Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer mögött (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet megtalálni azt listát amely azokat a településeket tartalmazza ahol érvénytelen volt a dohánykoncessziós pályázat, ahol nem nyert senki?

6

Mi a rangsor? Hogyan működik a rangsoroloás?

nagykövet,
külügyminiszter,
kulturális miniszter,
kulturális intézet igazgatója

0

Milyen lenne? Mit gondoltok?

Vajon ha a nácik nem gyűlölték volna a zsidókat, és nem ölték volna meg, jobb lenne ma az emberek véleménye Hitlerről? Nem történt volna meg a holokauszt. Mit szóltok?

10

Miért fogy a népesség a fejlett országokban?

10

Holnap utalják a közfoglalkoztatottak munkabérét?

Lessz holnap fizetés a közfoglalkoztatottaknak?

7

Ez az európai értékrend manapság?

Sokan mondják , hogy az "európai" értékrendet kell követni.Én amit láttam , tapasztaltam ebből a szuper európai értékrendből , ennek tapasztalatán nagyon nem kellene azt követni.

Hogy miből áll?
Bizonyos (nem európai) kisebbségek pozitívan vannak diszkriminálva , ahogy tapasztalataim szerint Magyarországon a romák.
Több joguk van , mint anno egy szovjet kiképzőtisztnek Ljubjanában.
A törvény , hatóságok ott is elnézőbbek velük.Vannak külön programok csak nekik.Például:A nem európaiak ingyen tanulhatnak nyelvet az adott nyugati országban , nekem vagy egy szlováknak ,lengyelnek pedig sok-sok euróba kerül.

Olyat is láttam , hogy a szociális rendszeren élősködtek , kb 8-an laktak 80 négyzetméteren , nem dolgoztak ,csak gyűlölködtek , gyűlölet szavakat kiabáltak az európaiaknak.A ház nem volt jó állapotban , de azért ott állt a prémium terepjáró a ház előtt.
Én erre azt kérdeztem , hogyan?

Kritizálni pedig nem lehet őket , volt újságíró aki ellen merényleteket terveztek mert kritizálta a bevándorlást és azt a "különleges" vallást.

Ez a típusú diszkrimináció , valami központilag meghatározott dolog lehet , mivel Magyarországon is jelen van.

Szerintem nem ezt a vonalat kellene követnünk.Ez nagyon nem helyes így.

10

Miért tiltották be az antibolsevista-anticionista tüntetést?

10

Hogyan mondjam le a szociális segélyt?

Sziasztok. Pályakezdő vagyok, és eddig szociális segélyes voltam. Most felvettek egy céghez, ahol pénteken kezdenék, de szerződést még nem kaptam kézhez, és az érdekelne, hogy a szociális segélyt, ha csak a szerződés kézhez kapásakor mondom le, akkor abból lesz e bajom? Bocsi ha hülye a kérdés de a szakmámhoz jól értek, csak az ilyen bürokratikus papírmunka borít ki:\ A válaszokat előre is köszi:)

5

Mi alapján állapítják meg, hogy melyik tv csatornának mekkora nézettsége volt, egy adott időpontban?

(Másnap végig kérdezgetnek mindenkit az utcán, hogy este mit nézet?)

7

Ökológiai lábnyomok - mi a különbség oka?

Ha kiszámítjuk két különböző országban élő ember ökológiai lábnyomát, úgy, hogy MINDEN FOGYASZTÁSI ADAT EGYEZIK (éves jövedelem, energiafelhasználási szokások stb), CSAK AZ ORSZÁGUK KÜLÖNBÖZIK, eltérő adatokat kapunk.
Mik ennek az eltérésnek az okai?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!