Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan oldal, (277 db)

Létezik olyan oldal, amivel profi weblapot készíteni, de nem túl bonyolult? Nem Mplap.hu-ra meg ilyen oldalakra gondoltam.

Ha valaki tud infót az pls irjon...

Legjobb válasz: Olyat sajnos nem tudok, ahol igazi profi oldalt lehetne ingyen készíteni, olyat viszont igen, ahol teljes site-okat lehet viszonylag olcsón venni: boxedart.com. Letöltöd, telepíted és azt szerkesztesz át benne, amit csak akarsz.

Olyat sajnos nem tudok, ahol igazi profi oldalt lehetne ingyen készíteni, olyat viszont igen, ahol teljes site-okat lehet viszonylag olcsón venni: boxedart.com. Letöltöd, telepíted és azt szerkesztesz át benne, amit csak akarsz.

Léteznek olyan oldalak ahonnan felteszek valamit az én odlalamra, csinálok egy webshopot es ha én oldamon megveszik akkor abból bizonyos pl 40%ot kapok?

Legjobb válasz: A kérdés elég értelmetlen. 40%-ot nem igen fogsz kapni egy eladott termék után. Léteznek ilyen oldalak, például potencianövelõt ahol hirdetnek õk mind 10-15%-ot kapnak utána.

A kérdés elég értelmetlen. 40%-ot nem igen fogsz kapni egy eladott termék után. Léteznek ilyen oldalak, például potencianövelõt ahol hirdetnek õk mind 10-15%-ot kapnak utána.
A kérdező hozzászólása: azt csak példának írtam:) tudom nem magyarországi vagyok nemtudok jól fogalmazni... tudnál kuldeni ilyen oldalt?:)
http://el-torito.net/index.php?p=affiliate Ezt hirdetik tömeges, azt tudom. De mindenhol ahol affiliate lehetõségrõl írnak , lehetõséged van pénzt keresni a termékük/honlapjuk reklámozásával. Affiliate-ra keress, úgy van esélyed találni esetleg valamit

Létezik olyan oldal, ahonnan ingyen lehet sms-t küldeni?

Olyan oldalra lennék kíváncsi, ha létezik egyáltalán, ahonnan valóban lehet sms-t küldeni!

Legjobb válasz: Léteznek ilyen oldalak de azért nem linkelek mert egy nap csak 20-at lehet velük küldeni és vagy ezer ember van rá. És/vagy 1000 ft-ba kerül egy regisztráció. Felesleges az egész. (Androidra Viber) csak wifi kell hozzá!

Léteznek ilyen oldalak de azért nem linkelek mert egy nap csak 20-at lehet velük küldeni és vagy ezer ember van rá. És/vagy 1000 ft-ba kerül egy regisztráció. Felesleges az egész. (Androidra Viber) csak wifi kell hozzá!
http://mobiltelo.hu ez olyan oldal :D


Létezik olyan oldal ahol a tv adást rendes HD minőségben lehet nézni?

Rengeteget kerestem de mind max ilyen 360p-s kis xar :(

Legjobb válasz: Fix tv nek van live stream-je HD-ben. http://www.fixhd.tv/ Oldalt HD-re klikk. Vagy olyan oldalra gondolsz ahol az összes adó fogható? Ha lenne ilyen, akkor mindenki lemondaná a TV elõfizetését.

Fix tv nek van live stream-je HD-ben. http://www.fixhd.tv/ Oldalt HD-re klikk. Vagy olyan oldalra gondolsz ahol az összes adó fogható? Ha lenne ilyen, akkor mindenki lemondaná a TV elõfizetését.
A kérdező hozzászólása: utobbira gondolok de abból se mind-re hanem csak pl ami ugymond érdekes SkySports, ESPN, stb nagy sport adók, CNN, BBC, stb meg egy két szórakoztató

Létezik olyan oldal, ahol kiszámíthatom, hogy a mai rendszer szerint mennyi lenne a GYEDem, ha 3. gyermekemet 2014-ben szülném?

Kisebbik lányommal 2013 nyarán telik le a gyes, szeretném tudni, hogy vissza kell e mennem dolgozni( ha igen mennyit), hogy újra max gyedet kaphassak, ha 2014 januárjàban szülnék.

Legjobb válasz: Olyan oldal biztosan nem lesz, ami pontosan megmondja neked, hogy 2014-ben milyen adószabályok várhatók, hiszen ezek folyamatosan változnak, olyan viszont igen, ami a mai állás szerint adja ki az adatokat. Én ezt használtam: http://adozona.hu/Gyed_Gyes_kalkulator_2011.aspx 180 naptári napot kell dolgozni a GYES-hez. Ha ez nincs meg, akkor az ellátás naptári napi összegét a jogosultság kezdõ napján érvényes minimálbér kétszeresének (2008-ban: 138.000 Ft) harmincad részének figyelembevételével állapítják meg. Ez elég bonyolultnak tûnik, de a kalkulátor sokat segít.

