Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan testen (19 db)

Miért nem létezik olyan lány, aki megismerkedne egy kedves, megértő, szeretgetős, szenvedélyes, szeximádó, de csúnya selejt testi adottságokkal rendelkező fiúval?

Én nekem nem kell ilyen beképzetl szépségkirálynő, nem bírnám elviselni egy napig sem a jellemét, mégis nehéz rendes lányt találni, aki jellemre megfelelne és, aki el tudná fogadni, hogy nem vagyok egy hű, de helyes, lányok álma típusú fiú.

Legjobb válasz: Amíg magadat csúnya selejt testi adottságúnak tartod addig nem létezik számodra ilyen lány! Mindenkinek vannak hibái és senki sem elégedett magával 100%-ig..talán a kondizós lányok/fiúk 95%ig szeretik magukat de ehhez is iszonyatos erõfeszítéseket kellett tenniük és évekig kitartóan edzeniük..fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz! Hidd el a lányok sem elégedettek magukkal 100%-ig!

Amíg magadat csúnya selejt testi adottságúnak tartod addig nem létezik számodra ilyen lány! Mindenkinek vannak hibái és senki sem elégedett magával 100%-ig..talán a kondizós lányok/fiúk 95%ig szeretik magukat de ehhez is iszonyatos erõfeszítéseket kellett tenniük és évekig kitartóan edzeniük..fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz! Hidd el a lányok sem elégedettek magukkal 100%-ig!
Azért mert csúnya:D Ha az vagy akkor egy nõnek sem fogsz kelleni soha. Max a látszatot elérheted, pl jó ruhát frizura meg ilyesmik. Na de nézd csak meg, hogy le leszek pontozva amiért õszinte mertem lenni.
na ugye
hát ha ez annak számít: anyám tánckurzust vezet és a pasival együtt vezették, de a pasi az összes bevételt lenyúlta, tudom, mert a nagy vitánál én is ott voltam :P
neked persze azt mondta, de könnyen lehet, hogy csak nem virította úgy a lóvét mint az elején
anyukám egyedül nevel, viszont GYÖNYÖRÛ szép, nem én vagyok csak ezzel így, szépség versenyt is nyert, (igaz ennek ellentétében én randa vagyok na m1) és összejött egy rohadtul randa pasival, de aztán dobta mer tbunkó is volt :P
Ne mond hogy nem létezik, ilyen hozzáállással még kisebb esélyed van társat találni!
Régen volt a jó akkor akkor még csak annyi volt a követelmény, hogy a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél! Ma meg ami megy az elképesztõ... Mindegy végül mindenki lesz öreg és csúnya egyszer akire undorodva néznek majd az akkori fiatalság fullos egyedei és megállapítják, hogy ez az ember RONDA!
A kérdező hozzászólása: Mindig megmondják a lányok és fiúk is, hogy ronda vagyok, miért is kéne azt hazudnom, hogy helyes vagyok, ha ez nem igaz?! Én olyan lányt keresek, aki elfogad ronda fiúként, de úgy látszik nem létezik ilyen.
magyarul nincsenek rádszorulva, te majd csak akkor kellesz ha elég bájgúnár ment végig rajtuk ahhoz, hogy felmerüljön az igény valami másra
mert nincs rá szüksége, a top hímek feleség/barátnõ mellett is szakítanak rájuk elég idõt ahhoz, hogy azt higgyék nekik is csúcsmodell jár
"fogadd el magad( tudom nehéz) aztán könnyebb lesz!" VAGY kezdjen el edzeni õ is, nem pedig egybõl megalkudni azzal amije van. Higyjétek el (te is kérdezõ) hogy sokkal nagyobb öröm ha szívós munka árán de úgy néztek ki ahogy ki akartok nézni mintha egybõl feladnátok és egész hátralévõ életetekben önigazolásokba temetkeznétek kinézet terén. (Plusz a sport egy rakás, az életben egyébként is fontos dologra tanítja meg az embert)
bocs 83% az elõzõ!
Elõzö tényleg nagy igazságot mondtál..ha végigmész az utcán akkor te is csak kizárólag szép embereket látsz párban igaz-e? Full macsó pasikat full nõkkel? Ilyen a szomszédházaspártól kezdve a szüleid barátain keresztül az járó kellõkig mindenki! Zsír! Lehett velem van a baj de én látok nem szép fiúkat is nem szép lányokkal..de megyek iratok fel szemüveget!
mert, minden lánynak megvan a férfi ideálja szintén minden hímnemû embernek is, a randább fiúk kevesebb lánynak jönnek be, éppen ezért a csúnyább srácoknak muszály a kedvességre, és a megértõségre hangolniuk magukat, ha ezt nem teszik akkor reménytelen lesz a helyzetük, de ne hidd, hogy a helyeseknek jobb dolguk van, igaz könyebb lányt találniuk, de mivel jól néznek ki így bármilyen lányt kifoghatnak, mint egy túl jó csali amire egy sikló akadt rá, aki a végén totál kikészíti
mi szerinted ez nem bunkóság? anyém kezdte el ezt az egészet vezetni, utána a pasast felvette, az meg mindent lenyúlt

