Találatok a következő kifejezésre: Létezik szülés depi (1 db)

Létezik szülés előtti depi?

34 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem van mert én is depis vagyok, szorongok igulok, kúpolok a szüléstõl hogy bármikor beüthet a krakk mármint bármikor szülhetünk, és hogy milyen lesz? "Belehalok" vagy sem? Nagyon fog fájni vagy sem? Mi van ha mégsem birom? ilyesmik aggasztanak. De eröt a az a pici emberke odabent és miatta mindent ki kell birnom. Te is ilyenek miatt vagy depis? Kitartás!!!!!! 37 hetes kismama.

Szia. Szerintem van mert én is depis vagyok, szorongok igulok, kúpolok a szüléstõl hogy bármikor beüthet a krakk mármint bármikor szülhetünk, és hogy milyen lesz? "Belehalok" vagy sem? Nagyon fog fájni vagy sem? Mi van ha mégsem birom? ilyesmik aggasztanak. De eröt a az a pici emberke odabent és miatta mindent ki kell birnom. Te is ilyenek miatt vagy depis? Kitartás!!!!!! 37 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: igen, ilyenek miatt is. aztán ott van az a nyavalyés szeretethiány is, néha olyan mintha senkit nem érdekelnének az én bajaim ... pedig valójában körülöttem forog a világ
Hogyne létezne! Ílyenkor az ember tudatalattijában csak a szülésre, és arra gondol, hogy a picinek ne legyen semmi baja, amit az ember még magának sem mer bevallani, nemhogy a környezetének. Ez az aggódás rányomja bélyegét a mindennapokra. Nekem nem volt hosszú én a 35. héten megszültem, 5 hetes a kisfiam. Én már a szülés utáni depressziónál tartok, mostmár a picit nézegeti az ember, hogy talál-e rajta valami furcsát amin lehet aggódni. Szerintem egy nõ ha anya lesz onnan csak depis. De a világ minden kincséért sem cserélnék, azokkal akik nem merik vállalni ezt az érzést! Gondolom te is így vagy vele! Próbálj megnyugodni, a szülés az ember életében a legszebb pillanat, és a picivel is rendben minden. Szép babavárást!!!
Ez csak pillanatnyi állapot. Próbáld feldobni magad valamivel, mert amugy bele lehet hülyülni ebbe az egészbe. Kényeztetsd magad pl. egyél vmi extra fincsit, beszélj a kicsihez, vásárolj baba rucikat ilyesmik. Legyél egy kicsit önzö amig még megteheted mert már nemsoká a picié lesz a fõszerep. De addig is igen "te körülötted forog a világ" ahogy irtad. Remélem egy picit tudtam segiteni. Az elsö válaszoló.
Kedves lányok, szerintem fogalmatok sincs arról, amiról írtok. Ti nem depisek vagytok, hanem szorongtok vmi miatt. Nekem volt a 2. gyermekem után gyermekágyas pszichózisom, 15 kilót fogytam néhyán hét alatt, és kórházba kerültem, mert a szívem majdnem ráment. Életemben olyat még nem éltem át, teljesen tehetetlen voltam, nem érdekelt a kicsim sem és majdnem meghaltam. Utálom ezt a nyavajgást, hogy "depi", mert ha valaki valóban átéli, az nagyon nehéz helyzetbe kerül, családjával, gyermekével együtt (mellesleg bele is halhat. Vagy egész életében már pszich. kezelésre szorul. Hála az Égnek, én nem...). És ebben a legrosszabb, hogy nem tud ellene semmit sem tenni, mert olyan, mintha meg lenne kötözve - én sosem gondoltam volna, hogy pl. velem, egy életvidám, aktív és bevállalós emberrel ilyesmi valaha is megeshet. Szóval, ha szorongtok dolgok miatt, az nem depi. Szülni úgyis muszály, igen, piszkosul fog fájni, de megéri, mert ennek a fájdalomnak CÉLJA van. A baab is tudja a dolgát, és minden rendben lesz. Próbáljátok elfoglalni magatokat értelmes dolgokkal, takarítsatok, stb., ne mindig magatok körül forogjon az egész világotok - higgyétek el, akkor minden oké lesz. Ja, és álljatok neki úgy a dolgoknak, hogy tök jó lesz minden, mindent meg fogtok tenni ezért!!! Kellemes utolsó egyben töltött heteket!!! Egy 32 hetes kismama
LÉTEZIK. Nem ugyanaz, mint a szorongás, ne kavarjuk össze. Lásd pl.: http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/20080105-a-terhesseg-e.. Én is ezzel küzdök.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SOS! Aki Istvánba szült KÁDBAN, hogy vannak az orvosoknál a terhesgondozási árak, meg maga a szülés mennyi? Help!

5

Ha volt fogadott szülésznőtök, ti mennyit fizettetek neki?

4

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

5

Szülés indulhat délután?

azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.

10

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Szeretnék vízben szülni, de sajnos 240 km-re lakom Pesttől. Így esélytelen a dolog, nincs semmi mód rá, hogy összejöjjön?

ha vízben szeretnék szülni, mindenképp muszáj lenne havonta oda pestre járnom terhesgondozásra,meg ilyesmik? vagy ha nem muszáj, megoldható szerintetek, hogy ott szüljek??? kérlek aki tud valami bíztatót,segítsen :)

21

Jön a hideg front hajnalban, hogyan érzitek magatokat kismamák, akik erre a hétre vannak kiírva? 39+2khm

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!