Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött álló (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idős emberek írnak itt politika kategóriában?

Nos, a következőre lennék kíváncsi:
-Aki ezt olvassa (te) mennyi idős vagy.
Tulajdonképpen egy kis felmérést végzek, hogy itt gyk-n politika kategóriában mennyi az átlag életkor.

9

Ti nem érzitek úgy mintha össz-vissz 20-30 ember kommentelgetne itt?

Pár éve mintha nagyobb élet lett volna a fórumon!

6

Mekkora a munkanélküliség aránya a fiatalok; pályakezdők között?

Diplomások / nem diplomások

4

Ha árvízi védekezési munkákban szeretnék részt venni, hol, milyen hivatalnál kell rá jelentkeznem? Kell hozzá orvosi alkalmassági vagy ilyesmi? Hogyan megy ez?

Hallom, hogy jön az árhullám a Dunán, és ha a III. kerületet is érinteni fogja, lehet, hogy szükség lesz majd védekezésre. Még nem régóta lakom itt, de már be vagyok jelentkezve, csak még nincs munkám, de addig is szeretném hasznossá tenni magam, amíg lesz. Ha szükség van rám.

9

Miért jönnek ide a finnek?

Most láttam a kókusz beharangozójába hogy a finnek tömegessével települnek az országba. Van mitől tartanunk? Azért jönnek hogy átvegyék a hatalmat? Mi van ha cionista finnek? Na már csak ezért is a jobbikra kell zavarni hogy az ilyeneket elzavarják!!!

22

Beindulhat a magyar vasúti járműgyártás?

http://richpoi.com/cikkek/hazai/ilyenek-lesznek-az-uj-magyar..

Magyarország régen világviszonylatban is eléggé elöl járt vasúti kocsik gyártásában.

Szükség is van rá , hogy újra egy innovatív ország legyen Magyarország.

Csak nehogy a nyugatiak tönkretegyék azt az éledező gyártást is.

A MÁV-ra is eléggé ráférne ,egy kocsipark újítás.

10

Meg van engedve egy középiskolai tanárnak a politizálás tanórán?

8

Mennyire erezheto az orban diktatura, a hajlektalanokat erintve?

Arra lennek kivancsi, hogy sokan eltuntek budapest utcairol sokakat bebortonoztek utcan alvasert? Becsben es Munchenben mar magyar satortabor is megjelent magyar hajlektalanokkal...

37

Hol, vagy kinél kell bejelenteni a chip és veszettség elleni oltással nem rendelkező kutyákat tartó tulajdonost?

14

Miért csak a fehér ember lehet rasszista, fajgyűlölő?

Szerintem, a feketék (beleértve a barnákat azaz a cigányokat) sokkal jobban tudnak gyűlölködni.
Például ha egy fehér férfi összeházasodik egy fekete nővel akkor Afrikában akár meg is gyilkolják a férjet, más helyeken pedig csak erős gyűlölet van vagy akár ott is megölik (pl. Amerika)
De ha én azt mondom,hogy nem helyes az,hogy egy fekete férfi fehér nővel van ,na akkor én egy rasszista fajgyűlölő és minden gyűlöletet megtestesítő emberré válok.
Vagy az nem baj,hogy a romák gádzsóznak meg parasztoznak, és tettlegességig fajul a gyűlöletük egy fehér (magyar) ellen, de mikor valaki csak fel merészel szólalni a romák ellen akkor olyan botrány lesz, hát még ha tettlegességig menne a dolog.
Persze a magyarok ellen elkövetett bűncselekményeket azzal magyarázzák,hogy a cigány nem fogja kirabolni,megveri a saját vérét.
De akkor miért baj az,hogy én cigánybűnözésről beszélek?Persze hogy nem fogom a saját véremet szidni!(azaz a magyar bűnelkövetőket akiket egyébként ugyan úgy elítélek mint a cigánybűnözőket) Nem?
Nem az a válasz a kérdésre,hogy liberalizmus, hiszen mikor elhangzott az a kijelentés,hogy a cigányok egy része állat és azok ne legyenek, akkor sokan fel voltak háborodva ezen az oldalon is, de most meg majd jön a sok válasz,hogy ez a liberalizmus meg stb...hát nem!Mert ti is ugyan úgy felháborodtok az ilyeneken, és mégsem valljátok magatokat liberálisnak.
Bár sejtem,hogy inkább a cigányokat pártolták sokan mintsem a Fideszt, és ezét nem tetszett sokaknak, mert egy Fideszes mondta, de ez is nevetséges, hogy szidjátok a cigányokat aztán meg melléjük álltok mert nem tetszik az adott politikai párt...

Azt pedig nem értem,hogy miért nem lehet ilyen kérdést kiírni, gondolom ez is törölve lesz valami mondvacsinált indokkal, de akkor hol kaphatok választ ha nem itt?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!