Találatok a következő kifejezésre: Létezik valamilyen szer (6 db)

Letezik valamilyen szer, kozmetikum vagy akarmi ami serkenti a haj növését?

Legjobb válasz: Természetesen! elsõsorban keresd hajgyógyászoknak, lehet picit drága, de az legalább biztosan segít. Azon kívül a Biovanne, Sörélesztõ, Revalid kapszulák. Állítólag ha sok folyadékot iszunk, akkor is nõ. Próba szerencse!

Természetesen! elsõsorban keresd hajgyógyászoknak, lehet picit drága, de az legalább biztosan segít. Azon kívül a Biovanne, Sörélesztõ, Revalid kapszulák. Állítólag ha sok folyadékot iszunk, akkor is nõ. Próba szerencse!
Én nem próbálkoznék mesterséges módszerekkel, mert lehet, hogy használnak a hajadnak, de van számos mellékhatásuk is (hiába gyógynövényalapanyagúak...csempésznek azokba a készítményekbe is ezt-azt, ne aggódj!) Japán-módszer:elõre hajtott fejjel kell fésülködni és naponta legalább 5 percig laza mozdulatokkal kell tépkedni a hajat (szintén "meghajolva") Nézd csak meg a keleti nõk haját:gyönyörû, egészséges, selymes, inkább hisznek a természetes módszerekben, mint a szépségipar "vívmányaiban"... De ha mégis a szépségkapszulák mellett döntenél, egy idõ után immunis lesz a szervezeted rá.Nem árt, de nem is használ.Te tudod.
HairPro lézerfésû - Erõsebb, dúsabb, haj 2 hónap alatt... http://parokashop.hu/hairpro.html
az elsõ válaszolónak van sztem igaza, mert az utolsó amit írt, az azonak van akiknek hullik a hajuk :S
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Létezik valamilyen homeopátiás szer rosszullét ellen? (hányinger, émelygés stb)

Legjobb válasz: Nem homeopátiás szer,de a magne B6,meg alapjában véve minden olyan élelmiszer,ami B6 vitamint tartalmaz,mert az megszünteti az émelygést.A magne B6 tájékoztatójában is benne van egyébként,h terhesség alatt lehet szedni,szoptatás alatt kerülendõ.De kérdezd meg róla a dokid.

