Találatok a következő kifejezésre: Létezik olyan hogy (2336 db)

Amúgy tényleg létezik olyan, hogy Magyar Fogorvosok Országos Szövetsége?

És tényleg ajánlgatják a fogkrémeket? :)

Legjobb válasz: Nincs. "Fogorvosok Országos Szövetsége" létezik, és "Magyar Fogorvosok Egyesülete" létezik. "Magyar Fogorvosok Országos Szövetsége" egy kitalált szervezet (illetve lehet, hogy létezik egy ilyen nevû társaság, csak nincs bejegyezve). De az ilyen reklámokban pont az a lényeg, hogy van bennük egy picike pontatlanság, emiatt bármit is mondanak, nem perelheti be õket egyik szervezet sem, hiszen nem az õ nevükben mondtak bármit is. Ja, hogy te azt hitted, hogy ez egy létezõ szervezet? Na és? :-) De tényleg ajánlgatják a fogkrémeket - ezzel mondjuk kárt nem okoznak, mert a fogkrém hasznos dolog, csak éppen úgy tüntetik fel a reklámjukat, mintha egy hivatalos szervezet álláspontja lenne amit mondanak. Vagyis egyszerûen csak erkölcstelen. Szerintem.

Nincs. "Fogorvosok Országos Szövetsége" létezik, és "Magyar Fogorvosok Egyesülete" létezik. "Magyar Fogorvosok Országos Szövetsége" egy kitalált szervezet (illetve lehet, hogy létezik egy ilyen nevû társaság, csak nincs bejegyezve). De az ilyen reklámokban pont az a lényeg, hogy van bennük egy picike pontatlanság, emiatt bármit is mondanak, nem perelheti be õket egyik szervezet sem, hiszen nem az õ nevükben mondtak bármit is. Ja, hogy te azt hitted, hogy ez egy létezõ szervezet? Na és? :-) De tényleg ajánlgatják a fogkrémeket - ezzel mondjuk kárt nem okoznak, mert a fogkrém hasznos dolog, csak éppen úgy tüntetik fel a reklámjukat, mintha egy hivatalos szervezet álláspontja lenne amit mondanak. Vagyis egyszerûen csak erkölcstelen. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam én is, ezért is került a kérdés a humor kategóriába. Ez olyankor vicces, amikor két tök más fogkrém reklámban állítják, hogy 10-bõl 9 fogorvos ezt ajánlja. :)
ja. a közösség a csillámpóni barlangban van

Főleg, férfiak válaszát várom! Létezik, olyan, hogy egy férfi egész életében szerelmes legyen egy nőbe és ne kelljen neki más?

Adott vagyok én és a barátom, kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Hát most hiába nézzük azt, hogy nõkben is mennyire lehet bízni...Annyira mint a férfiakban, csak a nõk még furfangosabbak. Amúgy igen létezik, olyan aki csak 1 nõvel le tudja élni az életét, úgy hogy ne kelljen más. Gondolatban lehet, hogy elfantáziál, de attól létezik.

