Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan oldal, ahol (159 db)

Létezik olyan oldal ahol a tv adást rendes HD minőségben lehet nézni?

Rengeteget kerestem de mind max ilyen 360p-s kis xar :(

Legjobb válasz: Fix tv nek van live stream-je HD-ben. http://www.fixhd.tv/ Oldalt HD-re klikk. Vagy olyan oldalra gondolsz ahol az összes adó fogható? Ha lenne ilyen, akkor mindenki lemondaná a TV elõfizetését.

Fix tv nek van live stream-je HD-ben. http://www.fixhd.tv/ Oldalt HD-re klikk. Vagy olyan oldalra gondolsz ahol az összes adó fogható? Ha lenne ilyen, akkor mindenki lemondaná a TV elõfizetését.
A kérdező hozzászólása: utobbira gondolok de abból se mind-re hanem csak pl ami ugymond érdekes SkySports, ESPN, stb nagy sport adók, CNN, BBC, stb meg egy két szórakoztató

Létezik olyan oldal, ahol kiszámíthatom, hogy a mai rendszer szerint mennyi lenne a GYEDem, ha 3. gyermekemet 2014-ben szülném?

Kisebbik lányommal 2013 nyarán telik le a gyes, szeretném tudni, hogy vissza kell e mennem dolgozni( ha igen mennyit), hogy újra max gyedet kaphassak, ha 2014 januárjàban szülnék.

Legjobb válasz: Olyan oldal biztosan nem lesz, ami pontosan megmondja neked, hogy 2014-ben milyen adószabályok várhatók, hiszen ezek folyamatosan változnak, olyan viszont igen, ami a mai állás szerint adja ki az adatokat. Én ezt használtam: http://adozona.hu/Gyed_Gyes_kalkulator_2011.aspx 180 naptári napot kell dolgozni a GYES-hez. Ha ez nincs meg, akkor az ellátás naptári napi összegét a jogosultság kezdõ napján érvényes minimálbér kétszeresének (2008-ban: 138.000 Ft) harmincad részének figyelembevételével állapítják meg. Ez elég bonyolultnak tûnik, de a kalkulátor sokat segít.

Olyan oldal biztosan nem lesz, ami pontosan megmondja neked, hogy 2014-ben milyen adószabályok várhatók, hiszen ezek folyamatosan változnak, olyan viszont igen, ami a mai állás szerint adja ki az adatokat. Én ezt használtam: http://adozona.hu/Gyed_Gyes_kalkulator_2011.aspx 180 naptári napot kell dolgozni a GYES-hez. Ha ez nincs meg, akkor az ellátás naptári napi összegét a jogosultság kezdõ napján érvényes minimálbér kétszeresének (2008-ban: 138.000 Ft) harmincad részének figyelembevételével állapítják meg. Ez elég bonyolultnak tûnik, de a kalkulátor sokat segít.
Az elõzõ rosszul írta: a GYES alanyi jogon jár.
Az elsõ válaszoló teljesen rosszul írta, mert a gyes alanyi jogon mindenkinek jár havi 25000 Ft. a GYED a fizetésed 70%-a, amihez 365 nap munkaviszony kell az elõzõ két évben!!! Itt meg tudod nézni: http://www.szuloklapja.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha 2008 óta gyeden vagyok, az ugyanúgy munkaviszonynak számít, jól gondolom? tehát akkor az elmúlt 1 év gyedének ès egy év gyesének 70% át kell kapjam?

Létezik olyan oldal, ahol kifejezetten azzal a céllal lehet ismerkedni, hogy valamilyen nyelvet gyakoroljunk?

Szeretek angolul beszélni,írni,de sajnos erre nem nagyon van lehet?ségem a sulin kívül és arra gondoltam, hogy biztos van a neten olyan oldal,chat vagy ilyesmi ami direkt ilyen céllal m?ködik...

Legjobb válasz: pl Badoo, HI5 illetve hasonlo ismerkedos oldalak, sokan vannak angol nyelvu emberek az ilyen oldalakon akik szivesen baratkoznak, beszelgetnek stb. Es hidd el az angolszasz orszagokban elo emberek legtobbje nem riad el, ha nem beszeled tokeletesen az angolt mert nagyon sokan szenvednek vele akik nem ilyen helyeken elnek. Ha megirod, hogy szeretnel veluk beszelgetni foleg nyelvtanulas celjabol biztos lehetsz benne, hogy jo paran nemcsak beszelgetni de segiteni is fognak benne! Jo tanulast!

pl Badoo, HI5 illetve hasonlo ismerkedos oldalak, sokan vannak angol nyelvu emberek az ilyen oldalakon akik szivesen baratkoznak, beszelgetnek stb. Es hidd el az angolszasz orszagokban elo emberek legtobbje nem riad el, ha nem beszeled tokeletesen az angolt mert nagyon sokan szenvednek vele akik nem ilyen helyeken elnek. Ha megirod, hogy szeretnel veluk beszelgetni foleg nyelvtanulas celjabol biztos lehetsz benne, hogy jo paran nemcsak beszelgetni de segiteni is fognak benne! Jo tanulast!
Chatroulette ;) bár nem mindig talélsz arra amit keresel xDDD
Kössz az infót.
Van a livemocha.com, illetve a sharedtalk.com, ezeknek ez a céljuk.

