Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e egy politikai (1 db)

Létezik-e egy minden politikai rendszer mögött álló háttérhatalom?

(mint régen a nagyt?kések. Rockefellerek. Rotschildok) Akiknek hatalmában áll másokat lefizetni, manipulálni a politikát a világot. Vagy ez csak egy paranoid feltételezés? Van valóságalapja?

Legjobb válasz: Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!

Persze h van és úgy hívják ezt a hatalmat h nemzetközi zsidóság, amely mérgezi világunkat! Ostobák, nyissátok már ki a szemeteket, miért utálják mindenhol a zsidó nagytõkéseket?!
09.27-természetesen a zsidók irányítják az egész világot. Mint ahogyan a szeptember 11.-ét is megszervezték...Egy ilyen szerkezettel bíró épület nem roskadhatott magába ennyire könnyen, és bizony alulról a zsidók parancsára ezt megrobbantották.-Csak nézzétek meg a videót, tökéletesen látszik, hogy valószínütlen hogy a tetejébe ütközött gép miatt így roskadt! És ez nem is volt régen...Azthiszitek hogy nem manipulálható a világ? Miért, mi kell hozzá?Kegyetlenül butító média, embertelenül sok pénz, és kapcsolatok.Ezek a Rotschildéknak mind megvannak, és ha már egyáltalán nem is hallunk róluk, akkor az is csak azért van, mert mégtökéletesebben játszadoznak a világpolitikával.A legtöbb befolyásos hírügynökséget megvették, a számukra kellemetlen híreket úgy szûrik ki, ahogyan akarják.A vagyonból mindenkit lepénzelnek, hogy az legyen amit elvárnak.És ha nem teljesítik?Kinyíratják a felelõs embert. ennyittudtam.
Itt biztos választ kapsz erre. Lehet valamelyik manipulátor majd leírja a részleteket. Egyébként ez ennél egy kicsit bonyolultabb lehet a valóságban, minthogy van néhány ember akik összeülnek és megbeszélik, hogy mi legyen a világgal. Mindig vannak érdekek és ellenérdekek, kisebb hatalmú és nagyobb hatalmú emberek. Ebbõl alakul ki, hogy mi is fog történni. Persze vannak érdekcsoportok melyek elég nagy befolyással bírnak.
Természetesen várhatsz arra, hogy itt majd valaki leírja a tapasztalatait a világ irányításáról, csak nem túl valószínû. De én akkor is szeretem a cinizmust.
A kérdező hozzászólása: Cinikus vagy.Én konkrétabb véleményekre vagyok kíváncsi.Ennyit én is tudok.
A kérdező hozzászólása: De nem kell megsértõdni.Mindenenesetre ki nem állhatom a cinikus megjegyzéseket mint pl.Itt biztos választ kapsz erre.Nem vártam biztos választ.Csak annyit amit az egyes ember tud és megosztana.
Biztos, hogy van ilyen, de nem egy: pl. a nagy monopóliumok és a mögöttük álló emberek. Ezek már állam FÖLÖTTI szervezetek - tehát kevés ország tud egymaga szembeszállni velük.
ekkora baromsagot! :) ) soha eletemben megcsak nem is lattam igazi zsidot.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gyűűűlölöm amerikát! útálom a nagy pofájukat, a mentalitásukat, a vízfejü gondolataikat, a degeneráltságukat, a mocskot ami árad belőle, minden törvényüket, embertelenek. Alig várom h valaki végre tökükre lépjen. Van aki egyet ért velem?

akár már kína is nyugodtan össze szarathatná őket,. nagyon örülnék neki, az legalább nem pofázik bele más országok dolgaiba...

21

Erdély miért nem függetlenedik el Romániától?

13

Mennyibe kerül jelenleg egy HVG hetilap, és a hét melyik napján lehet megvenni?

2

Hogyan titkosíthatták le a Tánczos féle gyilkosság igazi elkövetőjének kilétét?

50évre....egy "demokráciában"?

11

Breivik miért norvégokat gyilkolt és miért nem bevándorlókat?

12

Hogyan, és milyen eszközökkel kapcsolodhatnék be az aktív politikai életbe?

3

Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (! )?

Ébresztő?

8

Szerintetek Van benne igazság?

http://bartosizmus.com/forum/showthread.php?tid=6

1

Mi ez az új "hóbort" a munkáltatóknál hogy így hirdetnek? ! Támogatás igénylése miatt csak első munkahely garancia feltételinek megfelelő jelentkezzen?

Volt már hogy akartam jelentkezni a lakhelyemtől 40km nyire lévő munkahelyre két éve.amikor egy jelentkezési lapot töltöttem ki, akkor ép pár végzős diák ment be csoportba egy xy gyárba.tudom a pályakezdők felvételét támogatja az állam.ezért lehet hogy egy év múlva kirúgják őket ,és megint vesznek fel újabb pályakezdőket.ez olyan mint a tesco (tuskó) mert ha jobban megfigyelitek ,ott mindig van felvétel.mert felveszik az alkalmazotta ,majd 3 hónap után kidobják.és állambácsi tejel nekik hogy mennyi embert foglakoztat.Persze év végén kijön az 1000 ember.de csak az adott boltba 100-an melóznak.tudom mert voltam ilyen helyen.és sokan alátámasztják ezt a nézetem!

2

Az Origo miért ilyen képmutatóan tilt le hozzászólásokat bizonyos cikkeknél?

Elég szánalmasak , egyértelművé teszik ,hogy milyen az értékrendjük.

PL:
Ennél a cikknél meg minden hasonlónál ami norvégokról szól azon letiltják a kommenteket.

Talán félnek az igazságtól,a kritikáktól?

Bizony , a hazugság ,a cenzúra szabaddá tesz.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!