Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan mint a (340 db)

Létezik olyan mint a filmekben?

Van egy lány akit már pár éve ismerek.Mindig is "öltük" egymást.Állandóan beszólogattunk egymásnak, ha valahol találkoztunk akkor "úristen te is itt vagy?" mindig elhangzott.de nem kimondottan utáltuk egymást.Most viszont egy jóideje úgy vagyok hogy lehet töbet érzek iránta mint barátságot.És az hogy mindig oltogattuk egymást és beszólogatott nekem ez még vonzobbá teszi számomra.Többiek azt mondták hogy szerintük én is bejövök a lánynak.Mostanában sokat irunk msnen is és már nem csesztettjük egymást hanem jól elbeszélgetünk. Lehetséges az hogy "?si ellenségekb?l" szerelem legyen??

Legjobb válasz: Most mondok egy példát a saját környezetembõl. Volt egy lány, meg egy fiú, akik egyszerûen nem bírták elviselni egymás jelenlétét, annyira utálták egymást. Ha az egyik elment a buliba, ahol ott volt a másik, egyikõjük hazament. Állandóan veszekedtek, szidták egymást. Aztán egy szép napon mind a kettõ rájött, hogy már nem utálják egymást, hanem szerelmesek. Azóta is együtt vannak, és házasok.

Most mondok egy példát a saját környezetembõl. Volt egy lány, meg egy fiú, akik egyszerûen nem bírták elviselni egymás jelenlétét, annyira utálták egymást. Ha az egyik elment a buliba, ahol ott volt a másik, egyikõjük hazament. Állandóan veszekedtek, szidták egymást. Aztán egy szép napon mind a kettõ rájött, hogy már nem utálják egymást, hanem szerelmesek. Azóta is együtt vannak, és házasok.
Sajnos az élet nem olyan mint a filmekben! Nem végzõdik minden "Happy End" el! Nem Hollywoodban élünk! :)
lehet
szerintem lehetséges.. esély van rá... próbáld meg. 15.l
A kérdező hozzászólása: meg is próbálom:)
Van rá esély... :D Happy End?! Haggyuk már... xDD (Friss ellenpélda: Álomháború) :DD Sok sikert, am. sztem azért csesztet, mert bejössz neki... :D

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.

Létezik olyan, hogy a kismama minden létező vizsgálatra elmegy?

És minden rendben, szülésnél viszont kiderül, hogy a baba beteg.

Legjobb válasz: Sajnos igen! Pont egy ismerõssel esett meg két hónapja.

Sajnos igen! Pont egy ismerõssel esett meg két hónapja.
szerintem azért ez nagyon ritka!
Létezik, de hálistennek nagyon nagyon ritka.
Ritka, de elõfordul.
Elõfordulhat, egyrészt mert vannak olyan betegségek, amiket magzati korban nem lehet szûrni, másrészt pedig az orvos is ember és tévedhet.
Én ismerek ilyet sajnos. De ne gondolj ilyenekre!
Miért gondolsz ilyenekre????Miért kell ilyen dolgokon agyalni?
Igen, velem is megesett! Minden emberben 4-5 hibás gén van, és a szûrõvizsgálatok véleményem szerint nem alaposak, sokkal nagyobb hangsúlyt és figyelmet kellene erre fordítani, és a legalapvetõbb, legminimálisabb eltérésnél is már tovább vizsgálódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó nálad mi volt a gond?


Létezik olyan könyvantikvárium, ami olyan, mint a turkálók? Hogy kilóra lehet könyvet venni?

Nem Magyarországon, egyáltalán a világon.

Legjobb válasz: Olyan van, hogy "minden könyv 300", de hogy kilóra... ilyenrõl ritkán, de hallani. Viszont az már az a részleg, amit tényleg alig visznek el, ha jól tudom.

Olyan van, hogy "minden könyv 300", de hogy kilóra... ilyenrõl ritkán, de hallani. Viszont az már az a részleg, amit tényleg alig visznek el, ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: Hát azok tényleg ilyen, hogy is mondjam... "kár-a-fákért" könyvek, amiket vasútállomáson meg élelmiszerboltban venni.
Lehet csak dekorációnak kellene, mert van egy új egész falas könyvespolc. :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen olvasni. Attól mindig a ideg kiráz, ha valakinek csak porfogó a könyv. Akkor inkább vegyen porcelánmadárkákat, dekorációnak azok is megteszik.
Az elsõs, másodikos, harmadikos füzet olyan, te észlény.
#1: Nagyon jó, csak az nem ötvonalas. Ott minden harmadik vonal vastag. A vonalak közötti távolság is majd a duplája az ötvonalas füzetnek. „Te észlény.” :-P Mit jelent az, hogy közvetlenül követik egymást? Tulajdonképpen egy olyan vonalas füzetet keresel ergo, ami folyamatosan vonalas, nincs ötös csoportosítás, de a vonalak között akkora a távolság, mint az ötvonalas füzetben? Én ilyet még nem láttam, és gyanítom, hogy nincs is ilyen.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: pont azt akartam írni, mint a második. Kár volt okoskodnod. "Mit jelent az, hogy közvetlenül követik egymást? Tulajdonképpen egy olyan vonalas füzetet keresel ergo, ami folyamatosan vonalas, nincs ötös csoportosítás, de a vonalak között akkora a távolság, mint az ötvonalas füzetben?" Pontosan.
Tartok tõle, hogy ilyet maximum nyomtatni tudsz. Mire kell? Pl. anno gitár tabokat akartam lejegyezni. A milliméterpapír volt még valamennyire használható, de inkább úgy döntöttem, hogy nyomtatok hatvonalas füzetet magamnak.

