Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan vagy más, (53 db)

Ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor biztosan megpróbálja megszerezni vagy előfordulhat, hogy inkább mással jön össze? Létezik olyan, hogy egy férfi túl gyáva, hogy összejöjjön egy nővel és inkább a könnyebb prédára megy?

Legjobb válasz: Igen létezik, és azért mert ha jóban van a csajjal, akkor ezt az állapotot nem akarja elrontani. Ezért inkább összejön mással, hogy a kiszemelt csaj közelében maradhasson.

Igen létezik, és azért mert ha jóban van a csajjal, akkor ezt az állapotot nem akarja elrontani. Ezért inkább összejön mással, hogy a kiszemelt csaj közelében maradhasson.
mert amelyik lány nagyon tetszik(kiszemelt) nem merünk összejönni mert félünk hogy elbénázunk valamit és azért is mert a kiszemeltünk mellet sokkal nagyobb zavarba vagyunk mint egy közömbös lánnyal szembe
persze!!! mint például én
Azért a kérdésed lehetne egy picit konkrétabb, mert hidd el, hogy a "tetszik"-nek is vannak fokozatai, és a körülmények is számítanak. 1. Az elsõ triviális dolog, hogy hiába tetszik mondjuk Gizi, ha Julis még jobban bejön. (Ráadásul nem biztos, hogy Julis adja nehezebben magát!) 2. Hajnali órákban szórakozóhelyen, vagy egy stresszes idõszakban bárhol és bármikor simán elõfordul, hogy látok egy szép lányt, de se idõm/energiám/affinitásom nincs arra, hogy odamenjek hozzá, még akkor sem, ha egy bombázó... 3. Ha tetszik a lány, viszont õ tudtomra adta, hogy "nem", akkor nem fogok hülyét csinálni magamból. Az viszont szerintem hülyeség, hogy látok 2 lányt, az egyik egy bombanõ, a másik pedig átlagos, és az átlagosnál próbálkozok be elõször, mert a "szép úgyse akar". Ez hülyeség, ráadásul ugyanannyi erõfeszítést és bátorságot igényel odamenni bármelyik lányhoz, és inkább a "jobb prédára" lövöm el a puskaport. Az viszont fontos, hogy akkor, ha azonosak a körülmények (pl. mindkettõ lány egyedül ül a pultnál). Mert ha a szép lány egy 10 fõs bandában van és mindenkivel aktívan társalog, míg a másik csaj egyedül árválkodik, akkor már lehet, hogy valóban a B-terv lép életbe... 24F
szerintem a mai világban egyáltalán nem gáz ha lány teszi meg a kezdõ lökést, sõt imponáló nekem teljesen
Itt mifelénk még soha nem jártam úgy hogy 1lány tette volna meg a , , kezdõ lökést, ,
A kérdező hozzászólása: azért nem fejtettem ki jobban a körülményeket, mert nem egyszer fordult elõ hasonló helyzet velem és mindenhol mások voltak a körülmények, ezért próbáltam általánosságban megfogalmazni a kérdést. próbálom jobban megérteni ezeket a helyzeteket, hátha a jövõben tudnék változtatni a viselkedésemen, hogy számomra kedvezõen alakuljanak a dolgok. rengeteget segítettetek nekem! köszönöm! sajnos (vagy nem sajnos) ezen a téren kissé "maradi" vagyok, szeretem ha nekem udvarol egy srác és nem én neki. férfiasnak találom, ha odajön és õ kezdeményez. persze én is próbálok vele beszélgetést kezdeményezni vagy esetleg szemezni. de nagyon nehéz dolgom van. sajnos én vagyok az a lány, aki egy tíz fõs fiútársaság közepén ül és aktívan beszélget. valószínûleg ez lehet rémisztõ vagy nem tudom.
he te asszony te egy degenerált vagy teljesen nem normális azt se tudod mit akarsz eleinte normálisan válaszoltam de már felhúztad az agyad ha meg olyan menõ csaj vagy akkor nem csoda hogy megilyed a fiú, ha azt akarod hogy össze jöjjetek akkor mond el neki az érzéseidet!!!
A kérdező hozzászólása: dehogy vagyok menõ, csak túl sokat beszélek:)
nah akkor nagydumás vagy egy fiú szemében ugyanaz
A kérdező hozzászólása: hát sajnos állandóan jár a szám, nem nagyon tudok ezen változtatni :(
ezt én is észrevettem :)
Le lehet pontozni... De a gyávaság a fiúkra jellemzõ. A férfi attól (is) férfi, hogy legyõzi a félelmeit. (Én is voltam fiú, de felnõttem.) Hány éves vagy?
A #18-as (hosszú) válaszoló vagyok. Az nem baj, ha beszédes vagy, sõt sokkal jobb, mintha csak ülnél és néznél ki a fejedbõl és csak akkor löksz pár 2-3 szavas mondatot, ha kérdeznek. Az se baj, ha elvárod, hogy a srác tegye meg az 1. lépést (de egy kis szemezéssel vagy mosollyal "segíthetsz" neki). Úgy viszont kb. 0, 0001%, hogy egy hapsi be fog próbálkozni nálad, ha egy 10 fõs fiúbanda közepén ülsz és közben lököd nekik a sódert. Eleve ha belegondolsz a szituációba, akkor világos lenne számodra, hogy lehetetlen így kezdeményezni. Már a megszólítás is necces, mert szegény hapsi vagy félbeszakít, vagy pedig áll a banda szélén, mint [email protected] a lagziban és vár, hogy végre a mondandót végére érj és közben pedig 11-en néznek rá furcsán, hogy "mit akar