Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan tetoválás, (15 db)

Létezik olyan tetoválás ami egy pár évig van rajtam aztán lassan lekopik?

Legjobb válasz: a kozmetikai tetoválás sem tûnik el nyomtalanul. a tetoválás pont azért van, hogy örökké megmaradjon! ha nem szeretnéd örökké nézni, akkor ne csináltass.

a kozmetikai tetoválás sem tûnik el nyomtalanul. a tetoválás pont azért van, hogy örökké megmaradjon! ha nem szeretnéd örökké nézni, akkor ne csináltass.
a kozmetikai tetoválás
Henna tetoválás létezik, de csak 1 hétig van fenn kb. Szép lassan kikopik.
elsõnél a pont, kozmetikusok csinálnak ilyen tetoválást kb 5 évig marad a bõrben és ma már elég jók, szóval tényleg kikopik..... én is kacérkodtam vele, de kb annyi v talán több, mint egy igazi tetkó, bár akik ezt csinálják kulturált, higiénikus kozmetikusok
ismerõsömnek 15 év után sem kopott ki a kozmetikus tetoválása. hallodtam olyat h hennábol már létezik olyan ami több hónapig is látszik. de nem tudom pontosan. ajánlom h nézz utána a neten, sok ilyen oldal létezik.
A régi tetoválások, amit még akkor csináltak, mikor még anyám is kicsi volt...Mamámnak az élettársának van egy tetkója, de alig látszik a kezén...Már szinte csak annyi látszik, mint ha összefogta volna a kezét valami kék izé...

Tényleg létezik olyan tetoválás eltüntetés, ami heg nélküli?

Legjobb válasz: Biztos, de ahhoz ki kell menned külföldre és nem kevést pénzt fizetni ;)

Biztos, de ahhoz ki kell menned külföldre és nem kevést pénzt fizetni ;)
Nem, ilyen nem létezik.

Létezik olyan tetoválás ami maximum 2éven belül felszívódik/eltűnik? !

Olyasmire gondoltam ami olyan mint a sminktetoválás, hogy jóideig megmarad aztán a szervezet feldolgozza... Mondjuk ilyen 1éves időtartam lenne a legoptimálisabb...

Legjobb válasz: veszel 300 db tetoválós rágot azt ha lekopik felraksz egy újat.gyerek rágó forever:ss *.*

veszel 300 db tetoválós rágot azt ha lekopik felraksz egy újat.gyerek rágó forever:ss *.*
A kérdező hozzászólása: Van egy adott motívum, csak azt vagyok hajlandó, de ez most mind1.A lenyeg, h vmi normális megoldásra van szükségem.
Hát, a kozmetikai tetoválás sem tûnik el hamar. A barátnõm 17 éve tetováltatott magára a kozmetikussal és még most is halványan ott van még a karján. Így meg nem valami szép..
A kérdező hozzászólása: Az csak példa volt... És egy remdes tetoválást lézerrel vagy másúton 100%osan ellehet tüntetni?mennyibe kerülhet egy ilyen folyamat? Mert a fájdalom az nem számít, csak ne legyen hatalmas összeg és ne látszon, hogy ott valaha volt valami...
akkor csináltass henna tetoválást az eltûnik hamarabb mint 1 év , de akkor újra csináltatod ha akarod


Igen.
Van, de látszik valamennyire nappali fényben is.

Létezik olyan tetoválás ami nem marad fent örökre hanem csak egy bizonyos ideig?

ezekb?l hány féle van és mennyi ideig maradnak fent?

Legjobb válasz: csak a henna ilyen, kb 1-2 hétig marad fenn a bõrön.

