Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan progi (50 db)

Létezik olyan progi, amivel nagyméretü (6 GB) mkv. filmfájlból lehet részeket kivágni?

Legjobb válasz: Ez inkább a rendszermemórián és a gép teljesítményén múlik, nem a progin.

Ez inkább a rendszermemórián és a gép teljesítményén múlik, nem a progin.
Ha maga a gép alkalmas ekkora médiafájl megnyitására és kezelésére, bármelyik olyan videószerkesztõ jó, ami ezt a fájltípust képes kezelni. Egyes egyszerûbb videószerkesztõk viszont a régrõl örökölt 2 GB-os fájlméret-korlátot (még a FAT32 idejébõl) nem képesek átlépni.
A kérdező hozzászólása: Lajos! Ha maga a gép alkalmas ekkora médiafájl megnyitására és kezelésére, bármelyik olyan videószerkesztõ jó, ami ezt a fájltípust képes kezelni. Ez tiszta sor, de én arra vagyok kiváncsi, milyen programmal álljak Neki? Mi a prg neve, vagy honnan tölthetem le. (Windows Movie Maker pl nem tudja kezelni, a Freestudio se) Gépteljesitménnyel nincs gond. De azért köszi hogy irtál :)
Magáról az mkv fájltípusról itt olvashatsz: http://csibeszkemagazin.hu/mkv-formatumu-video-keszitese-lej.. az elvágásról itt: http://prohardver.hu/tema/mkv_szerkesztes_kvmerge_gui_stb/hs.. Illetve itt egy szerkesztõprogram (amit természetesen nem próbáltam): http://www.ivideotool.com/how-to/edit-mkv-files-with-mkv-edi.. Persze a Google talál még többet is, ha megfelelõen keresed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linkeket, hasznos info volt ! Ment a zöld kéz!

Létezik olyan progi amivel tudok bloetoothon keresztöl tudok küldeni?

ha van olyan program amivel Bloetoothon keresztül tudok átrakni gépröl a telora cuccokat!

Legjobb válasz: Van. De venned kell egy bloototh-ot és ahoz jár egy ien kis méretü cd azon van a progi. Ha van bloototod de nincs cd hozzá akor megkell tudni a márkáját

Van. De venned kell egy bloototh-ot és ahoz jár egy ien kis méretü cd azon van a progi. Ha van bloototod de nincs cd hozzá akor megkell tudni a márkáját
A kérdező hozzászólása: egy olyat kell vennem mint egy Prendrive olyan cuccot? mennyi egy olyan? :D
Bluetooth adapternek hivják :D igen, és ugy néz ki mint a pendrive :D 4-5 ezer körül van.

Létezik olyan progi, ami beszéd alapján begépeli a dolgokat?

Legjobb válasz: jelenleg nem, ezen kisérletezik több gyártó is, egy darabig nem is lesz mivel nagyon nehéz ilyen progit készíteni, mert az emberi hang nagyon eltérõ, talán gagyi béta version

jelenleg nem, ezen kisérletezik több gyártó is, egy darabig nem is lesz mivel nagyon nehéz ilyen progit készíteni, mert az emberi hang nagyon eltérõ, talán gagyi béta version
erõs gép kell hozzá, mert a hangot fel kell dolgozni, felismerni stb. ezért nem érné meg készíteni, nem vennék meg sokan, mert erõs gép kell hozzá havonta egyszer mindenki megkérdezi ezt -.-
Keress rá arra a google-ban arra, hogy "fülelek". Eredetileg egy magyar hangfelismerõ program szövegszerkesztõkhöz. Még nem próbáltam ki, de egyelõre jó nekem a gépírás is :)


Létezik olyan progi ami valoban megtalalja a drivereket (pl. egy notebookhoz) ilyen driverfindere gondolok?

Legjobb válasz: Létezik, de nekem nincs velük túl sok jó pasztalatom. Én ebben bízom: http://digitalparadise.hu/ismeretlen-hardver-beazonositasa-w..

Létezik, de nekem nincs velük túl sok jó pasztalatom. Én ebben bízom: http://digitalparadise.hu/ismeretlen-hardver-beazonositasa-w..
Ne kínlódj ilyenekkel. http://www.driverpacks.net Letöltöd a csomagokat, kiírod egy lemezre és utána automatikusan megtalálja a drivereket rajta. Idõbe telik, de nem kell hozzá programot telepíteni, meg nem szemeteli össze a rendszered.
A helyedben nem cicóznék...a honlapjukon ott lesznek a driverek. Milyen típus?
Vazeratti Ezt ismered? http://www.pcidatabase.com/
Igen, létezik.
A kérdező hozzászólása: esetleg van is neve?
Persze hogy van, minden programnak adnak nevet.
esetleg elárulnád hogy mi a neve? fontos lenne :)

Létezik olyan progi, amivel be tudom állítani, h a füles 2 felén 2 különböző videó hangját halljam?