itt ez a szerencsétlen". Utána pedig rajtad kívül még illene bemutatkoznia még 10 hapsinak, különben mekkora bunkónak tartanák. És ezután még valahogy kötetlenül el kellene beszélgetnie veled, miközben 10 fõs vadidegen közönség figyel, akik ráadásul nem is örülnek annak, hogy a "tárasaság közepét" próbálják kivonni a társaságból. Mellesleg, azt se hiszem, hogy te is felszabadultan flörtölgetnél egy odaült idegennel, miközben 10 ismerõsöd bámul. Elég életszerûtlen a szitu. Ráadásul, gondolj csak bele, hogy mennyire kiábrándító lenne neked is, ha kiszúrnál valahol egy neked nagyon tetszõ férfit, majd az leül egy 10 fõs csajbandához és elkezd velük jópofizni és még arra se vennél mérget, hogy valamelyik mellette ülõ nem a barátnõje... Na, ez fordítva is mûködik. Arra se várj, hogy a bandából be fog próbálkozni valaki, mert egyrészt "házi nyúlra nem lövünk", másrészt pedig akkor gondolom, hogy még évekig fogják emlegetni a "haverok". Amúgy is gondolom, hogy már inkább a "barát-zónában" vannak a csoport tagjai, vagyis nem sok esélyük lenne. Rövidre zárva, ha hapsit akarsz fogni, akkor a barátnõkkel mozdulj ki, mint ahogy minden "normális" lány csinálja, különben magadra vess.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok választ! érdekes és elgondolkodtató dolgokat írtatok. meglepõdtem, hogy ennyi különbözõ vélemény van ebben a témában. igyekszem majd kipróbálni egy-két tanácsot, hátha több sikerrel járok. egyébként 24 éves vagyok. szoktam a barátnõimmel is különbözõ helyekre mászkálni, nem csak a fiútársaság közepén ülök, csak ugye akkor meg állítólag az a gond, hogy sok a lány körülöttem. legalábbis volt olyan férfi ismerõsöm, aki ezt kifogásolta. sajnos nem tudom, hogy mi a megoldás, de hiszem, hogy próbálkozni kell (és ha érdemes, akkor változtatni)és bízni a vakszerencsében:) én is úgy gondolom, hogy egy férfi igenis küzdje le a félelmét és lépjen, de emellett a lánynak egyértelmû (de nem nyomulós) jeleket kell küldenie. fogalmam sincs, hogy miért alakult úgy, hogy a manapság a féfiak és a nõk nem értik a jeleket és piszkosul félnek a másik nemtõl. tényleg köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdezõ, ez elgondolkodtató kérdés, és lélekbe tipró, eszembe jutott minden dolog amit eddig megbántam, mostanság már a lányok irányítanak mindent, most így ahogy belegondolok 1x élünk...
A kérdező hozzászólása: értem. csak ugye ott van az a "szokás", hogy meg kell várni, hogy a fiú tegye meg az elsõ lépést. meg ugye azért nem esik jól az embernek, ha mással látja a srácot.
A kérdező hozzászólása: és azt megkérdezhetem, hogy miért?
vagy akár én.
A kérdező hozzászólása: jaj:( ez azért elég szomorú. én azt hittem, ha egy férfi akar egy nõt, akkor megszerzi. ezek szerint nem? köszönöm, hogy válaszoltatok. ha úgy gondoljátok, kifejtenétek, hogy miért döntöttetek úgy, hogy nem akartak összejönni a kiszemelt lánnyal?
2. válaszoló vagyok. én a pofára eséstõl félek meg a visszautasítástól leginkább többnyire olyan bnõim voltak akikben biztos voltam hogy összejön mert, pl õ próbálkozott be úgymond.
A kérdező hozzászólása: én nem gondoltam, hogy ennyi félelem van a srácokban :/ tehát a félelem felülírja a vonzalmat szerintetek?
aha felül tudja simán!!! én is sokszor voltam ebbe a cipõbe hogy összetudtam vlna jönni azzal a lánnyal akit kiszemeltem , mindig el is terveztem hogy milyen témát hozok fel vagy hogy mikor smárolom le de nem mertem utólag meg mindig bántam az egészet
A kérdező hozzászólása: és inkább összejöttök egy olyan lánnyal aki kevésbé tetszik?
bizony felül tudja írni a vonzalmat
vagy összejössz egy olyan lánnyal akinél biztos a siker, igen.sajnos ez van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és a kiszemelt lány tudna úgy viselkedni, hogy mégis nála próbálkozzatok? vagy eleve esélye sincs?
nyilván tudna úgy viselkedni persze.ha látom rajta hogy mondjuk kölcsönös a vonzalom akkor belemernék én vágni személy szerint, csak akkor nem, ha látom, hogy számomra elérhetetlen vagy annak tûnik legalábbis
tudna úgy viselkedni csak akkor, ha elmondaná a lány hogy mit érez a fiú iránt legalábbis nálam így lenne
Én annál a csajnál akarok jó lenni, aki bejön nekem.Meg is lepõdtem a válaszokon.Egy ismeretlen lányhoz a legjobb odamenni, mert 0ról megszerettethetem magam vele valamilyen szinten, egy kis figyelmességgel, egy kis kedvességgel, és egy kis humorérzékkel :) És igen, én egy ideig túl gyáva voltam, hogy ne merjek odamenni, de rájöttem, hogy sokkal többet nyerhetek(esetleg egy kapcsolatot, barátnõt), mint amennyit veszthetek vele.