Szerintem van olyan pasi!
Hát most hiába nézzük azt, hogy nõkben is mennyire lehet bízni...Annyira mint a férfiakban, csak a nõk még furfangosabbak. Amúgy igen létezik, olyan aki csak 1 nõvel le tudja élni az életét, úgy hogy ne kelljen más. Gondolatban lehet, hogy elfantáziál, de attól létezik.
Igen, minden férfi igen aki azt mondja hogy nem az hazudik. Vagy olyan csunya hogy másnak ugysem kellene.
Jaj te rohadtul tökéletes kapcsolatban élõ emberke lehetsz :) )))
"LEHET", hogy elfantáziál, DE ATTÓL LÉTEZIK ILYEN. Nem kell tovább kommentálni a hozzászólásomat!!
A fantáziálás is elég ocsmány dolog szerintem... Milyen megalázó már. Veled van, de egy másikról, egy jobbról álmodozik. Rohadtul megalázó...
Látod, én ezért nem bízok meg 1 pasiban se 100%-osan. Ki tudja, mikor kell neki egy jobb, szebb. Hiába mondja, hogy nem csalna meg, tudom, hogy ha egy tökéletes nõ állna elõtte meztelenül, rámászna.
én biztos vagyok benne, hogy létezik. 6 éve vagyunk együtt a férjemmel. és 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy hiába állna elõtte a világ legtökéletesebb nõje meztelenül, õ akkor sem érne hozzá, ha fizetnének érte. borzalmasan egyszerû okból: mert engem SZERET...tisztel és becsül.
10:09-es, õ írta le jól férfiként. Én nõként még hozzátenném, hogy ez ugyanígy van a nõi nemnél is.
A kérdező hozzászólása: utolsó, amit írtál én is erre gondolok, hogy nm teszi meg, mert én ennél több vagyok neki. észrevettem, hogyha utcán megyünk akkor a nõk megbámulják, valamiért tetszik a nõknek.többször vágódtak neki úgy is, hogy ott voltam vele, pedig nem egy fotómodell. és tényleg, nálam sokkal jobb nõk .
Noha a dolog valóban ösztönkérdés, de egy 21. századi férfi már nem hagyja, hogy az ösztönei irányítsák. Meg kell tanulni együtt élni ezekkel a vágyakkal. Van párom, de ettõl függetlenül ugyanúgy érzem, hogy meg kell hódítanom más nõket. Ha csábos példánnyal találkozom, automatikusan bekapcsol a vadász-mód, minden idegszálam azt mondja, hogy menjek oda, hódítsam meg, mosolyogjak rá. És EKKOR kapcsol be a "boldog párkapcsolatban élõ férfi vagyok" mód, ami azonnal megakadályozza, hogy a páromon kívül más nõt vigyek az ágyamba. Vannak, akik nem képesek ellenállni, és viszonyból viszonyba ugranak. Aki viszont felnõtt egy párkapcsolathoz, az sosem fogja megcsalni a párját. Szerintem a fantáziálást ne keverjük ide, mert majdnem mindenki fantáziál másról is. Ez csak szimuláció, ami arra jó, hogy élesben ne keljen kipróbálni, így téve kockára a kapcsolatot.
Ha mindent megadol és ezek után azt mondja hogy nem vagy neki elég ugy is megfog csalnifelõlem megvonhatol tõle bármit bár ugy is megcsal legfeljebb 100x meg ott is hagy. Persze sok nõ beletörõdik az ilyen kapcsolatba is
A kérdező hozzászólása: Nem csal meg, vagyis eddig nem tette. Ezután meg nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is túl jó vagyok neki, szerintem jól nézek ki, a barátai irigyek rá, hogy milyen barátnõje van, fõzök-mosok-takarítok, az ágyban amit mûvelünk, hat az valami fantasztikus, lehet, ezeket meg kellene vonjam tõle.
Én nem így gondolkodok persze minden ember más.Nekem tényleg volt egyszer olyanom elõzõ kapcsolatom 2 évig tartott akkori barátnõmet mindenél jobban szeretem és tényleg nem érdekelt más vele képzeltem el az életem próbáltam mindent megtenni hogy boldog legyen.Az már más dolog hogy én nem keletem neki igaz hogy azóta másvan de még mindig szeretem 6 hónap távlatából is. Szerintem inkább csak egy olyanal jötél össze aki a többi férfihoz eltérõen legalább nem próbál meg hûséges maradni a párjához hanem megmondja fogadd el te nem vagy neki elg törõdj bele ugy is megcsal fûvel fával. De a legtöbb szerintem nem ilyen 24F
Már nem élek kapcsolatban. Volt egy barátom, akivel 2-3x szakítottunk, mindig egymásra találtunk. Azt mondta, tökéletes vagyok neki, soha jobb nem kell majd neki, stbstb 3 év után megcsalt. Na ezek után én 1 férfi szavát se hiszem el, hiába látom, hogy néha tényleg szeret 1-1 én nem tudom õket szeretni, sõt...
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ti férfiak is, néha elgondolkodtatok azon, hogy nem elég nektek a párotok, jó lenne más is? Még, azt is mondta, hogy neki kicsivel több szabadságra van szûksége. Én még mindig, azt gondolom, hogy eljátszott ezekkel a gondolatokkal és elmondta, mert õszinte szeretne lenni. Én is nem egyszer gondoltam ilyenekre. Most annyira bizonytalan vagyok vele kapcsolatba, nem tudom, mit tegyek.
Az egyik ok amiért nem kezdek párkapcsolatba: nem tudnám elképzelni, hogy ugyanazzal a nõvel legyek hosszabb ideig.

Létezik olyan hogy egy pasi inkább az idősebb nőket szereti, és szerintetek gyakori e az hogy a nő a fiatalabb pasihoz vonzódik?

Legjobb válasz: Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.

Létezik ilyen. De az sem mindegy, hogy mennyivel idõsebb. A páromnak pl. szinte mindig olyan 3-4 évvel idõsebb barátnõi voltak. Nyilván ritkább, ha valaki olyan 15-20 évvel idõsebb nõkhöz vonzódik, de azért akad olyan is.
Vannak itt még rajtam kívül aberáltak. Jól van:DD
Én minden nõt szeretek, de az idõsebbekkel jobban kijövök meg vonzóbbnak is tartom õket, szóval igen :D Létezik ilyen :) Fordítva viszont ritkább ez (szerintem) :/ ...
A kérdező hozzászólása: biztos van minden tipusu ember , de inkább a jobb tapasztalatok érdekelnének a legjobban , de a kritikák is jók

Létezik olyan hogy egy 41 éves nő nem talál társat örökre egyedül marad?

Legjobb válasz: Igen, létezik ilyen, meg létezik olyan is, aki talál.