Létezik olyan hogy testen kivüli élmény? Képes az ember kilépni fizikai testéből és utazgatni?

Legjobb válasz: 1.Létezik 2.képes, vagy kapja adományként mint képesség tanulás nélkül a magas szellemi szinten lévõ spirituálisan élõ és gondokodó emberek körében létezik hosszas gyakorlás eredménye lehet, ehhez megfelelõ életmód váltás szükséges ____ a spontán valóban mütéteknél, baleseteknél, újraélesztéseknél, vagy elég mély depressziós v egyéb betegség következményeként történik meg.

1.Létezik 2.képes, vagy kapja adományként mint képesség tanulás nélkül a magas szellemi szinten lévõ spirituálisan élõ és gondokodó emberek körében létezik hosszas gyakorlás eredménye lehet, ehhez megfelelõ életmód váltás szükséges ____ a spontán valóban mütéteknél, baleseteknél, újraélesztéseknél, vagy elég mély depressziós v egyéb betegség következményeként történik meg.
Azért nem egészen így. De képes rá. Pl mûtétnél, mély altatásban, van aki akár alváskor is, de úgy tudom (ez nem biztos), hogy ezt tanulni is lehet. Egyik rokonommal egyszer megtörtént :) Altatásban. Felülrõl látta magát és a mûtõben repkedett... Fura lehet.
Egyszerû példa, sokunkkal megesett de senki nem szokta felismerni: Félálomban egyszer csak azt érzed, mintha zuhannál és amikor leesel..összerázkódsz az ágyban.. vagy ehhez hasonló az, amikor olyan, mintha elcsúsznál és szintén összerázkódsz... Szerinted miért van ez? Kezdessz ébredezni (újra) és az álmod alatt szabadon szárnyaló lélek kénytelen visszatérni a testbe hipersebességgel, mielõtt fizikálisan felébrednél.. ugyanis hogy mûködhetne a gépezet, ha nincs benne a motor?.. Köv kérdés: kóma? Fizikálisan élõ a test, de a lélek valahogy blokkolt...nem tud a testben maradni... Dióhéjban ennyi:D Ezek nem saját gondolatok:D, olvastam.. és szerintem elgondolkodtatóak...
Van ilyen. Legalábbis sok helyen hallottam már rola.Olvastam is rola. Ami ilyenkor elhagyja a tested, azt asztráltestnek nevezik. Megfelelo koncentrácio kell hozzá, ill., hogy el tudd laszítani a tested teljesen, jo ha ekozben meditácios kazettát hallgatsz. Egyébként állitolag ilyenkor bárhová el tud jutni az asztráltested!
persze én meg találkoztam elvis-el tegnap együtt focitzunk... heló
"Félálomban egyszer csak azt érzed, mintha zuhannál és amikor leesel..összerázkódsz az ágyban.." Ez igen gyakori dolog. A zuhanás sok mindentõl lehet... vérnyomás, légzés zavarai. Ha sokszor van, ki kell vizsgáltatni. A rázkódás, összerándulás pedig a bénítás zavara lehet. A "bénítás" azt jelenti, hogy álmodban az izmaid le vannak bénítva, hogy ne legyél alvajáró. Félálomban ez nem mindig történik meg - ilyenkor rándulsz össze. Természetes dolog. Testen kívüli élmény lehet - de lélek nincs. Tudnánk róla. Sérti az energia megmaradás törvényét.
Én nem hiszek benne. Majd ha velem is megtörténik, elhiszem.
A Biblia nem tanítja (a különféle vallások igen), hogy lenne az embernek lelke, ilyen formán biztos, hogy nem lehet kilépni a fizikai testbõl. Az agy viszont képes olyan idegi hormonok hatására és stresszhelyzetben hallucinációra, mintha az ember valóban kilépne a testébõl, és képes lenne "utazgatni." Ebben az esetben azt az embert, aki ilyet átélt, nem lehet meggyõzni arról, hogy a képzelet szüleménye játszott vele. Néha az élet kiábrándító, de nem kell mindenben természetfölötti képességet látni (lásd bûvésztrükkök, pedig azok sokkal egyszerûbbek, mint a halálközleli élmény).
Na de mi van az étertesttel, hoppá? Úgy tudom, hogy az étertestet kell kivonni az asztráltestbõl és akkor lehet fényképezni az aurát. A minap hallottam egy papot a rádióban, hogy egyszer életében ördögöt kellett ûznie, ráadásul a szentelt víz elég sem volt, csak a szentelt só. A tv-ben meg küldi az "energiát" a faszi, meg ingával jósolgat. Édes istenem, mi van itt?
Amikor fekszem az ágyban, átölelve a párnát, amin a fejem van, akkor el szokott zsibbadni a karom. Ilyenkor szoktam érezni, mintha "belenyúlnék" az ágyba. A tudatom mozgatná a karomat, de ez fizikailag nem lehetséges, mert a vér nem kering eléggé. Ilyesmi lehet nagy terjedelemben is. Szerintem egyszerü biológia, kémia, stb.
Az "utazgatni" az azért kicsit túlzás. Ez olyan önzõen hangzik. Márpedig ahhoz, hogy ki tudj lépni, vagy született tehetség kell, vagy magasabb szellemi szint. Ahhoz pedig hozzátartozik, hogy megpróbáljuk mellõzni az önzõséget, saját önös vágyainkat.
Ki a f...m lép ki belõled wazze? Te azonos vagy azzal a térfogattal, amit ebbõl a világegyetembõl elfoglalsz. A többi csak nyelvtan, meg az, hogy a metaforát valóságnak tekinted.
Gratulálok, hogy 0%-ra pontoztátok az energiamegmaradás törvényét! Ebbõl látszik, hogy aki itt pontoz, az még egy gimnáziumi fizikát is képtelen volt megérteni. Ezért (is) van itt ez az ország, ahol van... az ilyenek veszik fel többek között a frankhiteleket is.
Csak tudnám, hogy ez mit keres ilyen válaszokkal a tudományban. Kedves kérdezõ! Nem létezik testen kívüli utazás. Egyetlen egyszer sem sikerült bizonyítani. Többször csináltak kísérleteket, például a mûtõlámpa tetejére felraktak egy papírt, üzenettel (és nem szóltak róla a páciensnek) és kivétel nélkül nem tudtak róla, hiába számoltak be testen kívüli élményrõl. Valahogy mindig csak olyan dolgokat láttak, amit elõtte is láttak, vagy tudtak róla. Pedig ezt oly egyszerû lenni bizonyítani, és mégsem sikerült... :)

