Találatok a következő kifejezésre: Létezik valami számítógép (6 db)

Használj DVI kábelt. Vagy csak HDMI van a monitoron?
A kérdező hozzászólása: Hát van még D-Sub is, de azzal meg elég rossz lehet a minõségi, mivel az csak analóg jel, ha jól tudom.
Azért annyival nem rosszabb. Próbáld ki, úgy milyen, vagy ha gondolod vegyél egy ilyet: http://www.argep.hu/trend/HDMI/Hdmi-eloszto.html
A kérdező hozzászólása: Pont ilyenre gondoltam! :) Köszi!
Szeva figyi enis beruhaznak egy ilyen kábelre mert a full hd tv-men csak 1 hdmi van. Tapasztalatok az elosztorol? Ha rakötök 3 cuccost attol meg ugyanolyan szep kepuk lesz mintha egy lenne rakötve ugye? :) Köszi
Van egy csomó ilyen. Az Android Market-ben keresgélj.
A kérdező hozzászólása: igen de nekem olyan kell kell ahol látom is a telon hogy mondjuk na most lejátszom a lady gaga just dance-t
VLC Media Player-hez van ilyen, az biztos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm le is szedtem a vlc playert de mit keressek benne hol találom meg?

Létezik valami kombináció számítógép billentyűzetének lezárására?

Legjobb válasz: Hát.... Én nem tudok róla pedig az apám számítógépprogramozó de õ sem tud ilyet!

Hát.... Én nem tudok róla pedig az apám számítógépprogramozó de õ sem tud ilyet!


Windows mail/outlook
Ébresztõórát nem igazán, mert a Windows nem tudja elindítani a gépedet. Azt csak hardveresen tod megoldani.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez egy kielégítõ válasz volt :D Köszi szépen!

Samsung F480V-m van és telepítve volt a számítógépemen a Samsung Pc Studió. Létezik, hogy valamit kitöröltem amit nem kellett volna? -mert nem érzékeli a telót a pc studió.

Samsung F480V-m van és telepítve volt a számítógépemen a Samsung Pc Studió. Minden rendesen ment, de egyik nap leszedtem mindent a telómról, mert sok minden felesleges volt. Létezik, hogy valamit kitöröltem amit nem kellett volna? -mert nem érzékeli a telót a pc studió. Mit törölhettem ki és hogy tudom visszaállítani? Telefon gyári visszaállítást már megcsináltam, de nem reagál továbbra sem.

Legjobb válasz: Nézd meg a Beállítások - telefonbeállítások - USB beállításoknál mi van bejelölve:Samsung PC studio,médiatár,vagy háttértár.A megfelelõ beállítás talán segít.

Nézd meg a Beállítások - telefonbeállítások - USB beállításoknál mi van bejelölve:Samsung PC studio, médiatár, vagy háttértár.A megfelelõ beállítás talán segít.
A kérdező hozzászólása: Rendesen van beállítva, de reménytelen. Ha háttértárnak rakom be, akkor sem érzékeli. Valami ötlet még? :(

Létezik olyan program, vagy valami, ami kimutatja, hogyha a számítógépnek valamilyen baja van (pl. hardverhiba, ventillátor, processzr rosszul működik)?

Legjobb válasz: Konkrétan olyan programok láteznek amikkel egy-egy hardver elem mûködését tudod tesztelni. Például memória, videó kártya, CPU, a ventilátorok forgási sebességét akár a gép BIOS-ában is le tudod ellenõrizni és ha úgy állítod be még riaszt is a BIOS ha lelassul a venti egy adott érték alá.

Konkrétan olyan programok láteznek amikkel egy-egy hardver elem mûködését tudod tesztelni. Például memória, videó kártya, CPU, a ventilátorok forgási sebességét akár a gép BIOS-ában is le tudod ellenõrizni és ha úgy állítod be még riaszt is a BIOS ha lelassul a venti egy adott érték alá.
SiSoftSandra lite 2009
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ezt a ventillátoros dolgot hogyan lehet megnézni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!