Igen, létezik ilyen, meg létezik olyan is, aki talál.
Létezik, hogy nem talál valaki társat kortól függetlenül. De ettõl az még nem szól örökre. Persze elõfordulhat, hogy valaki sosem talál.
Van. Aki nem alkuszik. Minél idõsebb egy ember, annál több elvârása van, és nehezebb vkit találni. Én 34 voltam mikor megismertem a férjemet.
Létezik, de olyan is, hogy még 80 évesen is talál társat, ha akar.
létezik. De ehhez nem kell 41 évesnek lenni. Van olyan ember, akinek az életben nem lesz társa!
létezik. De az ilyen nõkkel gond is van. Egy ismerõsöm 37, de egy lelki nyomorék, habár nagyon csinos nõ. Ennyi elég hozzá, hogy egyedül maradjon.
Ha nem keres... De nincs olyan, aki ha reális elvárásokkal neki áll keresni ne találna.
Biztos hogy nem csak szerintem nem olyan körökbe járkálsz sajnos én is ebben a cipõben járok én 43 éves vagyok de tudom hogy rá fogok találni és el fog jönni magától
igen, a begyöpösödött szomszédom
igen, fõleg ha olyant irogat a neten, hogy jogosan igényes, meg jogosan válogatós sokan ezzel a nagyképû szöveggel vannak fenn a neten 3-4 éve :-)
A 23-nak nagyon igaza van.Csak ez úgy van "aki bent van ki szeretne jönni, aki kint van befele kívánkozik" A másik: van egy ismerõsöm állandóan válogatott lánykorában, mindenkiben talált valami kivetni valót.Férjhez ment egy olyan pasihoz aki a börtönben kötött ki, / nem azért mert jól viselkedett/ a munkahelyérõl is kivágták és most éjt nappá téve dolgozik a hölgy, hogy el tartsa a kislányát és a férjét.
hát persze, hogy.
23-as egyetértek veled. Én ugyan többször próbálkoztam kapcsolatban élni, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nem viselem el a férfiak zsarnokoskodását, nem vagyok képes kiszolgálni és alárendelni magam egynek sem. Így jobb egyedül a gyerekemmel.
Itt mindenki szerint kriptaszökevény aki elmúlt 40? Döbbenet. A kérdezõ lehet elvált, özvegy, csinos anyuka, miért lenne selejtes, mert pont most nincs senkije? A sok 20-onéves válaszoló között több lelki sérült van, azt hiszem.
Én mindig is egyedül voltam. De inkább ez mint egy nem megfelelõ partner.
Kedves pocskondiázók! Ti is lesztek idõsebbek, és gondolom szeretnétek ha akkor is emberszámba vennének titeket. Ja, és senki sem tudja a jövõjét. Lehet, pont ti maradtok egyedül. Egy feleség
Létezik sajnos. Van egy ismerõsöm, lassan 60 éves, egy teljesen átlagos nõ minden szempontból, de sajnos sosem volt hosszabb kapcsolata. Szerintem még szûz.
Attól is függ hogy nézel ki. Egy leharcolt negyvenes tényleg nem igazán kelendõ, és akkor a mentális egészségrõl még nem is szóltunk.
Létezik. Volt kolléganõmnek sose volt senkije, aki lett volna, azt elhajtotta gõgbõl. Most már megöregedett, az égvilágon senkije sincs és egy szipirtyó lett. Mindenkit piszkál, akinek van pasija, võlegénye, családja, alkalmi kapcsolata, bármi. Egy megkeseredett, ronda, klimaxos banya lett.
Természetesen. Ha pl. okosabb, mint az átlag, vagy netán nagyon-nagyon okos. Gondolj csak Jane Austen-re vagy sok-sok más nõre. Nem volt átlag nõ, és nem volt hajandó az átlag szabályoknak alávetni magát. Ma eléldegélhete gy nõ egyedül is, ha van munkája és el tudja magát tartani, na de akkor?!
az örökre az igen hosszú idõ, ha nyitott vagy akkor nem lehetetlen, csak ugye ki kellene mozdulni és hasonló emberekkel találkozni
te 41 évesen már rég piacképtelen vagy mami. bocs, de ez van akár tetszik akár nem. valami elvált kiégett korodbeli még jöhet, de nem a vonzerejükrõl híresek az igénytelen magyar bukszák 40 felett.
5 Én is igy gondolom, ismertem is több ilyesféle nõt. Kivétel nélkül kiderült, hogy velük van a gubanc, nem is kicsi. A pasik meg ahogy kiismerték õket, dobbantottak, és messze elkerülték õket.
Bár nõrõl van szó, de a szerelem-szex kategóriában olyan sírós fiúk vannak, hogy az ember lánya nem csodálkozik, ha nem lesz senkijük és bottal se piszkálná meg õket senki. Ha az ember felméri magát, akkor tud ellene tenni, hogy jóra forduljon minden!
hát én kapásból 3-mat is ismerek....
Lehet, hogy nem is akar társat találni magának, fõleg nem már ilyen idõsen. Vannak, akik társ nélkül is jól érzik magukat.
elõfordulhat, szóval ilyenkor bele kell húznia az illetõnek, mint Jennifer Anistonnak.
Létezik. A barátom anyukája is így járt a válasa után, egyedül maradt 2 kisgyerekkel, állandóan dolgozott, h el tudja tartani õket, meg benne volt az is, h szerintem túl sokat akart, mert apa-félét is keresett a gyerekeinek, nem elsõsorban pasit magának, így -szerintem, már mondhatni, hogy- örökre egyedül maradt. (Most 58 éves, de nem is keres magának párt!!)

