunk vannak érdekesebb jelenségek is.
A hetedik válaszolóra reagálva, az állítólagos UFO balesetnek semmi köze nincs a technika gyors fejlõdéséhez, mivel ez 1946-ban volt a világháború utáni évben, egyszerûen annyi történt, hogy a haditechnikai fejlesztések (többek között a mikrohullám-sugárzók, amiket eredetileg a radarokhoz használtak) eredményeit a civil életben is hasznosították, mivel a háborús helyzet megszûnt. Elõtte pedig azért volt gyors technikai fejlõdés, mert ez mindig velejárója a háborús állapotnak, nem kell földönkívülieket keresni ott ahol nincsenek.
Elnézést az elõzõ válaszomat javítanám, az év nem 1946 hanem 47.
Kerdezem a kerdes feltevojet: Mi a velemenyed arrol, hogy Isten valojaban nem is letezik?
Az UFO-k létezése perspektíva kérdése, közel sem a hité. Remélem végre megjegyzitek.
szerintem is léteznek már volt ürlény boncolás meg volt rosevelt története!
Az ufók bizony közelebb vannak hozzánk, mint azt gondolnánk... Némelyik magyarul is beszél (ír) és hülyeségeket kérdez ezen a weboldalon.
na UFO-k léteznek, nem azonositott repülõ tárgy kapis? ha a béla átrugja az ölebét a keritésén és senki nem tudta kinézni mi az akkor az UFO. az ilyen kis szürke meg retardoid meg mittudomén mi, na az szintiszta marhaság, képzelgések. Nagy valószinûséggel léteznek más bolygókon is életformák, de nagyon kevés lehet képes egy hatékony_(értsd elég gyors, és bármilyen hasznot hozó )utazásra, na most még hozzájön hogy ezeknek meg kell talállniuk bannünket , ez jóval tovább csökkenti az esélyt nem is beszélve arrol hogy akarnak e velünk foglalkozni vagy sem egy ilyen lény esetében ez korántsem egyértelmû...szóval nem tarom kizártnak csak abszolut valószinûtlennek , az meg hogy az itteni fórumkretének tudjanak róla egyenesen kizárt.
"Egy maja romvárosban találtak egy kõbe vésett képet, amin egy ember ül egy rakétán amibõl tûz lövell ki." Ezt a képet én is láttam. De nem rakétán ülõ mukit ábrázol, hanem egy embert, aki kukoricát zabál.
Butaság lenne azt hinni, hogy ebben a hatalmas univerzumban csak mi létezünk.....
Az, hogy pillanatnyilag sokkal életszerûbb és hihetõbb verzió az, hogy nincsenek, mint az, hogy vannak. (az ilyen repto-plejád idiótizmusokról nem is beszélve)
Tuti vannak csak nagyon messze a galaxisban vagy világegyetemben.
A Bibliaban is van utalas erre pl., tehat nem egy mai jelenseg, vagy kitalalcio.
léteznek sorry
A kérdező hozzászólása: Repülõ csészealjakat már Hitler is épített annak idején. http://www.google.hu/search?q=Hitler%20cs%C3%A9szealjai&ie=u..
igen sztem is léteznek, de nem veszélyesek ránk. Nincs okunk félelemre, mert állítólag sokkal fejlettebb lények, biztos jártak már a földön, de senkit nem bántottak. Pedig megtehették volna...csak látogattak :) )

Miért nincs a szkeptikusoknak arra bizonyítékuk, hogy ufók már pedig nem léteznek (az ő szemszögükből)?

Legjobb válasz: Nem azt szokás bizonyítani, hogy valami nem létezik, hanem azt, hogy valami igen.