Létezik olyan oldal, ahol olyan videók vannak fent amibe játék teszteket mutatnak be?

lényegében olyan oldalt keresek, ahol játékkal kapcsolatos riportok , érdekességek, vagy esetleg az egyéb bemutatók találhatók ?

Legjobb válasz: Google-n rákeresel, és találsz szinte mindegyikrõl videót/leírás/infót. Ha meg játéktesztet akarsz olvasni amatõröktõl, akkor ajánlom a gamefaqs.com oldalt.

Google-n rákeresel, és találsz szinte mindegyikrõl videót/leírás/infót. Ha meg játéktesztet akarsz olvasni amatõröktõl, akkor ajánlom a gamefaqs.com oldalt.

Létezik olyan oldal, ahol aprólékosan, részletesen írnak a hozzátáplálásról?

Legjobb válasz: Én sok oldalt megnéztem,de azon kívül hogy mit lehet adni a babának,nem írnak semmit. Minden picinek más az egyéni ritmusa,valaki elsõ 3kóstolás után megeszik egy adagot,valaki meg csak hónapok múlva. Hirtelen kevés lett a tejem és 4hósan adtam elõször neki almát.Már második alkalommal megevett egy szopiadagot.A barackkal ugyanigy voltunk. Nem tudom a kismamablog.hu oldalon nézted-e!?

Én sok oldalt megnéztem, de azon kívül hogy mit lehet adni a babának, nem írnak semmit. Minden picinek más az egyéni ritmusa, valaki elsõ 3kóstolás után megeszik egy adagot, valaki meg csak hónapok múlva. Hirtelen kevés lett a tejem és 4hósan adtam elõször neki almát.Már második alkalommal megevett egy szopiadagot.A barackkal ugyanigy voltunk. Nem tudom a kismamablog.hu oldalon nézted-e!?
http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/hozzataplalas-tab.. Bár lehet, hogy már megtaláltad. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ott azt hiszem még nem néztem, de most meg fogom lesni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, meglett. Letöltöttem a Nagy szakácskönyvet is, az csudijó.:D
Létezik.
Igen, létezik egy külön könyv is erre ami erre specializálódott.
A kérdező hozzászólása: Akkor lenne szíves valamelyikõtök leírni a weboldal nevét vagy a könyv címét? Köszi.

Létezik olyan oldal, ahol be van mutatva, hogy kell egy lánynak maszturbálnia?

Legjobb válasz: Nincs, mert mindenki úgy maszturbál, ahogy neki jólesik...:) Nincs rá külön szabály, hogy hogyan kell, simogasd magad ott, ahol jólesik, és úgy ahogy szereted...Az ujjazást, vagy a segédeszközöket is igénybe veheted...Kellemes gyakorlást;) 22/F

Nincs, mert mindenki úgy maszturbál, ahogy neki jólesik...:) Nincs rá külön szabály, hogy hogyan kell, simogasd magad ott, ahol jólesik, és úgy ahogy szereted...Az ujjazást, vagy a segédeszközöket is igénybe veheted...Kellemes gyakorlást;) 22/F
felesleges. rá fogsz érezni, hogy neked mi esik jól.ez mindenkinél eltérõ.
Valoban ra kell jonnod arra, h mi neked a jo, a Youporn-rol elleshetsz par variaciot, ha nem tudod, h hogy lass neki, aztan kitapasztalod.
szex.hu, de ha magad jössz rá az jobb.
[link] alcímek: [link] [link] [link] stb... vagy: [link]
A kérdező hozzászólása: ó nagyon köszönöm

Létezik olyan oldal, ahol meg tudod "számolni", hány filmet láttál már?

Én imdb.com-on szoktam úgy, hogy osztályozom a filmeket és oda van írva, hányat értékeltem már, de én olyanra gondolok, ami konkrétan erre van, hogy megszámláljam. Van ilyen?

Legjobb válasz: Van. Regisztrálsz az alábbi oldalra: [link] A filmet leosztályzod,és az Értékeléseid rovat tárolja.

Van. Regisztrálsz az alábbi oldalra: [link] A filmet leosztályzod, és az Értékeléseid rovat tárolja.
A kérdező hozzászólása: Köszi, habár imdb-n is ugyanezt csinálom. :) Csak az érdekelt volna, hogy külön erre "specializálódott" oldal van-e, mint mondjuk a könyvek esetében a moly.hu. De azt hiszem imdb-nél maradok. :)
Az imdb-n gyárilag is van egy "watched" lista, ha azt kipipálod minden filmnél, amit láttál, akkor a listán látod, hogy hány film van már rajta.

Létezik olyan oldal ahol akármiről lehet filozofálni?

Olyasmire gondolok mint ez az oldal,de nem kifejezetten a válaszokra épül.Felteszel egy kérdést vagy megállapítást,és mások pedig kitárgyalhatják veled és másokkal.Amolyan gondolkodós oldal.Van ilyen?

Legjobb válasz: Igen. Ez az oldal is ilyen.

Igen. Ez az oldal is ilyen.
Igen, ez.
A kérdező hozzászólása: Én ezen az oldalon kicsit korlátozva érzem magam, az emberek többségben még a nyitott gondolatokra is csak válaszolni akarnak, és sok az éretlen, felesleges komment.
Esetleg itt is próbálkozhatsz: http://forum.szkeptikus.hu/
Ha ezen az oldalon válasz helyett kérdezel a feltett témával kapcsolatban a hozzászólásodban, akkor el lehet filozofálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!