Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan oldal, ahol lehetne (2 db)

Valoban letezik mentalista? Olyan oldal, ahol tanulni lehetne errol?

Peldaul mint a Mentalistaban :D

Legjobb válasz: nem létezik

nem létezik
Ha arról van szó, aki ránézésre apró jelekbõl megmondja másokról a tutit, akkor az kicsit túlzás. Túl sok és túl konkrét következtetéseket von le. Bizonyos szinten létezik, de ennyire pontos jellemzést nem lehet adni valakirõl tíz másodperc alatt. A "Testbeszéd" címû könyvet nézd át, ilyesmirõl szól. https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:3ci2atYa6lsJ:oxig.. (Remélem jó a link.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, fõleg a linkeket. Épp nemrég kezdtem olvasni egy testbeszédrõl szóló könyvet, és nagyon érdekes. Elsõsorban viccet félretéve azért érdekelt, hogy valóban létezik-e mentalista, mert emberekkel szeretnék foglalkozni, semmiképpen sem a bûvészkedéssel, mert nem hinném, hogy az közel állna a mentalistákhoz, az inkább az emberek átverésérõl szól trükkösen, míg a mentalista használja a memóriáját, a jó emberismerõ készségét, stb.
Tulajdonképpen van egy egzakt rész, íme a valódi mentalista: http://www.fuszerkert.hu/cikk/mentak/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jó látni, hogy ilyen kreatív vagy ;)
Hehe, mentalista. :D

Létezik olyan internetes oldal, ahol lehetne vezetni a terhességem adatait, a vizsgálatokat, stb.?

Olyanra gondolok mint a ciklus.hu, csak kifejezetten a terhességre vonatkozóan.

Legjobb válasz: http://www.hoxa.hu Itt indíthatsz naplót, illetve rengeteg terhességes és babanapló van. A naplóban aztán az adataidat is felvésheted.

http://www.hoxa.hu Itt indíthatsz naplót, illetve rengeteg terhességes és babanapló van. A naplóban aztán az adataidat is felvésheted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!