Találatok a következő kifejezésre: Létezik webkamera program (2 db)

Létezik webkamera bekapcsoló program? Honnan tölthetem le?

Hallotam pár haveromtol hogy vannak ilyen progik de sehol se találok.Kiváncsilennék milyen.

Legjobb válasz: webkamera-bekapcsoló? hát ha olyanra gondolsz, amivel "tudod magad nézni", akkor az sztem kéne, hogy legyen mellékelve CD-n, nekem mindenesetre erre a LifeFrame nevû darab szolgál a gépemen, nézz utána, ha gondolod! ha meg olyan kell, ami idõzítés alapján bekapcsolja neked a kamerát hogy lásd, ki van az optika hatósugarában, akkor az valamiféle "reminder"-program lehet! ha ez kell, horgássz! (vagy valami letöltõoldalon a Remindereknél, vagy googleban lehetséges programnevekkel)

webkamera-bekapcsoló? hát ha olyanra gondolsz, amivel "tudod magad nézni", akkor az sztem kéne, hogy legyen mellékelve CD-n, nekem mindenesetre erre a LifeFrame nevû darab szolgál a gépemen, nézz utána, ha gondolod! ha meg olyan kell, ami idõzítés alapján bekapcsolja neked a kamerát hogy lásd, ki van az optika hatósugarában, akkor az valamiféle "reminder"-program lehet! ha ez kell, horgássz! (vagy valami letöltõoldalon a Remindereknél, vagy googleban lehetséges programnevekkel)
A kérdező hozzászólása: Nem !olyanra gondoltam amivel más kameráját itthonról tudom bekapcsolni.
véleményem szerint ahhoz csatlakoznod kell a gépére...javítson ki, aki szerint nem, de ugyanannyi hozzáférés kell a másik gépéhez, minthogyha a kurzorát akarnád mozgatni, vagy nyitogatni kívánnád a meghajtóját!...mobilon már csináltam ilyet, van rá program (ott bluetooth-on keresztül)...ezt nevezik hackelésnek...

Létezik webkamera állapot visszajelző program? (Webcam indicator)

Win7 alá keresek olyan programot, ami egyértelm?en jelzi ha egy gépen használják a webkamerát, vagy a mikrofont. (tudom, hogy pl az Ubuntu ezt alapból nagyon jól teszi, de nekem win7 is kell!) Mivel notim van és sem led, sem a driver nem ad visszajelzést, így biztonsági okokból szeretnék egy alkalmazást. Tudom, hogy az eszköz letiltható, így nem tudják elvileg használni, viszont ez egy kényelmetlen megoldás. Inkább kontrollálni szeretném az eseményeket. Értelmes és segít? válaszokat el?re is köszönöm mindenkit?l.

Legjobb válasz: http://hvg.hu/Tudomany/20120803_kingsoft_antivirus Nekem is ez van, és ha valaki el akarja érni a kamerát, akkor elõtte feldob egy ablakot, hogy engedélyezed-e.

http://hvg.hu/Tudomany/20120803_kingsoft_antivirus Nekem is ez van, és ha valaki el akarja érni a kamerát, akkor elõtte feldob egy ablakot, hogy engedélyezed-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de a meglévõ vírus irtómmal elégedett vagyok (Avast), azt nem szeretném lecserélni. Valamint a "pekingi székhelyü" biztonsági programokkal szemben erõsen fentartásaim vannak. De azért tényleg köszönöm. Önálló megoldások érdekelnének elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: Szerintem elég fontos biztonsági alkalmazás lenne, kb mint a keyloggerek. Egyszerûen nem találok olyan win alkalmazást, ami a webkamera vagy a mikrofon aktuális használatáról adna infót. Ubuntu alatt ez alap. Nem minden laptopon, webkamerán van led.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!