csak a henna ilyen, kb 1-2 hétig marad fenn a bõrön.
de henna elõtt is érdemes tesztet végezni mert ha allerggiás rá az ember örökre fent marad a ynoma
Ja, henna. A smink tetoválást meg nem ajánlom, mert hiába kopik ki X év múlva, elég gusztustalan lenne a mintád, ahogy pacásodik tûnés közben.
A lézeres eltávolítás után nagyon csúnya heg marad :(
A henna olyan ami elszívódik
Hallottam, hogy vannak olyan tetoválások, melyek évek múlva szép lassan felszívódnak.Gondolom, hogy a festék miatt.
Amit te keresel, az a kozmetikai tetoválás. Ilyenek a sminktetoválások is, de testmotívumokat is készítenek, amik szintén pár év után kikopnak a bõrbõl (viszont drágábbak, mint a sima tetoválás). http://tetovaltsmink.hu/?p=sminktetovalas-testmotivum
nem marad heg a lézeres eltávolítás után, a lézeres archámlasztás is ezen az elven mûködik. max egy kicsi, alig észrevehetõ.
Ahogy már elõttem is írták, igen, kozmetikai tetoválás az, amire te gondolsz esetleg..mert az ilyen...viszont nem minden esetben kopik ki. Szakembertõl tudom, hogy bõrtípustól függ. Van, akinek már 3 év után nem látszik semmi, ugyanakkor van olyan, akinek 15 év múlva is ott van halványan, de láthatóan a motívum...az meg nem túl tetszetõs szerintem.A henna max 2-3 hétig marad fent.
minek tetováltatsz ha azt szeretnéd hogy pár év múlva felszívódjon? valami nagyon gagyi festékkel tetováltass az biztos kopik de nem hiszem hogy csontra felszívódna.komolyan nem értem....:D 17/F
Mondjuk azért tetováltat, mert most biztos abban, hogy szeretné magán viselni azt a jelet, de lehet, hogy ráncos nagymamaként már elég idiótán érezné magát vele, amit meg is értek. Én évekig ugyan azt a mintát szerettem volna magamra, de nem bántam meg, hogy nem csináltattam meg, mert most, így 5-6 év után, már nem akarom. De ilyen kozmetikai tetoválás formájában nem áll fenn ez a veszély. És ha még mindig tetszik, megcsináltathatod rendesen is. Mégis olcsóbb, mint egy százezres lézeres eltûntetés.

Létezik olyan tetoválás, ami 1-2 év alatt eltűnik?

Legjobb válasz: Henna :) Persze nem az a fajta, amit te vehetsz a hobbi boltba! Azt hiszem a tetováló szalonokba is foglalkoznak ilyesmivel.. De ebben már nem vagyok biztos!

Henna :) Persze nem az a fajta, amit te vehetsz a hobbi boltba! Azt hiszem a tetováló szalonokba is foglalkoznak ilyesmivel.. De ebben már nem vagyok biztos!
ha jól hallottam, "kozmetikai tetoválás".. azt hiszem. Állítólag ugyanolyan mint a tetkó, mármint az igazi (úgyértem úgyanúgy csinálják, stb..) és 4-5 év után eltûnik.
Átverés sõt még drágább mint a normális tetovállás mert az állítólagos , , spáciális festék" drága!
A kozmetikai jó, de vigyázz! Az darabokban esik le, és csúnya lesz tõle...
Nem!
A henna max egy hétig vagy picivel tovább bírja úgy, hogy mondjuk nem mosakodsz azon a részen. A kozmetikai tetkó viszont igen, eltûnik 1-2 év alatt. Speciális festékkel csinálják ha jól tudom növényi alapúval és drágábban is jössz ki egy szemöldök tetkóból mint egy kb. 6 centis figurából a válladon vagy akárhol... Persze a kettõ funkciója nem összehasonlítható és az árak is mások... :)

Létezik olyan, hogy egy tetoválás elhalványul vagy kifakul az évek során?

És ha valaki csináltat egy tetoválást az örökre ott marad vagy néha meg kell erõsíteni, hogy ne halványodjon el?

Legjobb válasz: És még annyi, hogy heges bõrfelületre is csinálnak tetoválást? Azért akarom, hogy a tetoválás "eltakarja" a heget.

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy heges bõrfelületre is csinálnak tetoválást? Azért akarom, hogy a tetoválás "eltakarja" a heget.
halványulni halványul, de nem tûnik el, viszont szerintem nem a legegészségesebb hegre varratni
Mindegyik fakul valamennyit, 10-20 évente ajánlott újra ütetni :D de úgyis látni fogod :D
mindenhol fakulnak a tetoválások, de ahol sokat "használod" ott méginkább, gondolok itt az ujj tetoválásokra, nem is értem azok miért jók, biztosan kikopnak. gyógyulás után is lehet, hogy át kell menni rajta, mert miközben regenrálódik a bõr stb, kidob magából némi festéket, így lehet foltos lesz a végeredmény. én úgy tudom, hogy függ attól milyen fajta heg, és ha nagyon érdes a felülete akkor nem biztos, hogy bevállalják, mert azon nehezebb dolgozni.

Most akkor létezik olyan eljárás amellyel eltüntethető a tetoválás véglegesen?

Legjobb válasz: Igen, lézerrel szétrobbantják a tetovált sejtekben lévõ festékanyagot, amit a sejtek utána már el tudnak szállítani. A seb elõször piros lesz, hiszen égési seb, utána szépen be tud gyógyulni.

