Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan vagy (803 db)

Létezik olyan vagy hasonló program iPhone-ra mint a Poweamp az Androidos készülékeken?

Legjobb válasz: Az eredeti mp3 lejátszó nem olyan? Abban úgy tudom van hangszínszabályzó.

Az eredeti mp3 lejátszó nem olyan? Abban úgy tudom van hangszínszabályzó.

Létezik olyan vagy hasonló sétány Budapesten, mint Siófokon a Petőfi-sétány?

Egymás melletti szórakozóhelyek, ahol ingyenes a belépés a bulikba meg kajáldák, éjszakai bárok, ilyesmi... :)

Legjobb válasz: A Nagymezõ utcában van a legtöbb szórakozóhely, de azért a siófoki buliknak elég sajátos hangulatuk van :)

A Nagymezõ utcában van a legtöbb szórakozóhely, de azért a siófoki buliknak elég sajátos hangulatuk van :)

Létezik olyan wifi feltörő progi, vagy olyan progit amivel ki lehet deríteni a jelszavas védelemmel ellátott wifik jelszavait?

Legjobb válasz: Önmagában egy program nem létezik. Létezik szoftver gyûjtemény, mint a hírhedt BlackTrack Linux. De az ilyen feltörés illegális ugye, ma már itthon is jó pár évet lehet érte kapni. Ráadásul feltételez ritka hardver elemeket (wireles kártya) és azért valamilyen szintû hozzáértést is. Viszont értelmes felhasználó rak a routerére MacAddresse szûrést és akkor az ilyen feltörés úgy se ér semmit.

Önmagában egy program nem létezik. Létezik szoftver gyûjtemény, mint a hírhedt BlackTrack Linux. De az ilyen feltörés illegális ugye, ma már itthon is jó pár évet lehet érte kapni. Ráadásul feltételez ritka hardver elemeket (wireles kártya) és azért valamilyen szintû hozzáértést is. Viszont értelmes felhasználó rak a routerére MacAddresse szûrést és akkor az ilyen feltörés úgy se ér semmit.
A kérdező hozzászólása: És ezt a mac adresst szûrést hogyan tudom beállítani? TP Link wr 340 Gd routerem van.
"Ráadásul feltételez ritka hardver elemeket" Nem igazán, manapság szinte az összes kártyát át lehet tenni "hallgató" módba. A legtöbb gépen gond nélkül megy a dolog. Viszont hiába is teszi fel valaki a BackTrack-ez használni nem fogja tudni, mivel feltételez minimális tudást. + A WEP az amit törni lehet könnyen, a WPA2-nél már ha normális a jelszó, akkor szinte esélytelen a dolog. (Kivéve, ha a WPS be van kapcsolva, mert annak a PIN kódja is pár óra alatt törhetõ.) Összegezve: Egy normális jelszóval ellátott WPA2-es titkosítású wifit nem fog senki sem feltörni, még csak MAC szûrés sem igazán kell. (Bár oké, az egy plusz fokozat, de pillanatok alatt át lehet lõni egy gép MAC címét. Ha lehallgat a támadó egy gépet, aki már a hálón van, csak annak kell álcáznia magát és kész.)


Létezik olyan férfi, akinek csak olyan nők jönnek be, akik nem viszonozzák a próbálkozását egyáltalán, de akik meg viszonozhatnák, azok meg nem tetszenek neki. Vagy csak ez egy hülye általánosítás?

És ha létezik ilyen lett már emiatt valaki pszichopata?