Létezik olyan hogy "magán érettségi"? Ezen belül azt értem, hogy nem kell bejárni csak tételért, és ha meek be érettségizni, akkor egyedül vagyok a tanárral, nem más diákokkal (Pénzért létezik ilyen érettségi? )

Az a helyzet nagyon nagyon stresszes vagyok,nem tudok elmenni érettségizni így normálisan mint minden diák,és a szüleimmel arra gondoltunk nincs-e ilyen,vagy valami?köszönöm előre is 18 L

Legjobb válasz: nem tudom igazából, h létezik e ilyen. de a vizsga elnököt nem tudod kikerülni...neki is jelen kell lennie.

nem tudom igazából, h létezik e ilyen. de a vizsga elnököt nem tudod kikerülni...neki is jelen kell lennie.
A kérdező hozzászólása: És olyan, ahol a vizsgaelnök+ 1tanár van bent, van olyan? meg én? Esetleg van valaki aki lebukott a pénzért vett érettségiért? Mit gondoltok róla??
hát hallod.ez nagyon extrém eset. ha már ilyenekben gondolkozol az érettségin, mi lesz veled késõbb? ezeket a problémákat le kell tudni küzdeni. és ha tényleg nem megy, akk fordulj pszichológushoz.
ahogy az elõttem válaszoló is írta, csak két tanár fog rád figyelni, a többiek, pedig a saját bajukkal lesznek elfoglalva, ráadásul, ha lebuksz, hogy nem igazi az érettségid, súlyos büntetést von maga után, hiszen hivatalos okmányhamisításnak számít, amikor elmész valahova állásinterjúra, lesznek képesek lenyomozni téged
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átgondolom.
jobb ha megbirkózol vele akármilyen úton módon, mert a késõbbiekben erre nem igen vannak tekintettel az emberek szerintem. De amit a többiek mondtak elõttem az teljesen igaz, szarik rá mindenki hogy te mit beszélsz csak az figyel akinek a tárgyáról van szó, a vizsgaelnök meg ha éppen bent van, vagy odafigyel :)

Villanyszerelő vagyok. Szeretnék csinálni egy vállalkozást. Fél füllel hallottam róla, hogy létezik olyan, hogyha tanulókat foglalkoztatok illetve betanítok, azért kaphatok támogatást nagyobb összegben vagy más formában. Létezik ez?

