Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött álló háttérhatalom (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szólna Sztálin ha megtudná hogy mi lett a felépített birodalmából?

17

Valaki elmagyarázná nekem mi az a politikai diskurzus?

2

Azoknak, akik esetleg olvasták Ayn Rand Atlasz vállat von c. művét: mi a véleményetek a mondanivalójáról?

(Azért politika kategória, mert a társadalom működéséről szól főleg a könyv)

1

Mi várhat szlovákiára, ha végre elmarasztalja az EP bizottság?

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/05/27/19/Tovabb_foglalkoznak..

8

Részt vehetek e egy parlamenti ülésen és ha igen hogy?

2

Miért tűnik úgy, hogy egy csöppet siralmas a helyzet Magyarországon?

A jelenleg fennálló hatalom úgy érzem mindenhová behatol, ahová csak szeretne. Minden egyes lépést irányítani akarják. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többiek angyalok lennének. Sőt! Bizonyos vagyok benne, hogy Magyarország jelenlegi politikai elitje egy nagy kalap [email protected] (már elnézést!). Ennyi pénz- és hataloméhes, szószátyár majmot nagyon rég óta nem látott a világ. Sértőnek találom, hogy ilyenek vannak olyan pozíciókban, amiket korábban olyan személyek töltöttek be, akiknek még a lába nyomát sem érinthetnék (pl.: A Batthyány kormány bármelyik tagja vagy csak Bethlen István). Ha körbe nézek egyetlen egy embert sem találok, aki megfelelne arra, hogy rendbe tegye a dolgokat.
Ha bekapcsolom a TV-t már az agymosás dől az arcomba: a híradóba csak a remek sikerek diadala zeng, és hogy a csúnya és gonosz komcsi MSZPseket végre sittre vágják az feddhetetlen FIDESZ. Persze a szórakoztató műsorokból is áramlik a remek ideológia: a szaporulat növeléséhez bemutatja a közszolgálati csatorna a Család Barát című nem is tudom mit. A nacionalizmus terjedéséhez hozzájárul a tapsikolós, éneklős műsor, ahol Demjén Ferenc járul hozzá a nemzeti identitás épüléséhez, ami nagyon fontos, de nem hiszem, hogy ettől többet megtudtam a magyar kultúráról. Persze a kereskedelmi csatornák kínálata is hagy kívánni valót maga után, de azok egyenesen hülyének nézik az embereket, az egy másik téma.
Mindenhol plakátok vannak, hogy melyik külföldi szervezettel védtük meg magunkat. Most pedig itt van a rezsicsökkentés, amit valahogy egyáltalán nem akar benyalni. Ráadásul most tanulok tovább és teljesen labilis a lábam alatt a talaj, mert nem tudom mi lesz két hét múlva. De szerencsére még kineveznek száz államtitkárt, hogy megoldja a helyzetet....
A lényeg röviden és velősen, hogy itt nincs minden egészen rendben. Esküszöm, hogy élhetetlennek tűnik ez az ország. Nem érzem magaménak, mert itt az valódi magyar, aki Kárpátia pólóban pogózik vagy beáll valamelyik párt mögé skandálni. Az az igazi magyar, akinek van 5 gyereke, egy munkahelye és mellette igazi jó keresztény, de persze be is fogja a száját. Tudom, hogy ezért kaphatok elég sokat, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Több dolgot is írhattam volna, de talán még egy értelmes vita kereteiben még lehetőségem kifejteni véleményemet. Mit gondoltok?

15

Hol találhatom meg ezt a náci doku filmet?

linket youtuben tudnátok mutatni amin a nácik az csészealjakat próbálnak építeni, és az antarktiszon keresnek valamit, és egy amerikai admirális kutat utánuk Richard Byrd admirális

1

Miért hívják Strabag Nemzetnek néha a Magyar Nemzetet a kuruc. Infón?

Hogy jön össze a kettő, az újság és a cég?

1

Hol talalok Ion Iliescurol meg Emil Constantinescurol infokat?

Nagyon sokat kerestem a netten de sehol sem talalok.Akar valaki segitene nekem?

2

A kommunista országokba mért kellet éveket várni egy autóra miután kifizették?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!