Létezik olyan 30 fölötti nõ, aki annyira félénk, hogy alig mer hozzáérni egy férfi testéhez? Vagy ilyen helyzetben a férfi lehet a hibás?

Legjobb válasz: Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)

Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)
Vannak ilyen félénk nõk, akikben ha feloldják a gátlást bizony egy erotikus vulkánná vállnak..F
Igen, én pont ilyen nõ vagyok.. :)
Csatlakozom az elsõ véleményhez, a türelem és gyengédség mellé én még odatenném, hogy sok pozitív visszajelzés a nõ felé, hogy tudja és érezze, hogy jó az, amit csinál.
Igen van :)
de létezik ám!
Igen:)
egy párhuzamos univerzumban :D amúgy van még ilyen
Ilyen voltam én is. 18 éves koromig vártam és barátom nem akarta elhinni hogy hogy lehetek még szûz.A külsõ szépség nem függ össze a szüzességgel. Az egyén természete határozza meg hogy mikor és kivel akarja.
A kérdező hozzászólása: Probalok hinni az ikyenek letezeseben de kezdek ketelkedni :/ most a valaszok lattan mar egy halvany remenyt latok mar legalabb :)
igen, sõt olyan is létezik hogy még szûz is 17/l
nana utolsó, nana! :D
Nem tartom magam csúnya arcúnak, nagyok a melleim és nem vagyok kövér, bár nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal. Mégis szûz vagyok, és 16 éves. Pedig már volt több barátom is, és nem egy fiúval "kavartam".

Léteznek olyan lelki jelenségek amelyek függetlenek a testtõl (az idegrendszertõl)? Vagy a lélek csak a limbikus rendszer és néhány egyéb agyi terület összefoglaló neve?

Tudom hogy nem létezik egyértelmû válasz. Elsõsorban vélemények érdekelnének. És bármilyen irodalmi mû, film, stb. ami behatóan foglalkozik a kérdéssel.

