Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan szer, ami a (23 db)

Létezik olyan szer, aminek a segítségével el lehet érni néhány centis magasságnövekedést?

egészséges keretek között

Legjobb válasz: Konkrét növesztõ szer nincs, de a fejlõdésnek, növekedésnek elõfeltétele, hogy megfelelõ mennyiségû vitaminok és nyomelemek jussanak a szervezetbe, valamint megfelelõ mennyiségû és minõségû alvás elengedhetetlen, hogy ezek hasznosulni is tudjanak. Létezik persze hormonkezelés, de ez egy más mûfaj, és csak kóros alulnövekedés esetén jöhet szóba, mert nem veszélytelen.

Konkrét növesztõ szer nincs, de a fejlõdésnek, növekedésnek elõfeltétele, hogy megfelelõ mennyiségû vitaminok és nyomelemek jussanak a szervezetbe, valamint megfelelõ mennyiségû és minõségû alvás elengedhetetlen, hogy ezek hasznosulni is tudjanak. Létezik persze hormonkezelés, de ez egy más mûfaj, és csak kóros alulnövekedés esetén jöhet szóba, mert nem veszélytelen.
Egyetértek az elõzõvel, a hormonháztartásba belenyúlni veszélyes dolog, ha fiatal vagy egyél sokat és táplálkozz kevésbé zsírosan és fûszeresen, vigyél be sok vitamint, attól sokat nõhetsz. A lányok kicsit hamarabb hagyják abba a növést, a fiúk esetén még akár 25éves korig is elnyúlhat. Mellesleg érdemes ilyenkor edzeni is, mert akkor izmos is leszel.
Mi mostanában használjuk az ún. Ceragem ágyat. És anyukám mostanában összement a stressztõl és neki azt mondták, hogy visszakaphatja az eredeti magasságát, és el is kezdett nyúlni. :) De azt nem tudom, hogy mivel neki megvan a gerincében az a hosszúság, csak összeugrottak a csigolyák, azt is növeszti-e aki csak úgy nõni akar. De az biztos, hogy segíti a gerinc körüli izmok nyúlását.

Létezik olyan szer amivel a pénzérméket lehet tisztítani?

pl oxidáció meg ilyeneket letudok róluk tisztítani?

Legjobb válasz: Nagyon jó rá pl. minden nemesfémtisztító-szer... Most csak Ausztriai márkát tudok, de annak ako a neve... Az teljesen megtisztítja

Nagyon jó rá pl. minden nemesfémtisztító-szer... Most csak Ausztriai márkát tudok, de annak ako a neve... Az teljesen megtisztítja
Nedvesitsd meg az érmét és szórj rá szódabikarbónát, mintha paníroznál, hagyd egy ideig hatni aztán dõrzsõld le.nekem bejött, ( ez az olcsóbbik megoldás ) vagy sidol fémtisztító.

Létezik olyan szer, ami serkenti a peteérést?

Legjobb válasz: Természetesen létezik,de csak orvos adhat bizonyos vizsgálatok után.

Természetesen létezik, de csak orvos adhat bizonyos vizsgálatok után.
Ez nem igaz, van ami elõsegíti és nem orvos adhatja, hanem gyógynövényboltban lehet kapni. A neve Ovaria comp, elõsegíti a peteérést, segíti a beágyazódást.2600FT körûl van. De nem árt ha elötte 1-2 héttel szedsz valami vitamint.
Szerintem természetes módszerként egészséges, rendszeres étkezés már a mensi alatt is, vitaminkészítmény, plusz C vitamin, és cickafark tea. - nekem ez vált be

Létezik olyan szer amit ha megitatnak valakivel az beleszeret a abba az emberbe vagy túlságosan is ragaszkodc hozzá?

És ezt a szert ha a kávébe teszik és ugy ittatják meg az illetõvel

Legjobb válasz: Igen. Jó erõs hashajtó. Beleöntöd a kávéjába, de elõtte zárd be a wc-t, és vedd magadhoz a kulcsot. Aztán amikor be akar menni, megmondod, hogy csak akkor nyitod ki az ajtót, ha szerelmet vall neked. Majd meglátod, mennyire fog örülni, amikor kinyitod neki!

