Találatok a következő kifejezésre: Létezik valamilyen a (102 db)

Ha léteznek démonok, akkor lehet, hogy valamilyen, a nemi vonzalomhoz hasonló dolgot éreznek irántunk és ezért érdeklődnek annyira az emberek iránt?

Olyasmire gondolok mint például amit egy súlyosan pszichopata kéjgyilkos érezhet. Nem mintha tudnám, hogy ők pontosan mit éreznek, de feltehetően valami iszonyatosan beteges, elkorcsosult kéjérzettel keveredett haragos borzalmat érezhetnek.

Legjobb válasz: Ha láteznek, akkor az is lehet, hogy csak jót akarnak nekünk, de rosszul csinálják. Vagy csak símán gonoszak. Vagy náthásak, és fáj a fejük, ezért csinálják a démonkodást. Persze csak ha léteznek.

Ha láteznek, akkor az is lehet, hogy csak jót akarnak nekünk, de rosszul csinálják. Vagy csak símán gonoszak. Vagy náthásak, és fáj a fejük, ezért csinálják a démonkodást. Persze csak ha léteznek.
Vagy olyanok, mint a katonai kiképzõ. Az az edzés alapja, hogy leordítja a fejed, és halálra szívat, mert ha túléled, akkor erõsebbé válsz :D
A kérdező hozzászólása: Értem :) , de szerintem ez akkor is összefügghet valami beteges kéjvággyal, illetve hasonlóval. Mivel nekik nincs nemi életük és lehet, hogy ezt a hiány az pótolja, hogy rátapadnak az emberekre (gazdaszervezetre) mint egy polip és "élvezkednek" és lehet, hogy így valami olyan beteges kéjvágyhoz hasonló élményt élnek át mint a szadista kéjgyilkosok.
Ha léteznek démonok, akkor persze, lehetséges. De semmi okunk feltételezni, hogy léteznek.
A démonok azért érdeklödnek az emberek iránt mert a sátánnak dolgoznak
Lol nem. Lehet hogy kéjes örömöt éreznek ha sikerre visznek valami irtó gonosz tettet pl egy embert rávesznek érzéseken keresztül arra hogy mészárolja le a családját stb, de eredetileg nem a beteges szexualitás motiválja õket. Ez nekik csak egy eszköz, mivel bizonyos embereket lehet rá tudnak venni perverziókra stb, de ez nekik csak annyiban öröm, hogy ezáltal a személy életét és egészséget rontják, ez nekik erõt ad. Ha egy ember minél jobban elragadja a negatív oldal és érzések, õk annál erõsebbek lesznek. Félelem düh és sok szenvedés ad nekik erõt. De amiatt sem kéjvágyóak alapból mert nincs fizikai testük, szóval csak részben igaz amit írtál. Ha õk tudnak ártani úgy is hogy annak nincs köze a szexualitáshoz, õket akkor is kéjes örömmel fogja eltölteni hogy rosszat okozhattak.
Kérdezõ, szerintem túl fizikai fejjel gondolkodsz egy nem-fizikai lény kapcsán. :) A korábban említett félelem-erõsíti azt jelenti, hogy ha pl. ülsz a zárt szobádban, és ott van egy démon is, akkor alapjáraton elkezdesz félni, ami eléggé természetes emberi reakció. :) Minél jobban félsz tõle, annál kiszolgáltatottabb vagy neki, ezáltal hatalmat adsz neki önmagad fölött. A félelmed pedig neki terített asztal, finom kaja, egyre erõsebb lesz, mígnem teljesen átveszi a hatalmat fölötted. Ha viszont nem félsz tõle, akkor nem tehet veled semmit. Ez olyasmi, mint a karizma, vagy mint pl. amikor egy kvázi-laikusnak egy témában kellõen magabiztosan adod elõ az egyébként totál zagyvaságodat. Ha õ kis laikusként bólogat, és elhisz bármit, meggyõzted, és meglehet, hogy akár befolyásolni is tudod elég könnyen. Ha viszont józan paraszti logikával és magabiztosan, esetleg kissé szkeptikus hangon elkezd visszakérdezni, elbizonytalaníthat ezzel, és rájöhet, hogy nem is tudsz eleget, sõt, akár be is bizonyíthatja, hogy totál nem értesz a témához. :) A démon valami hasonlót mûvel, elhiteti veled, hogy tud irányítani, és árthat neked, mígnem te magad ártasz magadnak, mert elhiszed, hogy ezt õ teszi veled. ^^ Viszont, ha valamihez hasonlítanám, az nem a szexuális kielégülés, inkább a szimpla elégedettség, ami társulhat jóllakottsághoz, vagy egy cél sikeres eléréséhez. A szex-kéj ennek egy alfaja legfeljebb. :) Mellesleg... az is már-már orgazmus, amikor naaaagyon kell már pisilni, de nem tudtál elmenni, majd végr-valahára beronthatsz a WC-re, és leülhetsz, kiereszteni a... gõzt. :)
A kérdező hozzászólása: gondolj bele, hogy a szadista, pedofil kéjgyilkosokat õk veszik rá a ténykedésükre, illetve az õ befolyásuk eredménye, hogy vannak ilyen esetek. Szerintem egyébként ilyenkor meg is szállják ezeket az embereket akik ilyen förtelmes dolgokat követnek el, ami azt jelenti, hogy azokkal a személyiségjegyekkel, amelyek ezeket a rémalakokat jellemzik, õk is rendelkeznek. Ha nekik nem lennének ilyen elkorcsosult vágyaik, nem is jutna eszükbe olyasmire rávenni az embereket, hogy pl. homoszexuális erõszakot kövessenek el a saját gyerekeiken, vagy bárki máson. Úgyhogy szerintem a pedofília a homoszexualitás és az egyéb fajtalan borzalmak, illetve ezeknek a keverékei az alapvetõ személyiségjegyeikhez tartozhat. (Ha egyáltalán azt személyiségnek lehet nevezni, amivel rendelkeznek.)