Legjobb válasz: A tudomány jelenlegi állása szerint te az idegrendszered vagy. Az összes tudásodat, elmékedet, mindent, ami te vagy az agyad tárol. Nincs "titkos összetevõ". Egy ember lényegében az agyfunkcióinak összessége.

A tudomány jelenlegi állása szerint te az idegrendszered vagy. Az összes tudásodat, elmékedet, mindent, ami te vagy az agyad tárol. Nincs "titkos összetevõ". Egy ember lényegében az agyfunkcióinak összessége.

Most én zakkantam meg vagy játszik velem a testem? Létezik olyan, hogy ovuláció elõtt essen valaki teherbe?

A helyzet az, hogy ráálltunk a babaprojektre. Az alábbi linken láthattok néhány adatot. Ma viszont szabályosan a hányinger kerülget és a fejem is fáj kicsit.

Legjobb válasz: bekaptál valami vírust. ne görcsölj rá ennyire.

bekaptál valami vírust. ne görcsölj rá ennyire.
azért az aktus után pár nappal még ne várj terhességi tüneteket!!

A testen létezik olyan, hogy cigányfolt?

Elnézést, hogy ebbe a kategóriába irtam, de talán itt jobban kaphatok válaszokat! En azt hallottam, hogy általában van egy folt a testen, ami a hovatartozást mutatja.

Legjobb válasz: Hülye kérdés és rossz kategória!

Hülye kérdés és rossz kategória!
igen, a homlokodra meg rá van tetoválva az IQ-d
És a cigányon testfolt?
Szerintem amire Te gondolsz az a májfolt. Nekem tele a testem ilyenekkel, ezt én örököltem, édesanyám családjából. Vannak akiknek betegség miatt, van akiknek a öregedés mellékhatásaként jönnek ki, de ezek nem azt mutatják honnan származol...
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van utolsó, most már emlékszem, hogy májfoltnak hivják. De erre is ugy emlékszem gyerekkoromból, hogy akinek ilyen van, annak van köze romákhoz. Ugyhogy ezekszerint csak kitaláció.
Az mongol folt, legtöbb cigány csecsemõnél az utolsó farcsigolyánál látható ami idõvel elhalványul.
A kérdező hozzászólása: Akko mongol vagyok:) :) nekem a jobb oldalon a hasamnàl van.

Létezik olyan, hogy együttlét után már másnap úgy jelzi a testem a "beágyazódást", h. barnázom?

29-én voltunk együtt és 1-től a mai napig minden nap barnázom,néha minimális a vérzésem de semmi görcsöm nincs!Soha nem volt még ilyenem,nem tudom mire vélni,hétfőre kaptam időpontot uh-ra.

Legjobb válasz: Beágyazódást biztos nem! Más lehet az oka.

Beágyazódást biztos nem! Más lehet az oka.
Másnap kizárt. A beágyazódás a megtermékenyülést követõ 7. napon kezdõdik, és az együttlét másnapján még lehet a megtermékenyülés sem történt meg. De az állandó barnázás utal valamire, nézesd meg magad, szerintem valami hormongond lehet.
Ahogy írták, elõttem is beágyazódás biztos nem lehet. Ha ovukor voltatok együtt akkor 1-2 napon belül megtörténik a megtermékenyülés, 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, újabb 5-7 napig ássa be magát. Ebben az 5-7 napban , de inkább a vége felé fordulhat elõ beágyazódási vérzés, tehát ovu után olyan 10-14 nap körül.

Létezik olyan lány aki nem csak a pénzemre és testemre bukik?

Van pénz a háznál, és baromi jól nézek ki, a lányok csak úgy tapadnak rám, mint varacakos disznóra a szar. A problémám az, hogy honnan tudjam, hogy melyikük az aki magamért szeret és nem a luxusvillámért, 3 nyaralómért, s-mercimért, armani öltönyökért és még sorolhatnám?

Legjobb válasz: és szerény is! azt lehagytad!