Létezik olyan, hogy valaki tényleg képtelen lefogyni? Ez nem csak "mese", a lustaság és az akaratgyengeség kifogása?

Az ilyen emberek miért sért?dnek meg, ha valaki ledagadtozza ?ket? Õk viszont okkal gebézhetik le a náluknál vékonyabb, ámde formás n?ket?

Legjobb válasz: Létezik az, hogy már azt is ledagatozzák, aki nem csontsovány, és ezért önbizalomhiánya lesz, pedig amúgy szép lenne? És az létezik, hogy sokaknak testképzavara van, és csontsovány akar lenni, holott így is már sovány? Na és az létezik, hogy a média az emberekbe plántálja, hogy csak soványan lehetnek szexik, szépek, és csak így érnek valamit?

Létezik az, hogy már azt is ledagatozzák, aki nem csontsovány, és ezért önbizalomhiánya lesz, pedig amúgy szép lenne? És az létezik, hogy sokaknak testképzavara van, és csontsovány akar lenni, holott így is már sovány? Na és az létezik, hogy a média az emberekbe plántálja, hogy csak soványan lehetnek szexik, szépek, és csak így érnek valamit?
Az elejére tudok válaszolni. Mivel cukorbeteg is vagyok, és az anyagcserém is lassú, így nem fogok soha lefogyni. Hiába eszek keveset, kb. ennyit használ el a szervezetem, ha lejjebb viszem a bevitt kalóriát és persze a szénhidrátot, akkor a cukor miatt leszek rosszul. A gyógyszerekkel se lehet úgy "játszani", hogy mindkét problémára legyen megoldás. Elég sokat mozgok, így hiába tornázok, nem használok fel több kalóriát, de legalább jobb, arányosabb az alakom. Ezek mellé még baromi alacsony is vagyok, rajtam +5 kiló is +10-nek látszik. :) Így bele kell nyugodnom, hogy kövér vagyok, de legalább hosszú távon nem ártok vele annyit, mint egy gyors, drasztikus fogyókúrával. A második felére nem tudok mit mondani, senkit nem szoktam legebézni, és engem sem szoktak ledagadtozni. :) Pedig 90 kilómmal megtehetnék.
Második vagyok. Igen, az elsõnek igaza van abban, hogy sokan a szépséget és a jó alakot azonosítják a csontsoványsággal, vagy a viszonylagos soványsággal, az izmok, a test arányai nem igazán játszik számukra szerepet. Ez legfeljebb annak kínos, aki szépnek és formásnak hiszi magát, holott legfeljebb vékony. :)
Olvastam egy lányról aki mindenkit megszólt akinek nem volt tökéletes az alakja. Aztán megbetegedett, gyógyszereket kellett szednie ezektõl elhízott aztán depressziós lett mert mindig az olyan embereket kritizálta amilyen most õ lett. Szerintem nagyon sok ember jól érzi magát a bõrében , finomakat eszik tudja viselni a kilóit!
19:11 Én is cukorbeteg vagyok, inzulinos, napi 4 szurival élek.Egyáltalán nem eszek sokat, sõt, kollégáim meg is szokták jegyezni, hogy nagyon keveset eszem, és akkor is általában párolt zöldségféléket, salátákat, csirkehusit, tejterméket.Sokat biciklizem, lépcsõzõgépem van otthon, ha hideg van, vagy esik az esõ, akkor használom sokat, rengeteget sétálok.És mégsem tudok fogyni, vagy csak nagyon keveset.
Van olyan, hogy valamennyit fogy persze, de soha nem lesz vékony. Ez nem akaratgyengeség, lustaság, hanem alkati dolog. És nem ledagadtozni kell, hanem örülni, hogy volt szerencséd nem elhízni (ezt a szerencsét nem arra értem, hogy valaki tényleg mindent megtesz, és ezért jó alakja van, egy olyannal szemben, aki azért kövér, mert minden sz*rt megeszik, amit elé raknak, és mellette nem csinál semmit, hanem genetikailag, valaki könnyen hízik, nehezen fogy, a másik meg fordítva.) És meg lehet nézni, bárhol, hogy a "gebézés", vagy a "dagadtozás" a menõbb...
