Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e olyan ami (179 db)

Zenelejátszóból Windows XP-re létezik-e olyan, amiben minden zenéhez külön be lehet állítani, hogy milyen hangszínnel és beállításokkal játssza le?

Legjobb válasz: NEM,maga a lejátszó nem tud ilyeneket... mindegyiket be kell állítani ahogy azt te akarod,pl az audacity-vel ami ingyenes és tud magyarul,lejátszónak ajánlom a WINAMP-ot ingyenes és ESKÜSZÖM,hogy 1000-szer tisztább hangot ad vissza,mint amit a tv-ben a youtube-n vagy a windows media playeren vagy akár a vlc-n hallasz... ebbõl van fizetõs ver,nem tom mire jó,de az ingyenes is hihetetlen zenei élményt biztosít!

NEM, maga a lejátszó nem tud ilyeneket... mindegyiket be kell állítani ahogy azt te akarod, pl az audacity-vel ami ingyenes és tud magyarul, lejátszónak ajánlom a WINAMP-ot ingyenes és ESKÜSZÖM, hogy 1000-szer tisztább hangot ad vissza, mint amit a tv-ben a youtube-n vagy a windows media playeren vagy akár a vlc-n hallasz... ebbõl van fizetõs ver, nem tom mire jó, de az ingyenes is hihetetlen zenei élményt biztosít!

Létezik- e olyan program, amivel megnézhetem, hogy létezik- e egy megadott e- mail cím?

Legjobb válasz: Ilyen programról nem tudok. De ellenõrizni lehet. Írsz oda egye levelet, akár valami fake mailcímrõl. És ha nincs olyan cím akkor a mailerdaemon válaszol, hogy nem lehetett elküldeni. Persze elõtte a mailcím domain nevét sem árt ellenõrizni, hogy egyáltalán regisztrált-e. Ha ingyenes címrõl van szó, akkor pedig megpróbálsz regisztrálni oda azzal a névvel, amire kívááncsi vagy. Ha van olyan címakkor nem fog engedni regisztrálni.

Ilyen programról nem tudok. De ellenõrizni lehet. Írsz oda egye levelet, akár valami fake mailcímrõl. És ha nincs olyan cím akkor a mailerdaemon válaszol, hogy nem lehetett elküldeni. Persze elõtte a mailcím domain nevét sem árt ellenõrizni, hogy egyáltalán regisztrált-e. Ha ingyenes címrõl van szó, akkor pedig megpróbálsz regisztrálni oda azzal a névvel, amire kívááncsi vagy. Ha van olyan címakkor nem fog engedni regisztrálni.

Létezik-e olyan cég ami kiadja helyettem a kiadó lakásomat, ellenőrzi, hogy fizetik-e a rezsit, beszedi a pénzt és ha gond van intézkedik? Magyarul nekem csak az albérleti dij kerüljön a számlámra és ne legyen vele más dolgom.

Legjobb válasz: hát hogy a viharba ne létezne. manapság már olyan cégek is léteznek, amire semmi szükség nem lenne, lásd APEH :DDD ingatlankezelõ. így keresd a gugliban. mondjuk gondolom lehúznak azért jó kis pénzt a kényelmedért cserébe, de te tudod.

hát hogy a viharba ne létezne. manapság már olyan cégek is léteznek, amire semmi szükség nem lenne, lásd APEH :DDD ingatlankezelõ. így keresd a gugliban. mondjuk gondolom lehúznak azért jó kis pénzt a kényelmedért cserébe, de te tudod.
Úgy tudom, Szegeden az egyetemnek van ilyen része.


Létezik -e, olyan, számítógépre írt program -free verzió -, ami szöveggé (doc, txt. ) alakítja a hangot, a beszédet? Nagyon nagy segítség lenne, diplomamunkához kell.

Legjobb válasz: ja létezik ugy hivják hogy jegyzet tömb csaj huzd be oda aminek kll a szöveges formátuma és utána meny 1 mentés máskéntre és kész :D

ja létezik ugy hivják hogy jegyzet tömb csaj huzd be oda aminek kll a szöveges formátuma és utána meny 1 mentés máskéntre és kész :D
nagyon kezdeti stádiumban vannak a beszéd-analizáló és azt, szöveges fájlba konvertáló programok, így nem vszínû, hogy találsz, fõképpen nem magyar nyelv szabályainak megfelelõ felismerõt!
még annyit, ha léteznének elérhetõ jó minõségben, nem lenne szükség pl. a bírósági, parlamenti irnokokra, jegyzõkönyv vezetõkre, gépírókra stb.

Létezik-e olyan program vagy beállítás ami az egér kattintást teszi folyamatossá, mint egy sorozatlövő egeret? Ha nyomva tartom akkor folyamatosan kattint egy hivatkozásra.

