Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem szeretik sokan a zsidókat?

43

Ki tervezi meg, hogyan nézzenek ki a bankjegyek, igazolványok?

tegnap a lakcímkártyámat forgatva tűnt fel, milyen rondák ezek a hivatalos cuccok. kikkel terveztetik meg őket?

4

TAJ kártya cserét csak lakhely szerinti OEP-nél lehet elintézni?

1

Ha kapnál egy levelet, hogy abban a megtiszteltetésben lesz részed hogy orbán viktor, személyesen elmegy hozzátok egy család látogatás, és közös ebéd erejéig mit tennél?

13

Az európai országok hogyan állnak a vallás szabad és nyilvános gyakorlásához?

Különösen a fejkendő-téma érdekelne. Hol tiltott, hol nem, lehet-e abban fényképes igazolványt csinálni, hol volt már ebből probléma.

4

Mi az oka hogy utálják a zsidókat?

http://www.youtube.com/watch?v=GWztCioRosk
Ezt nézve már kapiskálom de falaki felvilágiasítana hogy a magyarok egy része miért ?
Mit követnek el ma magyarság ellen amiért lehet utálni őket?

38

Megyék GDP-je?

Van olyan grafikon,amin a megyék GDP-jét megtudom nézni?

2

Ha egy Budapesthez közeli nagyközséget várossá nyilvánítottak, akkor van esély, hogy Budapesthez tartozzunk?

Tök jó lenne:) Gyakrabban járna erre busz, meg minden:) És jól is jönne, mert itt lakok a település legeslegeslegvégén a bús komor francban.

3

Ki ez a Showden, hogy ennyit foglalkoznak vele?

1

Mi volt az oka, hogy az I. világháborúban a németek megverték az oroszokat, de a II. világháborúban már nem voltak képesek rá?

Én úgy tudtam, hogy a náci Németország hadserege eredményesebb és erősebb volt, mint a császári Németországé. Franciaországot is lerohanták 6 hét alatt, az I. vh-ban meg 4 évig szenvedtek velük. Hol volt a hiba?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!