és szerény is! azt lehagytad!
Az eszedért nem szerethetnek.
"Nem soroltam fel a vagyonomat, ez csak egy apró töredéke. Épp azért, mert nem akarok felvágni. Annyi idõm sincs, hogy most mindet felsoroljam." Egy szerény õszinte ember vallomás :/ lehetne belõle regény ..
Bodzát gyüjtesz?
Persze hogy létezik, de azt nem értem miért kellett felsorolnod a vagyonodat ehhez a kérdéshez, nekem felvágósnak tûnsz inkább, mint kiábrándultnak.
következõ karácsonyra kérj annyi IQ-t mint amennyi az egód :/ szerintem..
Álmodik a nyomor!
Pesten simán el lehet jutni bárhová bkv-vel. Én is külkerületekben szoktam parkolni. Te is ott vagy otthon hagyhatod az s-mercit néha:) Csak ugye most itt az a probléma inkább, hogy meglátnak a ház elõtt, vagy ha kocsival mész valahova és kiszállsz, vagy utcán lerí rólad hogy fél millás cuccban vagy stb. Azután meg nem jelenhetsz meg másként.. Nehéz ügy. De mi lenne ha te is testre és pénzre hajtanál? Vágod? Nem csak testre? Hanem olyanra akinek pénze is van. Õt már nem érdekelné a pénzed. Hiszen van neki. Idõvel meg simán belezúghatsz te is, ha megismered jobban.
A válaszai nem sok pozitív belsõ értékrõl tanuskodnak:D
S merci meg 3 nyaraló mellett te vasárnap itt [email protected] szod a rezet a gyakorin, mi? Elég szerencsétlen vagy akkor.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap pihenõnap. Nem csak a sok nyominger munkanélkülinek...
Ilyen stílusért nem érdemelhetsz meg egy normális lányt, fõként, hogy a gazdagok között kevés az ilyen, a szegények, vagy a normál életmódot folytatók pedig pont azért nem akarnak majd veled kezdeni, mert gazdag vagy, és ez frusztrálná õket. A p*csákból lesz elég, talán kifogsz egy normálisabbat. Remélem nem ilyen vagy, amilyennek elképzellek ez alapján a kérdés és a válaszaid alapján. További sok sikert a párválasztásban, remélem segítettem, én így látom a helyzetet.
Süt a kérdésrõl, hogy kamu. Csak azon gondolkozom, hogy vajon mi a tétje. Vagy minden nõt ribinek akarsz beállitani, vagy csak feszülni akarsz. Mondjuk az is lehet, hogy tiszta kiváncsiságból irtad ki a kérdést. De az is lehet, hogy féligmeddig igaz, vagy akár teljesen, viszont ez már mind1, mert úgysem tudhatjuk biztosra... Ohh yea fuck internet!
Érdemes lenne elgondolkodni, hogy vajon van-e egyéb, ami szerethetõ benned. Mert a megnyilvánulásaid alapján nincs. Bunkó vagy, ostoba, beképzelt és alpári. Másrészt akkor is kamu a kérdés.
Hahó! Nem kell komolyan venni! :) Csupán polgárpukkasztásból rakta ki a kérdést, valóság alap nélkül.
erre a kérdésre nem fogsz normális választ kapni, ha igaz ha nem, mert itt mindenki irigy és önmagából indul ki A válaszom meg igen létezik, csak ne úgy szedd fel a nõket, hogy dicsekedsz mid van..
Járd póriasan a várost és a környéket, álruhásan mint Mátyás.
Nem. Nem azért, mert ne lennének belsõ értékeid, hanem mert a lányokat csak a külsõ meg a pénz érdekli.
A kérdező hozzászólása: Nem soroltam fel a vagyonomat, ez csak egy apró töredéke. Épp azért, mert nem akarok felvágni. Annyi idõm sincs, hogy most mindet felsoroljam.
A kérdés egyértelmûen kitaláció.
És mibõl van ennyi cuccod, ha szabad megkérdeznem? Mert nehezen hiszem el, fõleg a válaszod után, hogy igazat mondasz.
A kérdező hozzászólása: Mi vagy te adóhivatal bazz?
akinek annyi van, az nem így ismerkedik, szóval ez nem valós a testedre? miért egybõl ruha nélkül vagy? szóval legközelebb hihetõbb sztorit adjál elõ N
Jó, tegyük fel, hogy igaz. Én a helyedben elõször is vennék egy átlagos kis lakást, amit szerényen berendeznék. Randikra innen indulnék, tömegközlekedéssel, esetleg valami átlagosabb autóval, és ide is hoznám el a hölgyet, ha odáig jut a kapcsolat. Azt füllenteném neki, hogy ez is csak albérlet. Aztán, ha így is érdekelném, és érezném, hogy magamért szeret, akkor pár hónap múlva beavatnám.
ez kész XD
A kérdező hozzászólása: 13/14 te nem vagy hulye gyerek. Csak az a gond, hogy mit mondok a haveroknak, miert jarok tragaccsal?
küldj képet, mutatsd meg milyen baromi jól nézel ki. Ha helyes vagy, talán elhiszem a többi felsorolt dolgot..!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!