Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet ennyire beszűkülten gondolkozni és miért terjed ez a stílus az online fórumokon?

8

Ez igaz?

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4704

6

Mekkora lehet a roma kisebbség száma Magyarországon?

Valahol 600 ezret olvasni, valahol 1 milliót , de volt ahol 1,2 milliót írtak.

Mennyi lehet a reális?

17

Már csak napok kérdése, hogy mikor fog kitörni a III. világháború?

6

Levelet kaptam Orbán Viktortól, de nevet változtattam július végén és még a másik nevem szerepelt a papíron. Hogy lehet ezt közölni nekik?

Levelet kaptam Orbán Viktortól , de nevet változtattam július végén és még a másik nevem szerepelt a papíron. Hogy lehet ezt közölni nekik?

9

Budapesten kívül melyek liberális városok Magyarországon?

Csak kíváncsiságból.

3

Reiner Péter zsidó létére, hogy lehet a magyar gárda egyik fő alapítója?

14

Mik a liberális és a konzervatív nézetek előnyei és hátrányai?

1

Sztálin miért gyűlölte annyira a magyarokat?

A románok, csehek, szlovákok miért voltak különben számára és a szovjetek számára?

Nekünk miért nem adtak vissza semmi területet a második vh. végén a szovjetek? Még a románoktól sem?

10

Szlovénia az Osztrák-Magyar Monarchiában, a Krajnai Hercegség révén autonómiát élvezett?

És hogyha igen,mire terjedt ki?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!