Hogyan lehet megoldani a fogpótlást abban az esetben ha az alsó fogsorban egy oldalon a 3 utolsó fog hiányzik. Implatátumot nem akarok, na meg kivehetőset sem. Létezik valamilyen más megoldás?

Legjobb válasz: Hali! Az egyik legrosszabb alapeset a féloldali sorvégi hiány,különösen akkor,ha elutasítod az implantációt.Olyan megoldás is létezik,hogy lecsiszoltatod a 3-as/szemfog/ és 4-es/elsõ kis õrlõ/fogadat és hátra 2 lengõtagot kapsz,az utolsó lengõtag alá meg egy "üvegpillért"az ínyedre támasztva.De ez nem terhelhetõ korlátlanul törés nélkül,plusz feláldozol 2 ép fogat!Mosolyogni megfelel,esztétikailag eltûnik a sötét,sõt még a felsõ õrlõk lemozdulását is megakadályozza,de ennyi tud.

Hali! Az egyik legrosszabb alapeset a féloldali sorvégi hiány, különösen akkor, ha elutasítod az implantációt.Olyan megoldás is létezik, hogy lecsiszoltatod a 3-as/szemfog/ és 4-es/elsõ kis õrlõ/fogadat és hátra 2 lengõtagot kapsz, az utolsó lengõtag alá meg egy "üvegpillért"az ínyedre támasztva.De ez nem terhelhetõ korlátlanul törés nélkül, plusz feláldozol 2 ép fogat!Mosolyogni megfelel, esztétikailag eltûnik a sötét, sõt még a felsõ õrlõk lemozdulását is megakadályozza, de ennyi tud.
A kérdező hozzászólása: Aláírom, hogy biztos igazatok van, és nem is annyira az ár miatt visszakozok csak.., gyerekkoromban történt velem egy olyan kézbaleset, melynek kapcsán el kellett távolítani az egyik ujjamból egy helyen a porcot és azt próbálták pótolni az akkori lehetõségeknek megfelelõ "anyaggal" de mindent kidobott a szervezetem.. akkor mondta az orvos hogy sajna van ilyen semmilyen idegen anyagot nem "fogad be"..persze lehet azóta már másabb anyagokat "ületetnek be" de azért félel, na meg amúgy is fééélek...:) )
Hali!Az elõttem íróval egy platformon vagyunk, sõt Õ talán hitelesebb is, miután személyes tapasztalatai vannak az eljárást illetõen!Szerintem gondold át, hogy neked megér-e többlet kiadást a dolog, vagy a "félmegoldás féláron"-t választod.
Én vagyok akinek két implantja van.Abszolút nem kell félni a mûtéttõl(csak a fogászati számlától:D), nagyon erõs érzéstelenítõt használnak, abszolút nem rémesebb a dolog, mint egy gyökérkezelés.Utána ajánlatos bevenni rögtön egy erõs fájdalomcsillapítót(nálam Advil ultra forte vált be).Az elsõ mûtétkor szabin voltam óvatosság miatt, hogy hátha napokig sajogni fog, de szerencsére másnap már csak egy kis feszülõ érzést éreztem a felvágott íny miatt. összesen kb 3-4 fájdalomcsillapítót és egy doboz antibiotikumot(fontos a fertõzés elkerülése miatt!) kelett szednem.A második 3 héttel késõbb volt és simán megcsináltattam 2 munkanap között.
A kérdező hozzászólása: Majd kiderül, egyenlõre röntgenen voltam amibõl majd jobban kiderül mit lehet tenni, bár a kicsit modernebb felfogású orvosok egyike akihez mentem (profi implantologus)és gondolom erre akar majd rábeszélni..
