Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki tervezte a jelenlegi köztársasági érdemrendeket?

Nem dobja ki a google.. ?(

1

Te is elzárnád a vizet Ozd-on 40 fok-ban?

17

Melyik pártnak köszönhető a csapadékmentes időjárás?

9

Egy kettős állampolgárságú rokonomat ha bejelentek a házamba, milyen hátrányom lehet belőle?

Kárpátalján él, autót szeretne vásárolni Magyarországon, ezért szükséges a bejelentett lakcím. (10 éves kocka ladája áráért itt 8-10éves nyugati márkájú autót tud venni).

4

A kuruc. Infot miért tartják hiteltelennek?

Szerintem csak elfogult, de hiteles.
Néha a szerkesztők kiegészítik a saját véleményükkel, de az nem változtat a lényegen, mi az ami miatt nem hiteles?

10

Miért próbálja a baloldal elhitetni a közvéleménnyel, hogy nevet rajtunk Európa, miközben az ő kormányzásuk idején kezdődött az ország valódi mélyrepülése?

Szerintem közel sem nevet egész Európa,csupán a baloldaliak dühöngenek amiért kitesszük az IMF szűrét,miután kifizettük a sápjukat.Ráadásul a szolgáltatói harács megnyírbálásával is szívtak,emiatt lázadnak.Ezenkívül zavarja őket,hogy az ország viszonylagos pénzügyi függetlenedésével csökken az élősködési mozgástér.Az uralgó liberális médiákon kívül bőven akadnak akik elismeréssel adóznak a kormány munkájának.Ráadásul most ,ha nincs is kánaán,a jelen helyzet önerőből ilyen amilyen,míg a szocik alatt hatalmas imf hitel mellett talán még rosszabb is volt.

18

Hogy bírják ki a meleget a Közel-Keleten a zsidók a 40-50C-os melegben a fekete ruhában, kalappal, és persze szakállal? Vagy nekik fel sem tűnik, mert megszokták?

15

Mik a liberális és a konzervatív nézeteknek az előnyei és hátrányai?

3

Mussolini mi a francért vitte bele Olaszországot a háborúba 1940-ben?

Ha nem teszi, ugyanúgy hatalmon maradt volna haláláig, mint Franco Spanyolországban?

6

Másnak is van ilyen? Ez már tényleg a kurucinfo elleni akció része?

Soha nem volt még ilyen, de már lassan egy hete nem tudok a kurucinfora belépni, mert egy olyan oldal jön be hogy access restricted, meg valami antivirus akármi... alul pedig az van írva (angolul) hogy a gépemen lehet valami, ami veszélyes és kárt okozhat, és ezért nem engedik a belépésemet. Be kellene írni ezeket a betűket meg számokat amiket a képernyőn mutat, de persze hiába írom be, nem történik semmi... MI a lótúró ez és hogyan lehet megszüntetni?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!