Hol tudnék ilyesminek, milyen oldalakon utananézni? (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Legjobb válasz: Igen, csakhogy megvan hogy mennyi idõ után foglalkoztathatsz tanulót. Nehogy azt gondold hogy kiváltod a vállalkozói igazolványt, felveszel 2 tanulót aztán már dolgoznod sem kell és közben neked fizetnek. Tehát ezt felejtsd el. Kell egy bizonyos év, amit a szakmádban vállalkozóként eltöltöttél. 20 éves vagyok, én is kiválthatnám a vállalkozói igazolványt, szerinted hány tanuló jöhetne hozzám tanulni? Egysem.

Igen, csakhogy megvan hogy mennyi idõ után foglalkoztathatsz tanulót. Nehogy azt gondold hogy kiváltod a vállalkozói igazolványt, felveszel 2 tanulót aztán már dolgoznod sem kell és közben neked fizetnek. Tehát ezt felejtsd el. Kell egy bizonyos év, amit a szakmádban vállalkozóként eltöltöttél. 20 éves vagyok, én is kiválthatnám a vállalkozói igazolványt, szerinted hány tanuló jöhetne hozzám tanulni? Egysem.

Tényleg léteznek Pythonban, vagy bármilyen más nyelvben íródott jelszótörő programok, vagy csak a filmekben van olyan?

Legjobb válasz: Léteznek, már én is írtam, de nem 2mp alatt töri fel mint a filmekben, hanem órák... évek alatt, mert nem úgy mûködik, mint a filmekben, hogy karakterrõl karaktere "pörgeti" ki, hanem minden permutációt végig kell csinálni, ami rendkívül hosszú idõ, fõleg mivel a feltörõ programot a szerver válaszideje is lassítja. Tehát írhat bárki ilyet, de komoly hardware nélkül csak egy kísérletnek jó.