Igen, lézerrel szétrobbantják a tetovált sejtekben lévõ festékanyagot, amit a sejtek utána már el tudnak szállítani. A seb elõször piros lesz, hiszen égési seb, utána szépen be tud gyógyulni.
A kérdező hozzászólása: igen igen...
Egy ismerõsömnek Amerikában csinálták. Nagyon sok alkalommal kellett elmennie, rengeteg pénzt áldozott rá, és a legjobb orvost válassztotta ki. DE nem lett olyan a bõre, mint a tetko elõtt. El ne hidd, hogy ilyen van! KAMU! Pedig fehér bõrû, jól hegesedik is a bõre. A végeredmény olyan lett kicsit, mint amikor valakinek megég a bõre. Fényesebb a többi helynél, és más a tapintása is. Most próbálkozhat lézerrel eltüntetni a heget. Neki 10X10cm-es volt.
Mi igaz? Elvileg nyomtalanul el lehet tüntetni a tetkót De mivel nem vagyunk egyformák lehetnek kivátelek számít a bõr minõsége, érzékenysége... , a festék, a doki vagy kozmetikus "ügyessége", a kütyüje minõsége
A kérdező hozzászólása: Köszi, ismerem a googlet, de igazából mindenhol írják, hogy tetoválás eltávolítás... persze persze.... csak ebbõl mi igza? azért írtam ide, hogy tapasztalatokat és hozzáértõkere leljek. ennyi erõvel felesleges ez az oldal, mert mindent meg lehet guglizni... :)
Talán a neten lehet találni: http://www.epilaser.hu/hun/index.php
Létezik, heg nélkül eltûntethetõ, az ára attól függ hogy színes e vagy fekete, minél jobban hasonlít az árnyalat a bõr színéhez annál nehezebb és költségesebb eltávolítani. kb annyira fájdalmas mint a tetkó (vagy jobban) ... kinek hogy.
Jelenleg nincs olyan lehetõség, ami nem hagy heget.
egyik ismerõsömnek elvégeztek egy ilyet. neki megmaradt a heg, igaz nem piros, hanem olyan mint egy mûtéti heg és egy kis bõrkeményedés is lett neki rajta. és nem akarlak megijeszteni, de sokkal fájdalmasabb mint a tetkó.
A kérdező hozzászólása: az ára nem számít most... tehát akkor tuti, hogyy heg nélkül megoldhatüó?nem akarom elhinni.... nekem fekete van, nem színes, akkor ebben talán szerencsésebb?
Kb néhyszer annyiba kerül mint a tetoválás, és legalább annyira fáj. A színeseket sokkla nehezebb, drágább eltüntetni
Nekem elég volt egyszer látni egy ilyet, és hogy õszinte legyek fúú, de állitólag azt mondják hogy fájdalamsabb mint ha tetoválnának.
A kérdező hozzászólása: Tehát akár egy nagyobb felületen lévõ tetoválást is ellehet maradandó heg nélkül tütetni? vagy minimális heggel? Milyen árban van az ilyen kezelés? illetev gondolom fájdalmas... :( valakinek tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: én is pont erre gondoltam. léttam képekete, amin úgy nézett ki mintha megégett vna abõrfelület.... akkor inkább takarom a tetoválást, minthogyha véletlenül elõvillan meglássanak vmi gusztustalan bõrfelületet, mintha 100 éves lennék... Köszi a választ.

Tényleg létezik olyan krém, amitől nemfog fájni a tetoválás?

Legjobb válasz: Bepanthen kenõccsel kell kenni miután megcsináltattad, mert az segíti a seb gyógyulását. De olyanról nem tudok amit nem fog fájni....

Bepanthen kenõccsel kell kenni miután megcsináltattad, mert az segíti a seb gyógyulását. De olyanról nem tudok amit nem fog fájni....
A kérdező hozzászólása: tetoválás elõtt kell bekenni ezzel a krémmel a bõrt.
Igen van ilyen de a nevét nem tudom néhány tetováló stúdió oldalán írják is.
Nem lidokain?
A kérdező hozzászólása: lehet az a hatóanyag, de ez valami német krém.
Sztem is lidokain. De olyan spray-be is van. Nekem a köldök piercingnél azzal csinálták. Nem segitett semmit :D Tetkónál meg nem volt már ilyesmi. Am sztem hülyeség h egyáltalán nem fog fájni, estleg csak kevésbé. De am is, sztem simán ki lehet birni :) (Tapasztalat ) :)
Ha nagyon szeretnél valamit, akkor kibírod a fájdalmat is. Amúgy nekem nem egy tetkós mondta hogy nem érdemes fájdalomcsillapítót rákenni mert 1. nem hat sokat 2.a festéket se lehet olyan szépen felvinni. Amúgy végig keni vazelinnel pl az én tetoválóm meg fertõtleníti, és az hûsítí, szerintem több nem kell, kilehet bírni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!