Legjobb válasz: létezik! a pszichológia szerint is ez a Don Juan effektus, Don Juan szindróma.. tényleg létezik!

létezik! a pszichológia szerint is ez a Don Juan effektus, Don Juan szindróma.. tényleg létezik!
Ez élete során majdnem mindenkivel megesik, de elõbb utóbb az ember szokott párt találni. Emiatt pedig nem válik az ember pszichopatává.
létezik csak túl válogatós
Ha valaki ronda mint én és senki nem viszonozza a próbálkozását. Tehát létezik.
Ismerek ilyesmit. Srác eléggé frusztrált ezek miatt a dolgok miatt, mert aki neki bejön, az nem áll vele szóba, és fordítva. Pszichopata talán nem lesz, de amíg nem változtat a hozzáállásán, nem lesz bnõje.
A kérdező hozzászólása: De elõbb utóbb gondolom úgy is megtalálja az igazit gondolom. Milyen hozzáállásra gondoltál az elõbb?
Hát vagy talál barátnõt magának vagy nem, kétesélyes.
Mivel én senkinek nem jövök be, ezért senki nem viszonozza a közeledést. Tehát létezik.
A kérdező hozzászólása: Ezeket hogy lehetne kiküszöbölni?

Létezik olyan spray ami ugyanolyan mint a króm vagy a nikkel?

Van 2db visszapillantóm ami le van krómozva vagy nikkelezve, pontosan nemtudom. Kicsit meg van kopva, meg fekete festék darabok vannak rajta. Szerintetek lézeik olyan spray ami szinte ugyanolyan tükröz? hatást kelt mint a króm vagy a nikkel? (Találtam krómspray nevezet? festéket de nemtudom, hogy ez az e amire én gondolok) Segítsetek pls!

Legjobb válasz: Létezik krómspray, de olyan tartós soha sem lesz mint a krómozás. Amit én használtam sprayt azzal sokat kellett várni mire megszáradt (kb majdnem egy napot, de nem nagyon bírta a strapát, hamar lekopott. Azt hiszem létezik mûanyag krómozás, jó drága de legalább tartós.

Létezik krómspray, de olyan tartós soha sem lesz mint a krómozás. Amit én használtam sprayt azzal sokat kellett várni mire megszáradt (kb majdnem egy napot, de nem nagyon bírta a strapát, hamar lekopott. Azt hiszem létezik mûanyag krómozás, jó drága de legalább tartós.
Spray formájában nem létezik. Én még nem találkoztam vele (csak a kályhaezüsttel), de ha van is, nem lehet tartós. Létezik azonban krómfestés, ez bonyolultabb, több réteget alkalmazó technológia (épp ezért nem lehet egyetlen hajtógázas flakonnal megoldani), ám az nem nyújt teljesen ugyanolyan csillogást (a krómozott/nikkelezett felület visszaverõképességének legfeljebb kilencven-egypár százalékát tudja).
A nikkel sárgás(picit kékes árnyalatú) színû igen korrózió álló (és védõ) fém, ez szokott a Króm alá kerülni, mert erre tapad jól a króm..amikor galvanizálják a "rendes" krómozás elõtt. (Mû) Króm spray-t lehet kapni de az sohasem lesz olyan szép, igazi tökéletes tükrös felületû mint amit krómozó mûhelyben galvanikusan visznek fel a munkadarabra. Lefújhatod vele, nem lesz olyan felületû mint amilyennek szeretnéd, és a tartóssága meg sokkal rövidebb lesz, valószínûleg pár év alatt leesik, lekopik vagy a korrózió megindul ha fémre fújtad. Viszont az elõnye hogy nagyon olcsó, és ha nem nagyítóval nézed elfogadhatóan dekoratív lesz, jobb mint ha semmit sem csináltál volna.
Aerosol : http://www.youtube.com/watch?v=qUc8QsLjS1s&feature=related No és ehhez mit szóltok ? Jó lenne tudni , hol csinálnak ilyet pl. Magyarországon !? Itt van több hasonló videó errõl a technológiáról ... http://www.youtube.com/watch?v=3V_2dhklg4E&list=FLlrm4jMULBt..

Létezik olyan értelmes szó, márka, vagy akármi amire a Google nem ad találatot? Vagy amit a Google nem talál az már "nincs is"?