"Nem kell félni, nem fog fájni" csak hogy klasszikust idézzek!Az implantáció inkább drága mintsem fájdalmas, meg idõben elégé elhúzódó beavatkozás.Vannak rizikói, mint minden egyéb beavatkozásnak, de igazán hosszútávú megoldást a te esetedben valószínûleg ez ad.A fent leírt megoldás /üvegpillér/statikailag nem 101-es, kényszer megoldásnak érzem!De ha ehhez ragaszkodsz, biztosan megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: olcsó így sem úgy sem lesz de a beültetést egyenlõre nem akarom... fééééélek.
Az én szájsebészem is azt mondta, hogy az azonnal terhelhetõt nem ajánlja, mert lötyögõs lesz
Hali!A fent leírt megoldást azért írtam, mert a kérdés erre vonatkozott.Szerintem is csak az implantátum ad korrekt megoldást, de az azonnal terhelhetõre ne engedd magad rábeszélni, még ha olcsóbban kapod is!
Szerintem ha megbizható fix pótlást szeretnél, akkor 1 implantátumot vállalj be, szerintem az elõbb felsorolt dolgok nem lehetnek túl tartósak.Nekem van 2 implantátum, igaz, hogy egy 3-4 hónapos macera, de megéri.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megnyugodtam hogy akkor valamilyen megoldás létezik. Igazából a 2 terhességem alatt ment ki ez a 3 fogam, pedig tényleg havonta mentem ellenõrzésre, azelõtt sosem voltak ennyire rosszak a fogaim.. a felsõ fogsoromban is van gond de ott megoldható nem hiányzik egy sem..
Más jó megoldás sajnos nincs. Láttam már olyat, hogy szabadvégû hídként pótolták (hátul nem tartja semmi), de azt ilyen hosszú sorvégi hiánynál nem igazán alkalmazzák, mert tönkreteszi azt a fogat, amin a híd rögzül
Sziasztok ez engem is érdekelne nekem is lent alsó 3 fogam hiányzik, de a 3 fog helyére kinõtt a bölcsességfogam!! És én is szeretném tudni hogyan lehet pótolni csak ne kivehetõssel és nem implantáttumal ! Ugyanez a helyzet felül is 3 fogam hiányzik de fent nincs leghátul semmi fogam!! Felsõ fogaimat úgy képzeljétek el hogy 1, 2, 3 hiány, 4 tömött aztán semmi és ide szeretnék vmi hidas pótlást!! Köszi a válaszokat!!!!!4

Szeretném beadatni gyermekemnek a rota vírus elleni oltást, de elég drága! Létezik valamilyen támogatás rá?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, ha létezne akkor alapból annyi lenne az ára.

Én nem tudok róla, ha létezne akkor alapból annyi lenne az ára.
nincs
Figyelni kell a patikakat h hol mikor akcios. Mi is akciosan vettuk meg a 3 db-ot.


Létezik valamilyen kutatás a határon túli szavazatokkal kapcsolatban?

Van valamilyen felmérés vagy közvélemény kutatás arról (tehát nem csak becslés, hanem rendes felmérés), hogy a határon túli magyarok közül milyen arányban és hányan szeretnének szavazni és milyen a pártpreferenciájuk?