Igen. Jó erõs hashajtó. Beleöntöd a kávéjába, de elõtte zárd be a wc-t, és vedd magadhoz a kulcsot. Aztán amikor be akar menni, megmondod, hogy csak akkor nyitod ki az ajtót, ha szerelmet vall neked. Majd meglátod, mennyire fog örülni, amikor kinyitod neki!
Én csak málnalekvárral ismerem: menstruációs vért keversz bele és már kész is:)
Nyugtass meg, hogy ezt a kérdést a humor kategóriába szántad.
Nem létezik. De kölcsönös vonzalom esetén nem kell semmilyen szer, ha meg nem kölcsönös a vonzalom nem érdemes energiák pazarolni arra a személyre, majd jön más, ezt el kell tudni fogadni!
a Gina az egyik ilyen szer, be bûncselekménynek számít a használata!
Úgy hívják, hogy: "Magyar helyesírási szótár".
Létezik olyan, amit finomkodva randidrognak, élesebben erõszakdrognak neveznek a GHB (gamma-hidroxi-butirát). Színtelen, szagtalan, alkalmazása rohadt nagy görényég, szexuális erõszak bûncselekmény, ha az elkövetõ "más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel." Alkohollal is szokták még itatni a nõket, ez sem úriemberhez méltó ismerkedési mód.
Komolyra fordítva a szót. Létezik, s kávé sem kell hozzá. Több ilyent is fel tudok sorolni: odaadás, szeretet, gyöngédség, figyelem
A mesékben létezik, a valóságban nem..
Hogyne már szénsavas narancsos üdítõital egy kis pálinkával megbolondítva csodákra képes pinyákolátá. :-D
"Létezik olyan szer amit ha megitatnak valakivel az beleszeret a abba az emberbe vagy túlságosan is ragaszkodc hozzá?" Létezik. De hogy ki az az ember, azt te sem tudtad megjelölni. Kávé, tea, pisi mindegy.
Vodka.
Hogyne létezne. Meséskönyvekben, operákban.
Még egy: szerintem te partidrogra gondolsz, de attól nem fognak beléd szeretni.

Letezik olyan szer ami meggatolja egy ideig a haj novekedeset?

Ugzanis tul gyorsan no a hajam, es en nullassal szoktam levagatni de nagyon hamar megno. Van valami ilyen cucc?

Legjobb válasz: 3naponta 1mm, sokat nem tudsz tenni ellene, borotváld sûrûn

3naponta 1mm, sokat nem tudsz tenni ellene, borotváld sûrûn

Létezik olyan szer ami leszedi a hajfestéket és marad az eredeti hajszíned?

lehet?leg olyan kellene ami nem roncsolja túlságosan a hajamat. tudtok ilyen szerr?l??

Legjobb válasz: Szerintem nincs ilyen. De ha valaki tud ilyenrõl arra énis kíváncsi lennék akkor minden héten más színû hajat festetnék!!

Szerintem nincs ilyen. De ha valaki tud ilyenrõl arra énis kíváncsi lennék akkor minden héten más színû hajat festetnék!!
A kérdező hozzászólása: jah és sötétbarnára volt festve a hajam, de már sokat kopott.
hajradir.én kiprobáltam, de csak száraz lett a hajam.talán egy kicsit lett világosabb mert már kopott volt a sötétbarna (fekete)hajam.da soha többet.fodrászkellékesnél vettem 2070 ft volt a neve silky rew color.
remélem segitettem.
A kérdező hozzászólása: száraz lett?:S töredezett nem? mivel hoztad rendbe utána?
nem törik elõtte voltam fodrásznál.de nem akartam leszivatni.balzsamot leszek rá, meg olyat amit nem kell kimosni.

Letezik olyan szer, amivel kikuszobolheto a szalagpadlo nyikorgasa?

alberletben lakunk es itt kegyetlenul egyenletlen a padlo emiatt nyikorog nagyon, mit lehet tenni?

Legjobb válasz: A szalagpadló sajna ilyen :( 3-4 év alatt tönkremegy, és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Valószínûleg amúgy azért nyikorog nagyon, mert amikor lerakták, nem volt a padló kiegyenlítve, és kicsi hepehupákon mozognak az elemek. Ha hajlandó anyagilag ellentételezni a fõbérlõtök, akkor azt lehet csinálni, hogy felszeditek, a padlót Padloponttal simára nyomjátok, tesztek le új szivacságyat, és visszarakjátok. Nem kis meló :(

A szalagpadló sajna ilyen :( 3-4 év alatt tönkremegy, és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Valószínûleg amúgy azért nyikorog nagyon, mert amikor lerakták, nem volt a padló kiegyenlítve, és kicsi hepehupákon mozognak az elemek. Ha hajlandó anyagilag ellentételezni a fõbérlõtök, akkor azt lehet csinálni, hogy felszeditek, a padlót Padloponttal simára nyomjátok, tesztek le új szivacságyat, és visszarakjátok. Nem kis meló :(

Létezik olyan szer, ami oldja a vakolatot?

Házunk felújítása közben az erkélyünk kövére vakolat "cseppek" kerültek. Semmivel nem tudom eltávolítani. Van valami, amivel feljön???? Köszi :-)

Legjobb válasz: Ecet, marja a meszet!