Léteznek, már én is írtam, de nem 2mp alatt töri fel mint a filmekben, hanem órák... évek alatt, mert nem úgy mûködik, mint a filmekben, hogy karakterrõl karaktere "pörgeti" ki, hanem minden permutációt végig kell csinálni, ami rendkívül hosszú idõ, fõleg mivel a feltörõ programot a szerver válaszideje is lassítja. Tehát írhat bárki ilyet, de komoly hardware nélkül csak egy kísérletnek jó.
Jelszó-törõ programot minden programnyelven lehet írni: Az elve a következõ: végigpróbálja az összes lehetséges jelszó-variációt. De itt van "kutya" elásva: Egy nyolc karakteres jelszó, ami csak számokat tartalmaz 10^8 azaz százmillió féle variáció létezik: Ez egy másodpeccenként 10-10 milió próbálkozással értelmeszerûen 10-100 másodperc körül van. Egy csak kisbetûket tartalmazó jelszó: 35 féle karakterrel 35^8 féle variáció van: ez kb 2250 milliárd jelszóról van szó. Ezt másodpercenként 10 millió jelszóval próbálkozva 225188 másodpercbe telik legrosszabb esetben: Ez azt jelenti 2, 6 nap alatt sikerül feltörni. Ha jelszó szintén nyolc karakteres, de kisbetût és nagybetût is tartalmaz, akkor a törési idõ már 667 nap körül mozog. Ha a jelszó: kisbetût nagybetût, számot és speciális karaktert is tartalmaz: akkor legrosszabb esetben 5, 7 évbe telik. Ha még speciális karakter is tartalmaz akkor ez már 1923, 9 évbe telik. Ez idáig az elmélet volt: ez nevezik brute force technikának, azaz a minden jelszót ki kell próbálni. Gyakorlatban mindez attól is függ, hogy milyen módszerrel van kódolva a jelszó. -Mondjuk egy ún WEP kódolásu wieless routert már jelszóhossztól függetlenül is legrosszabb esetben egy bõ fél óra alatt fel lehet törni. Mindez bizonyos hibák miatt van így. -Keményebb kódolásnál és jó hosszû jelszóval már igazán sok idõbe telik mire valaki feltörne egy ilyen jelszót, és igen "durva" gép kellene hozzá. -Tehát olyan jelszótörõ mint ami a filmekben nincs. De a hackerek nagyon ritkán alkalmaznak ilyen módszert, Vannak esetek amikor használnak ilyet, de ezt egy jó nagy teljesítményû gépem szokták használni, és próbálkoznak esetleg vele. De igazán erre csak ritkán van szükség(leszámítva a wifi-jelszavakat), ennél gyakori a brute-force módszer, vagy a szótár alapú támadás. Más esetekben online adatbázisokban fejtenek vissza ún hash érték alapján jelszót. -Online hálózatok esetében ilyet nem szoktak alkalmazni, azért pl. facebook-nál meg egyéb más e-mail, közösségi oldalnál ez nem alkalmazható, azonnal lebuknak vele. Ritkán elõfordul úgynevezett ssh( nézz utána mi is ez) brute-force egy nagy hálózatról, ahol sok gépen próbálkoznak a jelszó feltörésével. -Ezt általában úgy szokták alkalmazni, ha valamilyen más módszerrel már rendelkeznek egy jelszófájl-al: Pl. úgynevezett Sql injektion-el sikerült lelopni a mysql-ban userek hash-értékété, vagy más egyéb technikávan jutnak ehhez. Ha pl. megvan egy admin jelszó de nincs benne egy online adatbázisban, akkor nekiesnek egy jó erõs videókártyával, módszertõl és jelszótól függõen néhány óra, -néhány nap, esetleg néhány év alatt meglesz a jelszó.
Léteznek. Több módszer is lehetséges, a leghatékonyabb a szótár alapú, de ezzel csak a gyenge jelszavak törhetõk. Ennek lényege, hogy nem karakterenként próbálgatja végig, hanem egy szótárból/felhasználói névbõl, azaz a "Tamás123" meg "JelszóHihihi" elég hamar el elbukik, ellenben egy "ooL5athite" (és más hasonló jellegû, például pwgennel generált) meg nem. Utóbbiakra csak brute-force (egyenként végigpróbálgató) lehetséges, amelyek jelszó hosszától és karakterkészletétõl függõen percek...évtizedek alatt lehet csak kitalálni - feltételezve, hogy maga a rendszer nem tartalmaz valami (olykor banális) sérülékenységet. Ebbõl következõen, ha biztonságos jelszót akarsz, akkor az legyen minél hosszabb, véletlenszerû, vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetûket, számokat, ha lehetséges, nem alfanumerikus karaktereket is, így jelentõsen ki tudod terjeszteni a lehetséges keresési teret, ezzel együtt a feltörés idejét is.
No tessék, mire begépeltem, #2 megelõzött egy jóval részletesebb válasszal:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Egyes jelszótörõ programok kihasználják, hogy az emberek bizonyos jelszavakat különösen kedvelnek, például a csúnya szavakat. Ezekbõl készítenek egy szótárat. Ha végigmentek rajta, akkor jön a következõ célpont; valakinek csak bent van a jelszava a szótárban.
