Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak még Szerbiában magyar többségű települések?

Ha vannak, melyek ezek?

6

Történhet olyan támadás mint szeptember 11. -e volt, vagy már olyan nagy a biztonság, hogy ilyen már nem történhet meg? W

ármelyik országban

4

Miért van az, hogy egyes országok nem tudnak jóban lenni egymással a történelmi, területi vagy a politikai háttér miatt?

Történelem: tegyük fel például az angolok és a franciák háborúztak egymással; az izlandiak nem szeretik a dánokat, mert dán uralom alatt álltak 1944-ig; mi pedig az oroszokkal vívtunk a csatát, nem is beszélve a rendszerváltásról; stb.

Politika: Orbán kiadta az azeri gyilkos, emiatt megharagudtak ránk az örmények. Pedig mi, civilek nem ártottunk nekik. Mi is haragszunk Orbánra, hogy ilyen döntést hozott.

Ami a történelmet illeti: ami elmúlt, az elmúlt. Miért kell emiatt utálni egymást? Az izlandiak (még a tanultabbak is) annyira utálják a dánokat, hogy köpnek egyet, ha róluk beszélnek. A törökök és a görögök még mindig rühellik egymást. Én magyar ember létemre sosem utáltam a szlovákokat vagy a románokat. Engem úgy neveltek fel, hogy nem minden ember egyforma. Lehet az egyik rendes, lehet a másik utálatos. A szakközépben volt egy szlovák iskolatársam. Nagyon rendes fiú volt, sosem utálta a magyarokat. Ezért haragudott Slotára, de nagyon, mert állandóan szidott bennünket. Romániában is jó tapasztalatokat szereztem a helybéliekről. Találkoztam olyanokkal is, akik örültek nekem, mert szeretik a magyarokat. (És mi is megsirattuk Marian Cozmát). Az oroszokat sem volt okom utálni, mert tudom, hogy vannak rendesek köztük. Még az őseim sem utálták őket, meg a volt iskolatársaim se.

Politika: amikor a kormány valamelyik tagja szidja a másik nemzet vezetőjét, akkor miért kell a népeknek is egymás ellen fordulniuk?

Az, hogy valaki azért utálja -mondjuk- az amerikaiakat, mert álszentek, beképzeltek; az érthető, de tudni kell, hogy nem mindegyik ilyen.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

3

A ferihegyi repülőtér miért lett Liszt Ferenc repülőtér?

Most ha én azt mondom, hogy a ferihegyi repülőtér-re szeretnék eljutni, ami már nem az, akkor elvisznek a bolsevikok és megkínoznak?

13

S. Ábelnek milyen tiltott gyógyszert adtak be az elmeorvosai, hogy így bekattant?

Sok mostanában a pszichiátriai kezeltek által elkövetett ámokfutás. Ezért mongolom, hogy ők lehetnek az igazi okai és nem a kezeltek.

14

Miért néznek ki a Közterület Felügyelők úgy mint egy Rendőr?

Egyre jobban kezdik a Közterület felügyelőket "beolvasztani" a BM. Hivatásos állomány közé...látszatra. Mostanában egyre több "ködvágó sapkás", 10M ERGY nadrágot, megtévesztően a Rendőrségéhez hasonló mellényt viselő, oldalukon tonfát, derekukon bilincset viselő Közterület-Felügyelőt látni. Õk is megkapták a 10M gyakorló öltözetet, vagy mi az oka ennek, hogy ilyen jelleget öltenek? Elég vicces, és tekintélyt romboló amikor idős, őszülő, pocakos bácsikon ilyet lehet látni. Én régen a Közterület-Felügyelet munkatársait fehér/kék ing, nyakkendő, sötétkék szövet/farmer nadrágban láttam, és ez szerintem így is volt helyénvaló.

1

Van 2010 után készült etnikai térkép a határon túli magyarságról?

Tudna valaki linkelni?
Ha nem akkor valami hitelesnek mondott statisztikát esetleg?

4

Miért küzdenek Székelyföld autonómiájáért?

Egyértelmű, hogy ha megkapnák, az az erdélyi magyarság végét jelentené, ugyanis a magyarok több mint fele nem is ott él.
Az autonómia megadása úgy letörné a nemzeti törekvéseket, hogy eufóriába fulladna az egész, és mindenki örülne a semminek.

7

Hitler "megalkotta" a Harmadik Birodalmat, de melyik volt az első kettő?

6

Most akkor jó vagy rossz az államadósság?

Egyesek azt szajkózzák, hogy jó, mert minden fejlett ország nagyon el van adósodva, mások meg azt, hogy nem jó, mert már a kamatok is több száz vagy akár ezer milliárd forintot is elvisznek évente.

Most akkor melyik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!