Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e olyan vagy tanfolyam, ahol (1 db)

Létezik-e olyan suli vagy tanfolyam, ahol meg lehetne tanulni a sminkelést és a maszkkészítést, lehetőleg Bp-en vagy környékén? !

Nem kozmetikus tanfolyam érdekelne, hanem amit a kés?bbiekben filmekhez, reklámokhoz lehetne használni.

Legjobb válasz: http://www.maszkmester.hu/index.html írj email-tés érdeklõd az árakról 2.http://www.makeupeducationcenter.hu/Smink-Tanfolyamok.html itt pedig a 4.pont lehet a neked megfelelõ.-)

http://www.maszkmester.hu/index.html írj email-tés érdeklõd az árakról 2.http://www.makeupeducationcenter.hu/Smink-Tanfolyamok.html itt pedig a 4.pont lehet a neked megfelelõ.-)
jajj bocsi most láttam csak meg a 2.árát...hoppá akkor ez vszínûleg tárgytalan:-( próbáld az 1.-t
Smink és Maszkmester Oktató Ügynökség Telefon:1/354-0708 Székhely:1065 Budapest, Nagymezõ utca 60
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeteket :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megérné a gyes alatt elvégezni a gyógyszertári asszisztensi képzést?

Távoktatásban végezném el,igy csak a gyakorlaton kell részt venni.Ez ugye a suli után van,vagy már a tanfolyam alatt is?

1

Nemsokára megyek elsősegély vizsgára valaki segítene?

ugye van az elején amikor van az újraélesztés meg a stabil és hogy mindkettő elején kell mondani hogy " a környezet biztonságos, megszólítom a sérültet, ha nem reagál akkor 3-as érzékeléssel meghallgatom hogy légzését illetve a szívverését..." vagy ilyen részletesn azért nem kell? :D (mennyire?)

5

Van itt olyan aki a Petrikben végzett környezetvédelmi OKJ-és képzést és talált munkát?

1

Ha elvégzem az egyetemen a szülésznő szakot akkor utána elvégezhetem a szonográfust is, vagy feltétlenül kell más is?

0

Elektromos gitáron szeretnék megtanulni játszani! Van valami külön tanár vagy ilyen oktatás? (elektromos gitárom van)

1

Kell tenni tachográf vizsgát?

Tüzép üzemeltetésnél, teherautó vezetéshez, amely rendelkezik tachográf készülékkel le kell tenni a tachográf tanfolyamot/vizsgát? Vagy csak igényelni kell az új plasztik kártyát? (az új útdíjrendszerhez ami lassan működésbe lép)

1

Most voltam elsősegély tanfolyamon és azt mondták, hogy a vizsgán nem a régi 75 tételsor lesz hanem csak 45 közül kell választani, meg lehet ezt találni valahol a neten?

nemtudom hogy a 75 tétel első 45 kérdése lesz-e, vagy netán abból válogatnak de az is lehet hogy teljesen mások lesznek mint a régiek (pls segítsen valaki! :)

8

Vissza kell fizetni?

Egy államilag finanszírozott okj tanfolyamra járok.a kislányomra ez alatt het 2* anyukám vigyázott.kiderült anyukám rákos lett a koponyáját meg is műtötték.és pont az í-re hogy a párom arcának egyik fele is lebénult.egyszerűen túl sok ez nekem,nem tudok így bejárni oktatásra sem..vissza kell fizetni a tanfolyam díját ?vilt már valak aki otthagyta valamilyen okból?

2

Építésügyi vizsga kidolgozott kérdései 2013-ban mit tartalmaznak?

Megvan valakinek, esetleg át tudná küldeni privátban...

1

Milyenek a munkaügyi által indított nyelvtanfolyamok?

Mennyire intenzív (pl heti hány tanóra)? Amíg ide járok, le kell mondanom a polgármesteriben az aktív korúak támogatását (24e Ft)? Hány hónaposak kb? Kapunk érte pénzt (mert ilyet is hallottam)? Minden tapasztalat (anyagi is) érdekel!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!