Létezik. Sz*ptad.
Még szép, hogy van. Velem is volt már ilyen, mint külsõ, mint belsõ szempontból. Lány vagyok.
Inkább az van, hogy elsõre is és sokadikra is nagyjából ugyanazt a típust keresed, mert az tetszik.
Létezik.
létezik
Létezik! Nálunk már 20 éve tart! :)
Nekem volt ilyen :) ) Csak sajna vége lett a középsulinak, jött az egyetem, mindketten máshova mentünk, így szépen vége lett :S
12 éve fõként lánybarátaim vannak. Ebbõl 1be voltam hihetetlenül szerelmes és vagyok évek óta. Rajta kívül még 1 iránt éreztem enyhe vonzalmat de semmi több. Kicsit csajos vagyok nem tagadom, de én sose éreztem azt, hogy bárki is vonzódna hozzám a barátaim közül szóval, szerintem igen is van és a legjobb :)
Létezik, 10 éve vagyunk nagyon jó barátok, két srác, meg én.
Igen, ha van párod közben akkor kialakulhat úgy, hogy az elejétõl kezdve semmit nem éreznek egymás iránt, csak barátságot.
5-ös vagyok és a 8-ashoz csak annyit, hogy nem egy lánybarátomat láttam átöltözni és nem fogott el semmien érzés még soha. Tehát sztem ettõl még lehet, mert mindenkinél más
Létezik, de nem lehet igazi barátság ( itt úgy értem, mint srác és srác között), nekem van egy nagyon jó lány barátom, akit kisgyerek korom óta ismerek, együtt játszottunk, együtt cseperedtünk fel, mikor beteg voltam mellettem volt stb. De aztán kialakultak a nõies vonásai, persze addig a pontig figyelmen kívül tudtam hagyni, amíg meg nem láttam véletlen félmeztelenül, elfogott az a "férfias" érzés. És azóta folyamatosan kísért, persze a barátság miatt leküzdöm, de akkor is ott van.
én nem hiszek benne, eddig valamelyikõnk mindig többet akart.
Igazából igen. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, de nemrég szerelmet vallott. Így hát õ szerelmes, én meg csak a legjobb barátomnak tartom.
több mint 6 éve tart a miénk :) és eltekintve attól hogy sokan kérdezik hogy járunk-e és hogy tuti tetszik nekem ettõl eltekintve mi tudjuk mi van köztünk és ennyi nagyon jól elvagyunk egymás magánéletérõl is tudunk ennyi :)
Persze, hogy létezik! Miért ne létezne? Az én legjobb barátom is fiú és nem érez senki többet! Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy õ meleg, de akkor is õ fiú én meg lány! :)
Szerintem van! Nekem is van olyan. Persze van olyan barátságis, ahol a másik fél többet gondol, mint barátság, de az figyelembe sem veszem, csak barátként tekintek rá! :)
Igen. Egy gimis volt osztálytársammal nagyon egymásra találtunk, mint barátok. Már 8 éve tart ez, és soha egyikünk fejében sem fordult meg más. Az övében sem, ezt biztosra állíthatom, tekintve, hogy tudtam mindent a magánéletérõl. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és hálisten a párjaink is elfogadják a barátságunkat. Nagyon kedves, arnayos barátnõje van, õ pedig jóban van az én barátommal. Na persze nem alszunk együtt, nem vetkõzünk egymás elõtt, és egyebek, de ez nem azért van, mert jajj majd valami történik, hanem mert ilyet egyszerûen nem csinálok más fiú elõtt, csak a párommal, és õ is pont így van vele. Mi egyébként nem is barátként tekintünk egymásra, hanem sokkal inkább testvérként. :)
hiszek is benne meg nem is...mindkét táborra tudnék példát mondani a saját életembõl is..
Igen. Nekem eddig pl inkább csak fiú barátaim voltak és maradt is egy.:)
Én mindig is azt hottem, hogy létezik igazi 'fiú-lány barátság', de sajnos eddig akárhány fiút is engedtem közelebb magamhoz, mint barát, mindegyik egy idõ után(?) többet akart, így volt amelyikre rá is ment a barátságunk.
létezik, de ez át is tud alakulni szerelemmé, a saját példámból kiindulva. Egy olyan lányba lettem szerelmes, akit 5 éves korom óta ismerek, most 26 évesek vagyunk. Néhány hónapja nagyon beleszerettem, õ viszont kapcsolatban, ezért nem mertem rámozdulni eddig, de akarok vele beszélni errõl, ha nem jön össze, akkor lehet lõttek a barátságnak is. De nem bírom már magamban tartani az érzéseket.
szerintem nem létezik.tapasztalatból mondom. 16F #16 ha figyelembe se veszed hogy õ szerelmes beléd és ugyanúgy beszélgettek és találkoztok ezzel nagyon nagy fájdalmat okozol neki.hogyha tényleg szereted akkor nem beszéltek pár hónapig és így nem szenved. #17 szerintem csak ilyen esetben létezik fiú lány barátság, de eleve nem érezhet többet irántad mert meleg. #19 neked is azt mondom, amit a #17esnek. nem akartam senkibe belekötni, ez csak az én véleményem :)