Nem azt szokás bizonyítani, hogy valami nem létezik, hanem azt, hogy valami igen.
Aki állít, az bizonyít. A szkeptikus nem állítja, hogy nincs UFO. Az UFO hívõ állítja, hogy van. Az UFO hívõnek kell bizonyítani, a szkeptikus eközben kételkedik. (Ezért szkeptikus. Ez a "dolga") Valaminek az általános nem-létezését nem lehet teljeskörûen bizonyítani, csak azt, hogy valamilyen körülmények (határértékek, idõbeli, térbeli korlátok stb.) között nem létezhet. Valaminek a létezését bizonyítani viszont gyerekjáték.
Mert még senki nem bizonyította be a létezésüket! Vannak különféle feltételezések, de ezek nem hiteles bizonyítékok! Ennek ellenére létezhetnek, de hogy higgyek is bennük, ahhoz kézzelfogható bizonyíték kellene. Ilyenek pedig nincsnek!
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/#sclient=psy&hl=hu&q=r%C3%B3zsasz%C3%AD..
akik állítják hogy léteznek ufók azoknak nemsikerül bizonyítani. addig felrakhatnák magukat sztenderre pihenni amig nemsikerül bizonyítani. mértbaj az hogy nemhiszünk a nemlétezõben?
Hivatalosan létezik az UFO megnevezés. De hogy a földönkívüliek az már más tészta. UFO mindenesetre létezik.
Én értem a szkeptikusok gondolkodását. MINDIG VOLTAK/VANNAK ÉS LESZNEK OLYAN EMBEREK AKIK CSAK A SAJÁT SZEMÜKNEK HISZNEK. Nekik maguknak kell megtapasztalni a földõnkívüli élet létezését. Talán lesz lehetõségük erre, talán nem. Vannak olyan emeberek is akik csak logika alapján következtetnek, hogy hatalmas a világegyetem és valamelyik aprócska pontján -úgy gondolják-, hogy biztosan van értelmes élet. És van a 3. csoport, akik megtapasztalták a földönkívüli létet vagy erõsen kutatják azt. Én 3. csoportba tertozom. Igaz még nem találkoztam ûrlénnyel, de erõsen szeretném kutatni és szeretném az életemet is evvel tölteni, bár még elõttem az élet, de felnõtt koromban ezzel szeretnék foglalkozni. 11/L Diator, 404, Könyvmoly, Ufó kutató, Bodor Tomi és stb... hatalmas tisztelõje.
Dolgok nem létezését nem lehet bizonyítani.
Na basszus! egy 11 éves lány megértette amit a többi IQ szamuráj ufokutató nem volt képes! Fogadd személyes gratulációmat!
:O Potion köszi. 11/L voltam (amúgy majdnem 12xD(már csak 2 nap), olyan fiatal azért nem vagyok)
diator, hülye vagy, már megbocsáss. Hol bizonyíték az, hogy a google nem dob ki eredményt valamire. Bizonyítsad be, hogy nem létezik az általam megjelölt lény, és ne ilyen béna módon, ha nem tudod bizonyítani hiteles dokumentumokkal, tényekkel a nemlétezését, akkor rámutattam arra, hogy miért ostobaság a kérésed. Persze nem várom el, hogy egy magadfajta szellemi képességekkel rendelkezõ ember felfogja, amit mondok.
Mivel hogy lehetne bebizonyítani valamit, ami NEM LÉTEZIK?Hogy találsz rá bizonyítékot, ha egyszer NEM LÉTEZIK?:)
A kérdező hozzászólása: bocsi az r betû lemaradt :) rózsaszínfülüagyevõvérmókusnyúldémon
A kérdező hozzászólása: én betudom bizonyítani hogy nem létezik amit te mondtál: http://www.google.hu/images?hl=hu&pq=%C3%B3zsasz%C3%ADnf%C3%..
Mert hülyén nézne ki ha mindenki egyetértene
Mert homokba dugják a fejüket, és egyszerûen csak "nem akarnak" tudomást venni arról, hogy igenis ezek léteznek. Az UFÓ-k léteznek, megtaláltuk õket, el is neveztük "azonosítatlan repülõ tárgyaknak" (= nem földi ember által készített), de ez a szkeptikusokat még mindíg nem gyõzte meg.
az ufóhívõknek miért nincs megcáfolhatatlan, kézzelfogható bizonyítékuk a létezésérõl? és most ne szar minõségû telefonos, retró kamerás homemade cuccokat hozzunk már fel, mert olyat én is csinálok gyorsan. valami fémdarab ami bizonyíthatóan nem származhat a földrõl, vagy bármi. állítólag sok lezuhant már, ennyi nem nagy kérés. de a szkeptikusok jól körbejárják majd a világegyetemet veled és minden fos aszteroidára is elvisznek hogy lásd nincs semmi. egyébként meg lehet más galaxioskban is értelmes élet, de közel se biztos hogy abban a formában ahogy a hívõk képzelik, és ha ellátogatnának ide, akkor nem nézelõdni jönnének, ahogy az emberiség is ha rászabadulna egy ásványkincsekkel televert porgolyóra ahol pár százezer akár millió évvel is le vannak még maradva technikailag tuti nem csak benéznénk...
Szerintem olyan "ufószkeptikus", aki még a lehetõségét is tagadja, kevés van. Érzésem szerint az emberek több, mint 90%-a úgy vélekedik, hogy elvileg simán létezHET máshol is az univerzumban hozzánk hasonló élet, de nem hinni szeretne benne, bizonyíték nélkül, hanem meggyõzõdni róla. És amíg nincs meggyõzõdés, addig marad a dolog a feltételezés szintjén. De szerintem a szélsõségen abnormálisak. Az is, aki azt mondja, hogy kizárt dolog, hogy legyen földön kívüli élet és az is aki a reptoidokat meg plejádokat nagykanállal bekajálja. (Sõt ezutóbbiak veszélyesebbek)
Jaj, de birom, amikor valaki az ufókban hisz, de Istenben nem! Kész röhej!
Pedig én be mudom bizonyítani hogy ma még nem kakáltál. Egyszerûen gyomor tükrzözést végzek rajtad. Vagy megnézem elloptad-e a pénzem a szekrénybõl. Ha még ott van akkor nem loptad el. Vagy bebizonyítom hogy nincs gyereked, bemegyek az anyakönyvi hivatalba és fizetek 10.000.-Ft illetéket és megmondják hogy nincs. :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Itt páran istent hoztátok fel, elszeretném mondani hogy isten létezik, egy meg nem foghatatlan dologként a matrixban, és a matrixot írányítja, isten olyan hatalmas, amit nem lehet szavakkal elmondani, azt is elmondom, hogy istent sokan a földben és az égben keresik, , , , isten bennünk él és mi istenben élünk... szóval isten létezik!!!! de a sok .....-on át nem írtatok semmi konkrétat, hogy a szkeptikusok nem tudják azt bizonyítani hogy idegenek nem léteznek... Még a ufó hívõk minden nap 1000 meg 1000 bizonyítékot oszt meg a világgal, és ebbõl a 1000-bõl mondjuk 999 hamis, mindig lesz 1 legalább egy darab ami igaz!!!
Ha te bebizonyítod nekem, hogy NEM létezik a rózsaszínfülüagyevõvérmókusnyúldémon, akkor én is neked, hogy nem léteznek az UFO-k, jó?
Nem lehet bebizonyítani hogy nincsenek UFO-k mivel az UFO azonosítatlan repülõ tárgy ami hivatalosan is létezik.
egy nemlétezõ dolgot hogylehet bizonyítíni hogy nemlétezik? na akkor úgy..!
tessék ittvan a bizonyíték hogy az ûrlények léteznek http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-426278 egy hivatalos szerv nem hozna nyilvánosságra egy ilyet ha nem lenne igaz...egyébként szerintem az nem kérdés hogy léteznek ufók...biztos hogy vannak, de mint azt feljebb is írták nem biztos hogy okosabbak nálunk és ha idejönnének nem azzal kezdenék hogy leigáznak...pláne ha mi lennénk az elsõ élõlény amit a bolygójukon kívül látnak, valamilyen módon kommunikálni próbálnánk valószínûleg, ha meg már sokadikak vagyunk és csak kaja kell nekik se szó se beszéd elveszik ami kell nekik, ahogy az ember is csinálja..

