Találatok a következő kifejezésre: Létezik valamilyen a menstruáció (2 db)

nem igazán....
Bele kell nyugodnod, hogy a menstruációt nem lehet befolyásolni. Mivel lány vagy, így Neked kell alkalmazkodni a menstruációhoz!
Esetleg ha szednél fogamzásgátlót akkor lehetséges lenne
Elõzõ vagyok, de azt is csak úgy hogy késõbb jöjjön meg, elõrehozni olyan nincs
Én nekem már néha sikerült befolyásolnom. Pont mikor nyaraltunk július elején akkor már elõtte egy héttel mondogattam magamnak, hogy miután hazaértünk nyaralásból, akkor fog megjönni. Egy nap hétfõn megjöttünk este, és kedd reggelre beteg lettem. Tehát sikerült elhalasztanom. Máskor is volt már ilyen, és eddig be szokott válni. Lényeg h lefekvés elõtt, vagy többször a nap folyamán mondogasd magadnak határozottan, hogy pl: most pénteken menstruálok. (JELEN IDÕBEN). Furán hangzik, de lehetséges.

Létezik valamilyen gyógyszer a menstruáció késleltetésére?

Hamarosan megyünk nyaralni a párommal és nem szeretném, hogy ez közbejöjjön, pl. a strandolásnál.

Legjobb válasz: szia! késleltetésre nem tudok, viszont arra hogy hamarabb jöjjön meg, igen. Lehet így praktikusabb, ha hamarabb túlleszel rajtam, nem kell görcsölni h vajon mikor jön meg. Szóval: ha sokat szeretkeztek a pároddal, hiszen ha ki vagy tágítva akkor könnyebben megjön. A másik pedig a citromlé, igyál citromlevet, akár teába is tégy sokat.

szia! késleltetésre nem tudok, viszont arra hogy hamarabb jöjjön meg, igen. Lehet így praktikusabb, ha hamarabb túlleszel rajtam, nem kell görcsölni h vajon mikor jön meg. Szóval: ha sokat szeretkeztek a pároddal, hiszen ha ki vagy tágítva akkor könnyebben megjön. A másik pedig a citromlé, igyál citromlevet, akár teába is tégy sokat.
Mennyi citromlé segíthet?És ha mensi közben iszom akkor mit segít?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
én ilyen esetekben a citromlét használom , de nekem ez késleltetni szokta....
Ha viszont fogamzásgátlót nem szeretne szedni, akkor egyéb hormontablettát is igénybe lehet venni. Házi praktika: (Citromlé!!!) Dr.Bóday László
Lehet egy nõnek fontos életciklusa, amit a vérzés megléte ronthat. Vizsga, verseny, életet "eldöntõ" randevú. Monofázisos tablettákkal lehet megtenni, 2-3 hónapi folyamatos szedéssel (nincs 1 hét szedési szünet). Mellfeszülés, haspuffadás jelentkezhet ezen idõ alatt. Deee erre a kérdésre, már rengeteg választ adtam. :) )) Dr.Bóday László
Szinte minden nap van 1 ilyen kérdés. Lapozz vissza! Fogamzásgátlóval lehet tologatni.
van olyan, ami szabályozza, h mikor jöjjön meg, amíg szeded, addig nem jön meg... de ezt nekem nõgyógyász írta fel
1. válaszoló: rajtam helyett rajta, bocsi
igen a citromlérõl én is hallottam. de ha kifejezetten gyógyszert keresel, akkor ha fogamzásgátlót szedsz, annak a megfelelõ szedésével tudod szabályozni hogy mikor jöjjön meg. akár 1-2 héttel is el tudod tolni, én is nyaralásnál eltoltam, de egyébként eztnem javaslom...csak ha tényleg szükséges

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!