Találatok a következő kifejezésre: Létezik-e, és igen akkor (7 db)

A hormonok miatt lehet. A szervezetet már kezd felkészülni a menstruációra és ez okozhatja ezt a furcsa ízt.
Így van, a menses megváltoztatja a hüvely flóráját, más lesz a folyás, általában fehér , sûrû, de nem mindenkinél.
Bár még fiatalok vagytok és a barátod valószínûleg még nem volt kismamával, de az is hasonló meglepetést okoz. A teherbeesés után megváltozik a nõi nemiszerv illata, íze. A hormonok miatt. Hát csak annyit tudtok tenni, hogy ha õt ez zavarja, akkor azokon a napokon kihagyjátok az orális kényeztetést.

Létezik-e egy olyan központi érettségi nyilvántartó rendszer amelyben minden érettségi eredmény szerepel (közép és emelt) és visszaellenõrizhetõ? Ha igen akkor ezt mikortól (melyik évtõl) kezdve lehet visszakérdezni?

Ki tudja ezt ellenõrizni, illetve adnak-e ki errõl információt bárkinek?

Legjobb válasz: Igen, létezik, 2005-tõl, mivel azóta van ez a kétszintû érettségi rendszer. Korábban talán az osztályzatokat nyilvántartották egy pár évig, de erre már nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy csak a bizonyítványok sorszámát. Sokkal régebben biztosan nem. A rendszert az Oktatási Hivatal kezeli, õk mondják meg, kinek és milyen feltételekkel adnak ki információt.

Igen, létezik, 2005-tõl, mivel azóta van ez a kétszintû érettségi rendszer. Korábban talán az osztályzatokat nyilvántartották egy pár évig, de erre már nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy csak a bizonyítványok sorszámát. Sokkal régebben biztosan nem. A rendszert az Oktatási Hivatal kezeli, õk mondják meg, kinek és milyen feltételekkel adnak ki információt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Ezek szerint ha az Oktatási Hivatal kiadja az információt, akkor ellenõrizhetem hogy adott alkalmazottnak tényleg valós-e az érettségi papírja és a rajta szereplõ eredmények?

Létezik "Surány vára", és ha igen akkor hol van, milyen állapotú és látogatható-e?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagysur%C3%A1ny Az oldal alján ír a várról!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagysur%C3%A1ny Az oldal alján ír a várról!

Létezik-e olyan torrent oldal ahol csak 5.1-es filmek vannak, ha igen akkor mi neve?

Legjobb válasz: Minek neked olyan torrent, ahol "kizárólag" DVD minõségû filmek vannak? Az az oldal nem is lenne túl népszerû. Manapság a divx-es filmeket 3-szor annyian töltik le, mint a DVD minõségût. Minden torrent oldalon van ilyen is, olyan is. Nem értem miért zavar ez téged.

Minek neked olyan torrent, ahol "kizárólag" DVD minõségû filmek vannak? Az az oldal nem is lenne túl népszerû. Manapság a divx-es filmeket 3-szor annyian töltik le, mint a DVD minõségût. Minden torrent oldalon van ilyen is, olyan is. Nem értem miért zavar ez téged.
ha egy divx-es torrent nevébe benne van h 5.1 akkor 5.1es:D amúgy elsõnek abba igaza van h csak 5.1es dvd-s torrentoldalnak értelme nem lenne. én pl laptopon filmezek és fölösleges leszednem dvd-t. leszedem a divx-et azt kész.:D
Mert egy DivX-es DVDRip nem lehet 5.1 kedves 1. válaszoló?
A kérdező hozzászólása: csak 1 kérdés volt hogy ne keljen 1 adott filmet 20 helyen keresni hogy megtaláljam 5.1-ben.azért köszönöm.
Hello kedves kérdezõ. Én tudok olyan oldalt mondani neked http://www.bigtorrent.eu de regisztrálós ha ez nembaj. Amúgy van ott sokfajta filmkategória. Én is oda vagyok regizve és nekem eddig egyikkel se volt bajom.