Én nem állítom, hogy nem tudok lefogyni, de határeset, a pajzsmirigyem határeset, terhesség alatt felszedtem 15 kilót, 10 hónapja próbálom leadni, heti 4x torna, 1400 kcal diéta, napi 2-3 óra séta. Az elsõ 3 hónapban nem történt semmi, te ennyi idõ alatt adtad le az egész feleslegedet. Azóta 7 kiló ment le, havi egy kilót fogyok, más már rég 48 kiló lenne, én 65 vagyok a 162 centimhez. Szóval pont akaraterõvel elég jól állok szerintem és mások biztos dagiznak, meg szoktam kapni a a tanácsokat, hogy ne egyek pizzát vacsorára meg társai, meg hogy hagyjam el a csipszet köszönöm, évek óta nem láttam egyiket sem közelrõl, de ki hiszi ezt el?
A kérdező hozzászólása: Megkeseredett? Ezt pár mondatból szelted le? Életemben nem voltam még ilyen boldog, szexis vagyok, csinos... Fele adagokkal jól lakok, amit régen imádtam arra most rá sem bírok nézni. Megtanultam élvezni az ételek eredeti ízét... Próbáljátok ki ti is!
19.49-es ott a pont!
Tudod mi a szomorú? Hogy amikor 10 kiló plusz volt rajtad, inkább voltál normálisabb, mint most 10 kiló mínusszal, folyamatban lévõ diétával megkeseredett vagy, aki fröcsköl a többi túlsúlyos emberre.
Neked lehet, hogy ez kellett hozzá, hogy a pofádba vágják, hogy dagadt disznó, elég szomorú, ha magadtól nem jössz rá, hogy ez így nem jó... Én nem azért kezdtem el változtatni, mert pár bunkó beszólt, hanem saját magamért, mert én úgy éreztem, és már a felét le is adtam, nem is fogok leállni. (Ismerek én is kövér embereket, egyik sem táplálkozik kukából, már bocs...)
Ne erõlködj fölöslegesen, ne nekünk bizonygasd az igazat, akkor élvezd a [email protected] kis életedet, és örülj, hogy jó neked, ne másokkal foglalkozz, hogy nekik mennyire [email protected] v sem...;-)
A kérdező hozzászólása: Figyelj, nem kötelezõ magadra venni, nem kötelezõ válaszolni a kérdésre. Ez ilyen egyszerû. Ne vedd magadra, ha meg mégis azt teszed, akkor változtass.
Nem érted az egészet, de akkor megkérdezem: Téged mért zavar, aha xy 120 kg? Az õ baja, õ lesz cukros, neki lesz magas vérnyomása, õ fog meghalni 40 évesen szívinfarktusban, nem te, mert te ugye teszel ellene... Akkor neked nem mindegy? De most tényleg... (ez nem csak rád vonatkozik, hanem még sok más hasonlóra...) (Amúgy meg épp azon vagyok, hogy változtassak rajta, mivel van cukros a felmenõim között, és infarktus is elõfordult... Nem vettem magamra, hülye példa, de mondjuk borotválkozom mindenhol, de rohadtul zavar, mikor valakin azért gúnyolódnak, mert szõrös a puncija... egyedül az Õ dolga...:-D)
Húha, te meg azt hiszed, hogy aki nem ért veled egyet, az mind hájas disznó, igaz? Tévedsz. Egyszerûen csak van bennem empátia a kövérekkel szemben is, ugyanúgy, ahogy a depressziósokkal, a társaságban hallgatagokkal, az alkoholistákkal szemben is, meg még sorolhatnám, hányféle baja lehet egy embernek, ugyanolyan súlyos, mint a kövérség. Igen, a kövérek magukkal szúrnak ki, mint a lelkileg igénytelenek, akik soha nem olvasnak el semmiylen könyvet, vagy maximum Daniell Steelt, múzeumot meg csak kívülrõl látnak és hazaérve az elsõ doguk bekapcsolni a tévét, Ez ugyanolyan ciki, mint tespedni. Amúgy lehet, hogy te egyszerûen lusta voltál, de nem ismertél még oylan kövért, aki depressziós volt és pont a gúnyolódás meg a sikertelenség miatt evett?
Tenyleg ugy gondolod, hogy minden kovernek a pofajaba kene vagni, hogy undorito? Tudod mi ennek a szepseghibaja? En amikor 80 kg voltam a 167 cm-hez, akkor ugy ereztem jogosan kapom meg ezt. Szavam nem volt ellene. De tudod milyen szar erzes, hogy most 58 kg-val par tizeneves idiotatol megkapom? Te egyaltalan ereztel mar ilyet? Reggel felkeltel es minden egyes alkalommal azt erezted, hogy meg kozel sem eleg? Lehet, hogy kezdo loketnek meg teszi, ha undoritonak nevezed oket, de utana biztatas kell az embernek, nem pedig ujabb es ujabb kritika. Ertve vagyunk?
