Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött álló háttérhatalom (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Hitler győz, akkor is sor került volna a Holokausztra?

Vagy akkor az eredeti terveknek megfelelően egyszerűen kitelepítették volna a zsidókat Európából és kész?

10

GDP-t mikor és hányszor szokták kiszámolni egy évben?

Lehet, hogy bután hangzik a kérdés. Úgy értem, hogy ezt év közben is többször kiszámolják, vagy év végén, esetleg jövő év januárjában "összeülnek" és egyetlen alkalommal kiszámolják, hogy előző évben mennyi volt?

4

A legtobb rasszista ember alatalaban semmire sem vitte az eleteben azert gyuloli onmagat masokban?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a tanult emberek kozott, kevesebb a fajgyulolo nem?

17

Ki indította azt a szerencsétlen fiatalembert a legutóbbi eurovíziós dalfesztiválon?

Ritka az ennyire nulla produkció szerintem.Tökéletesen tehetségtelen,szinte vicc.A Magyarok szégyene....

28

Mi történne, ha mindenhol 18-ra emelnék az óvszervásárlás korhatárát, míg a szexuális élet legalitása még mindig 14 év?

http://index.hu/belfold/2013/06/01/csak_felnottek_vehetnek_o..

Kapnánk egy baby-boom-ot vagy egy rakás öngyilkos fiatalt? Esetleg nyomorgó gyerekek százait? Illegális abortuszokat? Mert hogy a kamasz ha kefélni akar, fog is, nem fogja érdekelni, hogy kotonnal vagy anélkül... Ez egyre inkább nonszensznek tűnik!

6

Az Európai Unió miért nem kezd valamit az illegális határsértőkkel?

Az unió határországainál drótkerítést , őrtornyokat kellene felállítani és aláaknázni , majd szigorú ellenőrzéseket bevezetni.
Olyasmi határvédelemre gondolok , mint ami az USA és Mexikó között van.
Így valószínű csökkenne az illegális határsértők száma.

Minden héten kapnak el Magyarországon illegális határsértőket.

4

Mit adhatnék Orbán Viktornak születésnapjára a jó kívánságokon kívül? Ti mit kívánnátok neki?

Az Orbánfóbiás emberek ne válaszoljanak!

9

Melyik a leghitelesebb magyar hírportál?

A kurucinfót meg a népszavát ne írjátok mert nagyon egyoldalúak és szélsőségesek.

7

Európában miért vannak ilyen silány semmit érő önvédelmi törvények? Vagy csak Magyarországon ilyenek?

Van az USA-ban élő közeli rokonom ,az ő családjában van aki joggal foglalkozik.

Összehasonlítottam a kettőt ,és a magyar , illetve átlag európai borzalmasan pocsék.
Direkt , mintha a jogsértőknek , bűnelkövetőknek akarnának kedvezni.

A magántulajdont tűzzel vassal védeni kell , és ehhez minden jogot meg kell adni a tulajdonosnak!

6

Lehetek 13 évesen skinhead?

Már lassan másfél hónapja olvasok utána a skinhead-ségnek ha lehet ilyen csúnyán illetni ezt a közösséget.Mások és magam szerint is érettebb vagyok a kortárasaimnál.Sokat gondolkodók azon is,hogy ha skin lennék akkor a körülöttem zajló világ,hogyan viszonyulna hozzám és én hogyan viszonyulnék skin-ként a körülöttem lévő világhoz.

Ha meg oldható lenne akkor aki ennek a közzöségnek az egyik volt vagy mostani tagja rám tudna írni,hogy skypen tudnánk e beszélni?Nagyon örülnék,hogy ha valaki saját élményeit tapasztalatait mondaná el.

13/F

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!