Olyan oldal biztosan nem lesz, ami pontosan megmondja neked, hogy 2014-ben milyen adószabályok várhatók, hiszen ezek folyamatosan változnak, olyan viszont igen, ami a mai állás szerint adja ki az adatokat. Én ezt használtam: http://adozona.hu/Gyed_Gyes_kalkulator_2011.aspx 180 naptári napot kell dolgozni a GYES-hez. Ha ez nincs meg, akkor az ellátás naptári napi összegét a jogosultság kezdõ napján érvényes minimálbér kétszeresének (2008-ban: 138.000 Ft) harmincad részének figyelembevételével állapítják meg. Ez elég bonyolultnak tûnik, de a kalkulátor sokat segít.
Az elõzõ rosszul írta: a GYES alanyi jogon jár.
Az elsõ válaszoló teljesen rosszul írta, mert a gyes alanyi jogon mindenkinek jár havi 25000 Ft. a GYED a fizetésed 70%-a, amihez 365 nap munkaviszony kell az elõzõ két évben!!! Itt meg tudod nézni: http://www.szuloklapja.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha 2008 óta gyeden vagyok, az ugyanúgy munkaviszonynak számít, jól gondolom? tehát akkor az elmúlt 1 év gyedének ès egy év gyesének 70% át kell kapjam?

Létezik olyan oldal, ahol olyan videók vannak fent amibe játék teszteket mutatnak be?

lényegében olyan oldalt keresek, ahol játékkal kapcsolatos riportok , érdekességek, vagy esetleg az egyéb bemutatók találhatók ?

Legjobb válasz: Google-n rákeresel, és találsz szinte mindegyikrõl videót/leírás/infót. Ha meg játéktesztet akarsz olvasni amatõröktõl, akkor ajánlom a gamefaqs.com oldalt.

Google-n rákeresel, és találsz szinte mindegyikrõl videót/leírás/infót. Ha meg játéktesztet akarsz olvasni amatõröktõl, akkor ajánlom a gamefaqs.com oldalt.

Létezik olyan oldal/ youtube csatorna, ahol nyelvtanulás céljából lehet nézni angol nyelvű videókat angol felirattal?

Az angol hang-magyar felirat párosítást többször próbáltam, de nekem nem jött be. A

Legjobb válasz: Ezt a két oldalt adta valaki a napokban. http://speechyard.com/video/movie/ http://www.filmsubs.blogspot.hu/search/label/J A második orosz oldal, de aszondták, hogy angol felirattal mennek a filmek rajta.

Ezt a két oldalt adta valaki a napokban. http://speechyard.com/video/movie/ http://www.filmsubs.blogspot.hu/search/label/J A második orosz oldal, de aszondták, hogy angol felirattal mennek a filmek rajta.

Létezik olyan oldal, ahol kifejezetten azzal a céllal lehet ismerkedni, hogy valamilyen nyelvet gyakoroljunk?

Szeretek angolul beszélni,írni,de sajnos erre nem nagyon van lehet?ségem a sulin kívül és arra gondoltam, hogy biztos van a neten olyan oldal,chat vagy ilyesmi ami direkt ilyen céllal m?ködik...

Legjobb válasz: pl Badoo, HI5 illetve hasonlo ismerkedos oldalak, sokan vannak angol nyelvu emberek az ilyen oldalakon akik szivesen baratkoznak, beszelgetnek stb. Es hidd el az angolszasz orszagokban elo emberek legtobbje nem riad el, ha nem beszeled tokeletesen az angolt mert nagyon sokan szenvednek vele akik nem ilyen helyeken elnek. Ha megirod, hogy szeretnel veluk beszelgetni foleg nyelvtanulas celjabol biztos lehetsz benne, hogy jo paran nemcsak beszelgetni de segiteni is fognak benne! Jo tanulast!

pl Badoo, HI5 illetve hasonlo ismerkedos oldalak, sokan vannak angol nyelvu emberek az ilyen oldalakon akik szivesen baratkoznak, beszelgetnek stb. Es hidd el az angolszasz orszagokban elo emberek legtobbje nem riad el, ha nem beszeled tokeletesen az angolt mert nagyon sokan szenvednek vele akik nem ilyen helyeken elnek. Ha megirod, hogy szeretnel veluk beszelgetni foleg nyelvtanulas celjabol biztos lehetsz benne, hogy jo paran nemcsak beszelgetni de segiteni is fognak benne! Jo tanulast!
Chatroulette ;) bár nem mindig talélsz arra amit keresel xDDD
Kössz az infót.
Van a livemocha.com, illetve a sharedtalk.com, ezeknek ez a céljuk.

Létezik olyan oldal, ahol aprólékosan, részletesen írnak a hozzátáplálásról?

Legjobb válasz: Én sok oldalt megnéztem,de azon kívül hogy mit lehet adni a babának,nem írnak semmit. Minden picinek más az egyéni ritmusa,valaki elsõ 3kóstolás után megeszik egy adagot,valaki meg csak hónapok múlva. Hirtelen kevés lett a tejem és 4hósan adtam elõször neki almát.Már második alkalommal megevett egy szopiadagot.A barackkal ugyanigy voltunk. Nem tudom a kismamablog.hu oldalon nézted-e!?

Én sok oldalt megnéztem, de azon kívül hogy mit lehet adni a babának, nem írnak semmit. Minden picinek más az egyéni ritmusa, valaki elsõ 3kóstolás után megeszik egy adagot, valaki meg csak hónapok múlva. Hirtelen kevés lett a tejem és 4hósan adtam elõször neki almát.Már második alkalommal megevett egy szopiadagot.A barackkal ugyanigy voltunk. Nem tudom a kismamablog.hu oldalon nézted-e!?
http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/hozzataplalas-tab.. Bár lehet, hogy már megtaláltad. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ott azt hiszem még nem néztem, de most meg fogom lesni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, meglett. Letöltöttem a Nagy szakácskönyvet is, az csudijó.:D
Létezik.
Igen, létezik egy külön könyv is erre ami erre specializálódott.
A kérdező hozzászólása: Akkor lenne szíves valamelyikõtök leírni a weboldal nevét vagy a könyv címét? Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!