Léteznek olyan nyomozók a való életben is, mint a filmekben?

Értem itt az olyan embereket, mint az Al Pacino-s filmekben látottakat, meg egyéb filmek, amikor kicsit iszákos a csávó, a törvények nem nagyon vonatkoznak rá, délig alszik és beesik a munkába de mégis elismerik mert elõzõleg jókat teljesített stb...

Legjobb válasz: hejj, és még ezeken kívül milyenek léteznek a valóságban....

hejj, és még ezeken kívül milyenek léteznek a valóságban....
A kérdező hozzászólása: ez kérdés volt, nem kijelentés :D
SERPICO!!!!!! nesze neked... [link]

Létezik olyan, hogy a megtermékenyülés minden hónapban létrejön, viszont valamiért nem tud beágyazódni?

Legjobb válasz: Igen létezhet..lehet észresem vesszük hogy babásak vagyunk..mivel nem ágyazódikbe és megjön!Hallottam már olyat hogy pozitivat texztelt nem vár elõtt másnapra meg megjött.

Igen létezhet..lehet észresem vesszük hogy babásak vagyunk..mivel nem ágyazódikbe és megjön!Hallottam már olyat hogy pozitivat texztelt nem vár elõtt másnapra meg megjött.
Lehetséges. A teszt kiderítheti ezt. Ha ilyet tapasztalsz, keress fel orvost.
Igen, duphastont kaptam rá. Éveken keresztûl ez volt a bajom mire rá jöttek az orvosok. A duphaston után 5 hónap múlva útbbn voltak az ikreim. Nem termelõdött az a hormon ami a beágyazódást segíti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És melyik az a hormon amelyik a beágyazódást segíti?
Sárgatesthormon. Én erre ultrogestant-t kaptam.
a barátcserje vagy egyéb készítmények nem jók erre?

Létezik olyan trikó, vagy body, aminek az anyaga olyan, mint a nejlon harisnya?

Legjobb válasz: persze! szexshopokban nézz körül

persze! szexshopokban nézz körül
Egy nejlon harisnyanadrágot is fel tudsz venni pólónak! Egy kis kreativitás...

Létezik olyan, hogy a párok szakítás után jönnek rá, hogy még szeretik egymást? A 2. összejövés csak szenvedés lesz, vagy lehetne jobb is mint az első? Szakítás utáni barátság létezik? Vagy abból is lehetne megint szerelem?

Legjobb válasz: A problémák megmaradnak,amik korábban a szakításhoz vezetnek.De ha ezt tuldjuk fogadni,mert erõsebb a szerelem és kell az illetõ,vele akarunk lenni,akkor mûködik.