tegnap 20:59 válaszoló vagyok, és az utánam szóló álláspontján vagyok, az, amit leírtam, arra értettem, hogy akik a másik pofájába vágják, hogy undorító dagadt disznó, senkivel ne akarják már elhitetni, hogy az egészsége érdekében teszik, hogy elkerüljék az elõzõ hsz-omban leírt dolgokat, ez egész egyszerûen rossz indulat. (Amirõl meg az utolsó beszélt, ugyanúgy tudom, milyen [email protected], mert leadott 14 kg után én is megkaptam kis tizenéves gyíkoktól, hogy hogy nézek ki. De nem ez érdekel.)
És te meddig sajnáltattad magad, és hányszor vágtád hozzád, hogy dagadt vagy mielõtt elhatároztad magad???
A kérdező hozzászólása: Basszus igenis vágják a pofájába hogy te dagadt disznó fogyjál már le!!!! Mert amíg ezt nem teszik meg egy párszor, addig a legtöbb kövér ember max. belefullad az önsajnálatba de nem tesz ellene semmit sem. Mert ugye sajnáltatni tudják magukat, de a kaját még a kukából is kiveszik. Hagyjuk már....
"Az miért sértõ, ha valaki 100-120 kiló é s azt mondják neki, hogy kövér? "=> Szerinted egy 100-120 kg-os ember NEM TUDJA MAGÁRÓL??? Sztem nagyon is tudja, és elég gond ez neki, nem kell még emlékeztetni rá folyton, és az arcába vágni, hogy kövér, mert vszeg tisztában van vele (nem voltam ennyi soha, és nem is szeretném megtudni, milyen érzés, de el tudom képzelni) (Mindenen lehet változtatni, persze, de egy példa: Valakinek mondjuk hiányzik pár foga, pont elõl, szóval eléggé látszik. Akkor annak is az orra alá kell dörgölni rendszeresen, hogy nincsenek fogai? Meg hogy változtasson rajta? Mert ugye ezen is lehet, csakhát...)
Alkati dolog, én erõsebb csontú, izmosabb nõ vagyok, széles csípõcsonttal. Egyik munkatársam aki leheletvékony, esténként szalonnázik, magas a koleszterinje, fényes a mája stb és mégsem hízik. Nekem az is elég ha ránézek egy tábla csokira:)
A kérdező hozzászólása: Egy kérdés alapján ne döntse el senki, hogy milyen a testalkatom. Január óta tíz kilót fogytam, igen, kövér voltam, sõt dagadt. De soha nem gebéztem le senkit sem, aki kövérként ezt teszi az irigy. Ugyanígy engem ledagadtoztak, és fájt, mert igazuk volt. Sokáig azzal álltattam magam, hogy én nem tudok lefogyni pedig nem is eszek sokat, meg teljes kiõrlésû kenyeret eszek...stb. Persze az adagokkal volt a baj. Meg az AKARATTAL! Nyilván aki cukros, vagy pajzsmirigybetegsége az van az megint más kategóriába tartozik.
Ja és a cukrobaj és a pajzsmirigy-betegségek is magas százalékát érintik a magyar lakosságnak, nem tudhatod, kinek mi áll a kövérsége mögött.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudhatom. De mint már írtam, a betegség egészen más, mint az elhagyom magam effektus. Rengeteg a kövér, sõt már a kövér szó is kevés rájuk, tehát rengeteg a rohadt dagadt ember. Ezek közül nem mindegyik küzd betegséggel. Sokan csak elhagyták magukat, ellustultak. Én róluk írok, rájuk gondolok. Én még most is diétázom, mert még fogyni akarok/fogynom kell.
Hallod elég rosszindulatú vagy! Amíg teltebb voltál neked is rosszul estek ugyanezek a szavak, akiket most másokra mondasz. Úgy látom nemcsak zsírból fogytál, hanem intelligenciából is.
Sajnos nem csak a cukorbetegek es pajzsmirigy alulmukodessel kuzdok szenvedik meg azt, hogy nem tudnak lefogyni. Rengeteg autoimmun beteg is van, akiket szteroidokkal kezelnek, aminek ugye a hatasairol nem kell beszamolot tartanom.