Legjobb válasz: Eddig kb 26 ezren regisztráltak, hogy õk szavazni szeretnének. Szerintem becslés nincs még, hogy mennyien lesznek végül, illetve hogy mennyien fognak ténylegesen szavazni. Szerintem ha 50 ezren fognak szavazni, már sokat mondok. 3.5-4 millió összes szavazóval számolva az kevesebb, mint 1.5%. Pártpreferencia? Valószinûleg Fideszre meg Jobbikra fognak szavazni, az MSZP-SZDSZ már bebizonyította, hogy nekik nem kellenek, valószinûleg fordítva is igaz lesz, bár újabban azért próbálnak benyalni keresztcsontig õk is.

Eddig kb 26 ezren regisztráltak, hogy õk szavazni szeretnének. Szerintem becslés nincs még, hogy mennyien lesznek végül, illetve hogy mennyien fognak ténylegesen szavazni. Szerintem ha 50 ezren fognak szavazni, már sokat mondok. 3.5-4 millió összes szavazóval számolva az kevesebb, mint 1.5%. Pártpreferencia? Valószinûleg Fideszre meg Jobbikra fognak szavazni, az MSZP-SZDSZ már bebizonyította, hogy nekik nem kellenek, valószinûleg fordítva is igaz lesz, bár újabban azért próbálnak benyalni keresztcsontig õk is.
Szia. Nem gondolom, hogy a határon túli magyarok szavazata döntö lenne, de nem ez a lényeg ! Végre egy kormány amely kíváncsi a véleményükre. Végre nem beözönlõ román menekültek százezreivel riasszák el a népet, a határon túli magyarok, magyar állampolgáságának, megadásáról szólló népszavazástól. Úgy gondolom, a külhoni magyarok örömmel veszik, hogy újra, illetve végre " papíron " is magyarok lehetnek . Köszönet érte.

Létezik valamilyen szabályozás arra, hogy egy épület felújításánál védekezniük kell a szálló por ellen?

A szomszéd épületet felújítják, most épp vésik a homlokzatot. Napok óta száll az utcában a finom por, a lakást is beteríti, csak akkor jobb egy kicsit, ha esik az eső. Amint elkezdenek dolgozni, megint száll. Nincs arra valamilyen szabály, hogy nylont, vagy bármilyen más porfogót kellene az állványzat mögé feszíteniük?

Legjobb válasz: nincs

nincs
Kártalanítást lehet kérni, de ne számíts valami nagy összegre. Keress meg egy ügyédet.

Ha postagalmbász szeretnék lenni arra létezik valamilyen könyv? Ami a kezdetektől segít, galambnevelés tartás etetés, röptetés stb. Vagy hol tudok utánanézni?

Legjobb válasz: Könyvtárban akadtam már ilyen jellegû könyvre. Vagy az interneten rákeresel galambászokra és segítséget kérsz!

Könyvtárban akadtam már ilyen jellegû könyvre. Vagy az interneten rákeresel galambászokra és segítséget kérsz!
Dr. Meleg István Galamb és Tenyésztése 1. címû könyvet ajánlom. Nekem is megvan! http://www.libri.hu/konyv/a-galamb-es-tenyesztese-i.html /Ha kérdésed van nyugodtan írjál, én is postagalambász vagyok./
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Létezik ehhez a flmhez valamilyen felirat?

http://www.youtube.com/watch?v=54CI61lo7a4&feature=relmfu

Legjobb válasz: Úgy látom,nincsen hozzá,opensubtitlesen nem találtam,google sem vitt többre.

Úgy látom, nincsen hozzá, opensubtitlesen nem találtam, google sem vitt többre.

Léteznek valamilyen növényi eredetű szerek, melyek növelik a mell méretét?

Legjobb válasz: Persze, például csalánnal megcsapkodva sok kis pukli nõ rá, ha jól csinálod, akkor egybefüggõen növel egy méretet.

Persze, például csalánnal megcsapkodva sok kis pukli nõ rá, ha jól csinálod, akkor egybefüggõen növel egy méretet.
A kérdező hozzászólása: :D Egyéb ötletek?
Narancs! Félbevágod, kiszeded a belsejét, és a két fél gombócot beteszed a cicifixbe. Látványos gömbölyû formákat ad! Bár még nem próbáltam, nekem jó a kis ügyes cici. :-)))
Miért olyan nehéz felfogni, hogy a cici méretét a gének határozzák meg, a hormonok kicsit hatnak rá, és igazán növelni csak mûtéti úton lehet!? De most komolyan, ezt ennyire nehéz megérteni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!