Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai rendszer (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondtok nekem elmaradott országokat?

És szerintetek miért nem haladnak?

12

Mióta vezették be Mo-on, hogy a női börtönökben hetente egyszer lehet csak tisztálkodni, fogat mosni, zuhanyozni?

Most hallottam ezt valakitől és nem akartam elhinni.

12

Mennyibe is kerül 1 nap egy fogvatartott jelenleg a börtönben?

Nekem valami napi 8000 Forint rémlik, de ez az összeg azóta növekedhetett.

5

Van aki meg tudja mondani hogy a Második Vh után a Nürnbergi halálraítélteknek mi volt az utolsó vacsorájuk?

4

Ha Adolf Hitler visszatérne, képes lenne erre?

http://www.youtube.com/watch?v=fqfbScLsFws

5

Az orbáni szocialista kísérletnek is csőd és nyomor lesz a vége?

A szocializmus mindig nyomorba dönt.

8

Hogy működik az államadósság?

Nem egészen értem ezt a dolgot. Olvasgatom mindenfele, hogy nekünk is, Németországnak is, Görögországnak is, stb., még Amerikának is van államadóssága. És akkor kinek kell ezt visszafizetni? Vagy mi lenne a megoldás rá? Még ha képtelenség is, érdekelne. Nem lehetne egyszerűen eltörölni és kész?

1

Reálisan nézve várható, hogy megismétlődnek a 2008as események, és az USA miatt megint válság lesz?

2

Egy kérdést már megpróbáltam 5féle képen kiírni, de egyik sem jó! MIÉRT VAN EZ? És még hogy itt "mindent meglehet kérdezni, amit máshol nem mertél. " -. -

5

Mi a különbség a konföderáció és a föderáció között? Miben jobb egyik a másiknál?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!