Létezik olyan ha valaki szeret megcsal? Engem 2 barátom csalt meg, az egyik még a legelején, mert az exét szerette még, a másik pedig 4év után, mert már nem szerettem és nem törõdtem vele. De ha szeret valaki és jó vagy hozzá?

ha mégis megcsal és szeret, akkor elõbb utóbb bûntudata van és meglátszik rajta nem?

Legjobb válasz: válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....

válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....
A kérdező hozzászólása: igen, tudom. most van egy kapcsolatom akivel nagyon szeretjük egymást. ilyen esetben is megtörténhet az ilyen?
ha minden rendben köztetek minden téren, akkor nem, de ne ezen gondolkozz folyamatosan, mert rá fogtok menni..
De megtörténhet:(

Mennyire fontos, hogy kiélje magát valaki párkapcsolati téren? Létezik olyan, hogy valakik az elsők egymásnak, és örökre úgy maradnak? Vagy felüti a fejét a más emberek utáni szexuális vágy?

Legjobb válasz: A tapasztalat gyûjtésrõl annyit, hogy nincs rá szükség, mert szerintem minden embernek más az igénye a szexben. Két embernek egymással is lehet tapasztalatot szerezni, nem kell ahhoz 20 emberrel együtt lenni.

A tapasztalat gyûjtésrõl annyit, hogy nincs rá szükség, mert szerintem minden embernek más az igénye a szexben. Két embernek egymással is lehet tapasztalatot szerezni, nem kell ahhoz 20 emberrel együtt lenni.
Létezik, már 18 éve együtt vagyunk. Soha nem érdekelt más. Miért is érdekelt volna, ha minden tökéletes. Persze vannak olyan emberek, akiknek viszket a ...., és telhetetlenek, de ha az ember mindent megtalál párjában, maximálisan kielégíti minden vágyát, nincsen szüksége, igénye másra.
Hát a más emberek utáni szexuális vágy bármikor felütheti a fejét, ha a parkcspcsolatban nem "kap meg mindent" az ember fia/lánya. Ha minden rendben van az adott kapcsolatban, akkor nem vágyakozunk szebbre-jobbra, mert tökéletesen megfelel, az akivel együtt vagyunk. A kiélés meg csak arra jó, hogy "tapasztalatot gyûjts", és tudj mihez viszonyítani!
Szerintem erre nincs általános recept.
nekem nem fontos. Egy tökéletes lányt akarok! kész. F18
Nézd, szerintem ez emberfüggõ. Van aki õszintén beéri egy emberrel, mert szentimentálisabb, romantikusabb, érzelmesebb, elkötelezettebb, akármibb. De van olyan, mint én. Én már fiatal koromban is megmondtam magamnak, hogy nem fogok társadalmi elvárásokat hazudni a vágyaimról, mert minek? Legalább magamnak nem. És én tudtam, hogy nekem egy pasi biztos, hogy nem lesz elég, legalább egy pár sráccal ki akarom próbálni a dolgokat, mert egyszerûen AKAROM tudni, hogy milyen lehet mással? Úgyhogy kipróbáltam, örültem, mint majom a farkának, és most úgy vagyok a barátom mellett, hogy már nem gyötör a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással, mert tudom. Szép volt, jó volt, elég volt, nekem most már bõven elég a párom is. Õ is kiélte magát, úgyhogy emiatt szerintem kettõnknek nem kell aggódnia. De mi nem is hazudtunk magunknak semmirõl, hogy beérem én egy emberrel is, mikor nem. Szóval szerintem emberfüggõ.
szerintem valamilyen szinten nem árt, ha van tapasztalatod. az elsõ igazi kapcsolatomban halálosan bele voltam esve a srácba, vele is vesztettem el, és soha nem akartam, hogy vége legyen. mikor kidobott, akkor úgy éreztem, hogy nincs értelme az életemnek, tehát nagyon szerettem. viszont bennem is fölmerült, hogy még csak 18 éves vagyok, és nem akarom leélni úgy az életem, hogy össz-vissz egy sráchoz volt közöm szexuális téren. voltak olyan gondolataim, hogy azért jó lenne kipróbálni, milyen mással. de hozzátenném, hogy ezek nem mindennapos gondolatok voltak, nem akartam és soha nem is csaltam meg, és nem vagyok k.rvás lány sem, akinek mindig viszket. azt hiszem ez egyfajta modern kori ártalom. régen ugye általános volt, hogy egy férfival éled le az életed, ma meg pont, hogy a csapból is az folyik, hogy élj a mának, élj az ösztöneidnek, erotika, érzékiség, stb. szerintem sokan kicsit "lúzernek" érezhetik magukat, hogy "csak" 1 pasihoz volz közük, szerintem nekem is ilyen kisebbrendûség miatt jutott eszembe.
Akkor kezd kifelé érdeklõdni az ember, ha úgy érzi, nem kap meg mindent a kapcsolatában. Ha minden nagyon OK, akkor együtt maradhatnak. Erre viszont kicsi az esély. Ha valakik 10-en, 20-on évesen ismerkednek meg, akkor még gyerekek. Azt sem tudják, mit várnak egy kapcsolattól. Sokat fognak még változni és lehet, hogy a másik nem fog megfelelni nekik egy idõ után. Sokáig éltem az elsõ barátnõmmel és hülyeségnek tartotta a tapasztalat szerzõs szövegeket. De most már tudom, hogy sokkal jobb is lehet a szex. Persze ha a mostanival találkozom elõször, akkor elsõre tökéletes lett volna.
Én a második pasimmal élek együtt és együtt is tervezzük leélni az életünket. Õ már kiélte magát, én nem. De amikor kalandra vágynék, az marad képzeletben, a valóságban sosem volt rá szükségem. Õ elõtte sem. Egyszerûen nem szeretek kockáztatni. :) 27/N
Szerintem ez személyiség és hozzáállás kérdése.Ki mennyire elkötelezett, attól függ.
Ahogy itt olvasgatom az oldalakon a kérdéseket-válaszokat, ilyet is olyat is... /egyáltalán nem bírálom vagy kritizálom az itt leírtakat és azokat sem akik írták/ Én 21 éve élek a feleségemmel van négy szuper gyerekünk és ugyan -a megélhetés és napi gondok miatt- nem felhõtlenek a mindennapjaink de szeretet és megelégedettség van köztünk. Ez nem az igénytelenségbõl fakad ha nem az egymással való toleráns kapcsolatból. Szóval olvasok olyan kérdéseket amik hihetetlen hogy jut eszébe emberi lénynek a párkapcsolat terén. És utána sok kérdésben az tükrözõdik vissza: mindenki hûséges, megértõ, dolgos, családszeretõ....társra vágyik. Ahogy valaki fentebb írta: sokan minket néznek lúzernek mert nem döntöttem meg a fél falut, vagy nem voltam banda tag.... Én a feleségemet azért választottam mert engem szeretett és hajlandó volt nekem adni az ifjúságát, a jövõjét, nekem gyerekeket szülni és rólam gondoskodni. Értem elhagyta a szüleit -és nem megszökött mint ahogy ez divat ma- megtanult sütni-fõzni.....adta magát a kapcsolatba=házasságba. Ugyan így én is, Eltartom a feleségemet és a gyermekeimet és megelégítem "minden" kívánságát amit szerény de õszinte és békességes körülmények között biztosítani tudok számukra. Egy szóval: ha valaki úgy gondolja hogy "kiéli" magát és úgy próbálja önmagát és élete nagy "Õ"-jét megtalálni, tegye, de ne reklamáljon és "irigykedjen" /inkább értetlenkedjen kifejezés a jó ide/ azokra akik megtalálták a társukat egy életre és semmi szándékuk ebbõl a szeretet- biztonság kapcsolatból kijönni vagy kitekintgetni. Akár milyen beállítottságú valaki egy bizonyos kór után mindenki a megbízható és állandó, zökkenõmentes életre vágyik. Aki õszintén -vágyaitól mentes- a szívébe tekint mind erre keres társat.

