Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött álló (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor fogják már fel sokan hogy a zsidó nem csak vallás hanem faj, vagy rassz vagy akármi?

itt GYK-n látom hogy sokan nem tudják hogy van faji és van vallásilag zsidó, ott voltak a kazárok fel vették a zsidó vallást attól még nem zsidók, és GYK-ról egy komment "Nem örmény, hanem grúz és nem zsidó, hanem ortodox," miért nem hallott még ortodox zsidókról?! szóval van aki vallásilag zsidó és van fajilag zsidó, bár szerintem a zsidó vallásuak zsidónak vallják magukat.

17

Milyen betegségben halt meg Horn Gyula?

3

A Felvidék (Szlovákia) déli része miért elmaradott?

Úgy értem,hogy a települések ott lent délen nagyon elmaradottak,fejletlenek.De ahogy haladunk É felé,egyre jobb a helyzet.Hogy ilyen az elmaradottság,ez minek köszönhető,mi az oka neki?

24

Sztálinnak volt barátnője, felesége vagy valami?

Mert én sose láttam vagy hallottam róla!

3

A pénzügyminiszter és a nemzetgazdasági miniszter pozíció egy és ugyanaz?

2

Miért tiltott jelkép a sarló kalapács és a vörös csillag?

13

HétköznaPI CSAlódások poló miatt megverhetnek?

Megverhetnek valakit azért, mert hétköznaPI CSAlódások-os polója van?

11

Milyen számodra az ideális Kormány?

(Még mielőtt valaki vicces kedvében találná magát, nem a járművek kormányára gondolok)

15

Agymosás ellen mit használtok?

15

Magyarországon miért vannak így el lehetenítve a kis vállalkozók? Miért adnak be annyi vállalkozást?

miért nem vállalkozhat egy magyar ember a saját kis hazájában úgy, hogy csődbe ne menjen ?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!