Szerintetek (alienek) ufok léteznek? Mert én néztem az Area51-ről youtubeon videókat meg a google-n képeket és találtam példányokat de ez most ilyen megszerkesztett kamu vagy tényleg igaz?

Legjobb válasz: Földönkívüliek szinte biztos, hogy léteznek. Az, hogy a Földön jártak, járnak, pedig szinte biztos, hogy nem igaz.

Földönkívüliek szinte biztos, hogy léteznek. Az, hogy a Földön jártak, járnak, pedig szinte biztos, hogy nem igaz.
Az Area51 létezik, ez teljesen nyilvánvaló. Nevetséges, hogy tagadják. Azt, hogy mennyire van kapcsolatban az idegenekkel, vagy mennyire "csak" egy "titkos" katonai kutatóbázis, már egy más kérdés.
A kérdező hozzászólása: énis láttam ám a égen amikor knitvoltam éjszaka haverokkal airsoft pályán néztünk fölfele és 1 fényzserûséget láttunk ami körül vlmi fény villogot és körszerû volt és fent az ûrbe volt
Ha gondolkozol egy kicsikét is ! UFOk nem léteznek ?????? Hülye az aki állítja ! Arról beszélnek , hogy a HUBBLE fényévekre ellátó képei több milliárd bolygót, csillagot mutatnak ! Több a Földhöz hasonló bolygót is felfedeztek és ezek után még valaki meg meri kérdezni , hogy vannak-e ufok (?)IGEN ! Vannak , ez nem neked szólna okító írásként , hogy leoltsalak csak át kell gondolni az egész mostani világ tudományát helyzetét és felcsillan a villanykörte !
Ez a tipikus emberi beképzeltség csúcsának a teteje! Az úgymond szkeptikusok, el sem gondolkodnak rajta hogy mire mondják h nem létezik. Amúgy az Area51-et nem véletlenül védik ennyire szigorúan. Egy dokumentum ijesztõ felfedezést tett. Az area51 alatt! van az igazi rejtély. Egy laboratóriumot hoztak létre melyet kísértetiesen úgy említenek hogy a kaptár. Ez az 51-es körzet kezdete óta létezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!