Létezik olyan eszköz, ami olyan, hogyha egy távirányítót megnyomunk akkor egy másik eszköz veszi a jelet és elkezd csipogni vagy villogni vagy valamit csinálni?

Tudom ilyen például az elektromos cseng?, de kutyára vagy macskára lenne mert a macskáink szeretnek kint lenni az udvarunkon, de sosem találjuk meg ?ket, de mindig ki szokott derülni hogy valami iszonyatosan egyszer? helyen voltak, és ha lenne ilyen nem kellene órákig keresgélni ?ket. Láttam interneten gps nyakörvet, de az kb 126 ezer Ft-ba kerülne ugyhogy az szerintem pénzkidobás.

Legjobb válasz: Próbáltad már hogy cicc-cicc?

Próbáltad már hogy cicc-cicc?
A kérdező hozzászólása: :) no comment. persze csak [email protected] rá odajönni
Ezt rárakhatod nyakörvre. :) http://kutyushop.hu/zseb-kutyuk/kulcsmutato.html
A kérdező hozzászólása: kösz! végre köszönöm másodikl válaszoló már nagyon sokat kerestem ilyet végre megvan.

Ubuntu-n használt aMSN-hez, vagy valamely más Linuxos messenger programhoz létezik olyan kiegészítő, mint Windows alatt a Messenger Discovery?

Főként a jelzések miatt szeretném, hogy ki tiltott le, ki lép be rejtve, ki mikor vett fel, stb... Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Õszintén szólva nem tudom mi az a Messenger Discovery nincs MSN-en,sem aMSN-en. De itt vannak aMSN-hez az elérhetõ kiegészítõk,ha nem találsz közöttük olyat ami megfelel akkor sajnos nincs hasonló,ezek vannak amik itt fel vannak sorolva: http://www.amsn-project.net/plugins.php

Õszintén szólva nem tudom mi az a Messenger Discovery nincs MSN-en, sem aMSN-en. De itt vannak aMSN-hez az elérhetõ kiegészítõk, ha nem találsz közöttük olyat ami megfelel akkor sajnos nincs hasonló, ezek vannak amik itt fel vannak sorolva: http://www.amsn-project.net/plugins.php
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!