Legjobb válasz: a hangkimenetet igy megosztani windows alatt szerintem nem lehetseges.

a hangkimenetet igy megosztani windows alatt szerintem nem lehetseges.
Simán. Ha találsz egy olyan lejátszót, ahol (1) lehet balanszot állítani és (2) lehet belõle több példányt futtatni, akkor: 1. megnyitod az egyik videót, a balanszot 100% balra állítod 2. megnyitod másik program példányban a másik videót, azt meg jobbra csavarod
A kérdező hozzászólása: gépen w xp-ben

Létezik olyan progi, amit ha feltelepítek a laptopomra, a dátum mellett a névnapot is mutatja?

Külföldön tartózkodom, és itt a naptárakon nincs ilyen jelölve. Azt tudom, hogy sok veblapon is rajta van, de azokat pont nem szoktam látogatmi.

Legjobb válasz: Windows 7-hez lehet találni widgetet a neten.

Windows 7-hez lehet találni widgetet a neten.
#8: Köszönöm az észrevételeidet fõleg a harmadikat. Az az igazság nem sok idõt fordítottam a programra. Kiküszöböltem a hibát - le is cseréltem a file-t az oldalon. A felbontás állítás azért van benne mert magamnak írtam a progit és ha ultizok nagyon kicsi a kép, szemüveg nélkül nem látom rendesen. Ezért nem is menti el a windos :) ..és igen, nem TrayIcon komponenssel készült.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Leírás: http://users.atw.hu/clubwin/Delphi/delphi1.html az oldal közepe fele :)
igen így már mindjárt szebben fest a fogyasztás :D

Létezik olyan progi amivel a mozicsillagról és hasonló onlien oldalakról is letudnám szedni a filmeket?

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, de talán a Realplayer nevû programmal letudod szedni. Emlékszek, hogy youtube-ról biztosan lehetett letölteni. A videó jobb felsõ sarka felett ott volt, hogy "Download with Realplayer" vagy valami hasonló. Próbáld meg, hátha más oldalakról is lehet vele letölteni.

Nem vagyok benne biztos, de talán a Realplayer nevû programmal letudod szedni. Emlékszek, hogy youtube-ról biztosan lehetett letölteni. A videó jobb felsõ sarka felett ott volt, hogy "Download with Realplayer" vagy valami hasonló. Próbáld meg, hátha más oldalakról is lehet vele letölteni.
létezik, bár kicsit bonyolult lehet egy olyannak aki még nem próbálta, ennek a neve Orbit, (http://szoftverbazis.hu/szoftver/orbit-downloader.html) felrakod, (tálcán kint lesz az ikonja) megnyitod amit le akarsz szedni, konkrétan egybõl a filmet, de mielõtt ezt megeszed, jobb klikk a tálcán lévõ ikonra, keresd meg az hogy grab++! elindítod a filmet nézed a grab++-t és mikor (rákattintasz arra h video mert van több, video zene kép stb) ott kohozza és kiválasztod hogy melyik ez a file általában .flv típusú! de ott lesz az. katt rá akkor kijelöli és alul ott van hogy letöltés és akkor megnyitja az orbitot, kiválasztod hova töltse és szedi is neked szépen, ebben az a jó, hogy nem GB-okról van szó.. amit norm. leszedsz torrentel 4, 7- 5 GB-tal így, 300-400 MB!!! nagyon hasznos kis cucc ez :) ) nem bonyolult 1 X meg csinálod tudni fogod, ha így nem érthetõ neten vannak további dolgok :)
Itt letudod tölteni: http://mozifilm.x3.hu/

Létezik olyan progi ANDROIDra, hogy wifin keresztul atkuldom a gepre az adatokat (mint ha bluetoothat csak mivel nincs a pc. Ezert wifin kersztul)?

Legjobb válasz: Én az ilyet ftp-n szoktam megoldani! Ehhez kell a PC-re egy ftp kliens, mint pl az ingyenes Filezilla. A telefonra is kell egy kliens, pl ez: https://play.google.com/store/apps/details?id=ftp.file.trans.. Gyors és biztonságos! Csak egyszer kell beállítani, utána csak elindítod a programot a telefonon, majd a PC-n és egy kattintás a csatlakozás, aztán oda-vissza másolgathatsz minden fájlt!

Én az ilyet ftp-n szoktam megoldani! Ehhez kell a PC-re egy ftp kliens, mint pl az ingyenes Filezilla. A telefonra is kell egy kliens, pl ez: https://play.google.com/store/apps/details?id=ftp.file.trans.. Gyors és biztonságos! Csak egyszer kell beállítani, utána csak elindítod a programot a telefonon, majd a PC-n és egy kattintás a csatlakozás, aztán oda-vissza másolgathatsz minden fájlt!
Így van, én is ftp-zek.
WiFi file transfer, csak elindítod, és a megjelenõ linket a sz.gépen megnyitod, fájlokat fel-letölthetsz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdro..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!