A problémák megmaradnak, amik korábban a szakításhoz vezetnek.De ha ezt tuldjuk fogadni, mert erõsebb a szerelem és kell az illetõ, vele akarunk lenni, akkor mûködik.
mi történt késõbb veletek?hasonló cipõben járok..
mi is szakítottunk mert azt mondta, hogy nem úgy szeret ahogy kellene és inkább legyen vége. de pár napra rá megjött az esze mindkettõnknek hogy mégis csak jobb lenne ha megpróbálnánk megint és nem is gondolnánk erre a dologra többet. azóta együtt vagyunk és minden sokkal jobb lett. persze ez sok dologtól függ pl.: egy suliba jártok-e? távkapcsolat-e? mennyire szeret?
szerintem egy próbát mindenképpen megér, ha mindkét fél akarja...tapasztalatból mondom, hogy nálam pozitívan sült el a dolog, mikor 2.-szorra jöttem össze a barátommal sokkal mélyebb és erõsebb szerelem jött létre köztünk:)
Én összejönnék simán a volt bnõmmel mégegyszer ha õ is belemenne... de sajnos nem akarja. szerintem létezik simán még lehet nagyobb szerelem is mint volt. persze attól függ a szakításkor mennyire bántotta meg egyik a másikat és utána tud-e még úgy ránézni mitn azelõtt... függ a történtektõl...
sztem nem érdemes még egyszer összejönni azzal, akivel egyszer már nem mûködöttó. egyik bnõm 3szor járt egy sráccal, de végül mindig szakítottak. ez van
Hát... Szerintem megéri újra összejönni, de természetesen két véglet létezik; vagy boldogabbak lesztek, mint valaha, vagy nem fog mûködni és újra szakítotok, aminek még nagyobb fájdalom lesz a következménye. Mindkettõ benne van a pakliban, de ha tényleg szereted, egy próbát megér. Amúgy mi lett a vége a dolognak? Összejöttetek vagy nem?
Még vmi, amikor úgy érzitek szakítani kell az csak dõ saját magatoknak, ha újra összejöttök ezután akkor az azt jelenti hogy képes volt a kapcsolatotok továbbfejlõdni a következõ lépcsõfokra!!
Mi már 10 éve vagyunk egyutt volt idõszak hogy 2 hetente összeugrottunk és egymás idegeire mentunk aztán újból összejöttünk, és még mindíg itt vagyunk :P
szokták mondani, hogy melegítve csak a töltött káposzta jó...hát :S...szerintem még az sem. Én eddig szinte minden pasimmal újrakezdtem és ugyan az lett a vége. Újabb szakítás, újabb szenvedés, nagyobb szenvedés. Semmiképp se kezd vele újra. Én megtanultam, aminek egyszer vége van, annak vége van. De ismerem a helyzeted, úgysem ránk (válaszadókra) fogsz hallgatni, hanem mész a saját kis fejed után, ahogy minden szerelmes ember. Egyet tudok csak tanácsolni. Az eszedre hallgass!!! Egy szakítás után, soha másra!!! Ha eldöntötted, hogy hogy jó a szívednek leginkább, akkor légy erõs, és tarts ki! Én szorítok!
minden esetben más! mi a barátommal 1x egy hétre szakitottunk. 2x pedig 1 hónapra. 3 éven belül. most tökéletes minden már fél éve. imádjuk egymást. szertintem ha szeretitek egymást akkor a volt gondokat meg lehet oldani és folytatni szépen
Szakítás utáni barátság szerintem sincs, mert az egyik fél mindíg többet akar. Én mindkét helyzetben voltam már, volt, hogy újrakezdtem és a pokolra kívántam bocsánat a kifejezésért de ez az igazság viszont a mostani párommal mikor szétmentünk kb egy napba se tellett és rájöttünk arra, hogy mekkora hülyeség volt és azóta is boldogok vagyunk együtt :) Szóval ez kapcsolatfüggõ teljesen
van 2.dik esély, de csak akkor ha mindkét fél szereti még egymást és tisztázzák a problémákat..de szerintem nincs szakítás utáni barátság:(
Nah én ezen a napokban estem át :S Szakítottam a barátnõmmel személyesen és még aznap este rájöttem hogy szeretem és felhívtam (mivel nem tudtam hozzá átmenni mert 50km van köztünk) hogy még szeretem és nem tudom hogy miért kellett ilyen durva dolog hogy erre rájöjjek:) Ez múlthét csütörtökön volt azaz 5 napja:) azóta nem veszekedtünk:) szóval lekopogom de eddig mûködik:)
Mi szétmentünk a barátnõmmel, és nem bírtuk tovább három napnál, Rájöttünk, hogy hülyeséget csináltunk, és hogy sokkal fontosabbak vagyunk egymásnak, mint valaha gondoltuk. Eltelt 2 hónap, és még mindig nagyon boldogok vagyunk.
A kérdező hozzászólása: jah, nem beszelek vele par honapja igy jobb
és sikerült túltenned magad a dolgon? :( mi is találkozgatunk...de ááh :( sajnálom.
A kérdező hozzászólása: szakitottunk, találkozgattunk még, majd elkezdett egy mésik lányról áradozni nekem hülye módon és megszakitottam vele a kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: nem járunk egy suliba, mind a ketten pesten élünk, szeret, de lehet már nem szerelembõl..
A kérdező hozzászólása: nem, már mással járok, akivel sokkal jobb minden:)

Létezik olyan prostituált, aki olyan, mint a Firefly-ban voltak a hetérák?

Vagyis aki magának választja ki a kuncsaftjait, emiatt igazi barátnő feelingben lesz részed mert biztos hogy tetszel neki, mivel ő választott téged. Tehát érzelmeket kapsz tőle. NEM!! szerelmet mielőtt beírnák páran, csak érzelmeket. Érzed az irántad érzett vonzalmát, mert tetszel neki te is.

Legjobb válasz: nem, mert nem keresne jól

nem, mert nem keresne jól
jó kis sorozat volt, kár, hogy kaszálva lett. amúgy a velencei kurtizánokról és a gésákról mintázhatták a hetérékat a sorozatban. õk voltak tanult mûvelt nõk, akik csak a társadalmi elittel dugtak/randiztak kemény pénzekért.
Vannak olyan prostik, akik barátnõ érzést nyújtanak neked. A jobb lakásos prostik ilyenek, keresgélj a neten.
Szerintem ha szórakozni mennek és megtetszik nekik egy pasi, gondolom én ráhajtanak és még pénzt se kér! Ez evidens.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!