Létezik-e olyan mogyorótörő, ami kis méretű (legfeljebb akkora, mint egy női retikül, vagy mint egy asztalossatu), és egyszerre legalább maroknyi mogyorót képes törni? Ha igen, mennyiért lehet ilyet kapni?

Fontos, hogy ne egyesével kelljen a mogyorókat belehelyezni, mert kb. egy nagyobb kartondoboznyi mennyiségű mogyorót kellene megtörni! Úgy tudnám elképzelni, hogy van egy öntőtölcsér, és egy kereket tekerni lehet rajta, ami lehántja a mogyoróról a csonthéjat.

Legjobb válasz: Hirtelen 1-2 megoldás eszembejutott, de azzal nem lenne 100%-os. Nem minden szem egyforma, valamelyikhez nagyobb erõ kell (a gép nem töri fel) másokhoz pedig kisebb (a szerkezet szétzúzza). Nem tudok ilyen géprõl, de biztosan van, a hasonló nagyüzemi gépek kistesója.

Hirtelen 1-2 megoldás eszembejutott, de azzal nem lenne 100%-os. Nem minden szem egyforma, valamelyikhez nagyobb erõ kell (a gép nem töri fel) másokhoz pedig kisebb (a szerkezet szétzúzza). Nem tudok ilyen géprõl, de biztosan van, a hasonló nagyüzemi gépek kistesója.
Értesíts, lécci, ha találsz valami ilyen szerkezetet. Engem is érdekel, évente fél zsák mogyoróm van, sokszor unom már a pucolást.

Létezik-e már férfiaknak fogamzásgátló tabletta, injekció tapasz, bármi? és ha igen akkor mi a neve ennek a cuccnak?

Legjobb válasz: Néhány napja volt utoljára a kérdés. Nem írta ki, mikor feltetted?

Néhány napja volt utoljára a kérdés. Nem írta ki, mikor feltetted?
A kérdező hozzászólása: nem

Létezik olyan ember, ha igen ismertek-e, akire az a mondás nem igaz, hogy a külső megfog, belső megtart, hanem az hogy belső megfog és az tart meg?

Legjobb válasz: Hát akárhogy is nézem elõször a külsejét fogom meglátni az illetõnek, még mielõtt beszélnék vele. Tehát az elsõ benyomás mindenképpen külsõ tulajdonságokból jön: látvány, illat, hang (és nõknél az utóbbi kettõ is nagyon fontos, errõl a férfiak olyan sokszor elfeledkeznek). Szóval a második eset az csak akkor lehetséges, ha valakivel régóta ismeritek már egymást, évek óta barátok vagytok, mielõtt összejöttök, egyébként ha csak megismerkedsz valakivel, akkor nem. Gondolj csak bele, hogy évekbe telik, míg valakit megismersz, még ha felszínesen nézzük, akkor is legalább hónapokba..

Hát akárhogy is nézem elõször a külsejét fogom meglátni az illetõnek, még mielõtt beszélnék vele. Tehát az elsõ benyomás mindenképpen külsõ tulajdonságokból jön: látvány, illat, hang (és nõknél az utóbbi kettõ is nagyon fontos, errõl a férfiak olyan sokszor elfeledkeznek). Szóval a második eset az csak akkor lehetséges, ha valakivel régóta ismeritek már egymást, évek óta barátok vagytok, mielõtt összejöttök, egyébként ha csak megismerkedsz valakivel, akkor nem. Gondolj csak bele, hogy évekbe telik, míg valakit megismersz, még ha felszínesen nézzük, akkor is legalább hónapokba..
szexuális vonzalmat a külsõ generál, és nem az hogy hûû milyen jó fej, vagy mennyire kedves.
Igen, ismerek, és még én is ilyen vagyok. Sosem értettem, miért olyan lehetetlen ez.
Nem tudom, mit eszik rajtam a párom, de igen van. Egyszerûen borzasztóan rossz az ízlése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!