Legjobb válasz: Léteznek "macro recorder"-ek, amik ismételnek pl. egy egérmûveletet. Ingyenesek is vannak a neten.

Léteznek "macro recorder"-ek, amik ismételnek pl. egy egérmûveletet. Ingyenesek is vannak a neten.
A kérdező hozzászólása: Remek!És tudnál is ajánlani egyet?
Pl.: Eventcorder.
A kérdező hozzászólása: Segítenél hogy kell használni/beállítani?
jitbit macro recorder. miféle csalásban gondolkozol? :D jitbitnél még azt is tudod állítani, hogy ha mondjuk te úgy veszed fel, hogy 10 mp alatt 5öt kattintasz, ezt fellehet gyorsítani, hogy mondjuk 50et kattintson :) volt ilyen b*zi alkalmazás facebookon :D kiütöttem vele :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket:D
OKos vagy, please +

Létezik-e olyan bedolgozói munka ami nem átverés?

Pl. összeszerelés, eddig csak olyan ajánlatokat kaptam, hogy fizessek 10000ft-ot és majd kapok kezk?csomagot.

Legjobb válasz: Biztos létezik, de ahol még a munkátadó kér pénzt azért , hogy te dolgozhass, na azt egy életre felejtsd el! Kamu, kamu, kamu!! Egy ismerõsö felvették ügynöki munkára, hogy majd keres havi 200 ezret, és utána részt kellett vegyen egy felkészítésen, (míting) amit egy szállodába szerveztek két nap 15 ezer forint. na ez megvolt, munka sehol.. na ez is felejtõs..

Biztos létezik, de ahol még a munkátadó kér pénzt azért , hogy te dolgozhass, na azt egy életre felejtsd el! Kamu, kamu, kamu!! Egy ismerõsö felvették ügynöki munkára, hogy majd keres havi 200 ezret, és utána részt kellett vegyen egy felkészítésen, (míting) amit egy szállodába szerveztek két nap 15 ezer forint. na ez megvolt, munka sehol.. na ez is felejtõs..

Kiváncsi vagyok hogy létezik-e olyan PC játék amiben az amerikai polgárháború idején vagyunk és harcolhatunk a nagy seregekben?

Vagy érdekelnének még nagy map-os survival játékok a dayz-hez hasonló.Nem a walking dead meg a left 4 dead1-2 meg dead island hanem valami jó kis tulélős ahol kaját piát kell szedni.NEM A MINECRAFT :D

Legjobb válasz: Ha jól tudom van 1-2 ilyen játék, de elég régiek már + letölteni se lehet nagyon, pláne megvenni. Elképzelhetõ, hogy vannak játékok, amikhez van olyan mod, ami polgárháborús (mount and blade warband ilyen, de nem találok szervert :S ). Survival játéknak esetleg tudom ajánlani a Fallout 3at és Fallout New Vegast, bár ezek inkább rpg-k, viszont mind2 open world és sokat kell benne gyûjtögetni (fegyver, kaja, ruha, gyógyszer, egyebek), és elég nehéz túlélni is, ha megfelelõ nehézségen játszol.

Ha jól tudom van 1-2 ilyen játék, de elég régiek már + letölteni se lehet nagyon, pláne megvenni. Elképzelhetõ, hogy vannak játékok, amikhez van olyan mod, ami polgárháborús (mount and blade warband ilyen, de nem találok szervert :S ). Survival játéknak esetleg tudom ajánlani a Fallout 3at és Fallout New Vegast, bár ezek inkább rpg-k, viszont mind2 open world és sokat kell benne gyûjtögetni (fegyver, kaja, ruha, gyógyszer, egyebek), és elég nehéz túlélni is, ha megfelelõ nehézségen játszol.
assassin's creed 3
A kérdező hozzászólása: 3szor toltam ki :S
az a függetlenségi háborúban játszódik de mindegy, készül egy a Battle Cry of Freedom ez is egy polgárháborús játék lesz

Létezik-e olyan készítmény, lehetőleg gyógyszerbe ami megbízható, és lehet tőle hízni?

Nem gyúráshoz kellene, mer nincs rá id?m! (munka miatt, fizikai meló) De jól szeretnék jól kinézni, picit hízni +10-15 kg-t de hiába eszek mindig nemsikerül. Aki tudna ajánlani valamilyen gyógyszert rá annak hálával tartozok majd! :D Egyik haveromtól kaptam egy levél scitec -es adipokill gyógyszert ha még valaki tudna err?l többet mondani azt is megköszönöm :D

Legjobb válasz: Az adipokill a neve alapján zsírégetõ :) kezdj el vitamint szedni, fõleg B-komplexet, annak van étvágynövelõ hatása Ha kórosan sovány vagy, akkor vannak speciális "tápszerek", amiket felírnak ja, és egy dietetikus azért mindig jó ötlet, hátha tud neked olyan étrendet összeállítani, amitõl hízol.