Ecet, marja a meszet!
Ha van benne mûanyag, akkor szimpla nitrohígító és rongy.
10%-os sósav, ha az ecet nem bír el vele, de a fugákba ne menjen. De csak akkor ha a kõ saválló, különben megmattul. Máskülönben spakli, felülrõl finoman kocogtatva, mintha jeget törnél a járdán. Akkor nem karcolgat sem a homokszemcse sem a spakli (utóbbi amúgyis puhább mint a kõ).
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
(bocs elküldtem befejezés elõtt) ... festék higítójával (ACS-M), az olyan agresszív, hogy az ecsetet is megeszi egészben, ha a flakonban hagyod (pár deci kell, és rohadt gyorsan párolog) szóval az nálad nem sima vakolat :)
#7 ööööö pont ezért hõszigetelõ vakolat (na jó, nem pontos a megfogalmazásom, de arra gondoltam, hogy hõszigetelésre készült) add fel, az bizony mûanyag ... csak vakargatni ... ha van útburkolat festõ ismerõsöd, akkor meg lehet próbálni a Plastiroute burkolatjel-festék
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy hõszigetelõ, mert 10 cm nikecel van alatta :-( De már feladom. Voltam festékboltban, ott azt mondták, vízbázisú, semmi nem fogja oldani ha akkor nem jött fel. Azért köszi :-)
nem valami hõszigetelõ vakolat? ... mert az mûanyag, legfeljebb vakargathatod
A kérdező hozzászólása: Ez nem szimpla festék, VAKOLAT! A festékkel elbírtam, de ez semmivel nem jön fel :-( Az ecet valamit segített, de nem jött fel maradéktalanul. Azt mondták, áztassam forró vízzel, áztattam, de azzal sem jött fel :-( Valakinek még valami jó ötlete???
az ecet, és a vízkõoldó is felmarja a kövezetet, járólapot. attól függ, hogy milyen festékkel dolgoztak a "mesterek" meszet, egyszerû SZÁRAZ-ruhás dörzsöléssel lehet eltávolítani, diszperziós esetleg alkid-bázisú festéket, a hígítójával, többször több rétegben alkalmazva.
pl vízkõ oldó
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

Ha nem szedek fogamzásgátlót (Cypromix), rendkívül pattanásos a bõröm. Létezik olyan szer, ami rendbe tenné a bõröm anélkül, hogy késleltetni kelljen a gyermekáldást?

Legjobb válasz: hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.

hány éves vagy? mert ha felnött akkor ki kéne vizsgáltatni ugynis felnött korban mindig hormon probléma okozza a pattanásos bört. endokrinológushoz menj. Kéne egy telejsn hormon panel és tehreléses cukor és inzulin vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, 18 évesen kezdtem el a gyógyszert, amit egy éve hagytam el. Augusztusra ismét nagyon csúnya lett a bõröm. Köszönöm a választ! Nézegettem bõrgyógyászokat is, de az általuk felírható gyógyszereket a teratogén hatásuk miatt elvetem.

Letezik olyan szer amivel otthon kitudnam szedni a festeket a hajambol? Ha igen hol lehet venni mia neve es mennyi?

Legjobb válasz: Oxy Reload a neve... de vigyazz mert azokat a vleemenyeket hallottam hogy festett fekete hajra nem jo... mert azt nem szedi ki :) de ha mas szinu a hajad akko 100% os sikert erhetsz el vele:P

Oxy Reload a neve... de vigyazz mert azokat a vleemenyeket hallottam hogy festett fekete hajra nem jo... mert azt nem szedi ki :) de ha mas szinu a hajad akko 100% os sikert erhetsz el vele:P
jah es elfelejtettem odairni hogy ez a szer egyaltalan nem karositja vagy roncsolja a hajszalakat!!
A kérdező hozzászólása: koszi:*
Oxi reload: Az önblokkoló formula lehetõvé teszi a festett hajból történõ kozmetikai pigmentek eltávolítását anélkül, hogy érintené a haj természetes pigment állományát. Az eltávolítás a hajszerkezet serülése nélkül valósul meg. Ha bemész egy fodrászcikkesbe ahol nem csak dísznek áll egy túlfestett szõke nõ hanem érti is a dolgát és színlehúzót kérsz valószínûleg többfélét is fog tudni ajánlani. Gyakorlati tapasztalatom sajnos nincs ezekkel a termékekkel kapcsolatban de nemrégiben utánna olvasgattam én is neten, olyan 200Ft környékén láttam ezeket.
Az oxi reloadnak 30 ft grammja. Rövid hajra 100-150 gramm hosszú hajra 400-600 gramm kell a többi a kettö között, meg attól is függ mennyire dús a hajad.
ja és fodrászkellékesben drogériában lehet kapni.
Jajj bocsánat msot néztem elírtam. Igaza van az elõttem írónak 30Ft grammja, én iylen elõrecsomagolt dobozos verzióval találkoztam az 2000Ft volt és nem 200.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!