Az is igaz, hogy sok a cukorbeteg és az is, hogy sok a pajzsmirigyes és egyéb autoimmun betegségben szenvedõ ember Mo.-n, akik az egészségügyi állapotuk miatt nem tudnak lefogyni. De az is igaz, amit a kérdezõ firtat. Rengeteg olyan embert ismerek, aki kövér, sõt elhízott, akár kórosan is. Semmi baja nincsen, nem beteg, nem inzulinon és szteroidokon él, persze csak addig, amíg a véget nem érõ zabálásával és nemtörõdömségével el nem éri, hogy cukorbeteg, vagy egyéb helytelen életmódból fakadó betegsége ne legyen. Nem muszáj kimondani, de az igazság az, hogy az emberek nagy része, azért nem fogy le, mert lusta, és szeret zabálni ( Nem enni. Én is szeretek enni, de soha nem voltam kövér ) Biztos ez sok mindenkinek nem lesz szimpatikus, de ez a kemény igazság. Persze kivételt képeznek 100%-osan az én szememben is az olyan emberek, akik önhibájukon kívül híztak el, de a többi nem! És azt sem hiszem el, hogy nincs mód az egészséges táplálkozásra, nincs mód heti 2-3 alkalommal csak fél, vagy egy órát mozogni! Én is dolgozom, mégis meg tudom teremteni az alkalmat arra, hogy tegyek a saját érdekemben. Azt a világot éljük, ahol a kenyér szinte semmivel nem olcsóbb, mint a zöldségek vagy gyümölcsök és ez csak egyre rosszabb lesz. Kérdem akkor, hol a hiba? Lehet okolni a kérdezõt és sajnálkozni, meg csodálkozni, hogy most ilyeneket állít a kövér emberekrõl, mikor egykor õ is az volt, de õ tett ellenne és elkezdte helyre rakni az életét! Na és ti, akik nem betegségbõl adódóan, mégis elhízottan értetlenkedtek és nem értitek, miért "bántja" az egykori sorstársait? Azért, mert nem csettintésre mûködnek és változnak a dolgok, hanem kemény akarattal és tudatossággal. Teljesen biztos vagyok benne, hogy borzasztó megosztó lesz ez a pár sor, de én nem tudom sajnálni az olyan embereket, akik 100%-ig önhibájukból lesznek betegek, roggyannak össze idõ elõtt és talán eljutnak arra a szinte is, hogy nem bírják felnevelni a saját gyerekeiket. És a magyar társadalomban az a legnagyobb baj, hogy mindig kibúvókat és kifogásokat keresünk ahelyett, hogy a tükörbe néznénk és belátnánk, hogy igen tennem kell saját magamért, mert az, hogy valaki túlsúlyos igenis betegség!!! és következményei vannak. Hiába olvasgatom sokszor, hogy így meg úgy jól érzik a bõrükben magukat a 120 kilós nõk.. Én ezt nem hiszem el. Vagy, ha jól is érzi magát, nem fogja sokáig, mert a szervezete ezt nem fogja megköszönni. Ez az én véleményen, amit én legalább le merek írni. Kérdezõ, rád és az olyan emberekre, mint te pedig nagyon büszke vagyok, hogy tettél magadért és hogy nevetséges kifogások helyett beláttad a problémát és tettél ellene!
A kérdező hozzászólása: "Amíg teltebb voltál neked is rosszul estek ugyanezek a szavak, akiket most másokra mondasz...." Így van, és tudod miért? Mert igazuk volt! És az igazság fáj!!!
Azért van különbség aközött, ha valakire azt mondják, hogy gebe, és ha azt, hogy dagadt. A dagadt sértõbb megnyilvánulás, és ne feledd, még arra is azt mondják, akin egy kis felesleg van. Akkor pedig NEM IGAZ, amit a többiek mondanak. Egyébként, ha igaz is, miért a sértõ forma? Kultúra emberek! A többi hozzászólás is érdekelhetne, olyan vagy, mint egy kis méregzsák, aki pattog a saját igazát sulykolva, és közben nem érdekli, mások mit mondanak.
Az miért sértõ, ha valaki 100-120 kiló é s azt mondják neki, hogy kövér? Mit kéne? Hogy van rajta egy kis felesleg? Hazudni kéne mindenkinek, csak hogy azt hallja, amit akar és ne kelljen egy kicsit sem magába fordulnia és átértékelni a hozzáállását a saját életéhez? Én ezt nem tudom megérteni és nem is akarom. Az ilyen embereknek felfogásbeli problémáik vannak. A kövér szó nem sértõ. Hanem egy jelzõ, mint a szép, vagy csinos. Csak ezt nehezebb elfogadni meg feldolgozni, mintha azt mondanák rájuk, hogy csinos. Mindenen és még egyszer mondom: MINDENEN lehet változtatni és MINDEN AGYBAN DÕL EL! Ha valaki ezt belátja, akkor tud változtatni, ha nem, akkor meg sajnálni fogja magát egész életében a saját gyengesége miatt.
igen