Legjobb válasz: nyilván létezik olyan ,hogy van ,de a google szerint nincsen mert a google csak azt tudja megtalálni amirõl beszélnek linkelnek használják.Hogyha mondjuk nem ír róla senki és nincs weboldala ahol említenék akkor nincs olyan találat.Mintha pl 1 újszülöttre rákeresel a neten õ még nincsen mert nem postolt soha sehol semmit.Névrokonok persze vannak.

nyilván létezik olyan , hogy van , de a google szerint nincsen mert a google csak azt tudja megtalálni amirõl beszélnek linkelnek használják.Hogyha mondjuk nem ír róla senki és nincs weboldala ahol említenék akkor nincs olyan találat.Mintha pl 1 újszülöttre rákeresel a neten õ még nincsen mert nem postolt soha sehol semmit.Névrokonok persze vannak.
Én sokszor szembesültem már ilyennel, fõleg régebbi kevésbé ismert termékek kapcsán amikrõl senki nem beszél már.

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.

Létezik olyan, hogy valaki azért utál, mert szebb vagyok nála vagy jobb? .

Legjobb válasz: Létezik bizony! És nem is olyan ritka jelenség!

Létezik bizony! És nem is olyan ritka jelenség!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy ha valamit mondd akkor azt hiszem, hogy azzal jót akart..és rá hallgattam vagyis régen ilyen volt..és direkt rosszat mondott és.. :\
Igen. Én.
"Megvetjük és lenézzük azokat, akiket alacsonyabbra tartunk magunknál, de még inkább megvetjük azokat, akiket többre tartunk saját magunknál." (Montaigne, francia filozófus)

Wifire létezik olyan jelszó amivel bármelyikbe be tudok lépni? Vagy esetleg olyan androidos program?

Legjobb válasz: Ilyen " mesetjelszó" nem létezik. Androidos program... Biztos van olyan is, de esélytelen, hogy telefonnal belátható idõn belül feltörj egy wifi jelszót.