Nem homeopátiás szer, de a magne B6, meg alapjában véve minden olyan élelmiszer, ami B6 vitamint tartalmaz, mert az megszünteti az émelygést.A magne B6 tájékoztatójában is benne van egyébként, h terhesség alatt lehet szedni, szoptatás alatt kerülendõ.De kérdezd meg róla a dokid.
Szia! Homeopátiás - Cocculine (kb. 1000 ft körül van), és is ezt eszem, meg a magneB6-ot.
A B6 vitamin általános hányigercsillapító, orvos utasítása alapján szedheted, amennyit õ ír fel. Én homeopátiás szerrõl még nem hallottam, pedig 6 hete olvasgatom itt az oldalt, de az elõttem lévõ írt valamit:-) Gondolom azt tudod, hogy mindig legyen a gyomrodban valami, egyél kekszet, ha mást nem.
A Motilium nem homeopátiás szer, de nekem nagyon bevált.Egyébként nem erõs gyógyszer.
rúgd tökön, had szálljon fel a másik is :D
Csak urológus, de az idöszerü!!!
Én is örülök, hogy minden OK.
A kérdező hozzászólása: Szerencsésen túl vagyunk a mûtéten! Kb 1 óra hosszat volt a mûtõben, majd mikor kihozták még két óra telt el míg magához tért. A mûtét délben volt és délután 5 kor már hazaengedték. Egy hét múlva varrat szedés! Bátor volt a kicsi fiam, nem sírt! Büszke vagyok rá! Mindenkinek köszönöm a hasznos hozzászólásokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kivánságokat. Mindenképpen leírom majd a tapasztalataimat, márcsak azért is, hátha valaki hasonló gondokkal küzd.
Akkor nyugtasd meg a kisfiad és azért beszéld át vele az õ korának megfelelõen mi lesz.Sok szerencsét majd ha nem gond leírnád hogy minden rendben van e a mûtét után és hogyan viselte?Meg hogy mikor viheted haza? Sok szerencsét nektek és minden jót elõre is!
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk urológus szakorvosnál. Sajnos mûteni kell. Hétfõre már elõ is vagyunk jegyezve. Szerencsére nem azért mintha súlyos lenne, hanem szerettünk volna minél hamarabb túl lenni. Nagyon izgulunk!!!
Elvitted a kisfiad a gyerekorvoshoz hogy megnézze neki?Õ tovább tud irányítani ha tényleg erre lesz szükség.Beszéltél már a kisfiaddal az egész dologról?
A kérdező hozzászólása: Kedves 22:56-os hozzászóló! Miért nem a Hócipõ címû újságba küldöd ezeket a frenetikus poénokat ott még szükségük is lehet rá.
amúgy menjetek orvoshoz minél hamarabb
fürdéskor, a meleg vizben, elernyedt herezacskónál mindkét hetre benne van a uacsiban? mert ha igen, akkor leszálltak a golyói, max jelenleg ugye a herét mozgató izmok túl erõsek eyg pár grammos heréhez azért gyeremekurulógisnak megmutatnám ha nincs benne, akkor mielõbb orvos! mert ha elhuzzátok, abból tényleg nyiszálás lesz, ugyanis már régen le kellett volna hozni, illetve a rejtett here hajlamos elrákosodni
A gyerekorvosa is megtudja nézni hogy valóban nem szállt e le a gyerek heréje rendesen, meg tudja tapogatni rendesen, vidd el a gyerekdokihoz, de elõbb beszéld át a fiaddal hogy mit és hogyan fognak vizsgálni, mert ebben a korban meg is ijjedhet egy ismeretlen vizsgálattól és van aki már szégyenlõsebb is.ne érje meglepetés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásaitokat. Az utolsónak: Biztos jó a poén, de ebben a helyzetben nem tudok nevetni rajta. Ne legyenek hasonló problémáid.
azt bizony le kell nyesni, nincs mese!
Szia! Az én fiamnak sem szállt le idõben és 2 évesen megmûtötték õt. (Heim Pál kórház)Bõven itt az ideje h megmûtség, de legalább mutassátok meg az urológusnak. létezk vmi injekció kúra ami segíthet bár nekünk nem jött össze és ezért volt a mûtét. Nem feltétlen a hererák az elsõ ami eszembe jut a dologról, hanem a késöbbi nemzés képtelenség. Ne halogasd, bár nem értem h a gyermekorvos miért nem küldött tovább még titeket?!
Csak orvos. De ne halogassátok. Egyébként kockázati tényezõje a hereráknak. Figyeljetek rá ebbõl a szempontból a késõbbiekben is. Mielõtt valaki megkiabál, igen, nekem is volt hererákom. 36/F
Örülök, hogy jól van és hogy ilyen ügyes, bátor kisgyerek volt. Elég szomorú hogy kiskorban, óvodáskorban rendszeres, alapos szûrések szoktak lenni elvileg, amik a here leszállását is nézik és még sem vették észre.Nálam az egyik unokaöcsémnél volt ugyanez de 1, 5-2 éves lehetet és a letapadást és a here problémáját is csak szakorvos vette észre, meg otthon az anyukája, amirõl szólt is a gyerekdokinak de õ nem vett észre semmit, azt mondta még normális, nincs baj.Anyukája kitartásának köszönhetõ, hogy idõben elcsípték, de azt hiszem nem kellett mûteni õt.


Léteznek valamilyen növényi eredetű szerek, melyek növelik a mell méretét?

Legjobb válasz: Persze, például csalánnal megcsapkodva sok kis pukli nõ rá, ha jól csinálod, akkor egybefüggõen növel egy méretet.

Persze, például csalánnal megcsapkodva sok kis pukli nõ rá, ha jól csinálod, akkor egybefüggõen növel egy méretet.
A kérdező hozzászólása: :D Egyéb ötletek?
Narancs! Félbevágod, kiszeded a belsejét, és a két fél gombócot beteszed a cicifixbe. Látványos gömbölyû formákat ad! Bár még nem próbáltam, nekem jó a kis ügyes cici. :-)))
Miért olyan nehéz felfogni, hogy a cici méretét a gének határozzák meg, a hormonok kicsit hatnak rá, és igazán növelni csak mûtéti úton lehet!? De most komolyan, ezt ennyire nehéz megérteni?

Létezik valamilyen növekedés segítő szer?

Legjobb válasz: Persze! Csak nem fog az egészségedre válni.

Persze! Csak nem fog az egészségedre válni.
Csavarlazító szokott segíteni, fõként ha egy éjszakára beáztatod. Vagy indítsd be, aztán elõbb-utóbb kiköpi...
a motort üzemmelegre szokták melegíteni a gyertyát meg kihûteni
Vagy simán csak picit megmelegíteni körülötte...
Sajnos az izzítógyertyákat annyira vékonyra csinálják már, hogy ha egy kicsit is jobban felrakódik korommal a menetes rész alatt, sajnos akkor beletörik. Bárki is csinálja. De ha már beleszakadt, eltört izzítógyertyátok van / lesz nyugodtan keressetek meg. Sok beletört, eltört izzítógyertyát kiszedtünk már: [link]
A kérdező hozzászólása: Kénytelen leszek hozzátok fordulni, ha gond lesz;de egyelõre nincs gond az izzítással, "csak" a hidegindítással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!