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.

Létezik olyan, hogy a baba fejének tökéletes illeszkedése miatt a magzatvíz olyan gyengén és lassan szivárog, hogy elvegyülve a folyásommal gyakorlatilag fel sem tűnik, hogy emiatt bővebb?

Legjobb válasz: Létezik,de azért elõ szokott fordulni,hogy ahogy a baba feje elmozdul kicsit akkor folyik több.Nekem felül repedt a burok a középsõ gyerekemmel,és hiába mondtam a dokimnak,hogy úgy érzem néha mintha a vizem szivárogna.Azt mondta nem az,pedig már akkor 40 hetes voltam.A 42 héten indította meg a szülést amikor már nagyon rosszak voltak a szívhangok,és tele a víz mekoniummal.Olyan volt mikor megrepesztette a burkot,mint a spenót.

Létezik, de azért elõ szokott fordulni, hogy ahogy a baba feje elmozdul kicsit akkor folyik több.Nekem felül repedt a burok a középsõ gyerekemmel, és hiába mondtam a dokimnak, hogy úgy érzem néha mintha a vizem szivárogna.Azt mondta nem az, pedig már akkor 40 hetes voltam.A 42 héten indította meg a szülést amikor már nagyon rosszak voltak a szívhangok, és tele a víz mekoniummal.Olyan volt mikor megrepesztette a burkot, mint a spenót.
létezhet. már csak azért is, mert nem törvényszerû, hogy a magzatburok alul reped meg és azonnal fél liter egyszerre elfolyik. van, amikor felül pattan meg, és olyankor csak szivárog, majdhogynem cseppekben távozik a magzatvíz. lehetett kapni régebben betétet, ami kimutatta, hogy bõvebb folyásról vagy szivárgásról van e szó, nem tudom, hogy mostanában be lehet -e ilyet szerezni valahol.
ALI-Sense azt hiszem ennek a tesztbetétnek a neve a gyógyszertárakban lehet kapni.

Létezik olyan hogy homoszexuális prostituált?

Olyan prostituált aki férfi és pénzért más férfiakkal létesít szexuális kapcsolatot vagy nő és pénzért más nővel létesít szexuális kapcsolatot pénzért ?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Olyan férfiprosti, aki férfi vendégeket fogad, nem is kevés. A nõi prostik között olyan ugyan nincsen, aki kifejezetten csak nõi vendégekre specializálódna, mivel ebbõl nem lehetne megélni, de sok nõi prostituált fogad a férfiak mellett idõnként nõket is, ha a helyzet úgy hozza.

Persze, hogy létezik. Olyan férfiprosti, aki férfi vendégeket fogad, nem is kevés. A nõi prostik között olyan ugyan nincsen, aki kifejezetten csak nõi vendégekre specializálódna, mivel ebbõl nem lehetne megélni, de sok nõi prostituált fogad a férfiak mellett idõnként nõket is, ha a helyzet úgy hozza.
pl sp
naná, hogy.
tele van a net velük. hol élsz te, barlangban?
Kis ártatlan :)
Igen, escortnak hívják általában õket.
Igen , én :)

Létezik olyan hogy a lányok tartanak esetleg félnek a pár évvel idősebb férfias, felnőttes pasiktól?

Férfiaknál gyakran el?fordul, hogy a bombázóktól tartanak (vagy esetleg összejönnének de félnek, hogy a lány bármikor kidobhatja ?ket) vajon ez visszafelé is igaz?

Legjobb válasz: Minden Létezik. Ilyen-olyan van. De az eddig szerintem nálad mondjuk 3 lehet. Próbálkozz tovább! Lesz olyan, akivel összejössz. Lehet, hogy idõsebbekkel is megpróbálhatnád. Nekem ment. ;-)

Minden Létezik. Ilyen-olyan van. De az eddig szerintem nálad mondjuk 3 lehet. Próbálkozz tovább! Lesz olyan, akivel összejössz. Lehet, hogy idõsebbekkel is megpróbálhatnád. Nekem ment. ;-)
A lányok is élnek a túl jó pasiktól, pont azért mert túl jól néznek ki és sokaknak bejön, és az elején nem lehet tudni, hogy az illetõ mennyire trófea gyûjtõ típus. Na meg azért az is számít, hogy mennyi ész és értelem szorult a csinos fejébe.
Plusz kiegészíteném az elõzõ válaszokat azzal, hogy a lányoknak is sok esetben a csipája nagy. Flörtöl, kacérkodik, riheg-röhög stb. aztán mikor komolyra fordulna a dolog, akkor hirtelen riadt kismacskaként rohan elbújni a sarokba. Mert ugye egy komoly férfi, egy komoly szándék, felelõsség már nem fér bele nekik, csak a szájuk jár, komolytalanok és éretlenek. Jó esetben idõvel kinövik.
A kérdező hozzászólása: "De az eddig szerintem nálad mondjuk 3 lehet" Ezt most nem értem, elmagyaráznád, kérlek? Köszönöm a válaszokat!
Én valamiért, nem tudom miért, nem tudnék nálam idõsebb sráccal összejönni. De most mégis megpróbálom. :D Kíváncsi vagyok, mennyiben lesz más :/ :D 18L

Létezik olyan hogy a kiidegelt fog 2 év múlva amikor kiesik belõle a tömés akkor érzékeny létezik hogy vissza nõ az ideg benne?

Legjobb válasz: van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.

van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy csak nem jól idegelték ki anno?
Nem valószínû, nekem is alatta volt gyulladás, meg ketté is tört a fog, éreztem mindent pedig nem volt benne ideg, sajna ki is húzták.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!