Az adipokill a neve alapján zsírégetõ :) kezdj el vitamint szedni, fõleg B-komplexet, annak van étvágynövelõ hatása Ha kórosan sovány vagy, akkor vannak speciális "tápszerek", amiket felírnak ja, és egy dietetikus azért mindig jó ötlet, hátha tud neked olyan étrendet összeállítani, amitõl hízol.
Nos scitec-es tömegnövelõ-t pl Jumbo vagy volumass egyed mint állat és jól fogsz kinézni és fel szedsz tõle pár kg is ha jól csinálod fel tudsz szedni 10-15 kg -t :)

Létezik-e olyan virtuális bankszámla, amivel tudok regisztrálni egy olyan oldalhoz, amihez szükséges megadni egy számlaszámot, mert vannak rajta pénzbe kerülő dolgok?

Nem vásárolni szeretnék, csak regisztrálni az oldalra! Légyészíves normális kommenteket írjatok! A Saját bankszámla-számomat nem fogom megadni!

Legjobb válasz: Az ilyen helyekre találták ki a PayPal-t. Csinálsz rajta egy netes bankszámlát, oda utalod a pénzt és azzal akárhol vásárolhatsz anélkül, hogy meg kéne adnod akármidet is mindenféle oldalon. Ahol nem fogadják el, annak oka van. Ne vásárolj olyan helyen.

Az ilyen helyekre találták ki a PayPal-t. Csinálsz rajta egy netes bankszámlát, oda utalod a pénzt és azzal akárhol vásárolhatsz anélkül, hogy meg kéne adnod akármidet is mindenféle oldalon. Ahol nem fogadják el, annak oka van. Ne vásárolj olyan helyen.
A kérdező hozzászólása: És ez teljesen díjmentes?
Igen, bár valamikor elvesznek valami próbaösszeget, de aztán vissza is adják.

Letezik e olyan hogy egy 600w os auto hifi erositot halozatrol mukodtesek? valami fele adapter ami a 220v ot atalakitja 12v egyenaramma es kozben nagy teljesitmenyt elbir?

Legjobb válasz: Lehet hálózatról használni - kell egy igen tekintélyes 230/12V-os trafó, ami 12V egyenáramot ad le szekunder oldalon. Az a 300 Watt, ami rá van írva, az vélhetõen igaz lehet, ha így van, akkor olyan trafó kell, ami le tud adni tartósan MINIMUM 25 ampert...egyenáramon nem kis feladat, ér ez ennyit ? Elvben elég a kisebb, ha kétcsatornás erõsítõ és 2x150 W-ot le tud adni ( kétséges ) . Attól függ, milyen hangfalat akarsz meghajtani vele. Ne mondd, hogy két 150W-os hangfalat, mert azt zárt térben ember nincs aki kibírja..... 2x30W esetén már remegnek a nyílászárók.

Lehet hálózatról használni - kell egy igen tekintélyes 230/12V-os trafó, ami 12V egyenáramot ad le szekunder oldalon. Az a 300 Watt, ami rá van írva, az vélhetõen igaz lehet, ha így van, akkor olyan trafó kell, ami le tud adni tartósan MINIMUM 25 ampert...egyenáramon nem kis feladat, ér ez ennyit ? Elvben elég a kisebb, ha kétcsatornás erõsítõ és 2x150 W-ot le tud adni ( kétséges ) . Attól függ, milyen hangfalat akarsz meghajtani vele. Ne mondd, hogy két 150W-os hangfalat, mert azt zárt térben ember nincs aki kibírja..... 2x30W esetén már remegnek a nyílászárók.
600 W az a 300, elnézést - így pedig 50A egyenáramon tartósan leadva- az már szép darab tápegység , véletlenül nem az van ráírva az erõsítõre, hogy 600W P.M.P.O. ? MERT AKKOR AZ ÚGY 2x25 W valós teljesítmény...kb.
vegyél 15ér egy 2x80W-os házba valót használtat és nem kell ilyenekkel szenvedni. Minden bizományiba kapsz.
linkelj vagy írj egy típus/márká-t! Esetleg ha van a közelben akkor készítettni tudsz egy elektronikai szakemberrel, vagy ahogy hallottam a mikrohullámsütõ tranyója elég hozzá, vagy egy nagyobb hegesztõ trafó! :) 12V az oké, de a megfelelõ Ampernak(feszkónak) is meg kell legyen! (lehet hogy egy 400W-os számítógép táppal is bekapcsol és szól is, de nagyobb hangerõnél leég a táp, vagy jó esetben csak azt veszed észre a feszültség hiány miatt hogy az erõsítõ nem tud akkora feszkót felvenni és leadni teljesítményt és a hangszóró amit rákötsz elkezd súlyosan recsegni-ropogni)!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!