Ilyen " mesetjelszó" nem létezik. Androidos program... Biztos van olyan is, de esélytelen, hogy telefonnal belátható idõn belül feltörj egy wifi jelszót.
Persze, meg a Mikulás is létezik.
Sajna nem létezik. Csak az ultrahang, olyan félidõ környékén.
Nem ertem miert kell egyaltalan annak irnia valazt aki ennyire "rosszindulatu" megjegyzeseket tud csak tenni?! Szerintem ez az oldal azert van, h ilyen es ehez hasonlo kerdeseket tegyenek/tegyunk/fel.Ha vkinek nem tetszik miert veszi a faradsagot es ir ra valaszt?!Nem ertem mire jo bantani a masikat mar itt is!Szornyu, h milyen rosszindulatu emberek vannak. En is szeretnem tudni, h milyen nemu lesz a babank, de attol meg En is, es mindenki mas is egeszseges babat szeretnenk, mi koze a kettonek egymashoz nem ertem?!Ha kivancsi vagy akkor mar nem is akarsz egeszseges babat?Mekkora baromsag, ez komolyan szornyu. 9 hetes kismama
Nem is ertem, h miert kell ellensegesen viselkedni a masikkal.Ez az oldal pont az ilyen kerdesek miatt van, h ha vkit vmi erdekel tegye fel, es ha tud vki ra megoldast, vagy csak egy kis biztatast adni a masiknak adjon.Es ha vki szamara hulyreseg a kerdes olvasson tovabb es ne valaszoljon, de ha mar veszi a "faradtsagot" es valaszol akkor legalabb ne sertegessen masokat.Amugy szerintem a kismamak nagyreszenek megfordul a fejeben, h milyen nemu is lesz a baba, es ez miert lenne beteges?!Termeszetesen mindenki elsosorban egeszseges babat szeretne, de miert baj, h kivancsiak vagyunk? / es esetleg masok velemenyere is?/ 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: igazad van!!köszönöm!!sok sikert a viszgálathoz!remélem a gyereked nem ezt kapja tõled
A kérdező hozzászólása: elhisezd hogy nem az a legnagyobb bajom h milyen lesz!! de bocs hogy kiváncsi voltam!!látom nem szabad mert egyesek itt leszolják a másikat!amugy azt ne mondd h téged nem érdekel mert nem hiszem!ennyit errõl!gondolom végig olvasta ezeket te is.
Az elöttem írónak szerintem komoly problémái lehetnek a fejében!Voltak más kérdésekre is hasonló (ugyanilyen stílusú) válaszok, biztos vagyok bent, hogy azokat is õ írta!Lehet jól meg kellene du..tni magad!Szerintrem rádférne, nem lennél ennyire ellenséges másokkal!Ismét olyanokat állítasz egy számodra ismeretlen érzõ emberrõl, amiket nem tudom honnan szedtél!!?Ez nem az elsõ eset!Vizsgáltasd ki magad!!!!!
Az egész találgatás, mind hülyeség!!! De ha egy kicsit utánna olvasgattál volna, akkor ezt már te is tudnád. Egyszerûen nem értem, hogy hogy lehet ilyen szóbeszédeknek hinni. Az hogy milyen nemû lesz, azt csakis az apa dönti el és ezt majd csak az ultrahangon tudod meg. Szomorú, hogy ez a legnagyobb problémád. Én mindíg azon imádkoztam, hogy egészséges legyen, a neme az teljesen mindegy. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák! Persze drukkok, hogy fiad legyen, az egészség az neked úgysem fontos.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkienk!!!akkor talán fiam lesz???:) ki tudja..majd eldõl, de bennem annyira kislány van:) azért köszönöm a sok segitséget!!!!!
Lapos pocak, édességkívánás és kevés hányás állítólag a kislány jele.Azt beszélik kislányunk lesz, de még a doki nem mondott biztosat.Majd tán a 30. heti UH-n.Bennem mégis bennem van a fiús tüske, nem tudok tõle szabadulni. Ezek csak mende-mondák, de tény, hogy néha bejönnek. Az UH sem mindig biztos, mert van olyan ismerõsöm, akinek végig mondták, hogy kislány, és mégis fia lett:)
Szia En 9 hete4s kismama vagyok, a puffadason kivul semmi bajom nincs, igaz ket napja nem tul jo a gyomrom, de nem hanyok.Ugye nekem meg nem lehet tudni milyen nemu lesz a babank. Viszont a volegenyem noverenek kiderult, h kisfia lesz, es O sem volt rosszul, most 26 hetes kismama. Viszont ha hiszel egy kicsit a babonaban, ezoterikaban akkor nezd meg ezt az oldalt itt meg tudod nezni, h milyen nemu lesz"elvileg" a babad a naptar szerint. 9 hetes kismama http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Szia!Ne foglalkozz a sok okostojassal, vagyis jelen esetben egy emberkerol van szo.Nem tudja elfogadni, hogy az embereknek vannak kerdesei, amire kivancsiak es ezert teszik fel.Nekem ne mondja senki, hogy egy kismamat ne erdekelne, hogy milyen nemu lesz a babaja.Persze mindenki az egeszsegeert aggodik es azt mondjuk, hogy mindegy, csak egeszseges legyen, de azert ott van bennunk a kivancsisag.Sajat tapasztalatbol tudom neked mondani, hogy nekem van egy fiam es egy lanyom es most ujra kismama vagyok, de nekem mind a 3 terhessegem tok egyforma.Vagig hanytam az elso kettonel 6.-ik hettol a kb.16.-ik hetig a napokat es megis ket kulombozo nemu gyermekem szuletett.Meg a pocakom formaja is tok egyforma volt.Ezert nem tudom most sem megitelni, hogy fiam vagy lanyom lesz.Egyenlore meg a hanyos korszakomat elem es remelem nemsokara vege es utana elvezhetem a terhesseg minden pillanatat.Egy 12 hetes kismama!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!